Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

7 roků s MovieZone je za náma


ikona
Cival
moviezone
Čas otevřít flašku je tady. MovieZone slaví narozeniny 

Dneska probírat 7 filmů nějaké vážené osobnosti nebudeme. Zastavíme se ale nad tím, že tu s váma MovieZone je už 7 let. To číslo je hezký, ale v jeho magii zas tak nevěřím, nejsou to ani kulatiny, ani polokulatiny, prostě jen sympatická sedmička, která někomu z vás může připadat neuvěřitelná, někomu zas rychlá, protože vlastně přišla sakra brzo.

 

Jenže čas letí, roky se ženou a políček na filmovým dortu přibývá. Jsme přitom moc rádi, že MovieZone už je stabilní součástí mediální sféry – že dotváří možná nejen internetový, ale i veřejný prostor. Po těch letech už můžeme říct, že jsme přežili prohibici, atentát na prezidenta, pády vlád i skony velkých hvězd showbyznysu. My tu ale pořád ještě jsme, i když dějiny letí okolo. Pořád píšeme o filmu se stejnou láskou, pořád nás baví informovat a glosovat, dělit bijáky na ty, u kterých stojí za to trávit čas, a ty, z nichž leda rozbolí hlava. Furt milujeme brouzdání po síti kvůli novým trailerům a lovení exkluzivních klipů. Neomrzelo nás to ani o fous.

 

Za poslední rok se toho jinak zase hodně stalo. S k0C0URem a Mr.Hladem jsme koupili MovieZone od Mitonu a vydáváme ji na vlastní pěst (oops, je to venku), což se sice občas projeví na našich peněženkách a nervech, ale s o to větším odhodláním připravujeme materiály na každej novej tejden a s o to větší radostí čteme každou pozitivní reakci nebo povzbuzení. Pamatujte na to, až nám budete chtít nadávat za otravný bannery nebo prodlevy s MZ Live... a koukejte s o to větší vervou klikat na články i bannery, protože to děláte přímo pro nás, co jsme MovieZone zbudovali a už nějakej ten pátek ji vláčíme na svejch bedrech.

 

Každej rok tady píšu o filmech a o čtenářích. Ale letos bych se spíš chtěl podělit o radost, že to s klukama z redakce pořád táhnem, i když přibývaj manželky, pracovní povinnosti, hypotéky, náročné přítelkyne i jiný zaměstnání. Že i když se jen výjimečně zvládneme potkat ve větším počtu na novinářský projekci, pořád se (alespoň nepravidelně) potkáváme i se zaneprázdněným tatíkem Shushikou u filmovejch hovorů nad pivkem. Že Mr. Hlad pořád odvádí největší penzum roboty, a přitom nepřišel o humor. Že je k0C0UR na příjmu, když se web rozsype. Že vás KarelR furt dopuje luxusníma tématama a stčko na nás nezanevřel, ani když na něj pracovní i světský lákadla mrkaj ze všech stran. A že imfa alespoň jednou za čas zlomíme na Skalpel nebo glosu od pravýho akčního fanatika, zatímco nás salašník duro v adminí diskuzi vytrvale pohání ve stylu „vraj chalani, o tom okamžite napíšte, je toho plný Facebook“. Bez týhle sounáležitosti by to prostě nešlo.

 

Děkujeme ale samozřejmě i woodymu nebo soundtrackářovi Lukášovi, i kompletní osádce sesterský TVZone, která maká jak zběsilá, ale vlastně i všem, co s náma spolupracovali, pomáhali nám nebo nás prostě jen podporujou. Vážíme si toho.

Zachovejte nám přízeň, osmička přijde coby dup... a my ji s váma zase alespoň takhle virtuálně oslavíme a poletíme vstříc světlým filmovým zítřkům.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace