Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nic nás nerozdělí: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

9/10

Naomi Watts zaslúži všetky ceny 8)
253436
Naomi Watts zaslúži všetky ceny *8)*
9/10
0 0
reagovat
Jj, také si myslím.
Film super, přišli jsme z kina a prostě vynikající.
A potěšila mě to recenze, čekal jsem 6/10 a řeči o béčkovosti a já nevím čem všem. Ale opravdu jste mě jednou potěšili.
253435
Jj, také si myslím. Film super, přišli jsme z kina a prostě vynikající. A potěšila mě to recenze, čekal jsem 6/10 a řeči o béčkovosti a já nevím čem všem. Ale opravdu jste mě jednou potěšili.
0 0
reagovat
Předpokládám, že když je to víceméně podle skutečné události, tak že se jich scénárista občas i zeptal, jakže to bylo...8) To že to v obýváku nemusí přijít logické ještě neznamená, že to naživo logický nebude.
253303
Předpokládám, že když je to víceméně podle skutečné události, tak že se jich scénárista občas i zeptal, jakže to bylo...*8)* To že to v obýváku nemusí přijít logické ještě neznamená, že to naživo logický nebude.
0 0
reagovat

WTF???

tak jo super atmosféra, první polovina intenzivní ani jsme nedýchali.....pak přišel totální kolaps sfetovanýho scenaristy..... OTEC BY NIKDY NEOPUSTIL 5TI A 7DMI LETÝ KLUKY!!!!!! to je naprostá kravina, naprostá. . to nás rozhodilo natolik, že jsem to s manželkou už jen proskákali do konce. škoda. mohlo to být dobrý........
253299
tak jo super atmosféra, první polovina intenzivní ani jsme nedýchali.....pak přišel totální kolaps sfetovanýho scenaristy.....[spoiler] OTEC BY NIKDY NEOPUSTIL 5TI A 7DMI LETÝ KLUKY!!!!!! to je naprostá kravina, naprostá. .[/spoiler] to nás rozhodilo natolik, že jsem to s manželkou už jen proskákali do konce. škoda. mohlo to být dobrý........
WTF???
0 0
reagovat

duro

Dnešek je ve znamení buchet.
252543
Dnešek je ve znamení buchet.
duro
0 0
reagovat
ja mam tez radsi filmy, ktere cloveka rozlozi, nez ze bych se rad dival na feel good filmy :-D
252542
ja mam tez radsi filmy, ktere cloveka rozlozi, nez ze bych se rad dival na feel good filmy :-D
0 0
reagovat
Poďme sa baviť o Tedových náladách.
252538
Poďme sa baviť o Tedových náladách.
0 0
reagovat
:D8)
252536
*:D**8)*
0 0
reagovat
ok, pak se omlouvám za zhola zbytečnou kritiku :D...
252534
ok, pak se omlouvám za zhola zbytečnou kritiku :D...
0 0
reagovat

KARLOS

Jestli Psychopatama myslíš Sedm psychopatů, tak ty jsem recenzoval na začátku prosince :)
252532
Jestli Psychopatama myslíš Sedm psychopatů, tak ty jsem recenzoval na začátku prosince :)
KARLOS
0 0
reagovat
Ted: Mě se ta měřítka nepříjemně zdeformovala... Dřív mě dokázalo solidně vykolejit Se7en, nebo i ten Zodiac. U Telefonní budky sem si ohryzával prsty do krve. Dnes ty filmy prožívám taky a pořád jsou to vynikající filmy, ale psychycky mě už máloco semele. Třeba Impposible, na které se chystám v pondělí, ale jeho intenzivní polovinu sem už, ehm, nečekaně viděl, mi nepřišla nijak emotivně drtivá. Ano, chápal jsem a dokázal jsem se představit, co postavy musely prožívat, že to nebylo nic příjemného a jednoduchého, ale že by mi dělal problém se na ten film podívat, to né.
Zajímavé je, že u těch příjemných filmů to mám naopak - i když vím, že se mi to bude velice líbit a že z toho dostanu ten povznášející pocit, to většinou odkládám - né snad proto, že by sem na to neměl náladu, ale třeba přijít vyflusaný z práce, jsem kolikrát rád, že vyřídím resty a nějakým způsobem se dokopat k pozitivnímu filmu není energie.
Cival: Imho to, že je škoda, že třeba i takoví Psychppati tu recenzi zatím nedostali, je obrovská škoda a vždycky kroutím hlavou, že se někomu chce psát třeba o dejme tomu Linkolnovi... Ale já to, co se bude recenzovat a pak následně vydávat samozřejmě neurčuju, chápu důvody, proč tomu není tak či onak (bouřlivé diskuze je asi to poslední, co od textu chcete a pokud vidíte, jakou čnenost mají podobné texty, pak je tahle strategie samozřejmě asi na místě), ale i tak si přečtu deset textů na zdánlivý mimomainstream, než na "povinné" recenze na české fláky, například. I když Hladovy nenávistné výlevy jsou samozřejmě fajn ;).
Karel: Už to je nějakou dobu zpátky, kdy sem chtěl pochválit minirecenze. Pro mě ideál, kde se řekne všechno podstatné, navíc upřímě obdivuju lidi, kteří svoje myšlenky dokážovou redukovat, vypíchnout podstatné věci a neutápět se v písmenkách. O to větší, že někteří z nás tímto nadáním neoplývají a nedokážou rozlišit, kde je míra ;)...
252525
Ted: Mě se ta měřítka nepříjemně zdeformovala... Dřív mě dokázalo solidně vykolejit Se7en, nebo i ten Zodiac. U Telefonní budky sem si ohryzával prsty do krve. Dnes ty filmy prožívám taky a pořád jsou to vynikající filmy, ale psychycky mě už máloco semele. Třeba Impposible, na které se chystám v pondělí, ale jeho intenzivní polovinu sem už, ehm, nečekaně viděl, mi nepřišla nijak emotivně drtivá. Ano, chápal jsem a dokázal jsem se představit, co postavy musely prožívat, že to nebylo nic příjemného a jednoduchého, ale že by mi dělal problém se na ten film podívat, to né. Zajímavé je, že u těch příjemných filmů to mám naopak - i když vím, že se mi to bude velice líbit a že z toho dostanu ten povznášející pocit, to většinou odkládám - né snad proto, že by sem na to neměl náladu, ale třeba přijít vyflusaný z práce, jsem kolikrát rád, že vyřídím resty a nějakým způsobem se dokopat k pozitivnímu filmu není energie. Cival: Imho to, že je škoda, že třeba i takoví Psychppati tu recenzi zatím nedostali, je obrovská škoda a vždycky kroutím hlavou, že se někomu chce psát třeba o dejme tomu Linkolnovi... Ale já to, co se bude recenzovat a pak následně vydávat samozřejmě neurčuju, chápu důvody, proč tomu není tak či onak (bouřlivé diskuze je asi to poslední, co od textu chcete a pokud vidíte, jakou čnenost mají podobné texty, pak je tahle strategie samozřejmě asi na místě), ale i tak si přečtu deset textů na zdánlivý mimomainstream, než na "povinné" recenze na české fláky, například. I když Hladovy nenávistné výlevy jsou samozřejmě fajn ;). Karel: Už to je nějakou dobu zpátky, kdy sem chtěl pochválit minirecenze. Pro mě ideál, kde se řekne všechno podstatné, navíc upřímě obdivuju lidi, kteří svoje myšlenky dokážovou redukovat, vypíchnout podstatné věci a neutápět se v písmenkách. O to větší, že někteří z nás tímto nadáním neoplývají a nedokážou rozlišit, kde je míra ;)...
0 0
reagovat
Já se tomu filmu jako čert kříži vyhejbám už dobře měsíc... Asi to žádnej čajíček nebude a poslední dobou je čím dál méně nálada na to u filmu přemýšlet a s hrdiny trpět a čím dál častěji se s hrdiny radovat a bavit se.

Věřím tomu, že tohle bude pecka, ale prostě na to není nálada. Stejně jako na x dalších filmů, který by si to zasloužili...

Nevím, jestli to tak má víc lidí, ale u mě je to trochu paradox. Dřív sem neměl problém mrknout v sobotu večer na United 93, teď už bych s tím měl problém.
252524
Já se tomu filmu jako čert kříži vyhejbám už dobře měsíc... Asi to žádnej čajíček nebude a poslední dobou je čím dál méně nálada na to u filmu přemýšlet a s hrdiny trpět a čím dál častěji se s hrdiny radovat a bavit se. Věřím tomu, že tohle bude pecka, ale prostě na to není nálada. Stejně jako na x dalších filmů, který by si to zasloužili... Nevím, jestli to tak má víc lidí, ale u mě je to trochu paradox. Dřív sem neměl problém mrknout v sobotu večer na United 93, teď už bych s tím měl problém.
0 0
reagovat
Mě teda tato recenze navnadila tak, že na to určo zajdu do kina. Někdy méně informaci o filmu je lepší. Aspoň mě má co překvapit.
252519
Mě teda tato recenze navnadila tak, že na to určo zajdu do kina. Někdy méně informaci o filmu je lepší. Aspoň mě má co překvapit.
0 0
reagovat
rob a spol: Pranyr za absenci Cosmopolis nebo Beasts chapu, i ze recek na mensi filmy by mohlo byt vic. Ale kritiku za mini ne - nejdy je lepsi se nevykecavat a nesnazit se plnit kvoty, nekdy navic jeden odstavec rekne vic nez text na 10k znaku.
252515
rob a spol: Pranyr za absenci Cosmopolis nebo Beasts chapu, i ze recek na mensi filmy by mohlo byt vic. Ale kritiku za mini ne - nejdy je lepsi se nevykecavat a nesnazit se plnit kvoty, nekdy navic jeden odstavec rekne vic nez text na 10k znaku.
0 0
reagovat
Se sevřenou a výstižnou recenzí nemám problém, přečetl jsem si vše potřebné a rozhodl se na film vyrazit.:+. Lepší než rozebírat něco, co není potřeba. Delší recenze preferuji u dlouho očekávaných filmů.

Prosím o recenzi na Babovřesky v deseti větách, více pouze v případě že půjde o dostatečně vtipné rýpání do sračkovitosti troškovy tvorby8)
252501
Se sevřenou a výstižnou recenzí nemám problém, přečetl jsem si vše potřebné a rozhodl se na film vyrazit.*:+*. Lepší než rozebírat něco, co není potřeba. Delší recenze preferuji u dlouho očekávaných filmů. Prosím o recenzi na Babovřesky v deseti větách, více pouze v případě že půjde o dostatečně vtipné rýpání do sračkovitosti troškovy tvorby*8)*
0 0
reagovat

8/10

Není to nic převratného, nicméně některé ty záběry a hlavně úvodní třetina byly neskutečně autentické a opravdu jsem cítil, ten strach a děs v očích postav. To se mi hodně líbilo :) navíc Ewan i Naomi jsou skvělí herci, takže opravdu bylo na co koukat i v tom zbytku filmu. Za mě dobrý, ba dokonce skvělý :))
252500
Není to nic převratného, nicméně některé ty záběry a hlavně úvodní třetina byly neskutečně autentické a opravdu jsem cítil, ten strach a děs v očích postav. To se mi hodně líbilo *:)* navíc Ewan i Naomi jsou skvělí herci, takže opravdu bylo na co koukat i v tom zbytku filmu. Za mě dobrý, ba dokonce skvělý *:))*
8/10
0 0
reagovat
Nevím, co ostatní, ale z mojí strany teda jde vždycky o to sepsat co nejkompaktnější text. A naopak jsem rád, že u těch "středních/menších" filmů mívám mimo tradiční možnosti dojít k sedmi osmi odstavcům i možnost druhou: pokusit se ten film vystihnout ve čtyřech pěti místo toho, abych text uměle natahoval jenom proto, aby nebyl krátkej. Míň imho klidně může bejt víc, s čímž dle vašich reakcí zřejmě moc nesouhlasíte, ale je to to hlavní, co bych k tomu řek :)

Nicméně aktuálnější odpovědí teda je, že třeba z Gangster Squad jsem naopak měl spoustu čerstvejch dojmů, zatímco Nic nás nerozdělí jsem viděl před pár tejdnama. Někdy mám po čase k filmu víc postřehů, někdy míň, takže v tom ohryzanost kvůli tomu, aby ten text byl co nejdřív, vážně nefiguruje ;)
252499
Nevím, co ostatní, ale z mojí strany teda jde vždycky o to sepsat co nejkompaktnější text. A naopak jsem rád, že u těch "středních/menších" filmů mívám mimo tradiční možnosti dojít k sedmi osmi odstavcům i možnost druhou: pokusit se ten film vystihnout ve čtyřech pěti místo toho, abych text uměle natahoval jenom proto, aby nebyl krátkej. Míň imho klidně může bejt víc, s čímž dle vašich reakcí zřejmě moc nesouhlasíte, ale je to to hlavní, co bych k tomu řek :) Nicméně aktuálnější odpovědí teda je, že třeba z Gangster Squad jsem naopak měl spoustu čerstvejch dojmů, zatímco Nic nás nerozdělí jsem viděl před pár tejdnama. Někdy mám po čase k filmu víc postřehů, někdy míň, takže v tom ohryzanost kvůli tomu, aby ten text byl co nejdřív, vážně nefiguruje ;)
0 0
reagovat

6/10

Je to jedno gigantické klišé a nemám pocit, že by proti tomu Bayona nějak bojoval. Spíš se nechává nést a prostoru užívá pro různé režijní vychytávky. Na to, že je to španělský film španělských tvůrců, je přímočaře hollywoodský až běda.
252498
Je to jedno gigantické klišé a nemám pocit, že by proti tomu Bayona nějak bojoval. Spíš se nechává nést a prostoru užívá pro různé režijní vychytávky. Na to, že je to španělský film španělských tvůrců, je přímočaře hollywoodský až běda.
6/10
0 0
reagovat
Tady musím souhlasit. Jsou filmy, u kterých formát minirecenze bohatě stačí (distribuční zbytky typu Movie 43), ale poslední plus mínus půlrok se k tomu přistupuje i u filmů, který rozhodně nejsou artovky pro pár intelektuálů (Pí a jeho život, Possession) a mají potenciál na trochu delší text. Chápu časovou zaneprázdněnost i fakt, že na novinářský projekci se málokdy sejde celá redakce, ale klidně si počkám pár dnů na plnokrevnou recenzi, než že bych hned v den premiéry musel číst její ohryzanou verzi. Velký pecky samozřejmě stále dostávají zaslouženou péči, ale jsou to právě takovýhle "střední" filmy typu The Impossible, který by zasloužili trochu víc prostoru. Takhle jste propásli třeba Cosmopolis nebo Beasts ;)
252497
Tady musím souhlasit. Jsou filmy, u kterých formát minirecenze bohatě stačí (distribuční zbytky typu Movie 43), ale poslední plus mínus půlrok se k tomu přistupuje i u filmů, který rozhodně nejsou artovky pro pár intelektuálů (Pí a jeho život, Possession) a mají potenciál na trochu delší text. Chápu časovou zaneprázdněnost i fakt, že na novinářský projekci se málokdy sejde celá redakce, ale klidně si počkám pár dnů na plnokrevnou recenzi, než že bych hned v den premiéry musel číst její ohryzanou verzi. Velký pecky samozřejmě stále dostávají zaslouženou péči, ale jsou to právě takovýhle "střední" filmy typu The Impossible, který by zasloužili trochu víc prostoru. Takhle jste propásli třeba Cosmopolis nebo Beasts *;)*
0 0
reagovat
film je super, splnuje vsechno, co bych od filmu ocekaval - emoce, napeti, ten pocit "jako bych tam byl" (hlavne ta VLNA!) - proste za listek do kina penez nelituju. ale uz to nechci nikdy videt :D
jeste se mi nestalo, aby mi bylo v kine u filmu fyzicky spatne, a to nejen od zaludku...az doted. kdyz si vzpomenu na zabery z vody, je mi uzko jeste ted.
10/10
252496
film je super, splnuje vsechno, co bych od filmu ocekaval - emoce, napeti, ten pocit "jako bych tam byl" (hlavne ta VLNA!) - proste za listek do kina penez nelituju. ale uz to nechci nikdy videt :D jeste se mi nestalo, aby mi bylo v kine u filmu fyzicky spatne, a to nejen od zaludku...az doted. kdyz si vzpomenu na zabery z vody, je mi uzko jeste ted. 10/10
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se