Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Světová válka Z: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
18.06.2017 11:50:26

8-9/10

včera to dávali v bedně a já si to opět pořádně užil, Pitt je tady macho ještě víc jak obvykle:+.. snad co nejdříve natočí i tu dvojku, i když moc nevěřím, že by si to vzal Fincher na starost, ten přece dvojky nedělá
383507
včera to dávali v bedně a já si to opět pořádně užil, Pitt je tady macho ještě víc jak obvykle*:+*.. snad co nejdříve natočí i tu dvojku, i když moc nevěřím, že by si to vzal Fincher na starost, ten přece dvojky nedělá
8-9/10
0 0
reagovat
15.12.2013 15:44:56
Odlišnost od knihy mě právě ke knize dost láká. Film je ale snesitelnej, v důležitejch chvílích napínavej a "furt se tam něco děje". Což je pro příběh, kterej připomíná spíš pilot seriálu, jediná záchrana.
280514
Odlišnost od knihy mě právě ke knize dost láká. Film je ale snesitelnej, v důležitejch chvílích napínavej a "furt se tam něco děje". Což je pro příběh, kterej připomíná spíš pilot seriálu, jediná záchrana.
0 0
reagovat
06.10.2013 21:16:54

7-8/10

Dobrý to bylo.
274685
Dobrý to bylo.
7-8/10
0 0
reagovat
21.09.2013 21:05:34

imf

Dík za doporučení té knihy, jak se mi líbil film, tak kniha byla uplně jiná káva a to káva zatraceně kvalitní a dobrá. A máš pravdu, prakticky jsem jí neodložil a po 4 dnech bylo dobojováno. :+
273528
Dík za doporučení té knihy, jak se mi líbil film, tak kniha byla uplně jiná káva a to káva zatraceně kvalitní a dobrá. A máš pravdu, prakticky jsem jí neodložil a po 4 dnech bylo dobojováno. *:+*
imf
0 0
reagovat
08.09.2013 11:53:09

8/10

Včera jsem si to dal po druhé a musím zvednout z původních 6-7/10 po kině na 8. Ten film ve mně docela uzrál, jenom mě hned po konci promítání trochu štval ten konec, který se mi zdál zvláštně naroubovaný na zbytek filmu, myšleno, že jde poznat přetáčení poslední třetiny filmu. Nicméně po druhém shlédnutím mi to tam pasuje více a rozhodně WWZ patří k tomu lepšímu z léta a je to docela překvapení po těch průserech. A Pitt to drží hodně vysoko, je naprosto přesnej v celém filmu.

Škoda, že někde na plackách nebude moskevská třetina filmu, podle mě by to zvedlo prodej placek, zvlášť když se o tom přetáčení hodně mluvilo a psalo.

TonyClifton
Knížku jsem si sehnal před pár dny a jak psal Imf, po pár stránkách jsem to začal neuvěřitelně hltat. :+
272674
Včera jsem si to dal po druhé a musím zvednout z původních 6-7/10 po kině na 8. Ten film ve mně docela uzrál, jenom mě hned po konci promítání trochu štval ten konec, který se mi zdál zvláštně naroubovaný na zbytek filmu, myšleno, že jde poznat přetáčení poslední třetiny filmu. Nicméně po druhém shlédnutím mi to tam pasuje více a rozhodně WWZ patří k tomu lepšímu z léta a je to docela překvapení po těch průserech. A Pitt to drží hodně vysoko, je naprosto přesnej v celém filmu. Škoda, že někde na plackách nebude moskevská třetina filmu, podle mě by to zvedlo prodej placek, zvlášť když se o tom přetáčení hodně mluvilo a psalo. [b]TonyClifton[/b] Knížku jsem si sehnal před pár dny a jak psal Imf, po pár stránkách jsem to začal neuvěřitelně hltat. *:+*
8/10
0 0
reagovat
05.09.2013 11:04:21

imf

Dík za info. Já jsem celkem vášnivý čtenář, tak je to dost pravděpodobné. :)

btw ještě bych v tom filmu vypíchnul, ten byl totiž skvělej prakticky v každém záběru. :+
272388
Dík za info. Já jsem celkem vášnivý čtenář, tak je to dost pravděpodobné. *:)* btw ještě bych v tom filmu vypíchnul, ten byl totiž skvělej prakticky v každém záběru. *:+*
imf
0 0
reagovat
05.09.2013 10:34:59
Včera jsem to konečně viděl a ... Byl jsem mile překvapen. Poté, co jsem četl poměrně negativní recenze a ohlasy jsem nic extra nečekal a film mi krásně utekl a bavil mě. Jen občas to CGI bylo na mě trochu moc ;)
272385
Včera jsem to konečně viděl a ... Byl jsem mile překvapen. Poté, co jsem četl poměrně negativní recenze a ohlasy jsem nic extra nečekal a film mi krásně utekl a bavil mě. Jen občas to CGI bylo na mě trochu moc *;)*
0 0
reagovat
05.09.2013 10:18:05

TonyClifton

Je to uplne neco jinyho, takze ano ma... dej tomu prvnich deset stranek a myslim, ze uz to neodlozis. A to rikam jako hodne pomalej ctenar (vetsinu veci ctu kvuli vytizeni minimalne 3-4 tydny, a to mluvim o tech, ktery me bavej :).
272383
Je to uplne neco jinyho, takze ano ma... dej tomu prvnich deset stranek a myslim, ze uz to neodlozis. A to rikam jako hodne pomalej ctenar (vetsinu veci ctu kvuli vytizeni minimalne 3-4 tydny, a to mluvim o tech, ktery me bavej :).
TonyClifton
0 0
reagovat
05.09.2013 10:09:50
Velká škoda trochu rozmatlaného závěru. Bylo to všechno logické, zapadalo to tam, ale po tom sešupu a adrenalinových ikonických scénách to byl přechod z áčkového blockbusteru do postapo seriálu nějaké levné evropské produkce. Hodně bych byl zvědavej na samostatnej film "Bitva o Moskvu" Nicméně některý ty scény byly fakt parádní (Izrael apod.), tak nemůžu dát méně jak 7/10 A vcelku se těším na sequel.

Otázka do davu. Má cenu po filmu číst knihu? Vím že se to liší, ale stejně některý knihy jsem po shlédnutí filmové adaptace přes jejich kvality měl problém přečíst.
272380
Velká škoda trochu rozmatlaného závěru. Bylo to všechno logické, zapadalo to tam, ale po tom sešupu a adrenalinových ikonických scénách to byl přechod z áčkového blockbusteru do postapo seriálu nějaké levné evropské produkce. Hodně bych byl zvědavej na samostatnej film "Bitva o Moskvu" Nicméně některý ty scény byly fakt parádní (Izrael apod.), tak nemůžu dát méně jak 7/10 A vcelku se těším na sequel. Otázka do davu. Má cenu po filmu číst knihu? Vím že se to liší, ale stejně některý knihy jsem po shlédnutí filmové adaptace přes jejich kvality měl problém přečíst.
0 0
reagovat
05.09.2013 09:35:19
Aj tak je to TOP 5 tohtoročných blockbusterov.
272371
Aj tak je to TOP 5 tohtoročných blockbusterov.
0 0
reagovat
05.09.2013 05:16:41

8/10

Film lepsi nez trailery, po vsetkych tych drboch o tom ako sa produkcia filmu nedarila a ako sa snazili film zachranit, som bol milo prekvapeny....aj cez scenar ktory je mimo....Ale zombici su strasne cool, som rad ze trailery toho moc neukazali, nakolko film nenudi a skonci skor nez si to vsimnete...byt lepsi scenar, mame jeden z filmov roka 8)
272360
Film lepsi nez trailery, po vsetkych tych drboch o tom ako sa produkcia filmu nedarila a ako sa snazili film zachranit, som bol milo prekvapeny....aj cez scenar ktory je mimo....Ale zombici su strasne cool, som rad ze trailery toho moc neukazali, nakolko film nenudi a skonci skor nez si to vsimnete...byt lepsi scenar, mame jeden z filmov roka *8)*
8/10
0 0
reagovat
03.09.2013 22:07:55
Ja si to nemyslim, ale je fakt, ze ve svem nazoru na kinoverzi jsem byl od zacatku v mensine. Nicmene ohledne tech alternativ viz link
272249
Ja si to nemyslim, ale je fakt, ze ve svem nazoru na kinoverzi jsem byl od zacatku v mensine. Nicmene ohledne tech alternativ viz http://www.moviezone.cz/clanek/24278-tema-svetova-valka-dobrych-napadu/
0 0
reagovat
03.09.2013 21:57:55
Z toho popisu to teda vyznívá spíš šíleně anti-dramaticky. Skončilo by to výrazně rozbředlejc a ještě otevřenějc než v ofiko verzi.
272248
Z toho popisu to teda vyznívá spíš šíleně anti-dramaticky. Skončilo by to výrazně rozbředlejc a ještě otevřenějc než v ofiko verzi.
0 0
reagovat
03.09.2013 21:53:29
Zatimco bloumani po chodbach vyzkumaku a zapletka s resenim nakazy pomoci jine nakazy je hrozne originalni, ze? Obe verze scenare jsou na hony vzdalene genialni predloze, ale finta s Moskvou alespon trochu naznacuje, ze se lidstvo muselo samo se sebou prestat mazat, aby mohlo vitezne stanout na svych vlastnich troskach. Z tohohle nosnyho poselstvi neni ve filmu zhola nic.
272247
Zatimco bloumani po chodbach vyzkumaku a zapletka s [spoiler]resenim nakazy pomoci jine nakazy[/spoiler] je hrozne originalni, ze? Obe verze scenare jsou na hony vzdalene genialni predloze, ale finta s Moskvou alespon trochu naznacuje, ze se lidstvo muselo samo se sebou prestat mazat, aby mohlo vitezne stanout na svych vlastnich troskach. Z tohohle nosnyho poselstvi neni ve filmu zhola nic.
0 0
reagovat
03.09.2013 21:50:00
Lepší? Čítal som scenár toho moskovského konca a bolo to úúúúúplne debilné.
272246
Lepší? Čítal som scenár toho moskovského konca a bolo to úúúúúplne debilné.
0 0
reagovat
03.09.2013 20:28:17
Původní WWZ: link

Vlastně by to byl úplně jiný a nejspíš i lepší film.
272241
Původní WWZ: http://screenrant.com/world-war-z-movie-original-ending-sequel/ Vlastně by to byl úplně jiný a nejspíš i lepší film.
0 0
reagovat
03.09.2013 20:03:41
docela fajn překvapení, dobrodružství za hledáním nákazy a léku po celým světě se povedlo, soundtrack fajn, triky skvělý, akční scény výborný Izrael a šplhání na stěnu dost dobrý,stejně jak letadlo !
jen teda ten závěr bych rád věděl o proti kino verzi jestli je jinej
ta Moskva v unrated verzi je, ale jen asi par záběrů, pak i další města - nějakej stadion kde nahání zombíky a pak to odpálí bombou, pak nějakej panelák ze kterýho na střeše kropí zombíky plamenometem) a mezi tím Pitt přijíždí loďkou k rodině
měl bejt ten konec původně více akční ? nebo jakej ? :-)
272239
docela fajn překvapení, dobrodružství za hledáním nákazy a léku po celým světě se povedlo, soundtrack fajn, triky skvělý, akční scény výborný [spoiler]Izrael a šplhání na stěnu dost dobrý,stejně jak letadlo ![/spoiler] jen teda ten závěr bych rád věděl o proti kino verzi jestli je jinej [spoiler]ta Moskva v unrated verzi je, ale jen asi par záběrů, pak i další města - nějakej stadion kde nahání zombíky a pak to odpálí bombou, pak nějakej panelák ze kterýho na střeše kropí zombíky plamenometem) a mezi tím Pitt přijíždí loďkou k rodině [/spoiler] měl bejt ten konec původně více akční ? nebo jakej ? :-)
0 0
reagovat
03.09.2013 16:17:22

6/10

Cestuje se tam po světě, ale všechno klíčové se nakonec odehraje v úzkých chodbách s mizerným osvětlením. A je to blbé jak h****. Ale Pitt samozřejmě dobrej.
272216
Cestuje se tam po světě, ale všechno klíčové se nakonec odehraje v úzkých chodbách s mizerným osvětlením. A je to blbé jak h****. Ale Pitt samozřejmě dobrej.
6/10
0 0
reagovat
03.09.2013 11:17:12
Paráda, Unrated Cut je krásne šťavnatý. Presne toto ten film nadobro posúva na pozíciu najintenzívnejšej adrenalínovej jazdy tohto leta. :+
272161
Paráda, Unrated Cut je krásne šťavnatý. Presne toto ten film nadobro posúva na pozíciu najintenzívnejšej adrenalínovej jazdy tohto leta. *:+*
0 0
reagovat
15.07.2013 10:54:59
Pravdepodobne tocila, ale vzhledem k digitalni povaze zombies bych rekl, ze existuje max. v hodne rozpracovanem stavu, takze kvuli DVD/Blu do ni nikdo dalsi miliony dolaru sypat nebude.
267260
Pravdepodobne tocila, ale vzhledem k digitalni povaze zombies bych rekl, ze existuje max. v hodne rozpracovanem stavu, takze kvuli DVD/Blu do ni nikdo dalsi miliony dolaru sypat nebude.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2019.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se