Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Víkendový výplach #181 o Oscarech a Ježíšovi

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Protože jsme slušní narozdíl od některých, co si kolikrát ani snad neuvědomují, co dělají a většinou člověk nervy udrží, ale nedivím se těm, co ne.
Každopdáně i tohle je důvod, proč preferuju domácí kino.

A když je řeč o domácích kinech, redakce asi neuvažuje o zavedení občasné "hardwarové" rubriky, že? Myslím, že třeba STčko nebo možná i další by na to měli občas hodit recenzi na nějaké to repro, avr, bd apod.
254251
Protože jsme slušní narozdíl od některých, co si kolikrát ani snad neuvědomují, co dělají a většinou člověk nervy udrží, ale nedivím se těm, co ne. Každopdáně i tohle je důvod, proč preferuju domácí kino. A když je řeč o domácích kinech, redakce asi neuvažuje o zavedení občasné "hardwarové" rubriky, že? Myslím, že třeba STčko nebo možná i další by na to měli občas hodit recenzi na nějaké to repro, avr, bd apod.
0 0
reagovat
Je zajimavy jak to vsichni prechazime tichym mlcenim a "vyhruznyma pohledama".. :D
254249
Je zajimavy jak to vsichni prechazime tichym mlcenim a "vyhruznyma pohledama".. *:D*
0 0
reagovat

HOVADO

Toz ja som zazil s kolegami na Djangovi typka, co po hodine filmu vosiel do saly, a zacal sa hadat so slecnou predo mnou ze mu zabrala miesto. Pravdaze pri tom stal aby nas rusil co najviac. Tomu idiotovi trvalo aspon 10 minut (no mozno menej ale mne to pripadalo ako vecnost), kym pochopil ze je v zlom sale.
254248
Toz ja som zazil s kolegami na Djangovi typka, co po hodine filmu vosiel do saly, a zacal sa hadat so slecnou predo mnou ze mu zabrala miesto. Pravdaze pri tom stal aby nas rusil co najviac. Tomu idiotovi trvalo aspon 10 minut (no mozno menej ale mne to pripadalo ako vecnost), kym pochopil ze je v zlom sale.
HOVADO
0 0
reagovat

Kapka ironie aneb ženský rod od hovada

Cinestar, Avengers.. 2 holky, první před začátkem filmu mlela, mlela mlela a mlela, dozvěděli jsme se kdo v jakém filmu dabuje Arnieho, Slye a další zajímavé věci. Začal film a absolutní ticho, člověk o ní nevěděl - pohoda. Druhá celou dobu držela hubu a jakmile začal film, při každé scéně, kde se člověk zasměje (a že jich zrovna v Avengers pár bylo) jakoby počkala až sál hromadně utichne a vždycky vteřinu přesně za takovým tím sálovým smějícím se šumem se ozvalo (doslova) "chachachachachachaaaaaaaaaaaaaaaaa" takovým imbecilním pištivým hlasem jako bonus.


PS: Co se týče okopávání, choďte na nejlepší místa (vzadu uprostřed) a máte po starostech.
254247
Cinestar, Avengers.. 2 holky, první před začátkem filmu mlela, mlela mlela a mlela, dozvěděli jsme se kdo v jakém filmu dabuje Arnieho, Slye a další zajímavé věci. Začal film a absolutní ticho, člověk o ní nevěděl - pohoda. Druhá celou dobu držela hubu a jakmile začal film, při každé scéně, kde se člověk zasměje (a že jich zrovna v Avengers pár bylo) jakoby počkala až sál hromadně utichne a vždycky vteřinu přesně za takovým tím sálovým smějícím se šumem se ozvalo (doslova) "chachachachachachaaaaaaaaaaaaaaaaa" takovým imbecilním pištivým hlasem jako bonus. PS: Co se týče okopávání, choďte na nejlepší místa (vzadu uprostřed) a máte po starostech.
Kapka ironie aneb ženský rod od hovada
0 0
reagovat

HOVADO

Na úplně prvním Harry Potterovi se několik spratků bavilo tím, že před filmem svítili po sále laserovým ukazovátkem. Během filmu pak naštěstí už ne. Ne, že bych chtěl někoho navádět, ale vzhledem k tomu, jak těžké je podobného sabotéra lokalizovat a zmlátit, mě překvapuje, že jsem od té doby nikdy nazažil, že by to ještě někdo dělal, vždyť to musí být pro ty spratky taková prdel...

Na úplně posledním Potterovi si zase pamatuju na dvě asi desetileté píčy, které zašly omylem na titulkovanou verzi a zřejmě nestíhaly číst, tak je nenapadlo nic lepšího, než celej film polohlasně žvanit o tom, že zejtra píšou písemku a že vona už to viděla a že teď to bude pěkně hnusný. Ani je, ani nikoho z jejich okolí zjevně nenapadlo, že v tom samém multikině ten den několikrát běžela i dabovaná verze, tak že by mohly prostě vypadnout a jít na nejbližší dabovanou projekci.

No a pak se mi ještě vybavuje nějaký dědek, zřejmě zřízenec kina, který na projekci West Side Story asi půl hodiny před koncem přišel do sálu, opřel se kus od plátna o zábradlí a začal polohlasně sprostě nadávat na všechno, co se na plátně dělo, zřejmě v domnění, že ho nikdo neslyší. Se svou tělesnou stavbou jsem si netroufl na přímou konfrontaci, ale po návratu domů jsem se zmínil na facebookovém profilu kina, vedením nadšeně sledovaném a udržovaném, a byla ihned přislíbena náprava.

254243
Na úplně prvním Harry Potterovi se několik spratků bavilo tím, že před filmem svítili po sále laserovým ukazovátkem. Během filmu pak naštěstí už ne. Ne, že bych chtěl někoho navádět, ale vzhledem k tomu, jak těžké je podobného sabotéra lokalizovat a zmlátit, mě překvapuje, že jsem od té doby nikdy nazažil, že by to ještě někdo dělal, vždyť to musí být pro ty spratky taková prdel... Na úplně posledním Potterovi si zase pamatuju na dvě asi desetileté píčy, které zašly omylem na titulkovanou verzi a zřejmě nestíhaly číst, tak je nenapadlo nic lepšího, než celej film polohlasně žvanit o tom, že zejtra píšou písemku a že vona už to viděla a že teď to bude pěkně hnusný. Ani je, ani nikoho z jejich okolí zjevně nenapadlo, že v tom samém multikině ten den několikrát běžela i dabovaná verze, tak že by mohly prostě vypadnout a jít na nejbližší dabovanou projekci. No a pak se mi ještě vybavuje nějaký dědek, zřejmě zřízenec kina, který na projekci West Side Story asi půl hodiny před koncem přišel do sálu, opřel se kus od plátna o zábradlí a začal polohlasně sprostě nadávat na všechno, co se na plátně dělo, zřejmě v domnění, že ho nikdo neslyší. Se svou tělesnou stavbou jsem si netroufl na přímou konfrontaci, ale po návratu domů jsem se zmínil na facebookovém profilu kina, vedením nadšeně sledovaném a udržovaném, a byla ihned přislíbena náprava.
HOVADO
0 0
reagovat
btw, nedávno jsem psal do Cinestaru, že kdyby měli označený (bez závazku nebo cenové přirážky) tichý oddíl, tak že tím by dali vzkaz a zároveň by oddělili zrno od plev. No zatím mám slušnou odpověď, ale za pokus to stálo. Byl to dobrý nápad? V nejhorším bych i dvacku připlatil se zárukou, že blbci s kýblama sedí na opačné straně sálu...
254241
btw, nedávno jsem psal do Cinestaru, že kdyby měli označený (bez závazku nebo cenové přirážky) tichý oddíl, tak že tím by dali vzkaz a zároveň by oddělili zrno od plev. No zatím mám slušnou odpověď, ale za pokus to stálo. Byl to dobrý nápad? V nejhorším bych i dvacku připlatil se zárukou, že blbci s kýblama sedí na opačné straně sálu...
0 0
reagovat
Tak žádnej podobně drsnej zážitek mi v hlavě neutkvěl. Každopádně banda chechtavých puberťáků je pohromou každého filmu, dětem se zatím vyhýbám.

Ale jsem věrný názoru, že rušení v kině je po genocidě a Horstu Fuchsovi nejhorší věcí na světě a mělo by být obsluhou kina trestáno přestřižením nosní přepážky.8):-
254240
Tak žádnej podobně drsnej zážitek mi v hlavě neutkvěl. Každopádně banda chechtavých puberťáků je pohromou každého filmu, dětem se zatím vyhýbám. Ale jsem věrný názoru, že rušení v kině je po genocidě a Horstu Fuchsovi nejhorší věcí na světě a mělo by být obsluhou kina trestáno přestřižením nosní přepážky.*8)**:-*
0 0
reagovat

HOVADO

... jsem byl já, když jsem se nadšeně rozhodl zajít na Nekonečný příběh II :D. Jinak mě ještě nikdo příliš neiritoval. Mobily jsou za trest, ale víc mi vadilo, když si v dobách před multiplexy přede mě sedali převážně kapitáni basketbalových týmů. Z takového vojína Ryana jsem viděl zhruba půlku a hlavu jsem si mohl vykroutit na všechny strany, abych opačně kopíroval toho neposedu přede mnou.
254239
... jsem byl já, když jsem se nadšeně rozhodl zajít na Nekonečný příběh II *:D*. Jinak mě ještě nikdo příliš neiritoval. Mobily jsou za trest, ale víc mi vadilo, když si v dobách před multiplexy přede mě sedali převážně kapitáni basketbalových týmů. Z takového vojína Ryana jsem viděl zhruba půlku a hlavu jsem si mohl vykroutit na všechny strany, abych opačně kopíroval toho neposedu přede mnou.
HOVADO
0 0
reagovat

HOVADO

Jsem u nás ve skupině organizátor co se týče chození do kina, takže tohle se stalo kdysi dávno.
Nešlo nás tam zrovna málo, zamluvil jsem většinu řady a posadili jsme se...setmělo se začaly reklamy...ne trailery, ale ty shity...tak jsem prohodil nějakou tu hlášku a s kamarádem vedle jsme se tomu zasmáli. Zezadu mi do sedadla někdo kopnul, otočím se a chlapec (no chlapec, asi 25) v objetí své slečny (zřejmě se jí chtěl zalíbit víc jako drsňák) se na mě obořil, ať neruším a jestli chci kecat, ať vypadnu. Řekl jsem mu, že jsou to jen blbé reklamy, které nikoho nezajímají, tak ať je v klidu, že u filmu bude mít klid. Odpověděl, že je mu to ukradený a výhružně si stoupnul....no....v tu chvíli si výhružně stoupla celá řada před nim :) takže zaplul zpět do sedačky a něco si mumlal
254238
Jsem u nás ve skupině organizátor co se týče chození do kina, takže tohle se stalo kdysi dávno. Nešlo nás tam zrovna málo, zamluvil jsem většinu řady a posadili jsme se...setmělo se začaly reklamy...ne trailery, ale ty shity...tak jsem prohodil nějakou tu hlášku a s kamarádem vedle jsme se tomu zasmáli. Zezadu mi do sedadla někdo kopnul, otočím se a chlapec (no chlapec, asi 25) v objetí své slečny (zřejmě se jí chtěl zalíbit víc jako drsňák) se na mě obořil, ať neruším a jestli chci kecat, ať vypadnu. Řekl jsem mu, že jsou to jen blbé reklamy, které nikoho nezajímají, tak ať je v klidu, že u filmu bude mít klid. Odpověděl, že je mu to ukradený a výhružně si stoupnul....no....v tu chvíli si výhružně stoupla celá řada před nim :) takže zaplul zpět do sedačky a něco si mumlal
HOVADO
0 0
reagovat

HOVADO

Okresní přebor: Osoba neustále opakující každý druhý vtip(i ty nevtipné) a potom mu i zvonil telefon, který si zvedl a odešel ze sálu, potom se vrátil.
Lincoln: Chlap se celý film bavil (a ani se moc nesnažil být potichu) se svoji asi přítelkyní(ke konci i myslím nadával na film), která se ho čas od času snažila slovy zklidnit. Pár před nimi to asi po půl hodině nevydržel a přesedl si na opačný konec kina. Nakonec se ten rušivý element s přítelkyní dvě minuty před koncem zvedl a odešel z kina.
Nespotaný Django: Skupinka osob často se bavících. Mé zlé pohledy je neuklidnily.
254237
Okresní přebor: Osoba neustále opakující každý druhý vtip(i ty nevtipné) a potom mu i zvonil telefon, který si zvedl a odešel ze sálu, potom se vrátil. Lincoln: Chlap se celý film bavil (a ani se moc nesnažil být potichu) se svoji asi přítelkyní(ke konci i myslím nadával na film), která se ho čas od času snažila slovy zklidnit. Pár před nimi to asi po půl hodině nevydržel a přesedl si na opačný konec kina. Nakonec se ten rušivý element s přítelkyní dvě minuty před koncem zvedl a odešel z kina. Nespotaný Django: Skupinka osob často se bavících. Mé zlé pohledy je neuklidnily.
HOVADO
0 0
reagovat
Cinestar to posledni dobou s reklamou tezce prehani a predpokladam ze bude hur.. co sem byl posledne v premiere cinemas, tak to bylo celkem ok. Cloveka to uplne otravi, uz ted kvuli prachum nechodim tolik co bych si pral a pak tam jeste chcipat u sracek typu ostrava nebo ambrela ela..
254236
Cinestar to posledni dobou s reklamou tezce prehani a predpokladam ze bude hur.. co sem byl posledne v premiere cinemas, tak to bylo celkem ok. Cloveka to uplne otravi, uz ted kvuli prachum nechodim tolik co bych si pral a pak tam jeste chcipat u sracek typu ostrava nebo ambrela ela..
0 0
reagovat

Bezohlední diváci

Nemám rád silná slova. Ale na někoho, kdo hrabe a křoupe nahlas popcorn nebo tachos nebo cokoliv a posouvá slánku v kelímku v jednom kuse 150 minut, aby pod ním zbyly bobky kukuřice po zemi jako po králíkovi a praseti dohromady a neumí kelímek ani odnést do koše, jsem narazil už na několika filmech. K tomu přidejte klasický jev, ukecaného borce "teď se stane tohle, já jsem to říkal", ukecané baby i chlapy (bez rozdílu) a dvoumetrové týpky, kteří se našponují až ke stropu na dětských filmech. A asi největší extrém jsem zažil v divadle, v Komorní scéně u nás v Ostravě, kde si týpek do druhé řady (dva metry od herců) otevřel chipsy a donesl lahváče...dav ho zpacifikoval za vteřinu naštěstí... V kině tam, kde to šlo, jsem přesedl, tam kde to nešlo, jsem zahučel, tam kde nezabralo nic, jsem vyhrožoval zasunutím rohlíku do krku, jestli nepřestane kecat. Obdivuji dodnes, že se po rozsvícení ten o dvacet kilo větší a dvacet let starší chlápek tehdy nerozehnal...:) Jinak hovada a větší potkávám jinde, v kině se to fakt dalo dodnes ustát, i když nervů to stojí někdy fakt hodně...;)
254234
Nemám rád silná slova. Ale na někoho, kdo hrabe a křoupe nahlas popcorn nebo tachos nebo cokoliv a posouvá slánku v kelímku v jednom kuse 150 minut, aby pod ním zbyly bobky kukuřice po zemi jako po králíkovi a praseti dohromady a neumí kelímek ani odnést do koše, jsem narazil už na několika filmech. K tomu přidejte klasický jev, ukecaného borce "teď se stane tohle, já jsem to říkal", ukecané baby i chlapy (bez rozdílu) a dvoumetrové týpky, kteří se našponují až ke stropu na dětských filmech. A asi největší extrém jsem zažil v divadle, v Komorní scéně u nás v Ostravě, kde si týpek do druhé řady (dva metry od herců) otevřel chipsy a donesl lahváče...dav ho zpacifikoval za vteřinu naštěstí... V kině tam, kde to šlo, jsem přesedl, tam kde to nešlo, jsem zahučel, tam kde nezabralo nic, jsem vyhrožoval zasunutím rohlíku do krku, jestli nepřestane kecat. Obdivuji dodnes, že se po rozsvícení ten o dvacet kilo větší a dvacet let starší chlápek tehdy nerozehnal...:) Jinak hovada a větší potkávám jinde, v kině se to fakt dalo dodnes ustát, i když nervů to stojí někdy fakt hodně...*;)*
Bezohlední diváci
0 0
reagovat

HOVADO

Zrovna včera! Týpek vzal (asi) svojí přítelkyni do kina na Zero Dark Thirty a celej film se tý tupý kr*vě snažil naprosto iritujícím šeptem vysvětlit, kdo to byl Usama bin Ladin a co udělal :( A aby to nebylo málo, tak další tři čůzy se během závěrečných scén filmu uchechtávaly smíchem typu IQ -50 :(:(:( Některým lidem by prostě měla být návštěva kina zakázána! Udělal bych to formou filmového kvízu u vchodu do sálu. Aneb Neznáš - neuvidíš!.
254233
[b]Zrovna včera![/b] Týpek vzal (asi) svojí přítelkyni do kina na Zero Dark Thirty a celej film se tý tupý kr*vě snažil naprosto iritujícím šeptem vysvětlit, kdo to byl Usama bin Ladin a co udělal *:(* A aby to nebylo málo, tak další tři čůzy se během závěrečných scén filmu uchechtávaly smíchem typu IQ -50 *:(**:(**:(* Některým lidem by prostě měla být návštěva kina zakázána! Udělal bych to formou filmového kvízu u vchodu do sálu. Aneb [b]Neznáš - neuvidíš![/b].
HOVADO
0 0
reagovat

HOVADO

Nám na promítačce Transformers 3 nějakej tlusťoch rošlápl popcorn, nakonec slíbil že to po filmu uklidí... když film opravdu skončil, mezi prvníma zmizel :D ... to co z popcornu zbylo sme pak dojídali ještě 3 tejdny ... prostě si nikdy neberte největší porci! :D
254232
Nám na promítačce Transformers 3 nějakej tlusťoch rošlápl popcorn, nakonec slíbil že to po filmu uklidí... když film opravdu skončil, mezi prvníma zmizel *:D* ... to co z popcornu zbylo sme pak dojídali ještě 3 tejdny ... prostě si nikdy neberte největší porci! *:D*
HOVADO
0 0
reagovat

HOVADO

Na Sweeney Toddovi přede mnou seděl úplně nalitej chlap, smrděl, hádal se s manželkou, která byla vedle něj a neustále komentoval dění na plátně, jako např. "Se z něj neposerte, to bych zvládnul taky." Manželka mu nadávala a několikrát ho tahala ho za vlasy, dost nešetrně, aby ho zkrotila. To se nestalo, takže ho následně poměrně nevybíravě zkřičel nějaký mladý muž a pán sám odešel.
254231
Na Sweeney Toddovi přede mnou seděl úplně nalitej chlap, smrděl, hádal se s manželkou, která byla vedle něj a neustále komentoval dění na plátně, jako např. "Se z něj neposerte, to bych zvládnul taky." Manželka mu nadávala a několikrát ho tahala ho za vlasy, dost nešetrně, aby ho zkrotila. To se nestalo, takže ho následně poměrně nevybíravě zkřičel nějaký mladý muž a pán sám odešel.
HOVADO
0 0
reagovat

HOVADA

Harry Potter, sál plný toho typu obecenstva, po kterém pak na zemi zůstane dost popcornu na nakrmení menší rozvojové země. Zatímco se čekalo na začátek, nějací spratci pár míst ode mě (a i plno dalších) po sobě házeli popcorn. Kvůli nečemu jsem byl ten den trochu nenaložený a tohle mě teda vytáčelo hodně. Pak mi v klíně přistál kus plastového víčka na kelímek a to jsem už tiše vřel. Nicméně jsem zavrhnul myšlenku je popcornem nějak takhle zadávit a prostě jsem jim to víčko s kamennou tváří podal zpátky. Asi na mně ta nasranost byla vidět, protože k mému vlastnímu údivu sklapli a popcorn házet přestali.

Když jsme byli s přáteli na Hobitovi, tak jsme se před filmem o něčem bavili a ještě jsem to řešili během reklam (nikoliv trailerů). Nějací lidi na nás dělali "pšššt", tak by mě zajímalo jestli to taky považujete za prohřešek? U filmu je to jasný, na trailery se v kině taky rád podívám, ale s reklamou na Blesk ať se jde Cinestar vycpat...
254230
Harry Potter, sál plný toho typu obecenstva, po kterém pak na zemi zůstane dost popcornu na nakrmení menší rozvojové země. Zatímco se čekalo na začátek, nějací spratci pár míst ode mě (a i plno dalších) po sobě házeli popcorn. Kvůli nečemu jsem byl ten den trochu nenaložený a tohle mě teda vytáčelo hodně. Pak mi v klíně přistál kus plastového víčka na kelímek a to jsem už tiše vřel. Nicméně jsem zavrhnul myšlenku je popcornem [link="http://youtu.be/AMD9wBZRm5g?t=1m12s"]nějak takhle[/link] zadávit a prostě jsem jim to víčko s kamennou tváří podal zpátky. Asi na mně ta nasranost byla vidět, protože k mému vlastnímu údivu sklapli a popcorn házet přestali. Když jsme byli s přáteli na Hobitovi, tak jsme se před filmem o něčem bavili a ještě jsem to řešili během reklam (nikoliv trailerů). Nějací lidi na nás dělali "pšššt", tak by mě zajímalo jestli to taky považujete za prohřešek? U filmu je to jasný, na trailery se v kině taky rád podívám, ale s reklamou na Blesk ať se jde Cinestar vycpat...
HOVADA
0 0
reagovat

HOVADO

Mám jeden zážitek, který fakt nepochopím. Na půlnoční premiéře Skyfall v IMAXu asi dvě řady přede mnou sděl týpek se smartfounem, který půl filmu něco čudlikoval. Bohužel jsem na něho nedosáhl, ani nemohl promluvit, abych mu něco "pěkného" řekl, tak jsem to svícení telefonu musel vydržet. K***a když už jdu na půlnočku, tak tam jdu kvůli filmu a ne, abych psal na telefonu, ne?
254229
Mám jeden zážitek, který fakt nepochopím. Na půlnoční premiéře Skyfall v IMAXu asi dvě řady přede mnou sděl týpek se smartfounem, který půl filmu něco čudlikoval. Bohužel jsem na něho nedosáhl, ani nemohl promluvit, abych mu něco "pěkného" řekl, tak jsem to svícení telefonu musel vydržet. K***a když už jdu na půlnočku, tak tam jdu kvůli filmu a ne, abych psal na telefonu, ne?
HOVADO
0 0
reagovat

HOVADA

Celkem nedávno v ově na atlasu mraků seděli přímo za mnou dva kreténi, kteří se celý film bavili, nudou kopali do sedadel a na mojí kritiku měli ještě nějaké rádoby vtipné komentáře. Tímto ten nedomrlý párek bu*erantů zdravím.:-
254228
Celkem nedávno v ově na atlasu mraků seděli přímo za mnou dva kreténi, kteří se celý film bavili, nudou kopali do sedadel a na mojí kritiku měli ještě nějaké rádoby vtipné komentáře. Tímto ten nedomrlý párek bu*erantů zdravím.*:-*
HOVADA
0 0
reagovat

HOVADO

Cloud Atlas:
Student filmove vedy (pravdepodobne): Idiot, co sedel vedle me v prvnich 10s filmu zdrbal sousedy za susteni pytlikem. To jeho neustale klikani tuzkou a vrteni se v sedacce (psal si z toho filmu zapis) a Smithovske smani tam, kde se nikdo v celem kine nesmal, rusilo tisickrat vic! Jeste, ze bylo v prvni rade misto, kdyz jsem se zvedal prdnul jsem mu do ksichtu.

Skyfall:
Zhulena hlava: Idiot sedel ob dva lidi vedle me, prisel s hambacem vsecko mu padalo na zem, po deseti minutach sel ze salu a jeste pod platnem si palil jointa, vratil se s krabici jidla, zral to a furt vyvolaval mobilem jaky je ten film sracka a kolik kde stoji pivo, intervenci jsem nechaval na lidech co sedeli vedle me, kdyz se k necemu nemeli a me nervy uz byly v kyblu z razu se idiot zvedl, odesel a uz se nevratil.
254227
Cloud Atlas: Student filmove vedy (pravdepodobne): Idiot, co sedel vedle me v prvnich 10s filmu zdrbal sousedy za susteni pytlikem. To jeho neustale klikani tuzkou a vrteni se v sedacce (psal si z toho filmu zapis) a Smithovske smani tam, kde se nikdo v celem kine nesmal, rusilo tisickrat vic! Jeste, ze bylo v prvni rade misto, kdyz jsem se zvedal prdnul jsem mu do ksichtu. Skyfall: Zhulena hlava: Idiot sedel ob dva lidi vedle me, prisel s hambacem vsecko mu padalo na zem, po deseti minutach sel ze salu a jeste pod platnem si palil jointa, vratil se s krabici jidla, zral to a furt vyvolaval mobilem jaky je ten film sracka a kolik kde stoji pivo, intervenci jsem nechaval na lidech co sedeli vedle me, kdyz se k necemu nemeli a me nervy uz byly v kyblu z razu se idiot zvedl, odesel a uz se nevratil.
HOVADO
0 0
reagovat

HOVADO

Když jsem byl na Darjeeling limited, tak přede mnou seděl člověk, který si v průběhu promítání ukázek stežoval, ať už to začne a pak během předfilmu "Hotel Chevalier" něco neustále komentoval (asi Natalii Portman) a po jeho skončení odešel....
254226
Když jsem byl na Darjeeling limited, tak přede mnou seděl člověk, který si v průběhu promítání ukázek stežoval, ať už to začne a pak během předfilmu "Hotel Chevalier" něco neustále komentoval (asi Natalii Portman) a po jeho skončení odešel....
HOVADO
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se