Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Recenze 2

příspěvky 301 - 320 Napsat příspěvek
snad teda v pondělí vyjde MZ live kde uvidíme jak si Imf s Civalem roztrhávají občanky :-D
238000
snad teda v pondělí vyjde MZ live kde uvidíme jak si Imf s Civalem roztrhávají občanky :-D
0 0
reagovat

The Joker

Na podruhý mnohonásobně lepší! :)
237999
Na podruhý mnohonásobně lepší! :)
The Joker
0 0
reagovat
jsem jedinej komu prijde tleskani v kinosale dementni?
237997
jsem jedinej komu prijde tleskani v kinosale dementni?
0 0
reagovat
Tak jsem TDKR absolvoval podruhé a spíš to teda padá. Hlavně Bane, se svým neskutečně umělým hlasem, mě začíná pěkně s*át.

Každopádně ale ta druhá třetina filmu bez Batmana je silně nepovedená, tam se ten film fakt sype. A pak mi vadí ještě pár maličkostí - proč jsou při tolika záběrech v zimě vidět rozkvetlé stromy?! Jo, možná je to blbost, ale... Pak třeba hned úvodní letecký záběr na Wayneovo sídlo, kde vypadá zasazené někde ve městě, ale při všech ostatních scénách jsou široko daleko jen louky apod. A k tomu obecně ten přesun z Chicaga do NY mi celkem dost vadil. Zvlášť, když v X záběrech byl vidět Empire State a Chrysler Building. Pak si zase během filmu Bane odveze zraněného Bruce někam do Indie, což je úplná blbost. Ať to má být jakkoliv symbolické, tak je prostě blbost letět někam přes půl světa a ještě hodit úhlavního nepřítele na místo, odkud se dá dostat. Podobně hloupé jako Baneovo ovládnutí Gothamu - "Hele, je nás tady osm a tady ten Rusák říká, že máme atomovku, tak si teď zalezte domů a od zítřka rabujte.". A 12 milionů lidí poslechne. Nevím, možná mám náběh na nějakého fanboye, ale mizernej záporák, hloupej scénář a trochu takovej pocit odfláklosti to u mě dosti sráží. Jo, dvakrát to přebil fakt, že takovej film jen tak zase neuvidím, ale nevím, jestli mám riskovat kino i potřetí...
237992
Tak jsem TDKR absolvoval podruhé a spíš to teda padá. Hlavně Bane, se svým neskutečně umělým hlasem, mě začíná pěkně s*át. [spoiler]Každopádně ale ta druhá třetina filmu bez Batmana je silně nepovedená, tam se ten film fakt sype. A pak mi vadí ještě pár maličkostí - proč jsou při tolika záběrech v zimě vidět rozkvetlé stromy?! Jo, možná je to blbost, ale... Pak třeba hned úvodní letecký záběr na Wayneovo sídlo, kde vypadá zasazené někde ve městě, ale při všech ostatních scénách jsou široko daleko jen louky apod. A k tomu obecně ten přesun z Chicaga do NY mi celkem dost vadil. Zvlášť, když v X záběrech byl vidět Empire State a Chrysler Building. Pak si zase během filmu Bane odveze zraněného Bruce někam do Indie, což je úplná blbost. Ať to má být jakkoliv symbolické, tak je prostě blbost letět někam přes půl světa a ještě hodit úhlavního nepřítele na místo, odkud se dá dostat. Podobně hloupé jako Baneovo ovládnutí Gothamu - "Hele, je nás tady osm a tady ten Rusák říká, že máme atomovku, tak si teď zalezte domů a od zítřka rabujte.". A 12 milionů lidí poslechne. Nevím, možná mám náběh na nějakého fanboye, ale mizernej záporák, hloupej scénář a trochu takovej pocit odfláklosti to u mě dosti sráží. Jo, dvakrát to přebil fakt, že takovej film jen tak zase neuvidím, ale nevím, jestli mám riskovat kino i potřetí...[/spoiler]
0 0
reagovat
dnes v plným Imaxu a ten film mě totálně rozebral.Do 2 týdnů si ho musím dát znovu (chce to odstup fakt to bylo náročný jak fyzicky tak psychicky)
cestou z kina jsem přemýšlel čím nahradit slovo EPIC a je snad jediná zkratka TDKR, kterou ted začnu používat když se mě něco bude líbit :-)
a tleskalo se :-)
a moje osobní proroctví o 3 komiksových filmech mě vyšlo :-)
Avengers nejzábavnější, Spiderman nejosudovější a Batman nejdramatičtější a zaroven i nejlepší.Chce to Oscary !

vícekrát si určitě pustím třeba Avengers nebo Spidermana ale Batman je prostě jinde.A jo chci pokračování a ať daj Baleovi třeba 50 milionu s tím Fincherem by to mohlo být sakra zajímavý
237996
dnes v plným Imaxu a ten film mě totálně rozebral.Do 2 týdnů si ho musím dát znovu (chce to odstup fakt to bylo náročný jak fyzicky tak psychicky) cestou z kina jsem přemýšlel čím nahradit slovo EPIC a je snad jediná zkratka TDKR, kterou ted začnu používat když se mě něco bude líbit :-) a tleskalo se :-) a moje osobní proroctví o 3 komiksových filmech mě vyšlo :-) Avengers nejzábavnější, Spiderman nejosudovější a Batman nejdramatičtější a zaroven i nejlepší.Chce to Oscary ! vícekrát si určitě pustím třeba Avengers nebo Spidermana ale Batman je prostě jinde.A jo chci pokračování a ať daj Baleovi třeba 50 milionu s tím Fincherem by to mohlo být sakra zajímavý
0 0
reagovat
Monumentální. Jinak to shrnout neumím. "Temný rytíř" se sice nekoná, ale zato "Temný rytíř povstal" ano. Ta přemrštěná snaha o překročení vysoko nastavené laťky ze druhého dílu tenhle film staví k laťce vlastní, která si není příliš jistá v základech, ale kterou pravděpodobně jen tak nikdo nepřekoná. Velkolepé.

Filmu se dá vytknout spousta věcí (z největší části jsou to vedlejší postavy a jejich důležitost-nedůležitost a málo času), ale přesto se jedná o kompletní a ucelený filmový zážitek, který ve vás zanechá silnou stopu (emoce u mě proběhly, několikrát), ale příliš se v něm nevyplatí šťourat do hloubky.

TDKR - 9/10
237995
Monumentální. Jinak to shrnout neumím. "Temný rytíř" se sice nekoná, ale zato "Temný rytíř povstal" ano. Ta přemrštěná snaha o překročení vysoko nastavené laťky ze druhého dílu tenhle film staví k laťce vlastní, která si není příliš jistá v základech, ale kterou pravděpodobně jen tak nikdo nepřekoná. Velkolepé. Filmu se dá vytknout spousta věcí (z největší části jsou to vedlejší postavy a jejich důležitost-nedůležitost a málo času), ale přesto se jedná o kompletní a ucelený filmový zážitek, který ve vás zanechá silnou stopu (emoce u mě proběhly, několikrát), ale příliš se v něm nevyplatí šťourat do hloubky. TDKR - 9/10
0 0
reagovat
8,5 a skoro absolutní souhlas s Jokerem - oproti TDK dost děr ve scenáři a některé twisty over the top. Skvělá Catwoman a to jsem si myslel, že ji budu nenávidět. Soundtrack recyklát. Herci úžasní do jednoho a přesně, taky jsem viděl Hardyho ve studiu jak to dabuje a to mě dost rušilo. A první půlhodina má hrozně pomalé tempo a já pořád v hlavě viděl TDK letadlo/banka a pak se tenkrát rozjel takový nářez a tady to šlo hrozně pomalu, ale chápu to kvůli představení postav atd.
Jako samostatný blockbuster nebo jako jednička Batmana a nebýt TDK tak 9,5 - 10/10, takhle prostě očekávání byla moc vysoko a i když ho novináři sráželi po prvních projekcích viděl bych to na 8,5/10.
A u první bitky Bane vs. Batman jsem nedýchal, ještě jak to bylo bez hudby, parádička. Bohužel takový pocit jsem měl tenkrát u TDK u každé druhé scény a u každé první s Jokerem.
237975
8,5 a skoro absolutní souhlas s Jokerem - oproti TDK dost děr ve scenáři a některé twisty over the top. Skvělá Catwoman a to jsem si myslel, že ji budu nenávidět. Soundtrack recyklát. Herci úžasní do jednoho a přesně, taky jsem viděl Hardyho ve studiu jak to dabuje a to mě dost rušilo. A první půlhodina má hrozně pomalé tempo a já pořád v hlavě viděl TDK letadlo/banka a pak se tenkrát rozjel takový nářez a tady to šlo hrozně pomalu, ale chápu to kvůli představení postav atd. Jako samostatný blockbuster nebo jako jednička Batmana a nebýt TDK tak 9,5 - 10/10, takhle prostě očekávání byla moc vysoko a i když ho novináři sráželi po prvních projekcích viděl bych to na 8,5/10. A u první bitky Bane vs. Batman jsem nedýchal, ještě jak to bylo bez hudby, parádička. Bohužel takový pocit jsem měl tenkrát u TDK u každé druhé scény a u každé první s Jokerem.
0 0
reagovat
TDKR stačili 2 záporáci, potom by film nebol taký chaotický 8)
237972
TDKR stačili 2 záporáci, potom by film nebol taký chaotický *8)*
0 0
reagovat
Děkuji za druhou recenzi. Na film jdu v neděli, tak až opadne prvotní reakce, určitě svůj názor napíši. Jinak dlouho jsem nezažil, abych měl problém sehnat v Cinestaru lístek na danou projekci. Naposledy se mi to stalo u Pána prstenů: Návrat krále.
237971
Děkuji za druhou recenzi. Na film jdu v neděli, tak až opadne prvotní reakce, určitě svůj názor napíši. Jinak dlouho jsem nezažil, abych měl problém sehnat v Cinestaru lístek na danou projekci. Naposledy se mi to stalo u Pána prstenů: Návrat krále.
0 0
reagovat
Civale, moc děkuji. I po imfovi nám moviezone přináší další skvěle napsanou a neuvěřitelně čtivou recenzi, kterou jsem přejel jedním dechem. Tentokráte samozřejmě v skoro opačném duchu, možná ne tak vyargumentovanou, ale čišící nadšením.

Osobní názor si udělám dnes odpoledne.
237962
Civale, moc děkuji. I po imfovi nám moviezone přináší další skvěle napsanou a neuvěřitelně čtivou recenzi, kterou jsem přejel jedním dechem. Tentokráte samozřejmě v skoro opačném duchu, možná ne tak vyargumentovanou, ale čišící nadšením. Osobní názor si udělám dnes odpoledne.
0 0
reagovat

Cival

Petře, jakmile jsem si přečetl na začátku to Nolanovo ospravedlňování, přestal jsem číst. Snažíš se přesvědčit jen sám sebe. Zdar.
237958
Petře, jakmile jsem si přečetl na začátku to Nolanovo ospravedlňování, přestal jsem číst. Snažíš se přesvědčit jen sám sebe. Zdar.
Cival
0 0
reagovat
Pfuf, tak teď aspoň můžu jít s klidem do kina (s Civalem se v 90% případů ztotožním).
237954
Pfuf, tak teď aspoň můžu jít s klidem do kina (s Civalem se v 90% případů ztotožním).
0 0
reagovat
Po vyspání se už jsem rozhodně na Jokerových 8,5/10 :)
237937
Po vyspání se už jsem rozhodně na Jokerových 8,5/10 *:)*
0 0
reagovat

7,5/10

V podstate uplne to stejne co naposled, akorat nejde Hardymu videt do ksichtu (ty dlouhe rozklepane zabery na ani nemrknouciho Hardyho me fakt stvaly) a ma to dost krp (lide se najednou zjevuji na stejnych mistech aniz by ti ostatni tusili, kde ten dotycny je, asi je to tam tak 5x) a jeden spatny "strih" (batman na dvou mistech zaroven), chybi tomu neco hodne kulervouciho (5s zaber na rozbihajici se dav a 5s cast bitky mi fakt nestaci) a porad jsou doufal, ze na TO (hadejte) Nolan bude mit koule (nemel). To jsou ale fakt vsechny minusy, stopaz nevadi ba naopak, hezky se na to kouka, pekne to zni a je tam vic Batmana jak naposled (i Bruce), zaver to hodne zveda a ja z kina vychazel pomerne spokojeny, ale bylo to tim, ze jsem narozdil od kamose nemel prehnana ocekavani. BTW. tretina kina tleskala (ti ohromeni), tretina mohla byt tedy spokojena jako ja a tretina byla asi sklamana.
237936
V podstate uplne to stejne co naposled, akorat nejde Hardymu videt do ksichtu (ty dlouhe rozklepane zabery na ani nemrknouciho Hardyho me fakt stvaly) a ma to dost krp (lide se najednou zjevuji na stejnych mistech aniz by ti ostatni tusili, kde ten dotycny je, asi je to tam tak 5x) a jeden spatny "strih" (batman na dvou mistech zaroven), chybi tomu neco hodne kulervouciho (5s zaber na rozbihajici se dav a 5s cast bitky mi fakt nestaci) a porad jsou doufal, ze na TO (hadejte) Nolan bude mit koule (nemel). To jsou ale fakt vsechny minusy, stopaz nevadi ba naopak, hezky se na to kouka, pekne to zni a je tam vic Batmana jak naposled (i Bruce), zaver to hodne zveda a ja z kina vychazel pomerne spokojeny, ale bylo to tim, ze jsem narozdil od kamose nemel prehnana ocekavani. BTW. tretina kina tleskala (ti ohromeni), tretina mohla byt tedy spokojena jako ja a tretina byla asi sklamana.
7,5/10
0 0
reagovat

TDKR

Vcera som bol na predpremiere a totaaaaaalnaaaaaaa PEEEECKAAAAAA ! ! !
Epickost jak svina, Bane totaalny badaas, ciste zlo, presne ako som dufal a ocakaval. U mna tento film vobec netrati, skor naopak, naplnil vsetky moje ocakavania. A tie niektore nedostatky mi nahradila celkova epickost filmu. Gradacia aspom z mojej strany neuveritelna, Bane vs Batman to bola paraada, soundtrack namakany, pre mna osobne 10/10......Velka skoda ze uz Nolan nespravi dalsieho Batmana, lebo koniec s Robinom bol dost otvoreny, aj ked podla mna takto chcel Nolan ukazat ze Batman so svojim remeslom nadobro konci a prenechava masku dalsiemu, aby dohliadal na poriadok a hlavne na siroty, kedze sa zo sidla Wayneovcov stal v podstate sirocinec. Strasne emotivne a epicke zakoncenie trilogie. Nolan ani v najmensom nesklamal ! ! !
237931
Vcera som bol na predpremiere a totaaaaaalnaaaaaaa PEEEECKAAAAAA ! ! ! Epickost jak svina, Bane totaalny badaas, ciste zlo, presne ako som dufal a ocakaval. U mna tento film vobec netrati, skor naopak, naplnil vsetky moje ocakavania. A tie niektore nedostatky mi nahradila celkova epickost filmu. Gradacia aspom z mojej strany neuveritelna, Bane vs Batman to bola paraada, soundtrack namakany, pre mna osobne 10/10......Velka skoda ze uz Nolan nespravi dalsieho Batmana, [spoiler]lebo koniec s Robinom bol dost otvoreny, aj ked podla mna takto chcel Nolan ukazat ze Batman so svojim remeslom nadobro konci a prenechava masku dalsiemu, aby dohliadal na poriadok a hlavne na siroty, kedze sa zo sidla Wayneovcov stal v podstate sirocinec.[/spoiler] Strasne emotivne a epicke zakoncenie trilogie. Nolan ani v najmensom nesklamal ! ! !
TDKR
0 0
reagovat
Neuvěřitelně dravý blockbuster, který svou nabušeností zakrývá nedokonalou, ale přesto solidní zápletku, kterou měl TDK dozajista lepší a propracovanější. Ale tady se Nolan konečně pochlapil a s Banem přišla do filmu neuvěřitelná fyzická "nařachanost" (první setkání Banea s Batmanem snad můj nejoblíbenější moment v trilogii) a nekompromisnost. Zatímco TDK mi přišel jako dokonale vybroušený diamant, ve všech ohledech snad až moc perfektní (asi jako Jokerův plán), TDKR je ten surovej, co zrovna vytáhli z řeky někde v Sierra Leone, se všemi nedokonalostmi. Možná blbá analogie, ale svým odpichem, "špinavostí" a poprvé v sérii větším důrazem na emoce (veškerá Wayneova stádia hněvu mi silně připomínala Lukeovu agresivní epizodku z konce Návratu Jedie - v tom nejlepším slova smyslu) je to u mě minimalně na stejný metě jako předchůdce. 10/10 a plánuju IMAX.
237928
Neuvěřitelně dravý blockbuster, který svou nabušeností zakrývá nedokonalou, ale přesto solidní zápletku, kterou měl TDK dozajista lepší a propracovanější. Ale tady se Nolan konečně pochlapil a s Banem přišla do filmu neuvěřitelná fyzická "nařachanost" (první setkání Banea s Batmanem snad můj nejoblíbenější moment v trilogii) a nekompromisnost. Zatímco TDK mi přišel jako dokonale vybroušený diamant, ve všech ohledech snad až moc perfektní (asi jako Jokerův plán), TDKR je ten surovej, co zrovna vytáhli z řeky někde v Sierra Leone, se všemi nedokonalostmi. Možná blbá analogie, ale svým odpichem, "špinavostí" a poprvé v sérii větším důrazem na emoce (veškerá Wayneova stádia hněvu mi silně připomínala Lukeovu agresivní epizodku z konce Návratu Jedie - v tom nejlepším slova smyslu) je to u mě minimalně na stejný metě jako předchůdce. 10/10 a plánuju IMAX.
0 0
reagovat
5/10

Pro mě zklamání, první polovina filmu šlapala na výbornou, ale pak mi to přišlo docela nudné, dokonce jsem si v jednu chvíli říkal, že mě to fakt nebaví....jinak souhlasím s tou recenzí, budu o tom muset ještě popřemýšlet a asi si na to ještě parkrát zajdu do kina, protože DK bylo fantastické.....Do kina jsem šel s tím, že to prostě nemůže být tak dobré jako DK - což fakt nejde, ale tohle je pro mě zklamání roku....větší než prometheus
237927
5/10 Pro mě zklamání, první polovina filmu šlapala na výbornou, ale pak mi to přišlo docela nudné, dokonce jsem si v jednu chvíli říkal, že mě to fakt nebaví....jinak souhlasím s tou recenzí, budu o tom muset ještě popřemýšlet a asi si na to ještě parkrát zajdu do kina, protože DK bylo fantastické.....Do kina jsem šel s tím, že to prostě nemůže být tak dobré jako DK - což fakt nejde, ale tohle je pro mě zklamání roku....větší než prometheus
0 0
reagovat
Prozatím bych poděkoval novinářské obci, že nám chladila nadšení.

Nolanův triumf mě pak mohl udeřit v plné síle. :o:o:o
(Bez spoilerů)
Lidi byly zklamaní, že pro filmy a odvětví jako takový není Dark Knight Rises tak důležitej a převratnej jako Temnej rytíř. To dozajista není. Ale je tomu jenom kvůli tomu, že to je závěr série. A právě po Temným rytíři měl Nolan dost zmenšej mánevravací prostor. Líp to podle mě dopadnout nemohlo. Nedá se moc oponovat jednotlivým výtkám, které všude už zazněly. Ano, v jednotlivostech ten film často prohrává. Ale výslednej dojem je jedna velká výhra. Občas sem rád, že můžu bejt ten radující se fanboy, a nemusím řešit věci, který filmový kritici řešit prostě musí.

Nolan ukončil trilogii, kterou sám sebe definoval. Dark knight rises je ten nejlepší film, kterej si zasloužíme.

Hodnotit to číselně?

10/10 , podle mě zaslouženejch. Až za 5 let zjistíme, že nic podobnýho jaksi nepřichází, možná půjdou nahoru i dnes ještě nepřesvědčení. Podle mě nic takovýho dlouho neuvidíme.

P.S Avengers po tomhle už snad ani nechci vidět.

P.P.S Konkrétněji a podrobněji až se vyspím.
237926
Prozatím bych poděkoval novinářské obci, že nám chladila nadšení. Nolanův triumf mě pak mohl udeřit v plné síle. *:o**:o**:o* (Bez spoilerů) Lidi byly zklamaní, že pro filmy a odvětví jako takový není Dark Knight Rises tak důležitej a převratnej jako Temnej rytíř. To dozajista není. Ale je tomu jenom kvůli tomu, že to je závěr série. A právě po Temným rytíři měl Nolan dost zmenšej mánevravací prostor. Líp to podle mě dopadnout nemohlo. Nedá se moc oponovat jednotlivým výtkám, které všude už zazněly. Ano, v jednotlivostech ten film často prohrává. Ale výslednej dojem je jedna velká výhra. Občas sem rád, že můžu bejt ten radující se fanboy, a nemusím řešit věci, který filmový kritici řešit prostě musí. Nolan ukončil trilogii, kterou sám sebe definoval. Dark knight rises je ten nejlepší film, kterej si zasloužíme. Hodnotit to číselně? 10/10 , podle mě zaslouženejch. Až za 5 let zjistíme, že nic podobnýho jaksi nepřichází, možná půjdou nahoru i dnes ještě nepřesvědčení. Podle mě nic takovýho dlouho neuvidíme. P.S Avengers po tomhle už snad ani nechci vidět. P.P.S Konkrétněji a podrobněji až se vyspím.
0 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
8/10 nicméně naprostej souhlas s Civalem, ale i s Jokerem (hlavně ohledně nevyužití Hardyho).
237925
8/10 nicméně naprostej souhlas s Civalem, ale i s Jokerem (hlavně ohledně nevyužití Hardyho).
0 0
reagovat
Jinak ale souhlasím s Fukou, že nikdo jiný netočí filmy jako Nolan. Naprostá většina hollywoodských velkoprodukcí je k pláči a... už mě to definitivně přestalo bavit. :-
237924
Jinak ale souhlasím s Fukou, že nikdo jiný netočí filmy jako Nolan. Naprostá většina hollywoodských velkoprodukcí je k pláči a... už mě to definitivně přestalo bavit. *:-*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se