Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Garfield 2: Recenze

příspěvky 1 - 11 Napsat příspěvek
19.10.2006 11:41:01
naprosto neodpustitelné znesvědcení GARFIELDA
0 0
reagovat
09.09.2006 23:32:17
Trailery sice nestály za nic, ale film se mi celkem líbil. Nemá to sice pořádný děj, ale docela jsem se nasmál:)
0 0
reagovat
16.08.2006 18:45:49
Mě to tak strašný nepřišlo... :) jako rodinná zábava (dle smíchu v kině opravdu zábavná) obstojí bez problémů a i z filmařskýho hlediska mi přišel Garfield 2 lepší než ten první. Ale Dabing je zlo. Čech naprosto nechápe styl Billa Murraye:+ povedl se i překlad
0 0
reagovat
05.08.2006 22:09:09
trailer vypada dost uhozene..... jednicka byla celkem slusna, zadny zazrak.... neni nad ty kreslene pribehy Garfielda treba z anglickych vzdelavacich casopisu...... dvojka me nicim nelaka (urcite bych ji nechtel videt v dabingu, to by ztratilo posledni kouzlo Billa Murraye)....... na prvni dil jsem se podival, byla tam sice nesmyslna pointa, ale melo to jen nejakych 70min, tak se to dalo celkem dobre ztravit, tot je muj nazor...... zatimco za dil druhy vypovida jasne trailer, co to bude koneckoncu zac - mega giga s....:-
0 0
reagovat
31.07.2006 22:25:58
Gorecki> obcasne svihnutie chvostom mu odpustime :D
0 0
reagovat
31.07.2006 22:12:40

Will

Garfield sa nehybe! V tom je ten vtip:)
0 0
reagovat
31.07.2006 20:13:03
Shit Happens...
0 0
reagovat
31.07.2006 15:43:55
Mno jo, davam do pozernosti, ze uz pred nejakou dobou vysiel na DVD kresleny serial Garfield & Friends ktory je vyborny a dokonca bezal aj na CT s velmi dobrym dabingom. Takze ak nejaky rozhybany Garfield tak kresleny :)
0 0
reagovat
31.07.2006 14:08:49

EDDIE

Presne Garfield jenom kresleny :+
0 0
reagovat
31.07.2006 12:43:42
Na to mě nikdo nedostane. Pro mě zůstane Garfield pěkně postaru nakreslený ať už v novinách nebo v nějáké té malé knížečce. Nenechám si zkazit oblíbenou postavu.
0 0
reagovat
31.07.2006 07:08:13
Už samotná upoutávka mě znechutila a to mám kresleného Garfielda v oblibě. No, nevím, jak recenzent, ale mě ta kočka připadá moc digitální. Už podle fotek použitých v recenzi vůbec nezapadá do skutečného obrazu. Dabing Vladímíra Čecha určitě bude nadprůměrný. Jediné , co mě na recenzi pobavilo, bylo spojení Garfielda s autorem článku kOCOUREM.:D
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2018.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se