Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku 7 roků s MovieZone je za náma

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

Všechno nejlepší Moviezone

...a klukům díky za všechny ty roky skvělé a jedinečné práce.:+
243198
...a klukům díky za všechny ty roky skvělé a jedinečné práce.*:+*
Všechno nejlepší Moviezone
0 0
reagovat
Jsem závislá, ale neléčím se 8), protože to není třeba. Byl to opravdu velký 7 letý mžik, který jsem s Vámi strávila. Díky za skvělé články a informace, které doprovázejí mou cestu filmovým světem. Na tak skvělou práci se dá jen říct: "Klikám na reklamy :D a vzhůru do další sedmiletky"
243194
Jsem závislá, ale neléčím se *8)*, protože to není třeba. Byl to opravdu velký 7 letý mžik, který jsem s Vámi strávila. Díky za skvělé články a informace, které doprovázejí mou cestu filmovým světem. Na tak skvělou práci se dá jen říct: "Klikám na reklamy *:D* a vzhůru do další sedmiletky"
0 0
reagovat
Taky se připojuju k zástupům gratulantů a přeju všechno nejlepší do dalších let a úspěchy vzhledem k vlastnímu financováni webu. Jsem rád, že už několik let najdu na jednom místě všechno co hledám o aktuálních snímcích.:)
P.S.: De facto mám záložku s vaším webem otevřenu neustále, takže mě máte zaháčkovaného na několik dalších let.:+
243187
Taky se připojuju k zástupům gratulantů a přeju všechno nejlepší do dalších let a úspěchy vzhledem k vlastnímu financováni webu. Jsem rád, že už několik let najdu na jednom místě všechno co hledám o aktuálních snímcích.*:)* P.S.: De facto mám záložku s vaším webem otevřenu neustále, takže mě máte zaháčkovaného na několik dalších let.*:+*
0 0
reagovat
Všechny palce nahoru :)

Dobrá práce 8) I za sebe bych rád poděkoval za Váš bezva web a popřál plno elánu do dalších let.
243186
[b]Všechny palce nahoru *:)*[/b] Dobrá práce *8)* I za sebe bych rád poděkoval za Váš bezva web a popřál plno elánu do dalších let.
0 0
reagovat
sakra to ale letí. tak vela zdaru do dalsich rokov. a kedze ste uz osamostatneni od nejakych pre mna anonymnych majitelov, kde sa da najst cennik reklamy, ak to bude mozne, mozno spravime kseft.
243184
sakra to ale letí. tak vela zdaru do dalsich rokov. a kedze ste uz osamostatneni od nejakych pre mna anonymnych majitelov, kde sa da najst cennik reklamy, ak to bude mozne, mozno spravime kseft.
0 0
reagovat
Díky za povedenou sedmiletku a hodně štěstí do další ;)... a taky trochu opožděně díky za mobilní verzi webu, už dřív jsem s potěšením zjistil že jste ji zprovoznili.
243183
Díky za povedenou sedmiletku a hodně štěstí do další *;)*... a taky trochu opožděně díky za mobilní verzi webu, už dřív jsem s potěšením zjistil že jste ji zprovoznili.
0 0
reagovat
Až mám z toho článku husí kůži a slzy v očích.
Vedle Premiere jste mě vlastně tak nějak filmově a seriálově formovali. Neskutečný, že už je to sedum let.
Dojali jste mě, kluci.
Všechno nejlepčejšího a doufám v mnoho dalších!
I přes to, že vás často otravuju, jsem navždy váš.
(Kurva, já jsem dneska nějak měkko...)

P.S.: Takový megaodhalení v jedný minivětě :D V tom případě bych to se přimluvil ta to příspěvkový tlačítko.

Keep it up!
243182
Až mám z toho článku husí kůži a slzy v očích. Vedle Premiere jste mě vlastně tak nějak filmově a seriálově formovali. Neskutečný, že už je to sedum let. Dojali jste mě, kluci. Všechno nejlepčejšího a doufám v mnoho dalších! I přes to, že vás často otravuju, jsem navždy váš. (Kurva, já jsem dneska nějak měkko...) P.S.: Takový megaodhalení v jedný minivětě *:D* V tom případě bych to se přimluvil ta to příspěvkový tlačítko. Keep it up!
0 0
reagovat
páni, to už je 7 let?!, člověk to ani nevnímá :D, tak hodně gratulací a ať to vydrží :+
243181
páni, to už je 7 let?!, člověk to ani nevnímá *:D*, tak hodně gratulací a ať to vydrží *:+*
0 0
reagovat
Přidávám se k pochvale za mobilní verzi webu.. Vůbec jste tu o tom nepsali, tak jsem na to přišel náhodou :) Přitom jsem na ní čekal jak na smilování..

Pokud bude existovat příspěvkový VIP přístup na MZ, budu ho určitě chtít!
243180
Přidávám se k pochvale za mobilní verzi webu.. Vůbec jste tu o tom nepsali, tak jsem na to přišel náhodou :) Přitom jsem na ní čekal jak na smilování.. Pokud bude existovat příspěvkový VIP přístup na MZ, budu ho určitě chtít!
0 0
reagovat
Příspěvky mi taky přijdou jako dobrej nápad. A kromě vypnutejch reklam by se třeba daly vymyslet i nějaký další "premium" funkce pro přispěvovatele :)

BTW, koukám, že konečně máte i mobilní web (netuším, jak dlouho, ale každopádně dobrá práce).
243179
Příspěvky mi taky přijdou jako dobrej nápad. A kromě vypnutejch reklam by se třeba daly vymyslet i nějaký další "premium" funkce pro přispěvovatele :) BTW, koukám, že konečně máte i mobilní web (netuším, jak dlouho, ale každopádně dobrá práce).
0 0
reagovat
Vše nejlepší do dalších let. Za ty příspěvky se taky přimlouvám. Rád reklamy zablokuju za pár korun měsíčně :)
243178
Vše nejlepší do dalších let. Za ty příspěvky se taky přimlouvám. Rád reklamy zablokuju za pár korun měsíčně :)
0 0
reagovat
Tak na dalších sedm skvělých let :)
243174
Tak na dalších sedm skvělých let :)
0 0
reagovat
Congratz k výročí, teď snad jen doufat v nějakou vkusně zabalenou archivní sedmičku od výrobce vín...

A Ano taky bych uvítal možnost přispět, když už dávám na zvířátka panu Fukovi. Adblock po mě bohužel vypnout nechtějte.
243173
Congratz k výročí, teď snad jen doufat v nějakou vkusně zabalenou archivní sedmičku od výrobce vín... A Ano taky bych uvítal možnost přispět, když už dávám na zvířátka panu Fukovi. Adblock po mě bohužel vypnout nechtějte.
0 0
reagovat
OK tak to som netusil, ze to uz mate na sebe....hned dnes poklikam na kazduy reklamu 2x....ale denne to odo mna nechcite.... :))
243171
OK tak to som netusil, ze to uz mate na sebe....hned dnes poklikam na kazduy reklamu 2x....ale denne to odo mna nechcite.... *:))*
0 0
reagovat
máš to v předposledním odstavci ;)

Jinak já taktéž gratuluji, nebýt vás je mé každodenní surfování po internetu ohromná nuda, taktéž děkuji za "jakš takš" vzdělávání v oblasti filmového umění a především, za neskutečný příval informací, názorů a vůbec všeho, co mi pomáhá formovat moje filmové choutky. :+ Jste super a doufám, že zůstanete být i nadále cool ať máme za dalších 7 let podobnou oslavu :))
243170
máš to v předposledním odstavci *;)* Jinak já taktéž gratuluji, nebýt vás je mé každodenní surfování po internetu ohromná nuda, taktéž děkuji za "jakš takš" vzdělávání v oblasti filmového umění a především, za neskutečný příval informací, názorů a vůbec všeho, co mi pomáhá formovat moje filmové choutky. *:+* Jste super a doufám, že zůstanete být i nadále cool ať máme za dalších 7 let podobnou oslavu *:))*
0 0
reagovat
Trochu mi zde chybí poděkování čtenářům, bez kterých by MZ nebylo.

Jinak přeju hodně štěstí do dalších let a ať zůstanete takoví jací jste :)
243169
Trochu mi zde chybí poděkování čtenářům, bez kterých by MZ nebylo. Jinak přeju hodně štěstí do dalších let a ať zůstanete takoví jací jste :)
0 0
reagovat
Veliká gratulace a poděkování. Snad vás to ještě dlouho nepřestane bavit.

Příspěvky od uživatelů by byly fajn. Hned bych vám nějaký ten trvalý příkaz nastavil. Jsem tu každý den a alespoň bych měl čistší svědomí kvůli Adblocku.
243168
Veliká gratulace a poděkování. Snad vás to ještě dlouho nepřestane bavit. Příspěvky od uživatelů by byly fajn. Hned bych vám nějaký ten trvalý příkaz nastavil. Jsem tu každý den a alespoň bych měl čistší svědomí kvůli Adblocku.
0 0
reagovat
Chodím sem taky od dob trailerzone. Nedokážu si představit, že byste tady nebyli. Zrušení Premiere stále bolí. Reklamy mi vůbec nevadí. Těším se na další roky strávené s Váma! Velká gratulace.
Ještě musím poděkovat všem diskutujícím, kvůli kterým sem taky chodím. Pod každým článkem, recenzí je vždy velmi dobrá diskuze, u kterých se často bavím stejně jako u článků i když do nich přispívám minimálně.
243167
Chodím sem taky od dob trailerzone. Nedokážu si představit, že byste tady nebyli. Zrušení Premiere stále bolí. Reklamy mi vůbec nevadí. Těším se na další roky strávené s Váma! Velká gratulace. Ještě musím poděkovat všem diskutujícím, kvůli kterým sem taky chodím. Pod každým článkem, recenzí je vždy velmi dobrá diskuze, u kterých se často bavím stejně jako u článků i když do nich přispívám minimálně.
0 0
reagovat

Cival

Bude k desítce nějaká akce? :)
243166
Bude k desítce nějaká akce? :)
Cival
0 0
reagovat
Keep up the good work;)
Gratulace:+

btw:Z jakýho důvodu jste to odkoupily od Mitonu. To vám kecali do toho, co máte dělat? Ptám se čistě ze zvědavosti.
243164
Keep up the good work*;)* Gratulace*:+* btw:Z jakýho důvodu jste to odkoupily od Mitonu. To vám kecali do toho, co máte dělat? Ptám se čistě ze zvědavosti.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se