Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Víkendový výplach #161 o sexy létě a Prometheovi

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Na MZ mě dostal kamarád. Filmový nadšenec, který mě postupně zaučoval lásce k filmu. Je tomu už několik pěkných let. V té době pro mě byly hlavním lákadlem trailery, které pro mě byly určitým novým světem, novou hračkou a zamiloval jsem si je. Poté jsem postupně začal pročítat články a zaujal mě ten přátelský přístup ke čtenářům a celková originalita a vtipnost. Každý text tady je jasným otiskem autora, je čtivý a zábavný. To je něco - u jindy sterilních filmových článků a recenzí, hýřících rádoby profesionalitou a moudrostí světa - co pro mě bylo zatraceně svěžím vánkem. Zamiloval jsem si VIM, imfův a Civalův styl psaní (i filmový vkus, který je hodně podobný mému a mohl jsem se tak ztotožnit s pocity autora a před filmem tak vědět, do čeho jdu) a bylo to doma.
Z počátku jsem si zde tak populární diskuzi jen s chutí četl, teď se místy i zapojím. Není den, kdy bych MovieZone nenavštívil. Díky za tu zatraceně dobrou práci.
243023
Na MZ mě dostal kamarád. Filmový nadšenec, který mě postupně zaučoval lásce k filmu. Je tomu už několik pěkných let. V té době pro mě byly hlavním lákadlem trailery, které pro mě byly určitým novým světem, novou hračkou a zamiloval jsem si je. Poté jsem postupně začal pročítat články a zaujal mě ten přátelský přístup ke čtenářům a celková originalita a vtipnost. Každý text tady je jasným otiskem autora, je čtivý a zábavný. To je něco - u jindy sterilních filmových článků a recenzí, hýřících rádoby profesionalitou a moudrostí světa - co pro mě bylo zatraceně svěžím vánkem. Zamiloval jsem si VIM, imfův a Civalův styl psaní (i filmový vkus, který je hodně podobný mému a mohl jsem se tak ztotožnit s pocity autora a před filmem tak vědět, do čeho jdu) a bylo to doma. Z počátku jsem si zde tak populární diskuzi jen s chutí četl, teď se místy i zapojím. Není den, kdy bych MovieZone nenavštívil. Díky za tu zatraceně dobrou práci.
0 0
reagovat
Stejně jako maty39 jsem navštěvoval stranky HKstars.net a potom co je Imf zrušil s příslibem že se tady občas něco okolo HK scény objeví jsem začal chodit sem. To mi připomíná že je fakt škoda že sem Imf nenahazel všechny ty recenze z HKstars.net bylo to skvělý čtení:+
243022
Stejně jako maty39 jsem navštěvoval stranky HKstars.net a potom co je Imf zrušil s příslibem že se tady občas něco okolo HK scény objeví jsem začal chodit sem. To mi připomíná že je fakt škoda že sem Imf nenahazel všechny ty recenze z HKstars.net bylo to skvělý čtení*:+*
0 0
reagovat

Kinofil

Do diskuzí jsem se registroval kdysi dávno na TZ, nepochybně kvůli nějaké zásadní myšlence:) ... spíš, když jsme u nostalogie, pamatuje si někdo pradávné stránky Kinofil? Byl to týdeník, aktualizoval se každou středu, netušíte, kdo to provozoval?
243021
Do diskuzí jsem se registroval kdysi dávno na TZ, nepochybně kvůli nějaké zásadní myšlence:) ... spíš, když jsme u nostalogie, pamatuje si někdo pradávné stránky Kinofil? Byl to týdeník, aktualizoval se každou středu, netušíte, kdo to provozoval?
Kinofil
0 0
reagovat

Premiere

Taktéž jsem sem ve větším počtu začal chodit po krachu Premiere. Byl to impuls překonat nechuť k (tehdejšímu) grafickému zpracování MZ, které mi přišlo strašně přeplácané.
243019
Taktéž jsem sem ve větším počtu začal chodit po krachu Premiere. Byl to impuls překonat nechuť k (tehdejšímu) grafickému zpracování MZ, které mi přišlo strašně přeplácané.
Premiere
0 0
reagovat

registrace nedávno

pač sem chodím docela dlouho a až teprve nedávno jsem si řekl že využiju taky možnost napsat svuj nazor ;) jinak na mě právě padla ta nostalgie když jsem si zavzpomínal že ještě na střední což je cca 5 let zpátky tak na hodině informatiky jeden kamarád koukal právě na moviezone na trailery k filmum co budou za bůh ví jak dlouho a jelikož jsem nebyl tehda internetem otrkaný a tak jsem hned doma zadal a od té doby nejen že zde pročítám vše možné ale i jsem se díky tomuto webu začal o film hodně zajímat i co se týče jmen a kvalit a dneska už mam naštudováno až až ale stále toho mnoho chybí. Jinak toto je poprví co sem píšu tak jsem si hend vylil srdíčko :D
243018
pač sem chodím docela dlouho a až teprve nedávno jsem si řekl že využiju taky možnost napsat svuj nazor *;)* jinak na mě právě padla ta nostalgie když jsem si zavzpomínal že ještě na střední což je cca 5 let zpátky tak na hodině informatiky jeden kamarád koukal právě na moviezone na trailery k filmum co budou za bůh ví jak dlouho a jelikož jsem nebyl tehda internetem otrkaný a tak jsem hned doma zadal a od té doby nejen že zde pročítám vše možné ale i jsem se díky tomuto webu začal o film hodně zajímat i co se týče jmen a kvalit a dneska už mam naštudováno až až ale stále toho mnoho chybí. Jinak toto je poprví co sem píšu tak jsem si hend vylil srdíčko *:D*
registrace nedávno
0 0
reagovat
Kdysi dávno jsem často navštěvoval jednu stránku, které vládl jeden z členů zdejší redakce. Jmenovala se HKstars.net. Když se jí přestal definitivně věnovat, tak sliboval, že tady se občas něco objeví, ale skutek utek :) Zaregistroval jsem se, abych mu mohl nadávat, ale skutek utek :) Takže to tady vlastně nenávidím a už sem nikdy nepřijdu ;) PS: všechny recenze a články z HKstars mám stažený na disku a občas do nich nahlédnu.
243016
Kdysi dávno jsem často navštěvoval jednu stránku, které vládl jeden z členů zdejší redakce. Jmenovala se HKstars.net. Když se jí přestal definitivně věnovat, tak sliboval, že tady se občas něco objeví, ale skutek utek *:)* Zaregistroval jsem se, abych mu mohl nadávat, ale skutek utek *:)* Takže to tady vlastně nenávidím a už sem nikdy nepřijdu *;)* PS: všechny recenze a články z HKstars mám stažený na disku a občas do nich nahlédnu.
0 0
reagovat
ad comics video:D

Stan Lee a jeho zážitky. Nejlepší je bezesporu ten: "Lidé se mě často ptají, jak jsem přišel na větu: S velkými schopnostmi přichází velká zodpovědnost. A já nemám ponětí":D
243015
ad comics video:D Stan Lee a jeho zážitky. Nejlepší je bezesporu ten: "Lidé se mě často ptají, jak jsem přišel na větu: S velkými schopnostmi přichází velká zodpovědnost. A já nemám ponětí":D
0 0
reagovat

Loni, předloni?

Registrace kvůli nezbytnému komentáři v nějaké "zásadní" diskuzi. Jinak podobně jako ostatní zde jsem MovieZone sledoval nejprve pasivně, později aktivně již dříve. Zásadní vliv na tom mělo stabilní internetové připojení, kvalitativní upadání ostatních webů (nebo kvalitativní růst tohoto? :)) a zrušení Premiere. Asi bych MZ neoznačil za primární zdroj všech informací, NICMÉNĚ jeho zásadními výhodami jest sesumírování nejdůležitějších novinek a nejnovějších trailerů, autoři, kteří umí poutavě psát a familiérní skupina diskutujících nadšenců. Kde jinde tohle najdete.
243012
Registrace kvůli nezbytnému komentáři v nějaké "zásadní" diskuzi. Jinak podobně jako ostatní zde jsem MovieZone sledoval nejprve pasivně, později aktivně již dříve. Zásadní vliv na tom mělo stabilní internetové připojení, kvalitativní upadání ostatních webů (nebo kvalitativní růst tohoto? *:)*) a zrušení Premiere. Asi bych MZ neoznačil za primární zdroj všech informací, NICMÉNĚ jeho zásadními výhodami jest sesumírování nejdůležitějších novinek a nejnovějších trailerů, autoři, kteří umí poutavě psát a familiérní skupina diskutujících nadšenců. Kde jinde tohle najdete.
Loni, předloni?
0 0
reagovat
Ten dokument je skvělej! Vřele doporučuju!
243009
Ten dokument je skvělej! Vřele doporučuju!
0 0
reagovat
O MZ jsem se dozvěděl náhodou, díky jednomu dílu hPodu, kde byl hostem imf. Nějakej čas jsem tak chodil na MZ bez registrace, jen tak očumovat a číst si, ne pouštět trailery - na net jsem krom herectví, že zrovna tvořim velikou tabulku na hodinách IVT, chodil totiž převážně do jedný kavárny a knihovny. V místnosti byly tehdy 4 pc a postupem času jsem zjistil, že jeden je ok (jedinej má i zvuk a můžu na něm přehrávat videa z YT atd.), druhej kulhá a ty dva zbylý už pomalu mrkají po křemík nebi.

Postupem času se tam člověk střetl s pravidelnými návštěvníky. Třeba komiksák, ten chlapík fakt vypadal jako komiksák od Simpsonových a byl to závod s časem (často prohraný) dostat se na ten nej pc dřív, než on. Byl jsem rád, když jsem vůbec zvládnul uploadovat nějaký video, takže články z MZ jsem si házel na FLASHku a četl až doma :-). Stejně jako jsem si na ní házel FMka.

Registroval jsem se, až když chození na net přestalo bejt takový „dobrodružství“ a bylo bez komiksáků, indiánských matek, uřvaných dětí atd.
243008
O MZ jsem se dozvěděl náhodou, díky jednomu dílu hPodu, kde byl hostem imf. Nějakej čas jsem tak chodil na MZ bez registrace, jen tak očumovat a číst si, ne pouštět trailery - na net jsem krom herectví, že zrovna tvořim velikou tabulku na hodinách IVT, chodil totiž převážně do jedný kavárny a knihovny. V místnosti byly tehdy 4 pc a postupem času jsem zjistil, že jeden je ok (jedinej má i zvuk a můžu na něm přehrávat videa z YT atd.), druhej kulhá a ty dva zbylý už pomalu mrkají po křemík nebi. Postupem času se tam člověk střetl s pravidelnými návštěvníky. Třeba komiksák, ten chlapík fakt vypadal jako komiksák od Simpsonových a byl to závod s časem (často prohraný) dostat se na ten nej pc dřív, než on. Byl jsem rád, když jsem vůbec zvládnul uploadovat nějaký video, takže články z MZ jsem si házel na FLASHku a četl až doma :-). Stejně jako jsem si na ní házel FMka. Registroval jsem se, až když chození na net přestalo bejt takový „dobrodružství“ a bylo bez komiksáků, indiánských matek, uřvaných dětí atd.
0 0
reagovat
Přesně si to taky nepamatuju, ale myslím že někdy od roku 2006. Tričko od Xatrixe mám doma taky a zaregistroval jsem se proto, že diskuze byli(a jsou) občas dost vtipné. :D
243007
Přesně si to taky nepamatuju, ale myslím že někdy od roku 2006. Tričko od Xatrixe mám doma taky a zaregistroval jsem se proto, že diskuze byli(a jsou) občas dost vtipné. :D
0 0
reagovat
Hehe.
Tak to si fakt nepamatuju. TrailerZone jsem zažíval celkem pravidelně, ale registroval jsem se až s příchodem movieZone. Doma mám pořád to jedno tričko, který se dávalo dohromady s Xatrixem.
Proč jsem se zaregistroval? Protože jsem se chtěl zapojit do diskuza a no, přece proto, že můj názor je ten jedinej správnej :D :D :D :D :D
Nejprve to bylo kvůli trailerům, pak kvůli filmům, a pak seriály, který mě zůstaly dodneška...

Jinak pamatuju takový exoty jako Pupidick, Shimitz apod oproti kterejm jsou dnešní trollové slabej čajíček.
No, a pak tady byl Drago, kvůli kterýmu jsem byl i zabanovanej a škemral u Civala na čsfd, ať mě odbanujete
A Silencovo vánoční video.

A Flukeovo komentování BSG.

A debatování LOSTů.

No, je toho hrozně moc, ale sraz jsem nezažil žádnej... :(
243006
Hehe. Tak to si fakt nepamatuju. TrailerZone jsem zažíval celkem pravidelně, ale registroval jsem se až s příchodem movieZone. Doma mám pořád to jedno tričko, který se dávalo dohromady s Xatrixem. Proč jsem se zaregistroval? Protože jsem se chtěl zapojit do diskuza a no, přece proto, že můj názor je ten jedinej správnej *:D* *:D* *:D* *:D* *:D* Nejprve to bylo kvůli trailerům, pak kvůli filmům, a pak seriály, který mě zůstaly dodneška... Jinak pamatuju takový exoty jako Pupidick, Shimitz apod oproti kterejm jsou dnešní trollové slabej čajíček. No, a pak tady byl Drago, kvůli kterýmu jsem byl i zabanovanej a škemral u Civala na čsfd, ať mě odbanujete A Silencovo vánoční video. A Flukeovo komentování BSG. A debatování LOSTů. No, je toho hrozně moc, ale sraz jsem nezažil žádnej... :(
0 0
reagovat

Někdy tuším od začátků na TZ

Měl jsem rád trailery a zjistil jsem, že mají vlastní web:-) Také si pamatuji především ukázky na Spider-mana 2. A nejspíš jsem se zaregistroval, abych mohl přihodit nějaký komentář o tom, jak je kulervoucí :-)
243005
Měl jsem rád trailery a zjistil jsem, že mají vlastní web:-) Také si pamatuji především ukázky na Spider-mana 2. A nejspíš jsem se zaregistroval, abych mohl přihodit nějaký komentář o tom, jak je kulervoucí :-)
Někdy tuším od začátků na TZ
0 0
reagovat

Asi někdy před půl, až tři čtvrtě rokem (takže nováček)

Kvůli dobrým a vtipným recenzím. A vůli tomu, že jsem chtěl dostávat informace o dobrých filmech.
243004
Kvůli dobrým a vtipným recenzím. A vůli tomu, že jsem chtěl dostávat informace o dobrých filmech.
Asi někdy před půl, až tři čtvrtě rokem (takže nováček)
0 0
reagovat

Uživatel je na MovieZone od: 2.1.2010

Zaregistrován od 2010. K registraci mě lákala možnost hlasovat o film roku. Na MZ jsem před tím chodil již dříve. Články mě zaujaly, ale v prvopočátcích měl u mě přednost FilmPub a FFFilm. Nastálo jsem zakotvil hlavně kvůli zrušení mého nejoblíbenějšího měsíčníku Premiere (a jejímiž členy byli i redaktoři MZ, jak jsem zpětně zjistil).
243003
Zaregistrován od 2010. K registraci mě lákala možnost hlasovat o film roku. Na MZ jsem před tím chodil již dříve. Články mě zaujaly, ale v prvopočátcích měl u mě přednost FilmPub a FFFilm. Nastálo jsem zakotvil hlavně kvůli zrušení mého nejoblíbenějšího měsíčníku Premiere (a jejímiž členy byli i redaktoři MZ, jak jsem zpětně zjistil).
Uživatel je na MovieZone od: 2.1.2010
0 0
reagovat

září 2008

To sem začala chodit do práce a tak se k tomu datu váže začátek mých návštěv na víc webech, kde jde kvalitně zabíjet čas.
Jinak důvod registrace je nezajímavý, ale pamatuju si, jak jsem se jednou vážně chtěla na něco zeptat, ale někdo už mě předběhl. No a někdo z redakce (Cival?) na to odpověděl, že je to (parafrázuji) "ta nejdebilnější otázka, co kdy četl". Tak to byl den, kdy jsem se nezaregistrovala.
242996
To sem začala chodit do práce a tak se k tomu datu váže začátek mých návštěv na víc webech, kde jde kvalitně zabíjet čas. Jinak důvod registrace je nezajímavý, ale pamatuju si, jak jsem se jednou vážně chtěla na něco zeptat, ale někdo už mě předběhl. No a někdo z redakce (Cival?) na to odpověděl, že je to (parafrázuji) "ta nejdebilnější otázka, co kdy četl". Tak to byl den, kdy jsem se nezaregistrovala.
září 2008
0 0
reagovat
V dobách, kdy jsem chtěl vědět všechno o Spideym 3 a tady ho všichni žrali...
242995
V dobách, kdy jsem chtěl vědět všechno o Spideym 3 a tady ho všichni žrali...
0 0
reagovat

Přes ČSFD

Bylo to prosté. Rád jsem pročítal na ČSFD sekci Externí recenze, protože to bylo jednodušší, než ručně procházet web, a protože recenze jsou přirozeně vyšší úrovně, než komentáře. Ty z MovieZone se mi líbily nejvíc a nakonec jsem začal číst jen ty. Na ČSFD už teď chodím jen sporadicky přihodit hodnocení či koment, ale tady to sleduju skoro denně. A hlavně Výplachy jsou skvělý nápad, člověk si při čtení Výplachu vždy uvědomí, že přežil další týden. Takže držím palce do budoucna. :)
242994
Bylo to prosté. Rád jsem pročítal na ČSFD sekci Externí recenze, protože to bylo jednodušší, než ručně procházet web, a protože recenze jsou přirozeně vyšší úrovně, než komentáře. Ty z MovieZone se mi líbily nejvíc a nakonec jsem začal číst jen ty. Na ČSFD už teď chodím jen sporadicky přihodit hodnocení či koment, ale tady to sleduju skoro denně. A hlavně Výplachy jsou skvělý nápad, člověk si při čtení Výplachu vždy uvědomí, že přežil další týden. Takže držím palce do budoucna. :)
Přes ČSFD
0 0
reagovat

pře lety :) nepamatuju si přesně

ale nalákaly mě trailery, pak jsem mohl koukat co kdy vyjde za filmy, číst recenze atd.atd.atd.....lezu sem každý den :)
242992
ale nalákaly mě trailery, pak jsem mohl koukat co kdy vyjde za filmy, číst recenze atd.atd.atd.....lezu sem každý den :)
pře lety :) nepamatuju si přesně
0 0
reagovat

od kdy tu jsem zaregistrovan ? nevím :)

asi jsem hledal nějaký trailery na filmy(star wars ?) , trailerzone jsem nenavštěvoval až pak moviezone
242991
asi jsem hledal nějaký trailery na filmy(star wars ?) , trailerzone jsem nenavštěvoval až pak moviezone
od kdy tu jsem zaregistrovan ? nevím :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se