Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Trek: Do temnoty: Recenze

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek

crimson_moon

"Takze pokud na to nekdo planuje jit s vidinou taktickych bitev vesmirnych krizniku"
hmm pozdě :o:-8)

Gonzi
:D:D:+
263194
"Takze pokud na to nekdo planuje jit s vidinou taktickych bitev vesmirnych krizniku" hmm pozdě *:o**:-**8)* Gonzi *:D**:D**:+*
crimson_moon
0 0
reagovat

paradni rozbor filmu spoilery samo

263186
http://www.youtube.com/watch?v=bWLGH0VHUVs
paradni rozbor filmu spoilery samo
0 0
reagovat

crimson_moon

střílí i enterprise:Používá jen speciální řízená torpéda třídy Kirk a třídy Khan, která sabotují nepřátelské lodě. Těch torpéd je ale strašně málo a vyžadují velmi přesné míření do slabin nepřátelských lodí, proto je použili pouze jednou.:D
263185
střílí i enterprise:[spoiler]Používá jen speciální řízená torpéda třídy Kirk a třídy Khan, která sabotují nepřátelské lodě. Těch torpéd je ale strašně málo a vyžadují velmi přesné míření do slabin nepřátelských lodí, proto je použili pouze jednou.[/spoiler]*:D*
crimson_moon
0 0
reagovat

PS:

3D videno v sale 6 CinemaCity v Ostrave
263184
3D videno v sale 6 CinemaCity v Ostrave
PS:
0 0
reagovat
Ještě k 3D... v Imaxu naprosto skvělé a ona se najdou i normální kina, ve kterých to tmavé není, takže bych se toho nebál. Ale pokud máte Imax na dosah, tak snad jedině tam. Vypadá to parádně. (K Tonyho dementní poznámce: všechny 3D filmy, co kdy běžely v Imaxu tam byly POUZE ve 3D...)

Samotný film 9/10 a v hlavě se mi to bude ještě nějakou chvíli pohybovat. Z mého pohledu klady i zápory (s vyjímkou teď už skvělého záporáka) přetrvaly i ve druhém dílu.
263183
Ještě k 3D... v Imaxu naprosto skvělé a ona se najdou i normální kina, ve kterých to tmavé není, takže bych se toho nebál. Ale pokud máte Imax na dosah, tak snad jedině tam. Vypadá to parádně. (K Tonyho dementní poznámce: všechny 3D filmy, co kdy běžely v Imaxu tam byly POUZE ve 3D...) Samotný film 9/10 a v hlavě se mi to bude ještě nějakou chvíli pohybovat. Z mého pohledu klady i zápory (s vyjímkou teď už skvělého záporáka) přetrvaly i ve druhém dílu.
0 0
reagovat

movieman

ty: "ale nemám rád lidi co všechno rozpitvávají"... mno debata je pitvání, to je vše. (teda pokud po filmu s kámošem 20 minut nekecáte ve stylu "bylo to super", "ale fakt že jo" "ale fakt jako bomba");)
263182
ty: [b]"ale nemám rád lidi co všechno rozpitvávají"[/b]... mno debata je pitvání, to je vše. (teda pokud po filmu s kámošem 20 minut nekecáte ve stylu "bylo to super", "ale fakt že jo" "ale fakt jako bomba")*;)*
movieman
0 0
reagovat

@Gonzi

Zaver - souhlas :+
263181
Zaver - souhlas *:+*
@Gonzi
0 0
reagovat

7/10

Jsem rad, ze jsem byl v kine, 3d bylo ok (jedna z nej konverzi), nenudil jsem se. Na druhou stranu jsem ale nebyl ohromen prakticky nicim a film me nijak zvlast nevtahl.
PS: Pokud jsem neco neprehledl, Enterprise ve filmu ani jednou nevystreli. Takze pokud na to nekdo planuje jit s vidinou taktickych bitev vesmirnych krizniku... just don't. :)
263180
Jsem rad, ze jsem byl v kine, 3d bylo ok (jedna z nej konverzi), nenudil jsem se. Na druhou stranu jsem ale nebyl ohromen prakticky nicim a film me nijak zvlast nevtahl. PS: Pokud jsem neco neprehledl, Enterprise ve filmu ani jednou nevystreli. Takze pokud na to nekdo planuje jit s vidinou taktickych bitev vesmirnych krizniku... just don't. *:)*
7/10
0 0
reagovat
9/10
Bylo to super, nenudil sem se ani minutu a už chci, aby se celá skvěle sehraná posádka z Enterprise objevila ve trojce. :-)
263179
9/10 Bylo to super, nenudil sem se ani minutu a už chci, aby se celá skvěle sehraná posádka z Enterprise objevila ve trojce. :-)
0 0
reagovat

8/10

Pokud jsem dal jednicce 9/10 tak tady musim ubrat, ubral bych i vic, ale musim se odprostit od mirneho sklamani, za ktere si muzu sam cmuchanim po netu (diky imdb) a prehnanou natesenosti (budu se u Pacific Rimu muset krotit). Scenar/dej je samozrejme stejne debilni jako u jednicky, akorat vic surovejsi a tezsi, takze jde ta debilnost vic poznat nez v jednicce, to si myslim, ze je to gro, na ktery lidi nadavaj. Co ma dvojka oproti jednicce navic, je alespon jedna kulervouci scena prestrelky ve warpu ta me dostala a bude dostavat i na dalsi shlednuti. Jinak vsichni odvedli absolutni spickove vykony na svych mistech, ale priste by to chtelo trosku lepsi pribehy a hlavne ne uz pomstu (btw ta veta z traileru tam neni, nebo jsem ji neslysel?).
263177
Pokud jsem dal jednicce 9/10 tak tady musim ubrat, ubral bych i vic, ale musim se odprostit od mirneho sklamani, za ktere si muzu sam cmuchanim po netu (diky imdb) a prehnanou natesenosti (budu se u Pacific Rimu muset krotit). Scenar/dej je samozrejme stejne debilni jako u jednicky, akorat vic surovejsi a tezsi, takze jde ta debilnost vic poznat nez v jednicce, to si myslim, ze je to gro, na ktery lidi nadavaj. Co ma dvojka oproti jednicce navic, je alespon jedna kulervouci scena [spoiler]prestrelky ve warpu[/spoiler] ta me dostala a bude dostavat i na dalsi shlednuti. Jinak vsichni odvedli absolutni spickove vykony na svych mistech, ale priste by to chtelo trosku lepsi pribehy a hlavne ne uz pomstu (btw ta veta z traileru tam neni, nebo jsem ji neslysel?).
8/10
0 0
reagovat
Gonzi Tak na to jsem čekal až mi tady někdo bude psát co a jak můžu okomentovat. Samozřejmě vím kde si mám na co kliknout, jsem tady na moviezone tři roky :D A taky se tady můžu rozepsat jakým stylem mě film musí dostat, a že tenhle film mě dostal na jedničku, ale mně se nechce. Prostě a jednoduše mám rád filmy jako celek a ne rozdělený na pětiminutovky.
263176
[b]Gonzi[/b] Tak na to jsem čekal až mi tady někdo bude psát co a jak můžu okomentovat. Samozřejmě vím kde si mám na co kliknout, jsem tady na moviezone tři roky :D A taky se tady můžu rozepsat jakým stylem mě film musí dostat, a že tenhle film mě dostal na jedničku, ale mně se nechce. Prostě a jednoduše mám rád filmy jako celek a ne rozdělený na pětiminutovky.
0 0
reagovat

movieman

jestli to nechceš pitvat, tak nelez do diskuzí - ty o ničem jiném nejsou. Hodnocení si můžeš kliknout u recenze, stejně tak si rozbalit jaké číslo dali ostatní. :-

gonzo (btw that's awkward): ty dva posty to hodně vystihujou :+
263173
jestli to nechceš pitvat, tak nelez do diskuzí - ty o ničem jiném nejsou. Hodnocení si můžeš kliknout u recenze, stejně tak si rozbalit jaké číslo dali ostatní. *:-* [b]gonzo[/b] (btw that's awkward): ty dva posty to hodně vystihujou *:+*
movieman
0 0
reagovat
Takže po návšteve kina... Giachinova hudba nesklamala :+
Celkovo som tušil už dávno o čo sa jedná Khaaaaaaaaan 8) Cumberbatch je proste top herec a neviem sa dočkať kedy ho opäť uvidím v podobne ikonickej úlohe.

Teraz si konečne môžem prečítať diskusiu ktorej som sa ťažko vyhýbal niekoľko dní. Dobrú noc...

Celkovo 9/10, recenzia podarená.. ešte jedna návšteva kina istá.
toto ma dostalo (Benedict Cumberbatch se svým příznačným kuním ksichtem a zlověstnou patkou je dokonalým mezigalaktickým motherfuckerem, jenž okázale vystupuje z blockbusterové padoušské šedi a profiluje se jako ten nejzavilejší ze zavilých.) :+
263172
Takže po návšteve kina... Giachinova hudba nesklamala *:+* Celkovo som tušil už dávno o čo sa jedná [spoiler]Khaaaaaaaaan *8)*[/spoiler] Cumberbatch je proste top herec a neviem sa dočkať kedy ho opäť uvidím v podobne ikonickej úlohe. Teraz si konečne môžem prečítať diskusiu ktorej som sa ťažko vyhýbal niekoľko dní. Dobrú noc... Celkovo 9/10, recenzia podarená.. ešte jedna návšteva kina istá. toto ma dostalo (Benedict Cumberbatch se svým příznačným kuním ksichtem a zlověstnou patkou je dokonalým mezigalaktickým motherfuckerem, jenž okázale vystupuje z blockbusterové padoušské šedi a profiluje se jako ten nejzavilejší ze zavilých.) *:+*
0 0
reagovat
Se mi líbí jak tady každý řeší co se mělo stát a nestalo, co ve filmu má být a není nebo naopak. No je toho spousty a už jsem to napsal i u recenze na Promethea, "buď se mi film líbí nebo nelíbí". U mně za 10/10. Na Sci-fi jsem vyrostl a úplně žeru každý další kvalitně natočený filmeček. Nebudu se tady do nikoho navážet, každý máme právo na svůj názor, ale nemám rád lidi co všechno rozpitvávají.
263171
Se mi líbí jak tady každý řeší co se mělo stát a nestalo, co ve filmu má být a není nebo naopak. No je toho spousty a už jsem to napsal i u recenze na Promethea, "buď se mi film líbí nebo nelíbí". U mně za 10/10. Na Sci-fi jsem vyrostl a úplně žeru každý další kvalitně natočený filmeček. Nebudu se tady do nikoho navážet, každý máme právo na svůj názor, ale nemám rád lidi co všechno rozpitvávají.
0 0
reagovat

popik

Jsem jedinej, komu vadilo, že když se posádka uss enterprise dostala do srabu, tak zavolala na hot-line Spockovi seniorovi, kterej jim vlastne stupidne neobratnym zpusobem vykecal, jak vlastne maji nad "zlem" zvítězit... ? Jasných 6/10* 8)
263170
Jsem jedinej, komu vadilo, že [spoiler]když se posádka uss enterprise dostala do srabu, tak zavolala na hot-line Spockovi seniorovi, kterej jim vlastne stupidne neobratnym zpusobem vykecal, jak vlastne maji nad "zlem" zvítězit...[/spoiler] ? Jasných 6/10* *8)*
popik
0 0
reagovat
Nejsem sam. :)
263169
Nejsem sam. :)
0 0
reagovat

ještě jsem chtěl dodat

... prostě Lindelof.
263168
... prostě Lindelof.
ještě jsem chtěl dodat
0 0
reagovat

spíš zklamání

Tak já jsem zklamanej. 6/10 za efekty, hudbu a herce. Nebyl jsem napjatý, nebál jsem se o hrdiny, nebavila mně zápletka. Když to v závěrečných 45 minutách nabralo tempo, tak se to svrhlo v pustou fan-service. Prostě vybereme pár věcí, co budou mít Trekkeři rádi a spojíme to něčím, jako příběh. Nemyslím, že je to jen ve mně. Ten zklamanej pocit má více lidí (blogy a videoblogy, které sleduji). Jedničku hodnotím 9/10.
263167
Tak já jsem zklamanej. 6/10 za efekty, hudbu a herce. Nebyl jsem napjatý, nebál jsem se o hrdiny, nebavila mně zápletka. Když to v závěrečných 45 minutách nabralo tempo, tak se to svrhlo v pustou fan-service. Prostě vybereme pár věcí, co budou mít Trekkeři rádi a spojíme to něčím, jako příběh. Nemyslím, že je to jen ve mně. Ten zklamanej pocit má více lidí (blogy a videoblogy, které sleduji). Jedničku hodnotím 9/10.
spíš zklamání
0 0
reagovat

6-7

Dával bych o dost víc, ale v půlce finále jsem si z času odvodil, že to už asi má být finále a né asi tak druhá třetina filmu.... Není to špatné, ale místo gradace to jde do kytek a scénář se na posledních 35 minut začne slušně sypat. Ve výsledku je celý děj strašně jednoduchý a malý.
263156
Dával bych o dost víc, ale v půlce finále jsem si z času odvodil, že to už asi má být finále a né asi tak druhá třetina filmu.... Není to špatné, ale místo gradace to jde do kytek a scénář se na posledních 35 minut začne slušně sypat. Ve výsledku je celý děj strašně jednoduchý a malý.
6-7
0 0
reagovat
ještě teda takovej poznatek, ted jsem si ho uvědomil a trochu mě to děsí kvůli Star Wars
ve druhým díle treku nebyla žádná vesmírná bitva ! malá enterprise byla vyřazená hned po útoku velké enterprise během warpu a pak se už nikdo na nic nezmohl, tohle teda je špatně, samozřejmě ty záběry z vesmíru (vesmírná stanice federace , dok velké enterprise) naprostá paráda, tam jsem se opravdu zaradoval, ale stejně tohle teda mě hodně mrzí, snad do 3 dílu nahodí válku s klingony aby využili potenciál. Když mladej Spock mluvil se starým Spockem tak jsem doufal, že jim přiletí na pomoc federace s dalšíma loděma ale kuloví hovno :-(
opravdu nerad bych aby se E7 odehrávala jen v interiérech a na planetách :-) Abrams by si měl pustit začátek 3E, konec 4E a sestříhanou verzi bitvy o Endor ve vesmíru co je na youtube :-) a taky nějaké díly BSG :-)aby se inspiroval
263153
ještě teda takovej poznatek, ted jsem si ho uvědomil a trochu mě to děsí kvůli Star Wars [spoiler]ve druhým díle treku nebyla žádná vesmírná bitva ! malá enterprise byla vyřazená hned po útoku velké enterprise během warpu a pak se už nikdo na nic nezmohl, tohle teda je špatně, samozřejmě ty záběry z vesmíru (vesmírná stanice federace , dok velké enterprise) naprostá paráda, tam jsem se opravdu zaradoval, ale stejně tohle teda mě hodně mrzí, snad do 3 dílu nahodí válku s klingony aby využili potenciál. Když mladej Spock mluvil se starým Spockem tak jsem doufal, že jim přiletí na pomoc federace s dalšíma loděma ale kuloví hovno :-( [/spoiler] opravdu nerad bych aby se E7 odehrávala jen v interiérech a na planetách :-) Abrams by si měl pustit začátek 3E, konec 4E a sestříhanou verzi bitvy o Endor ve vesmíru co je na youtube :-) a taky nějaké díly BSG :-)aby se inspiroval
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se