Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Víkendový výplach #148 o Jiřím Pomeje a Avengers

příspěvky 21 - 22 Napsat příspěvek
edit:// jen bych ještě dodal, že stupnici jsem přidal jen k znázornění toho jak moc věřím, že ty pány v těchto rolích někdy uvidím, nicméně kdybych si měl vybrat rozhodně bych se radši nechal překvapit tím Perrym :)
236403
edit:// jen bych ještě dodal, že stupnici jsem přidal jen k znázornění toho jak moc věřím, že ty pány v těchto rolích někdy uvidím, nicméně kdybych si měl vybrat rozhodně bych se radši nechal překvapit tím Perrym *:)*
0 0
reagovat

Perry a Duchovny

Mno tohle mi dalo trochu zabrat, nejdřív jsem přemýšlel komu je tak 50 a koho bych chtěl vidět v akční roli.. jediní, kteří mě napadli jsou pánove Matthew a David. Perry je sice věčně ukotven v jeho životní roli ale třeba by překvapil - na stupnici pravděpodobnosti, že se objeví v akční roli mu dávám 1 (1 nejmíň, 10 nejvíc). Další je Duchovny. Nějak ho nemám nakoukaného ale v Californication i X-Files válí/lel a do nějakého akčního filmu, nacpaného hláškama bych ho klidně strčil, mohlo by mu to sednout stejně jako Pearcovi :+ na stupnici mu dávám 7.
236402
Mno tohle mi dalo trochu zabrat, nejdřív jsem přemýšlel komu je tak 50 a koho bych chtěl vidět v akční roli.. jediní, kteří mě napadli jsou pánove Matthew a David. [b]Perry[/b] je sice věčně ukotven v jeho životní roli ale třeba by překvapil - na stupnici pravděpodobnosti, že se objeví v akční roli mu dávám [b]1[/b] (1 nejmíň, 10 nejvíc). Další je [b]Duchovny[/b]. Nějak ho nemám nakoukaného ale v Californication i X-Files válí/lel a do nějakého akčního filmu, nacpaného hláškama bych ho klidně strčil, mohlo by mu to sednout stejně jako Pearcovi *:+* na stupnici mu dávám [b]7[/b].
Perry a Duchovny
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se