Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Pacific Rim - Útok na Zemi: Trailer z WonderConu

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Vytáhnout Evangelion jako příklad typické mecha je asi stejně hloupé jako říct, že postavy z Watchmen jsou typičtí superhrdinové.

Jakýkoliv Gundam by byl pro tuhle diskuzi mnohem relevantnější.
259566
Vytáhnout Evangelion jako příklad typické mecha je asi stejně hloupé jako říct, že postavy z Watchmen jsou typičtí superhrdinové. Jakýkoliv Gundam by byl pro tuhle diskuzi mnohem relevantnější.
0 0
reagovat
Pánové. Ať tuhle diskuzi vyhraje kdokoli, tak byste neměli zapomínat na jednu moudrou radu link 8)
259560
Pánové. Ať tuhle diskuzi vyhraje kdokoli, tak byste neměli zapomínat na jednu moudrou radu http://www.johns-jokes.com/afiles/images/arguing_on_the_internet.jpg *8)*
0 0
reagovat

Gonzi

Popravdě přiznám, že začínám mít opravdu velký problém pro ten váš jednotvárný a přísně logický styl myšlení najít odpovídající přirovnání. Takže popořadě. Proč jsem zvolil Hulka. Protože je silný. Jeho kůže prakticky neprůstřelná. A je schopen rozdrtit vojenskou jednotku bez toho aniž by se nějak moc zapotil. Teď vem tyhle aspekty a aplikuj je ta to obří mimozemské monstrum (hulkův Rage mód stranou byl tu jen pro hrubé přirovnání ). Rázem získáš přírodní ničivou sílu, která je prakticky nezastavitelná. Do vesmíru zatím tak daleko nevydíme, takže nemůžeš vyloučit, že tam za pár galaxiema takový tvorové třeba neexistují. Teď si představ, že na nás skrze nějaký ten portál partička zaútočí. A potom víceméně nastává ta sranda jíž jsem popsal níže. Přičemž bomby představují atomovky, nevybíravá SWAT jednotka představuje pěchotu s tanky, atd.
Jestli ti však samotné mimozemské monstrum takových rozměrů a schopností přijde jako fantasy, tak už se nemá smysl bavit ani o samotných obřích robotech.

Podtrženo sečteno pořekadlo "proti ohni ohněm" znáš? O tom celý ten žánr je. ;)
259564
Popravdě přiznám, že začínám mít opravdu velký problém pro ten váš jednotvárný a přísně logický styl myšlení najít odpovídající přirovnání. Takže popořadě. Proč jsem zvolil Hulka. Protože je silný. Jeho kůže prakticky neprůstřelná. A je schopen rozdrtit vojenskou jednotku bez toho aniž by se nějak moc zapotil. Teď vem tyhle aspekty a aplikuj je ta to obří mimozemské monstrum (hulkův Rage mód stranou byl tu jen pro hrubé přirovnání ). Rázem získáš přírodní ničivou sílu, která je prakticky nezastavitelná. Do vesmíru zatím tak daleko nevydíme, takže nemůžeš vyloučit, že tam za pár galaxiema takový tvorové třeba neexistují. Teď si představ, že na nás skrze nějaký ten portál partička zaútočí. A potom víceméně nastává ta sranda jíž jsem popsal níže. Přičemž bomby představují atomovky, nevybíravá SWAT jednotka představuje pěchotu s tanky, atd. Jestli ti však samotné mimozemské monstrum takových rozměrů a schopností přijde jako fantasy, tak už se nemá smysl bavit ani o samotných obřích robotech. Podtrženo sečteno pořekadlo "proti ohni ohněm" znáš? O tom celý ten žánr je. *;)*
Gonzi
0 0
reagovat
kua fix, odpoledne to na itunes jeste nebylo :D uz sosam :))
259558
kua fix, odpoledne to na itunes jeste nebylo :D uz sosam *:))*
0 0
reagovat

Napůl

Jenže to je ten problém - Hulk není scifi, ale ryzí fantasy - pokud se bavíme takhle, tak samozřejmě může existovat kouzelné monstrum a proto jediná zbraň, která je zničí je roh jednorož... teda pěst gigantického robota. 8)
PS: Armageddon takhle "plausible" je... skutečně můžeme dojít k závěru, že bude potřeba asteroid navrtat a pak odpálit zevnitř a toto pak uděláme (akorát u toho asi nebudou těžaři :D)
259543
Jenže to je ten problém - Hulk není scifi, ale ryzí fantasy - pokud se bavíme takhle, tak samozřejmě může existovat kouzelné monstrum a proto jediná zbraň, která je zničí je roh jednorož... teda pěst gigantického robota. *8)* PS: Armageddon takhle "plausible" je... skutečně můžeme dojít k závěru, že bude potřeba asteroid navrtat a pak odpálit zevnitř a toto pak uděláme (akorát u toho asi nebudou těžaři *:D*)
Napůl
0 0
reagovat
iTunes HD: 1080p, 720p, 480p
259533
iTunes HD: [link="http://uloz.to/xd1QFPPv/pacificrim-clip1-h1080p-mov"]1080p[/link], [link="http://uloz.to/x1WKe22b/pacificrim-clip1-h720p-mov"]720p[/link], [link="http://uloz.to/x6onS22G/pacificrim-clip1-h480p-mov"]480p[/link]
0 0
reagovat
nejaký link na stiahnutie v HD sa nenájde ?
259531
nejaký link na stiahnutie v HD sa nenájde ?
0 0
reagovat

TonyClifton

Boha jeho! Zabte mě prosíma a rychle! :D:D:D *facepalm* :D:D:D
259529
Boha jeho! Zabte mě prosíma a rychle! *:D**:D**:D* *facepalm* *:D**:D**:D*
TonyClifton
0 0
reagovat

fr3ak

Tak jistě, ale znovu se tu hádáme o konkrétních situacích a dokonce sci-fi situacích. Sakra lidi nechte toho a zapojte trochu fantazie.:D
259528
Tak jistě, ale znovu se tu hádáme o konkrétních situacích a dokonce sci-fi situacích. Sakra lidi nechte toho a zapojte trochu fantazie.*:D*
fr3ak
0 0
reagovat
Aha, takže příklad z praxe pro ilustraci a ospravedlnění 200 metrových robotů je: "máme Hulka v hospodě..." :D
259527
Aha, takže příklad z praxe pro ilustraci a ospravedlnění 200 metrových robotů je: "máme Hulka v hospodě..." *:D*
0 0
reagovat

Gonzi

Ježišikriste. Tak vidím, že můj příklad se naprosto minul účinkem. Ne "obyčejného" Rocka, kterého by sundala rána ze sniperky jsem určitě nemyslel. To by celý příklad ztratil smysl. Myslel jsem spíš vyloženě nadčlověka. V našem případě si představ rovnou Hulka. Tak jsem ten příklad myslel. Každopádně je to příklad přitažený za vlasy. To uznávám. Mě šlo hlavně o poukázání na "rozdíly škod a rizik", který by takový protiútok vůči takovému jedinci způsobil. O to my šlo.
Jinak co se robotů v realitě týče. Jak sám říkáš, k něčemu by byli jen ve velmi konkrétním případě. A to je právě to o co se tu hádáme. A hádáme se imho zbytečně. Konec konců. Je to úplně stejné, jako se hádat, jestli by lidstvo poslalo v případě hrozící srážky s Asteroidem na něj partu navtařů aby do něj zavrtali bombu. Ta možnost vždy za určitých podmínek realizovatelná je (byť možná jinak, než prezentuje film), ale ve skutečné realitě se její samotné využití nejeví jako opravdu nejvýhodnější řešení. Ovšem náhoda je blbec a jeden nikdy neví jaké budem mít možnosti až ta situace opravdu nastane. A to je to na co tu poukazuji. Tím bych tuto diskuzi uzavřel.
259526
Ježišikriste. Tak vidím, že můj příklad se naprosto minul účinkem. Ne "obyčejného" Rocka, kterého by sundala rána ze sniperky jsem určitě nemyslel. To by celý příklad ztratil smysl. Myslel jsem spíš vyloženě nadčlověka. V našem případě si představ rovnou Hulka. Tak jsem ten příklad myslel. Každopádně je to příklad přitažený za vlasy. To uznávám. Mě šlo hlavně o poukázání na "rozdíly škod a rizik", který by takový protiútok vůči takovému jedinci způsobil. O to my šlo. Jinak co se robotů v realitě týče. Jak sám říkáš, k něčemu by byli jen ve velmi konkrétním případě. A to je právě to o co se tu hádáme. A hádáme se imho zbytečně. Konec konců. Je to úplně stejné, jako se hádat, jestli by lidstvo poslalo v případě hrozící srážky s Asteroidem na něj partu navtařů aby do něj zavrtali bombu. Ta možnost vždy za určitých podmínek realizovatelná je (byť možná jinak, než prezentuje film), ale ve skutečné realitě se její samotné využití nejeví jako opravdu nejvýhodnější řešení. Ovšem náhoda je blbec a jeden nikdy neví jaké budem mít možnosti až ta situace opravdu nastane. A to je to na co tu poukazuji. Tím bych tuto diskuzi uzavřel.
Gonzi
0 0
reagovat

Napůl

I tak je tvoje úvaha jeden velký nesmysl. Stačí se podívat do historie válečnitví a zjistíš, že několik menších slabších jednotek toho udělá víc než jedna velká a silná.

Btw proč se tu vlastně o tom bavím. Já jen doufám že Del Toro nebude stejnej dement jako Bay a nebude si v tom filmu ty svoje pravidla měnit podle nálady (viz Transformers 1, 2 a 3 a v nich souboj Megatron vs Optimus - v jedničce by ho sám nedal a ve trojce už mu k tomu stačila jedna ruka - tenhle kreténismus ve filmech nesnáším)
259524
I tak je tvoje úvaha jeden velký nesmysl. Stačí se podívat do historie válečnitví a zjistíš, že několik menších slabších jednotek toho udělá víc než jedna velká a silná. Btw proč se tu vlastně o tom bavím. Já jen doufám že Del Toro nebude stejnej dement jako Bay a nebude si v tom filmu ty svoje pravidla měnit podle nálady (viz Transformers 1, 2 a 3 a v nich souboj Megatron vs Optimus - v jedničce by ho sám nedal a ve trojce už mu k tomu stačila jedna ruka - tenhle kreténismus ve filmech nesnáším)
Napůl
0 0
reagovat

fr3ak

Za prvé jsem jasně řekl, že jde o příklad hodně nadnesený. A za druhé si všimni slůvka "nevybíravou" které jsem schválně před souslový SWAT jednotka dal. Tím jsem chtěl odkázat na to, že útok ohromné vojenské pěchoty s tanky a bombami asi sotva bude tak přesný jako útok skutečné jednotky SWAT.;) Pokud jsi mé přirovnání nepochopil, pak se hluboce omlouvám. :))
259522
Za prvé jsem jasně řekl, že jde o příklad hodně nadnesený. A za druhé si všimni slůvka "nevybíravou" které jsem schválně před souslový SWAT jednotka dal. Tím jsem chtěl odkázat na to, že útok ohromné vojenské pěchoty s tanky a bombami asi sotva bude tak přesný jako útok skutečné jednotky SWAT.*;)* Pokud jsi mé přirovnání nepochopil, pak se hluboce omlouvám. *:))*
fr3ak
0 0
reagovat

Napůl

Jestli myslíš třeba takového Rocka, tak by ho swat zpacifikoval asi tak jedním výstřelem. Obyčejný pochůzkář by ho zpacifikoval jedním výstřelem. A co se počtu hospod týče, tak je reálnější mít xyz pochůzkářů, než xyz Rocků ;). Pokud by to byl řekněme Iron Man, tak by bylo furt levnější tam poslat vojáky s adekvátními zbraněmi, než taky postavit Iron Mana. (a nedělal bych si iluze o tom, že by "REÁLNÝ" ironman měl odolnější pancíř než tank. V komixu si samozřejmě můžeme z prstu vycumlat, že jeho centimetrové brnění vydrží i atomovku že...).

Každopádně 200m roboti jsou zbyteční, protože historie vojenství, protože fyzika, protože taktika. K něčemu by byli jen ve velmi konkrétním případě (a ten mě nenapadá, aniž by nebyl z prstu vycumlaný). Jestli ty máš pocit, že takoví roboti jsou jen dalším logickým stupněm vojenství, tak, well, každý máme svůj názor, ale zkus si jej něčím podložit (fyzika, taktika, filosofie zbraní a útoků) a zjistíš, že zapláčeš.

Long story short, dnešní armáda by takového robůtka odpálila naprosto snadno - prostě by mu např. odpálila kloub na noze a z robota by byla kupa šrotu na místě. A to tak, že výbuch dané rakety by neudělal nic z okolím (najdi si třeba rakety, které se používají proti tankům - které se propálí dovnitř a až tam vybuchnou/vyhoří).

Každopádně roboti reálně postavitelní jsou ale jako zbraně by byli k ničemu - s tímto se loučím, už tak se opakuju a za chvíli by mě redakce roztrhala, takže tady už tapetovat nebudu :)
259521
Jestli myslíš třeba takového Rocka, tak by ho swat zpacifikoval asi tak jedním výstřelem. Obyčejný pochůzkář by ho zpacifikoval jedním výstřelem. A co se počtu hospod týče, tak je reálnější mít xyz pochůzkářů, než xyz Rocků ;). Pokud by to byl řekněme Iron Man, tak by bylo furt levnější tam poslat vojáky s adekvátními zbraněmi, než taky postavit Iron Mana. (a nedělal bych si iluze o tom, že by "REÁLNÝ" ironman měl odolnější pancíř než tank. V komixu si samozřejmě můžeme z prstu vycumlat, že jeho centimetrové brnění vydrží i atomovku že...). Každopádně 200m roboti jsou zbyteční, protože historie vojenství, protože fyzika, protože taktika. K něčemu by byli jen ve velmi konkrétním případě (a ten mě nenapadá, aniž by nebyl z prstu vycumlaný). Jestli ty máš pocit, že takoví roboti jsou jen dalším logickým stupněm vojenství, tak, well, každý máme svůj názor, ale zkus si jej něčím podložit (fyzika, taktika, filosofie zbraní a útoků) a zjistíš, že zapláčeš. Long story short, dnešní armáda by takového robůtka odpálila naprosto snadno - prostě by mu např. odpálila kloub na noze a z robota by byla kupa šrotu na místě. A to tak, že výbuch dané rakety by neudělal nic z okolím (najdi si třeba rakety, které se používají proti tankům - které se propálí dovnitř a až tam vybuchnou/vyhoří). Každopádně roboti reálně postavitelní jsou ale jako zbraně by byli k ničemu - s tímto se loučím, už tak se opakuju a za chvíli by mě redakce roztrhala, takže tady už tapetovat nebudu *:)*
Napůl
0 0
reagovat
Já bych ho vzal židlí po zádech.
259520
Já bych ho vzal židlí po zádech.
0 0
reagovat

Napůl

Jistota že někdo ze SWAT určitě zabije někoho v místnosti. Radím ti, že místo sledování filmů si někde přečti jak takový zásahy probíhají.
259519
Jistota že někdo ze SWAT určitě zabije někoho v místnosti. Radím ti, že místo sledování filmů si někde přečti jak takový zásahy probíhají.
Napůl
0 0
reagovat

Gonzi

Pro lepší představu trochu zmenšíme měřítko. Představ si následující situaci: Máš hospodu plnou lidí a v ní nadlisky silného a odolného maníka, který začne ničit a zabíjet vše kolem sebe. Máš následující možnosti. Poslat na něj bombu, poslat na něj silně nevybíravou SWAT jednotku, nebo poslat na něj stejně silného a odolného jedince. Rozhodneš se na něj poslat bombu a výsledek je takový, že celá hospoda vyletí do povětří, všichni lidi kolem mrtví a ještě máš šanci, že to ten "nadliský" maník přežije. Rozhodneš se tedy poslat nevybíravou SWAT jednotku a nejen že máš šanci, že ti jí ten "nadliský" maník z velké části pobije ale přímo podstupuješ jistou, že zásah té jednotky určitě zabije nějaké lidi kolem. Zbývá ti pak samozřejmě vyslat stejně silného jedince aby si s ním dal normální pěstní souboj. Ano, s ohledem na sílu obou borců je taky pravděpodobné, že kolem někdo zařve. Ale tam už hraješ jen s pravděpodobností a nikoliv jistotou. A jediné co opravdu riskuješ je život toho jedince cos poslal. Do toho přičti ještě fakt, že takových hospod a nadliských maníků je víc a celé to získá ještě jiné hodnoty. Uznávám samozřejmě, že tenhle hodně nadnesený příklad není dokonalý. Ale doufám, že chápeš co jsem jím chtěl říct. ;)
Jinak co se AT polí v Evangelionu týče ty tam jsou sice založené na jisté filozofické myšlence ale ta samotná myšlenka monster se silovými poli jako štíty mě osobně přijde asi stejné fantasy/sci-fi jako Del Torův mezidimenzionální portál na dně Paficiku ze kterého ty jeho monstra vylejzaj. Každopádně co se tvé výtky týče samozřejmě je možnost udělat stejné pole, vyrušit jím nepřítelovo a prsknout na něj rakety. Jenže to vše za předpokladu, že je takové řešení možné. Nabízí se totiž tucet přídavných otázek, jako například: Jakého je to pole původu? Jak silná intenzita na vyrušení bude třeba? Jak velký generátor bude třeba? Nabízí se tak třeba otázka. Co když bys na vyrušení toho pole potřeboval generátor o stejné velikosti jako má to monstrum. Do toho přičti situaci popsanou výše a máš na důvod pro roboty zaděláno. Samozřejmě možností jak nepřítelem naložit je vždy více ale záleží prostě na celkové situaci a okolnostech. Dokud Del Toro své karty neodkryje těžko cokoliv hádat nebo spekulovat. A pokud je mít nebude o to věštší důvod nastavit "mozek-off" a nepřemýšlet nad tím. Pořád jde o Sci-Fi. Takže je hloupost nad tím přemýšlet přehnaně realisticky.;)
259516
Pro lepší představu trochu zmenšíme měřítko. Představ si následující situaci: Máš hospodu plnou lidí a v ní nadlisky silného a odolného maníka, který začne ničit a zabíjet vše kolem sebe. Máš následující možnosti. Poslat na něj bombu, poslat na něj silně nevybíravou SWAT jednotku, nebo poslat na něj stejně silného a odolného jedince. Rozhodneš se na něj poslat bombu a výsledek je takový, že celá hospoda vyletí do povětří, všichni lidi kolem mrtví a ještě máš šanci, že to ten "nadliský" maník přežije. Rozhodneš se tedy poslat nevybíravou SWAT jednotku a nejen že máš šanci, že ti jí ten "nadliský" maník z velké části pobije ale přímo podstupuješ jistou, že zásah té jednotky určitě zabije nějaké lidi kolem. Zbývá ti pak samozřejmě vyslat stejně silného jedince aby si s ním dal normální pěstní souboj. Ano, s ohledem na sílu obou borců je taky pravděpodobné, že kolem někdo zařve. Ale tam už hraješ jen s pravděpodobností a nikoliv jistotou. A jediné co opravdu riskuješ je život toho jedince cos poslal. Do toho přičti ještě fakt, že takových hospod a nadliských maníků je víc a celé to získá ještě jiné hodnoty. Uznávám samozřejmě, že tenhle hodně nadnesený příklad není dokonalý. Ale doufám, že chápeš co jsem jím chtěl říct. *;)* Jinak co se AT polí v Evangelionu týče ty tam jsou sice založené na jisté filozofické myšlence ale ta samotná myšlenka monster se silovými poli jako štíty mě osobně přijde asi stejné fantasy/sci-fi jako Del Torův mezidimenzionální portál na dně Paficiku ze kterého ty jeho monstra vylejzaj. Každopádně co se tvé výtky týče samozřejmě je možnost udělat stejné pole, vyrušit jím nepřítelovo a prsknout na něj rakety. Jenže to vše za předpokladu, že je takové řešení možné. Nabízí se totiž tucet přídavných otázek, jako například: Jakého je to pole původu? Jak silná intenzita na vyrušení bude třeba? Jak velký generátor bude třeba? Nabízí se tak třeba otázka. Co když bys na vyrušení toho pole potřeboval generátor o stejné velikosti jako má to monstrum. Do toho přičti situaci popsanou výše a máš na důvod pro roboty zaděláno. Samozřejmě možností jak nepřítelem naložit je vždy více ale záleží prostě na celkové situaci a okolnostech. Dokud Del Toro své karty neodkryje těžko cokoliv hádat nebo spekulovat. A pokud je mít nebude o to věštší důvod nastavit "mozek-off" a nepřemýšlet nad tím. Pořád jde o Sci-Fi. Takže je hloupost nad tím přemýšlet přehnaně realisticky.*;)*
Gonzi
0 0
reagovat
crimson moon: Ajajaja, to jsi sem neměl dávat. To Tony Clifton nedá. Roboti i s raketama a Coyote i s mega atomovkou na zádech :-) Coyote vládne!
259512
crimson moon: Ajajaja, to jsi sem neměl dávat. To Tony Clifton nedá. Roboti i s raketama a Coyote i s mega atomovkou na zádech :-) Coyote vládne!
0 0
reagovat

Napůl

Co se týče ceny, či poškození oblasti, tak si taky nedovedu představit, že by Godzilla vs RoboGodzilla udělala míň bordelu, než Godzilla s kupou "tomahawků" v úsměvu. A třeba ty AT pole v Evangelionu jsou u mně fantasy, to nemá se scifi nic společného (alespoň podle toho co jsem k tomu našel) - což já svou otázkou myslel. Každopádně řekněme, že mám nějaké silové pole, které jde vyrušit jen jiným silovým polem... co mi zase brání to pole vyrušit, a pak tam narvat rakety?

Jinak: já si počkám na to, jak to del toro prodá (byť mi to je jedno, protože rád rezignuju, abych si užil meče z tankeru), ale pořád neznám žádný scifi důvod (z důrazem na význam spojení "vědecká fikce" ve smyslu, co by bylo možné s např neomezeným rozpočtem a zároveň by to nepopíralo fyziku, jak ji dnes známe), kdy by byl podobný mech praktičtější než armáda. V reálu by lidstvo prostě na nic nereagovalo stavbou 200m vysokého cool mecha.
259509
Co se týče ceny, či poškození oblasti, tak si taky nedovedu představit, že by Godzilla vs RoboGodzilla udělala míň bordelu, než Godzilla s kupou "tomahawků" v úsměvu. A třeba ty AT pole v Evangelionu jsou u mně fantasy, to nemá se scifi nic společného (alespoň podle toho co jsem k tomu našel) - což já svou otázkou myslel. Každopádně řekněme, že mám nějaké silové pole, které jde vyrušit jen jiným silovým polem... co mi zase brání to pole vyrušit, a pak tam narvat rakety? Jinak: já si počkám na to, jak to del toro prodá (byť mi to je jedno, protože rád rezignuju, abych si užil meče z tankeru), ale pořád neznám žádný scifi důvod (z důrazem na význam spojení "vědecká fikce" ve smyslu, co by bylo možné s např neomezeným rozpočtem a zároveň by to nepopíralo fyziku, jak ji dnes známe), kdy by byl podobný mech praktičtější než armáda. V reálu by lidstvo prostě na nic nereagovalo stavbou 200m vysokého cool mecha.
Napůl
0 0
reagovat
259507
WP's: [link="http://www.pacificrim-movie.net/images/gipsy.jpg"]gipsy[/link], [link="http://www.pacificrim-movie.net/images/cherno.jpg"]cherno[/link], [link="http://www.pacificrim-movie.net/images/crimson.jpg"]crimson[/link], [link="http://www.pacificrim-movie.net/images/coyote.jpg"]coyote[/link], [link="http://www.pacificrim-movie.net/images/striker.jpg"]striker[/link]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se