Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Podpora české kinematografie 2012

příspěvky 41 - 44 Napsat příspěvek
"v květnu útočí vydatně a zlaťáky z našich daní mění" ... "Tak co, jsou z vás spokojení investoři?" Pokud vím, tak peníze z Fondu na podporu kinematografie rozhodně nepocházejí žádným způsobem z daní. Je to podpora pouze nepřímá. Fond sice spadá pod Ministerstvo kultury, ale od něj také nic nedostává. Peníze pocházejí podle webu Fondu odtud:"Tyto prostředky pocházejí z reklamy na soukromých celostátních kanálech, ze vstupného do kina a z prodeje licencí k českým filmům vyrobeným mezi lety 1965-1991." link.
260053
"v květnu útočí vydatně a zlaťáky z našich daní mění" ... "Tak co, jsou z vás spokojení investoři?" Pokud vím, tak peníze z Fondu na podporu kinematografie rozhodně nepocházejí žádným způsobem z daní. Je to podpora pouze nepřímá. Fond sice spadá pod Ministerstvo kultury, ale od něj také nic nedostává. Peníze pocházejí podle webu Fondu odtud:"Tyto prostředky pocházejí z reklamy na soukromých celostátních kanálech, ze vstupného do kina a z prodeje licencí k českým filmům vyrobeným mezi lety 1965-1991." [link="http://www.fondkinematografie.cz/#!faq/c91h"]link[/link].
0 0
reagovat
Zelenka a ten vanocni rom-com zni slusne. Jsem zvedavej na trailery.
260047
Zelenka a ten vanocni rom-com zni slusne. Jsem zvedavej na trailery.
0 0
reagovat
Skvělý Imfe :+:+:+

Poslední z Aporveru mě nepřestávají fascinovat. Ten film se už točí několik let, podle všech dostupnejch zdrojů už se na něm prosralo 100+ milionů a pořád to jaksi nevypadá, že by se to chystalo do kina. Asi je na čase zapojit magic makera, "pana" Kubíka.

A co se těch podpor týče, tak to je u nás navzdory Machům a podobným, co se nám snaží naznačit opak, ještě čajíček. Jeden současnej příklad za všechny. Baz Luhrman natočil Gatsbyho v Austrálii a podle některých informací to Australské daňové poplatníky stálo 40 milionů dolarů. Vyplatilo se jim to? Těžko říct, ale Austrálie takhle na jeden film vyplázla 800 milionů korun. Ano, maj tam nerostný zdroje, je to země založená na jiným typu ekonomiky bla bla bla. Ale přece jenom. 23 milionů obyvatel vs 10.3 se srovnat trochu dá.
260046
Skvělý Imfe *:+**:+**:+* Poslední z Aporveru mě nepřestávají fascinovat. Ten film se už točí několik let, podle všech dostupnejch zdrojů už se na něm prosralo 100+ milionů a pořád to jaksi nevypadá, že by se to chystalo do kina. Asi je na čase zapojit magic makera, "pana" Kubíka. A co se těch podpor týče, tak to je u nás navzdory Machům a podobným, co se nám snaží naznačit opak, ještě čajíček. Jeden současnej příklad za všechny. Baz Luhrman natočil Gatsbyho v Austrálii a podle některých informací to Australské daňové poplatníky stálo 40 milionů dolarů. Vyplatilo se jim to? Těžko říct, ale Austrálie takhle na jeden film vyplázla 800 milionů korun. Ano, maj tam nerostný zdroje, je to země založená na jiným typu ekonomiky bla bla bla. Ale přece jenom. 23 milionů obyvatel vs 10.3 se srovnat trochu dá.
0 0
reagovat
Malá korekce: Zelenka natočil Knoflíkáře. Samotáři jsou od Ondříčka.:) (ty názvy se občas pletou)
260044
Malá korekce: Zelenka natočil Knoflíkáře. Samotáři jsou od Ondříčka.*:)* (ty názvy se občas pletou)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se