Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Víkendový výplach #180: O McClaneovi a Oscarech

příspěvky 21 - 36 Napsat příspěvek
Jo, souhlas ,autickari sou hrozne pritepleny, ten vas tunning a vejfuky jak roura od kominu, ste s tim strasne legracni...
253868
Jo, souhlas ,autickari sou hrozne pritepleny, ten vas tunning a vejfuky jak roura od kominu, ste s tim strasne legracni...
0 0
reagovat
A přidávám se k těm, co tvrdí, že hlavní duo je pořád Walker a Diesel. Je to prostě jejich série a hodně lidí se na to dívá i z jakési nostalgie.
253866
A přidávám se k těm, co tvrdí, že hlavní duo je pořád Walker a Diesel. Je to prostě jejich série a hodně lidí se na to dívá i z jakési nostalgie.
0 0
reagovat
Mi přijde, že na MZ máte nějak příliš velkou úchylku na Rocka... Zas takový bůh to není.
253865
Mi přijde, že na MZ máte nějak příliš velkou úchylku na Rocka... Zas takový bůh to není.
0 0
reagovat
Die Hard 5 mrzí aj ked sa to dalo čakať,..... btw Will Ferrell je kokot
253864
Die Hard 5 mrzí aj ked sa to dalo čakať,..... btw Will Ferrell je kokot
0 0
reagovat

HD435

A vydrž na Need for Speed, tam těch závodů dostaneš kotel :)
253863
A vydrž na Need for Speed, tam těch závodů dostaneš kotel :)
HD435
0 0
reagovat
Závody nevyšly, ukázala to trojka. To téma zkrátka nemá tolik fandů a jako heist movie/revenge flick a podobně to zkrátka osloví víc lidí, navíc se to nemusí omezovat na honičky. A Walker v tomhle přístupu je zbytečný. Jako chápu jeho roli i prvního dílu a beru, že byl v podstatě hlavní postava, ale on to není moc dobrý herec, nemá figuru na to, aby to uhrál přes akci a zkrátka vedle Diesela trošku zapadá a jeho místo zabírá Rock.

A jako jestli bereš tuhle sérii nebo její počátky jako seriózní drama založené na vztazích, tak je to hodně legrační. Ty postavy jsou tak ploché a jednoduché, že je zkrátka potřeba posadit je co nejdřív do auta a nechat něco rozmlátit, nebo jim dát jinou akční scénu.

Jo a slovo originalita bych s FaF vůbec nepoužíval. Mrkni se na Bod zlomu. Jestli jsi hardcore autař, tak OK, přeju ti to, ale každá série se musí vyvíjet, jinak má utrum, po jedničce začalo FaF padat na držku a nebýt Diesela a změny stylu, byl by konec.

Mimochodem celá ta autokultura mi i při tom počtu polonahých ženských připadá a vždycky připadala neskutečně gay :)
253862
Závody nevyšly, ukázala to trojka. To téma zkrátka nemá tolik fandů a jako heist movie/revenge flick a podobně to zkrátka osloví víc lidí, navíc se to nemusí omezovat na honičky. A Walker v tomhle přístupu je zbytečný. Jako chápu jeho roli i prvního dílu a beru, že byl v podstatě hlavní postava, ale on to není moc dobrý herec, nemá figuru na to, aby to uhrál přes akci a zkrátka vedle Diesela trošku zapadá a jeho místo zabírá Rock. A jako jestli bereš tuhle sérii nebo její počátky jako seriózní drama založené na vztazích, tak je to hodně legrační. Ty postavy jsou tak ploché a jednoduché, že je zkrátka potřeba posadit je co nejdřív do auta a nechat něco rozmlátit, nebo jim dát jinou akční scénu. Jo a slovo originalita bych s FaF vůbec nepoužíval. Mrkni se na Bod zlomu. Jestli jsi hardcore autař, tak OK, přeju ti to, ale každá série se musí vyvíjet, jinak má utrum, po jedničce začalo FaF padat na držku a nebýt Diesela a změny stylu, byl by konec. Mimochodem celá ta autokultura mi i při tom počtu polonahých ženských připadá a vždycky připadala neskutečně gay :)
0 0
reagovat
Osobně bych mnohem raději další závody, než tahání trezoru přes celé Rio. A to nás čeká tank a tahání letadla....

Rock byl dobrej "záporák", ale jako klaďas se do této party nehodí, to je uzavřená společnost, kde nemá co dělat a nemá vůbec co nabídnout. Rychle a zběsile není o svalech, střílení a zabíjení.

..a byl bych mnohem raději, kdyby v traileru na 6tku, kde Dominic drží toho vazouna, aby ho Rock mohl srazit, tak kdyby tam místo Rocka byl Vince...
253858
Osobně bych mnohem raději další závody, než tahání trezoru přes celé Rio. A to nás čeká tank a tahání letadla.... Rock byl dobrej "záporák", ale jako klaďas se do této party nehodí, to je uzavřená společnost, kde nemá co dělat a nemá vůbec co nabídnout. Rychle a zběsile není o svalech, střílení a zabíjení. ..a byl bych mnohem raději, kdyby v traileru na 6tku, kde Dominic drží toho vazouna, aby ho Rock mohl srazit, tak kdyby tam místo Rocka byl Vince...
0 0
reagovat

Mr. Hlad

Blbost, 5ka měla úspěch i díky tomu, že se tam vrátila celá parta, 4ka si to posrala právě s Letty.
Tenhle film je právě o vztazích a autech. Walker je mnohem silnější postava, než Rock. Ten nemá co nabídnout a jen žene tuhle serii do akčních sraček. S ním tahle serie ztrácí náboj a ducha jedničky, vyjímečnost a originalitu (ukaž mi jiný kvalitní film o autech).
253854
Blbost, 5ka měla úspěch i díky tomu, že se tam vrátila celá parta, 4ka si to posrala právě s Letty. Tenhle film je právě o vztazích a autech. Walker je mnohem silnější postava, než Rock. Ten nemá co nabídnout a jen žene tuhle serii do akčních sraček. S ním tahle serie ztrácí náboj a ducha jedničky, vyjímečnost a originalitu (ukaž mi jiný kvalitní film o autech).
Mr. Hlad
0 0
reagovat

HD435

Je mi úplně ukradený, jak to v komunitě autařů chodí. Ti sérii neutáhnou, což ukázala i trojka. FaF už dávno není autařská série, je to klasický akční spektákl a Walker v něm bohužel trošku překáží. Dneska tam je bohužel jen kvůli tomu, aby nějak mohly fungovat vztahy, ale akční scénu neutáhne (což není jeho chyba, vedle Diesela a Rocka jednoduše musí zapadnout) a dál moc nemá co nabídnout. Ta postava se točí v kruhu už dva díly.

Kdyby dali pryč Walkera, na tržbách to skoro nebude vidět. Kdyby Rocka, tak se to projeví hodně zásadně a tvůrci si toho jsou vědomi. Stačí se podívat, kolik má kdo prostoru v traileru.
253859
Je mi úplně ukradený, jak to v komunitě autařů chodí. Ti sérii neutáhnou, což ukázala i trojka. FaF už dávno není autařská série, je to klasický akční spektákl a Walker v něm bohužel trošku překáží. Dneska tam je bohužel jen kvůli tomu, aby nějak mohly fungovat vztahy, ale akční scénu neutáhne (což není jeho chyba, vedle Diesela a Rocka jednoduše musí zapadnout) a dál moc nemá co nabídnout. Ta postava se točí v kruhu už dva díly. Kdyby dali pryč Walkera, na tržbách to skoro nebude vidět. Kdyby Rocka, tak se to projeví hodně zásadně a tvůrci si toho jsou vědomi. Stačí se podívat, kolik má kdo prostoru v traileru.
HD435
0 0
reagovat

Mr. Hlad

Absolutně nesouhlasím s tím co píšeš. Fanoušky RaZ zajímá mnohem víc než Rock, ten je jen akční figurka, kdežto Walker byl u zrodu serie, u pouličních závodů a s Torettem to všechno začali. Bez Rocka se serie obejde klidně, bez Walkera dost těžko. Zvlášť když s ním Mia, Torettova sestra, čeká dítě.

Zkrátka Diesel+Walker nejpodstatnější duo Rychle a Zběsile. Mimo to, Brian přivedl Romana.

Je vidět, že nemáš páru jak to v komunitě autařů chodí a co je důležité. Rock se svalama a samopalem je tady v té serii docela nepodstatný.

Podívej se na Letty co se stalo a to díky fanouškům. Tak si představ, co by se stalo, kdyby něco podobnýho udělali s Brianem.

Tady jsi zkrátka vedle.
253856
Absolutně nesouhlasím s tím co píšeš. Fanoušky RaZ zajímá mnohem víc než Rock, ten je jen akční figurka, kdežto Walker byl u zrodu serie, u pouličních závodů a s Torettem to všechno začali. Bez Rocka se serie obejde klidně, bez Walkera dost těžko. Zvlášť když s ním Mia, Torettova sestra, čeká dítě. Zkrátka Diesel+Walker nejpodstatnější duo Rychle a Zběsile. Mimo to, Brian přivedl Romana. Je vidět, že nemáš páru jak to v komunitě autařů chodí a co je důležité. Rock se svalama a samopalem je tady v té serii docela nepodstatný. Podívej se na Letty co se stalo a to díky fanouškům. Tak si představ, co by se stalo, kdyby něco podobnýho udělali s Brianem. Tady jsi zkrátka vedle.
Mr. Hlad
0 0
reagovat

Hlad

Ehm, Walker je drsňák a jedinej s kým se můžu jako divák v tom filmu srovnat. Nejsem totiž ani černej, ani korba, ani sexy kočka - Walker tam hraje důležitou roli pro lidi, jako jsem já. Imho :)
253853
Ehm, Walker je drsňák a jedinej s kým se můžu jako divák v tom filmu srovnat. Nejsem totiž ani černej, ani korba, ani sexy kočka - Walker tam hraje důležitou roli pro lidi, jako jsem já. Imho *:)*
Hlad
0 0
reagovat

Ano

Mě na téhle sérii zajímal vždy hlavně Walker a od 4. dílu poté Lin ;) takže bych to určitě sledoval i bez těch dvou, nicméně bylo by to jak říká Robur - poloviční
253852
Mě na téhle sérii zajímal vždy hlavně Walker a od 4. dílu poté Lin *;)* takže bych to určitě sledoval i bez těch dvou, nicméně bylo by to jak říká Robur - poloviční
Ano
0 0
reagovat

HD435

Docela hloupě napsaný příspěvek.

Paul Walker už dlouho nikoho nezajímá a nebýt toho, že je v sérii od začátku, nejspíš by s ním producenti vyrazili dveře. Ta postava už nemá o nabídnout, vyčerpala svůj potenciál a diváky evidentně nezajímá.
253850
Docela hloupě napsaný příspěvek. Paul Walker už dlouho nikoho nezajímá a nebýt toho, že je v sérii od začátku, nejspíš by s ním producenti vyrazili dveře. Ta postava už nemá o nabídnout, vyčerpala svůj potenciál a diváky evidentně nezajímá.
HD435
0 0
reagovat
Docela hloupě položená otázka, která měla znít Diesel + Walker. Dominic Toretto a Brian Spilner jsou 2 stěžejní postavy serie. Rock je vedlejší, o toho nejde vůbec.

Tak či tak, nejlepší je, když je tam celá parta, respektive čím víc lidí z prvního dílu, tím líp.
253848
Docela hloupě položená otázka, která měla znít Diesel + Walker. Dominic Toretto a Brian Spilner jsou 2 stěžejní postavy serie. Rock je vedlejší, o toho nejde vůbec. Tak či tak, nejlepší je, když je tam celá parta, respektive čím víc lidí z prvního dílu, tím líp.
0 0
reagovat
Tom Hanks :+
253847
Tom Hanks *:+*
0 0
reagovat

Ne

Bez těch dvou by byl film poloviční.
253846
Bez těch dvou by byl film poloviční.
Ne
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se