Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podpořte váš oblíbený web: Předplaťte si MovieZone!


ikona
Cival
moviezoneredakce
Udělejte na Vánoce dobrý skutek a radost nám i vám... 

Nejsme první a nejsme ani poslední. I my jsme se rozhodli do toho prásknout a čelit nouzi na mediálním trhu pokusem napojit se přímo na naše čtenáře, respektive na jejich nadité peněženky.

Přesvědčení, že jestli za něco stojí platit na internetu, pak je to kvalitní, originální a autorský obsah, v nás totiž rezonuje dlouho. Jak moc splňujeme výše uvedené přívlastky, to musíte posoudit vy. Ale rozhodně asi nezpochybníte, že MovieZone po krachu tištěné Premiere a původní Cinemy funguje jako jeden z nejdůležitějších domácích průvodců po světě filmu – a že ho píše vytrvalý, zapálený a přátelsky sehraný tým redaktorů, který neztratil ani za ty roky elán a nadšení pro věc, takže o aktuálních filmech i hitech budoucnosti píše pořád od plic, od srdíčka i od mozku.

Pod posledním narozeninovým článkem, kde jsme odtajnili, že jsme s kolegy sami zainvestovali a koupili skrze společnost Filuta s.r.o. MovieZone do vlastních rukou, nás několik desítek čtenářů vyzvalo, ať jim umožníme přispívat na chod webu. I proto jsme tuhle ideu konečně zrealizovali a dotáhli do finální podoby. Ne že bychom plánovali web bez vaší finanční podpory zavřít, nebo nějak oklešťovat, zavírat před neplatiči apod. Situace na reklamním trhu ale není kdovíjak růžová. Bannerům sice občas musíte uhýbat, ale jejich výnosy sotva stačí na provoz serverů a další přidružené výdaje. V případě, že by se tenhle čtenářský funding podařilo adekvátně rozpumpovat by redakce jednak nemusela čelit s prázdným žaludkem chudším měsícům (vyhladovělému Mr. Hladovi byste nechtěli přijít do cesty), hlavně by ale mohla s ještě větším zápalem makat na dalším zlepšování obsahu – a to jak s větší osobní motivací, tak s ekonomickým zázemím, které by povolilo přinášet ještě kvalitnější obsah od některých externistů nebo pořádat další akce pro filmové fandy. Nápadů a elánu zkrátka máme dost, ale na realizaci některých rubrik nebo akcí potřebujeme finanční injekci.


I my jsme nepostradatelní! A navíc bude i na chleba pro grafika...

Mluvíme tu sice o předplatném, ale jde de facto o dar a dobrovolné vyjádření podpory. Výše příspěvku je jen na vás. Na vás je nakolik se vám líbí MZ Skalpely a trailerové titulky KarlaR, přehledové články a preview od Mr. Hlada, recenze od imfa nebo trailerové popisky a břitké glosy od Civala. Každopádně si ale můžete být jistí, že koruny potečou skrze naše sročko přímo k redakci a že se tedy každá vaše kačka pěkně odrazí v tom, jaké texty píšeme, jaké trailery hypeujeme a jakým uživatelům nadáváme v diskuzích (netřeba podotýkat, že pro nás bude mnohem složitější zabanovat nějakého "otrapu" poté, co nám na konto doručí pět tisíc korun – ano, i tak se dá čelit naším výhrůžkám! :).

K věci: Zatím jsou dva základní způsoby, jak nás můžete podpořit.

1) Nejjednodušší je obyčejný převod určité částky na naše bankovní konto u Komerční banky. Číslo účtu je 107-2025650287/0100. Do poznámky nám můžete napsat kromě nicku i třeba nějaký motivační vzkaz.

2) Druhou cestu skýtá PayPal – jeho platební modul můžete spatřit na našich stránkách v pravém sloupci.

Co vám za to nabízíme? Sice žádný prémiový obsah, protože nechceme limitovat čtenáře, kteří se nás rozhodli finančně nepodpořit. Ale pokud vaše platba přesáhne šedesát korun měsíčně, tedy cenu zhruba dvou piv (nebo levnějšího tištěného filmového časáku :), anebo 600 korun za rok a uvedete v platebním příkazu svůj nick, zařadíme vás jako projev díku na čestnou listinu předplatitelů MovieZone, vypneme vám na webu reklamu (místo ní uvidíte tento a tento statický banner) a pokud všechno dobře klapne, tak vás během roku pozveme na nějakou tu fandovskou filmovou projekci zdarma (a bez kostýmu). A kdo ví, třeba občas v poštovní schránce najdete i nějakou tu drobnou filmovou pozornost přímo od vašich vděčných pisálků.

Zkuste si tedy na nás při rozdávání dárků vzpomenout… ne proto, že jsou Vánoce. Ale třeba právě proto, že k nám rádi chodíte a chcete, aby přes všechny ty sebevraždy na mediálním trhu, tohle místo zůstalo takové, jaké je. My to umíme zařídit. Takže pilně pište šeky a my zas jdeme psát články a nadávat vám do lembasových hlav! Díky!

 
Na fotu uprostřed je náš právník... těší se na výplatu.

P.S.: Pokud něco nefunguje, pište pls k0C0URovi, který tuhle srandu zaštiťuje programátorsky.

P.P.S.: Všechny příspěvky samozřejmě budou korektně zdaněny a jejich výše průběžně přepočítávána. Jen to budeme zatím dělat manuálně, tak nás v případě zdržení nelynčujte.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (191)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace