Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Podfukáři: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

sračka

epických rozměrů, Dokonce to urazilo i mou zadnici, jež se oprudila, neboť chudinka moje malá dřepěla u tak děsného puberťáckého škváru! :-:(
345993
epických rozměrů, Dokonce to urazilo i mou zadnici, jež se oprudila, neboť chudinka moje malá dřepěla u tak děsného puberťáckého škváru! *:-**:(*
sračka
0 0
reagovat
Tak konečně vyšlo podrobný srovnání theatrical a extended cutu link Bacha, spoilery.

Extended je nakonec o devět a půl minuty delší a přidává toho opravdu hodně. Theatrical rozhodně nikomu nedoporučuju.
276382
Tak konečně vyšlo podrobný srovnání theatrical a extended cutu http://www.movie-censorship.com/report.php?ID=450000 Bacha, spoilery. Extended je nakonec o devět a půl minuty delší a přidává toho opravdu hodně. Theatrical rozhodně nikomu nedoporučuju.
0 0
reagovat

9/10

Cira zabava a cista radost ze sledovani filmu... kdo by od toho chtel vic logiky a realnosti, ten by chtel uz opravdu moc.
272581
Cira zabava a cista radost ze sledovani filmu... kdo by od toho chtel vic logiky a realnosti, ten by chtel uz opravdu moc.
9/10
0 0
reagovat
Dobrý film, takových 7/10, pěkně to šlape. Jsem zvědavý co bude ve 2ce.
272016
Dobrý film, takových 7/10, pěkně to šlape. Jsem zvědavý co bude ve 2ce.
0 0
reagovat
Jen teda dodám, že jsem viděl Extended Cut, kterej má údajně o šestnáct (!) minut víc. A teda nemám tušení, kde se přidávalo, protože celej film šlape jako hodinky. Čekám, kdy se na movie-censorship objeví rozbor.
271507
Jen teda dodám, že jsem viděl Extended Cut, kterej má údajně o šestnáct (!) minut víc. A teda nemám tušení, kde se přidávalo, protože celej film šlape jako hodinky. Čekám, kdy se na movie-censorship objeví rozbor.
0 0
reagovat
Jo, bylo to zábavný a takový svěží. :) Přidávám se k nadšeným reakcím.
271458
Jo, bylo to zábavný a takový svěží. *:)* Přidávám se k nadšeným reakcím.
0 0
reagovat
diky bohu za to, ze to nebyl jen dalsi obycejnej heist movie.... po Hustle serialu uz by to asi jen tak nestacilo. Tohle melo vtip, napad, vypadalo to stylove a i kdyz Eisenberg hraje stejnyho arogantniho debilka jako v Social networku, zase mu clovek musi fandit. LEpsi nez prvni partaci to asi nebude, ale dvojka a trojka se tezce nechytaj. 8,5/10 a tesim se na sequel...

RainMaker
They came to this place for their next 'job/illusion'. Remember in the first 'job/illusion' they met at an appartment where Jack opened the locked door. The gear she is talking about are like the blueprints in the appartment, their info. They are together now but they again received a card (with where to go). Apparently only 3 of the 4 actually found the card, Merritt didn't knew about the card until the other 3 told him about it and he found it in his pocket.
271453
diky bohu za to, ze to nebyl jen dalsi obycejnej heist movie.... po Hustle serialu uz by to asi jen tak nestacilo. Tohle melo vtip, napad, vypadalo to stylove a i kdyz Eisenberg hraje stejnyho arogantniho debilka jako v Social networku, zase mu clovek musi fandit. LEpsi nez prvni partaci to asi nebude, ale dvojka a trojka se tezce nechytaj. 8,5/10 a tesim se na sequel... RainMaker [spoiler]They came to this place for their next 'job/illusion'. Remember in the first 'job/illusion' they met at an appartment where Jack opened the locked door. The gear she is talking about are like the blueprints in the appartment, their info. They are together now but they again received a card (with where to go). Apparently only 3 of the 4 actually found the card, Merritt didn't knew about the card until the other 3 told him about it and he found it in his pocket.[/spoiler]
0 0
reagovat

8/10

fakt jsem se neskutečně bavil, celej film od začátku do konce v napětí jak to dopadne co se stane v další scéně atd.
jen teda konec jsem nepochopilpotitulková scéna a Woodyho výraz že nemá karty ???To jako kreditní ? nebo na otevření těch krabic ?tzn. že se musí vrátit ? :-D
271444
fakt jsem se neskutečně bavil, celej film od začátku do konce v napětí jak to dopadne co se stane v další scéně atd. jen teda konec jsem nepochopil[spoiler]potitulková scéna a Woodyho výraz že nemá karty ???To jako kreditní ? nebo na otevření těch krabic ?tzn. že se musí vrátit ? :-D[/spoiler]
8/10
0 0
reagovat

4/10

Preco je Ocean's trilogia lepsia? Pretoze ma sympaticke postavy/hercov. Tu na mate fandit k******, cele dve hodiny som chcel nakopat Eisenbergovu rit...dufam ze na ten film zabudnem cim skor...:-:-
271441
Preco je Ocean's trilogia lepsia? Pretoze ma sympaticke postavy/hercov. Tu na mate fandit k******, cele dve hodiny som chcel nakopat Eisenbergovu rit...dufam ze na ten film zabudnem cim skor...*:-**:-*
4/10
0 0
reagovat

9/10

Obrovský překvapení a asi zatím nejzábavnější film roku. Leterrier je Pán.

Bál jsem se okamžiku, kdy se logika začne sypat a kdy ze začne vrstvit klišé na klišé. Jenže ničeho takovýho jsem se nedočkal. Ten film neskutečně šlape od začátku do konce, přičemž každej novej trik trumfne ten předchozí. A tak podmanivá úvodní sekvence a tak sympatickej cast tu nebyly už hooodně dlouho.

V podstatě souhlasím s Tedem. Poctivých devět hvězd, a to se ještě hodně krotím. Notných pár let jsem neviděl film, při jehož závěrečných titulkách bych měl takhle dobrej pocit. Vážně mě mrzí, že jsem tohle minul v kině a dost možná si to během víkendu dám znova. Kdybych měl Now You See Me srovnat s mým dalším obrovsky oblíbeným heist movie - Ocean's Eleven, tak se obávám, že Soderbergh by z toho nevyšel dobře.

A btw, konečně doceňuju nový album od Phoenix.

75% na CSFD... seems too low.


271394
Obrovský překvapení a asi zatím nejzábavnější film roku. Leterrier je Pán. Bál jsem se okamžiku, kdy se logika začne sypat a kdy ze začne vrstvit klišé na klišé. Jenže ničeho takovýho jsem se nedočkal. Ten film neskutečně šlape od začátku do konce, přičemž každej novej trik trumfne ten předchozí. A tak podmanivá úvodní sekvence a tak sympatickej cast tu nebyly už hooodně dlouho. V podstatě souhlasím s Tedem. Poctivých devět hvězd, a to se ještě hodně krotím. Notných pár let jsem neviděl film, při jehož závěrečných titulkách bych měl takhle dobrej pocit. Vážně mě mrzí, že jsem tohle minul v kině a dost možná si to během víkendu dám znova. Kdybych měl Now You See Me srovnat s mým dalším obrovsky oblíbeným heist movie - Ocean's Eleven, tak se obávám, že Soderbergh by z toho nevyšel dobře. A btw, konečně doceňuju nový album od Phoenix. 75% na CSFD... seems too low.
9/10
0 0
reagovat

fan page

přidejte si PODFUKÁŘE mezi oblíbené na facebooku !
link
268326
přidejte si PODFUKÁŘE mezi oblíbené na facebooku ! https://www.facebook.com/Podfukari
fan page
0 0
reagovat
Oddychovka po pracovnom víkende a zároveň menší predkrm pred MoS :)
Slušne som sa bavil...8/10 :+
264248
Oddychovka po pracovnom víkende a zároveň menší predkrm pred MoS *:)* Slušne som sa bavil...8/10 *:+*
0 0
reagovat
zíííííííííííííííív vol. 2
264096
zíííííííííííííííív vol. 2
0 0
reagovat

10/10 aneb protiproud bez pana Hájka a plno disclaimerů

Vrátil sem se z kina, sem nadšenej jak velbloud vidící po tech měsících oázu, a těch neobjektivních a nadsazenejch 10/10 se nepokusím obhájit, ale spíš vysvětlit.

Podupozornění: Bude to dlouhý a než vůbec začnu, tak vás otrávím sedmi disclaimery.

Disclaimers following...
1. Jsem ovíněn a po delší době čerstvě zamilován. Emo hlídka si může dát pohov.
2. Prakticky všechny výhrady, které si v reakcích na tento film přečtete, se jenom velmi těžko rozporují a velmi často jsou oprávněné.
3. Je to snad první letošní film, kterej sem si v kině fakt neskutečně užil
4. Doteď sem neviděl ten Star Trek. Ze zamýšleného odpoledne v Praze se vyklubali 4 dny, kdy jsem do kina nebyl schopen dojít (byť sem se dvakrát snažil).
5. Lidi, co tvrdí, že tohle patří na obrazovky televize a ne do kina, jsou divní a nebezpeční.
6. Od začátku roku jsem se snad u každýho filmu shodoval s Jokerem. Mám radost, že sem tuto smutnou sérii tímto protrhl.
7. Pokud si Emo hlídka nedala pohov, a čte to, tak ještě řeknu, že ženy jsou nevypočitatelné bytosti s postraními úmysly. Ale ne všechny sovy jsou tím, čím se zdají být.

A teď k samotnýmu filmu. Poprvý od Dark Knight Rises jsem pár minut před koncem slyšel ono dlouhý a táhlý "wow". Při příchodu do sálu jsem se toho filmu dost bál. Bál jsem se překombinovanýho děje, dementní pointy, rezignace na logiku... Nakonec se ukázalo, že až poslední obava byla oprávněná. Rozumím tomu, proč je tomuhle snímku tak nadáváno. Ano, logiku tu opravdu raději nehledat. Ale sám sebe jsem se musel na konci zeptat. Vážně mi to vadí?

Tohle je heist movie. Žánr, kde už v minulosti bylo řečeno vše a přijít s něčím překvapujícím a nečekaným je prakticky nemožný. Tenhle film v tomhle podle mě proti všem předpokladům uspěl. Film s divákem nehrál rovnou hru (jak už bylo dřív řečeno) a já mu za to děkuju. Jenom TOHLE totiž v dnešní době může zabezpečit přechcání diváka. Dnešní filmožrout je přežranej point, mindfucků a všeobecnýho ochcávání. V dnešní době, kdy měsíce před filmem vycházejí trailer, "fičurety, a rozhovory jak na běžícím páse, už často není problémem odhadnout děj a pointu ze samotných upoutávek. Divák často jde do kina už s tím, že nechce být přechytrařen. Nevím, jestli sem byl v kině plném diváků, co měli na čele nápis "tabula rasa", ale fakt sem měl pocit, že konec nikdo nečekal.

Ano, chytráci se budou hádat, že to věděli už po patnácti minutách atd, ale to mě trochu připomíná Andreje Anastasova a jeho machrování v devadesátých letech, že dohrál každou adventuru. To už je prostě profesní deformace. Bez toho, aby k tomu film (hra) zavdával(a) příčinu, budu kombinovat tak dlouho, až jeden z možných výsledků bude ten správný. Ale za to už ten film nemůže.

Tohle pro mě byl svěží vánek do zatuchlých kinosálů, kterej přinesl výbornej žánrovej snímek, kterej bavil a udivoval celou dobu trvání, a na konci nabídl výborný a hlavně nečekaný vyústění, který člověku vyloudilo velkej úsměv na tváři. Strašně mě mrzí, jak je to teď všude strhávaný, jako průměr, nebo dokonce podprůměr. Mejch 10/10 ti je samozřejmě nadsazenejch, ale kolikrát jste přidali filmu nějakej ten bodík navrch, když jste byly nadšený, ale všichni kolem vás ten film trhali na cucky?
264092
Vrátil sem se z kina, sem nadšenej jak velbloud vidící po tech měsících oázu, a těch neobjektivních a nadsazenejch 10/10 se nepokusím obhájit, ale spíš vysvětlit. Podupozornění: Bude to dlouhý a než vůbec začnu, tak vás otrávím sedmi disclaimery. Disclaimers following... 1. Jsem ovíněn a po delší době čerstvě zamilován. Emo hlídka si může dát pohov. 2. Prakticky všechny výhrady, které si v reakcích na tento film přečtete, se jenom velmi těžko rozporují a velmi často jsou oprávněné. 3. Je to snad první letošní film, kterej sem si v kině fakt neskutečně užil 4. Doteď sem neviděl ten Star Trek. Ze zamýšleného odpoledne v Praze se vyklubali 4 dny, kdy jsem do kina nebyl schopen dojít (byť sem se dvakrát snažil). 5. Lidi, co tvrdí, že tohle patří na obrazovky televize a ne do kina, jsou divní a nebezpeční. 6. Od začátku roku jsem se snad u každýho filmu shodoval s Jokerem. Mám radost, že sem tuto smutnou sérii tímto protrhl. 7. Pokud si Emo hlídka nedala pohov, a čte to, tak ještě řeknu, že ženy jsou nevypočitatelné bytosti s postraními úmysly. Ale ne všechny sovy jsou tím, čím se zdají být. A teď k samotnýmu filmu. Poprvý od Dark Knight Rises jsem pár minut před koncem slyšel ono dlouhý a táhlý "wow". Při příchodu do sálu jsem se toho filmu dost bál. Bál jsem se překombinovanýho děje, dementní pointy, rezignace na logiku... Nakonec se ukázalo, že až poslední obava byla oprávněná. Rozumím tomu, proč je tomuhle snímku tak nadáváno. Ano, logiku tu opravdu raději nehledat. Ale sám sebe jsem se musel na konci zeptat. Vážně mi to vadí? Tohle je heist movie. Žánr, kde už v minulosti bylo řečeno vše a přijít s něčím překvapujícím a nečekaným je prakticky nemožný. Tenhle film v tomhle podle mě proti všem předpokladům uspěl. Film s divákem nehrál rovnou hru (jak už bylo dřív řečeno) a já mu za to děkuju. Jenom TOHLE totiž v dnešní době může zabezpečit přechcání diváka. Dnešní filmožrout je přežranej point, mindfucků a všeobecnýho ochcávání. V dnešní době, kdy měsíce před filmem vycházejí trailer, "fičurety, a rozhovory jak na běžícím páse, už často není problémem odhadnout děj a pointu ze samotných upoutávek. Divák často jde do kina už s tím, že nechce být přechytrařen. Nevím, jestli sem byl v kině plném diváků, co měli na čele nápis "tabula rasa", ale fakt sem měl pocit, že konec nikdo nečekal. Ano, chytráci se budou hádat, že to věděli už po patnácti minutách atd, ale to mě trochu připomíná Andreje Anastasova a jeho machrování v devadesátých letech, že dohrál každou adventuru. To už je prostě profesní deformace. Bez toho, aby k tomu film (hra) zavdával(a) příčinu, budu kombinovat tak dlouho, až jeden z možných výsledků bude ten správný. Ale za to už ten film nemůže. Tohle pro mě byl svěží vánek do zatuchlých kinosálů, kterej přinesl výbornej žánrovej snímek, kterej bavil a udivoval celou dobu trvání, a na konci nabídl výborný a hlavně nečekaný vyústění, který člověku vyloudilo velkej úsměv na tváři. Strašně mě mrzí, jak je to teď všude strhávaný, jako průměr, nebo dokonce podprůměr. Mejch 10/10 ti je samozřejmě nadsazenejch, ale kolikrát jste přidali filmu nějakej ten bodík navrch, když jste byly nadšený, ale všichni kolem vás ten film trhali na cucky?
10/10 aneb protiproud bez pana Hájka a plno disclaimerů
0 0
reagovat

5/10

To neustálé přelévání dobráků v záporáky a naopak už mě v druhé polovině unavovalo, ani ta pointa už kvůli snadné předvídatelnosti děje ňák moc nešokovala. Ale dobrá režie, pár milých vtípků, určitě by takovýchto jednohubek mohlo vznikat víc.
263024
To neustálé přelévání dobráků v záporáky a naopak už mě v druhé polovině unavovalo, ani ta pointa už kvůli snadné předvídatelnosti děje ňák moc nešokovala. Ale dobrá režie, pár milých vtípků, určitě by takovýchto jednohubek mohlo vznikat víc.
5/10
0 0
reagovat
Wasn´t supposed to be, but ok.... Enjoy the moment.
263023
Wasn´t supposed to be, but ok.... Enjoy the moment.
0 0
reagovat

Jirka

Sad story bro.
263022
Sad story bro.
Jirka
0 0
reagovat
No, mě dneska velká kino akce bohužel nevyšla (zejtra musím vstávat ve 4.30 a čeká mě den blbec), ale furt si říkám, že to Now you see me v tom kině zkusím. Ta nerovná hra s divákem mě mrzí, ale aspoň člověk neuhádl pointu z trailerů...
263021
No, mě dneska velká kino akce bohužel nevyšla (zejtra musím vstávat ve 4.30 a čeká mě den blbec), ale furt si říkám, že to Now you see me v tom kině zkusím. Ta nerovná hra s divákem mě mrzí, ale aspoň člověk neuhádl pointu z trailerů...
0 0
reagovat

4/10

Zklamání a musím opakovat těch x komentářů a recenzí: Film nehraje s divákem rovnou hru, protože tam funguje to, co chce zrovna scenárista (stojí to na absolutních náhodách, "falešných" CG-tricích...) a díky toho konce vlastně nedává vůbec žádný smysl. Pěknej vizuál, sympatické obsazení, ale u tohodle bych nevydržel ani v neděli odpoledne na Nově.
263020
Zklamání a musím opakovat těch x komentářů a recenzí: Film nehraje s divákem rovnou hru, protože tam funguje to, co chce zrovna scenárista (stojí to na absolutních náhodách, "falešných" CG-tricích...) a díky toho konce vlastně nedává vůbec žádný smysl. Pěknej vizuál, sympatické obsazení, ale u tohodle bych nevydržel ani v neděli odpoledne na Nově.
4/10
0 0
reagovat
na rottene to síce má iba 42% či koľko, ale a.rating sa blíži takmer k 6, čo by som videl ako hodnotnejší ukazovateľ v tomto prípade...
262916
na rottene to síce má iba 42% či koľko, ale a.rating sa blíži takmer k 6, čo by som videl ako hodnotnejší ukazovateľ v tomto prípade...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se