Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tarzan ve stylu Indyho?


ikona
Mr. Hlad
harry pottertarzan
V čem se bude lišit nový Tarzan od těch minulých? A kdo by si mohl zahrát přítelkyni muže z džungle?  

Tarzan je sice klasika, ovšem v jednadvacátém století je docela těžké představit si, že by někdo dobrovolně narval desítky milionů dolarů do filmu o chlapovi, co ve slipech běhá po stromech někde v Africe. U Warnerů do toho ale přeci jenom šli. Původně měl film (respektive trilogii) natočit Craig Brewer, autor V řetězech a Hustle a Flow, toho však nahradil režisér posledních Potterovek David Yates. Už nějakou dobu se mluví o tom, že opičího muže by si mohl zahrát Alexander Skarsgard z Pravé krve a teď to vypadá, že by u Warnerů rádi zlákali i Jessicu Chastain. Dobrá volba.

Ještě důležitější je ale informace, že nový Tarzan bude o dost jiný než ti předchozí. Děj se totiž nemá zabývat tím, jak mladíka vychovaného opicemi přivezli do civilizace. Tohle už bude mít za sebou. Místo toho ho královna vyšle spolu s žoldákem, kterého by si prý mohl zahrát Samuel L. Jackson, do Konga, kde bude mít za úkol zabránit válce a pořádně srovnat partu bojechtivých šmejdů, kteří nutí mírumilovné obyvatele dřít v obřím diamantovém dole. Zkrátka to zní hodně jako Indiana Jones říznutý Sherlockem Holmesem. Yates akci i napětí umí a pokud by se povedl scénář a zlanařili by se zmínění herci, mohla by to být hodně zábavná jízda.

---

Vytáhni v hospodě: Rolí Tarzana se proslavil i Lex Barker, pozdější Old Shatterhand.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (11)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace