Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Looper: Teaser

příspěvky 21 - 37 Napsat příspěvek

yeeeeeeeeeeeees

tohle v sobe bude mít víc Dicka než total recall ;)těším se:+ a vizuál nádhernej takovej syrovej krásně
229703
tohle v sobe bude mít víc Dicka než total recall *;)*těším se*:+* a vizuál nádhernej takovej syrovej krásně
yeeeeeeeeeeeees
0 0
reagovat
JGL v čase vůbec necestuje a není z budoucnosti.

Loopers existují v jeho přítomnosti a ničí cíle, které byly poslány z budoucnosti do jejich přítomnosti.
229701
JGL v čase vůbec necestuje a není z budoucnosti. Loopers existují v jeho přítomnosti a ničí cíle, které byly poslány z budoucnosti do jejich přítomnosti.
0 0
reagovat
Ten obličej snad nemůže být v některých scénách ani make-up, ten rozdíl je fakt velký a v tom jak je trailer nastříhaný to vypadá fakt divně. Jestli to nebude mít ve filmu nějakou pointu, tak to absolutně nechápu.
229700
Ten obličej snad nemůže být v některých scénách ani make-up, ten rozdíl je fakt velký a v tom jak je trailer nastříhaný to vypadá fakt divně. Jestli to nebude mít ve filmu nějakou pointu, tak to absolutně nechápu.
0 0
reagovat

Axis

To je mi jasné, že najpravdepodobnejšie operujú s tým "kde není tělo není zločin", ibaže mi to nedáva zmysel a dúfam, že vo filme to bude nejak vyriešené. Ak to telo totiž niekde zakope o tých 30 rokov tam ešte vždy bude, síce už len kostra, ale ako vieme zo seriálu Bones, to nie je práve prekážka k nájdeniu vraha ;) A povedzme, že ho ako aj v ukážke hádže do nejakej pece - u mňa vyvstáva otázka, že o čo účinnejšie už len môže byť spálenie tela 30 rokov v minulosti, než v prítomnosti, kde máme mimo iné zvládnutú a ako sa javí aj pomerne dostupnú technológiu cestovania v čase...

Inak to, že ten krátky popis filmu je nesprávny je fakt, ale ten ani nemáš brať ako zákon. Píšu ho, keď sú o filme ešte len žiadne až kusé informácie :)
229699
To je mi jasné, že najpravdepodobnejšie operujú s tým "kde není tělo není zločin", ibaže mi to nedáva zmysel a dúfam, že vo filme to bude nejak vyriešené. Ak to telo totiž niekde zakope o tých 30 rokov tam ešte vždy bude, síce už len kostra, ale ako vieme zo seriálu Bones, to nie je práve prekážka k nájdeniu vraha *;)* A povedzme, že ho ako aj v ukážke hádže do nejakej pece - u mňa vyvstáva otázka, že o čo účinnejšie už len môže byť spálenie tela 30 rokov v minulosti, než v prítomnosti, kde máme mimo iné zvládnutú a ako sa javí aj pomerne dostupnú technológiu cestovania v čase... Inak to, že ten krátky popis filmu je nesprávny je fakt, ale ten ani nemáš brať ako zákon. Píšu ho, keď sú o filme ešte len žiadne až kusé informácie *:)*
Axis
0 0
reagovat
Garland, Cherny
Druhou větu svého příspěvku jsem psal tak jak by to bylo podle synopse filmu.

Předpokládám že film bude tak jak popsal Garland. Pak je tedy stručný děj filmu hloupost. A jediné vysvětlení proč posílají lidé z budoucnosti ty co chtějí zabít do minulosti je ta že se chtějí zbavit těla. Kde není tělo není vražda a policie má smolíka.

TZN, žádných 12 opic a hlubší děj ale jen omáčka pro střelbu mezi JGL, Willsem a zbytkem gangu který ho chtěl mít mrtvýho a který se 100% přesunou z budoucnosti do minulosti a naopak.
Jsem skeptik.
229697
[b]Garland, Cherny[/b] Druhou větu svého příspěvku jsem psal tak jak by to bylo podle synopse filmu. Předpokládám že film bude tak jak popsal Garland. Pak je tedy stručný děj filmu hloupost. A jediné vysvětlení proč posílají lidé z budoucnosti ty co chtějí zabít do minulosti je ta že se chtějí zbavit těla. Kde není tělo není vražda a policie má smolíka. TZN, žádných 12 opic a hlubší děj ale jen omáčka pro střelbu mezi JGL, Willsem a zbytkem gangu který ho chtěl mít mrtvýho a který se 100% přesunou z budoucnosti do minulosti a naopak. Jsem skeptik.
0 0
reagovat
Mě se to líbí, i když nějak moc upozadili Wilise. A překopaný obličej JGL přežiju :))
229693
Mě se to líbí, i když nějak moc upozadili Wilise. A překopaný obličej JGL přežiju *:))*
0 0
reagovat
Vypadá to zajímavě, ale Levitt a jeho "ksicht" tomu zrovna dvakrát nepřidává.
229694
Vypadá to zajímavě, ale Levitt a jeho "ksicht" tomu zrovna dvakrát nepřidává.
0 0
reagovat

Axis, Chermy

Tak podľa toho čo na začiatku hovorí JGL postava je on v minulosti (asi cca. naša prítomnosť) a cestovanie v čase je vyvinuté o 30 rokov na to. Ak sa teda v tej budúcnosti chcú niekoho zbaviť pošlú ho k JGL (ktorý je len jeden z Looperov, čo túto prácu vykonávajú) do minulosti, on ho zabije a telo odstráni. Takže hej, JGL sa pokúša zabiť svoje staršie ja z budúcnosti (Willis), ktoré mu tam jedného krásneho dňa pošlú.

Takto z teaseru mi tá zápletka zmysel nedáva, snáď ho to bude nakoniec mať (Prečo by si kurník niekto robil starosti s posielaním ľudí do minulosti? O 30 rokov dôjde na svete kyselina a betón na topánky? Ľudí tam podľa všetkého posielajú s kapucou, aby zabijak nemusel riešiť koho to odkrágľoval a práve jeho budúce ja pošlú bez, nech sa môže do 3 sekúnd spoznať? A teda aj to, že hneď spoznal svoju o 25 rokov staršiu verziu sa mi nepozdáva).

No, uvidíme. Vzhľadom na to čo točí Willis v posledných rokoch som skôr skeptický a očakávam ďalších Náhradníkov.
229691
Tak podľa toho čo na začiatku hovorí JGL postava je on v minulosti (asi cca. naša prítomnosť) a cestovanie v čase je vyvinuté o 30 rokov na to. Ak sa teda v tej budúcnosti chcú niekoho zbaviť pošlú ho k JGL (ktorý je len jeden z Looperov, čo túto prácu vykonávajú) do minulosti, on ho zabije a telo odstráni. Takže hej, JGL sa pokúša zabiť svoje staršie ja z budúcnosti (Willis), ktoré mu tam jedného krásneho dňa pošlú. Takto z teaseru mi tá zápletka zmysel nedáva, snáď ho to bude nakoniec mať (Prečo by si kurník niekto robil starosti s posielaním ľudí do minulosti? O 30 rokov dôjde na svete kyselina a betón na topánky? Ľudí tam podľa všetkého posielajú s kapucou, aby zabijak nemusel riešiť koho to odkrágľoval a práve jeho budúce ja pošlú bez, nech sa môže do 3 sekúnd spoznať? A teda aj to, že hneď spoznal svoju o 25 rokov staršiu verziu sa mi nepozdáva). No, uvidíme. Vzhľadom na to čo točí Willis v posledných rokoch som skôr skeptický a očakávam ďalších Náhradníkov.
Axis, Chermy
0 0
reagovat

Axis

Asi vím, co chceš říct, protože mě to taky napadlo. Ale to co jsi napsal je ještě větší guláš, než ta ukázka :D

Nedává mi smysl, proč mladý JGL, evidentně z budoucnosti, se vrátí do minulosti, kdy ještě nebylo vynalezeno cestování v čase, aby zabil svoje starší já...

Ale třeba tam bude nějaká scénáristická klička...že se na konci své kariéry stárnoucí JGL vrátí do dob, kdy nikoho neprudila technika....a jaké překvapení, ona si ho (jistě temná:) minulost najde (v jeho osobě navíc) :)).......no z tohohle vybruslit se ctí, bude docela frajeřina :)
229689
Asi vím, co chceš říct, protože mě to taky napadlo. Ale to co jsi napsal je ještě větší guláš, než ta ukázka *:D* Nedává mi smysl, proč mladý JGL, evidentně z budoucnosti, se vrátí do minulosti, kdy ještě nebylo vynalezeno cestování v čase, aby zabil svoje starší já... Ale třeba tam bude nějaká scénáristická klička...že se na konci své kariéry stárnoucí JGL vrátí do dob, kdy nikoho neprudila technika....a jaké překvapení, ona si ho (jistě temná:) minulost najde (v jeho osobě navíc) :)).......no z tohohle vybruslit se ctí, bude docela frajeřina :)
Axis
0 0
reagovat
tak podle traileru to vypada, ze je pojebana spis ta synopse... :o) takze je to imo tak jak pises v prvni vete...
229685
tak podle traileru to vypada, ze je pojebana spis ta synopse... :o) takze je to imo tak jak pises v prvni vete...
0 0
reagovat
Mám dotaz není náhodou myšlenka filmu obráceně, tedy že mladší verze zabíjí starší verzi? Jinak mě to nedává moc smysl aby Levit zabijel svoje mladší já který má škatulku Wilise? Už jen proto že Wilis (starší já ví že má na zádech baťoh s penězma a proto se nenechá jen tak zabít a uteče.

viz tenhle text o ději:
Mělo by jít o sci-fi thriller, jenž se odehrává v budoucnosti, kdy už lidé mohou cestovat zpět v čase. Hlavní hrdina bude pracovat jako zabiják pro mafii a jeho úkolem je vracet se do minulosti a likvidovat nepohodlné cíle dřív, než začnou vůbec dělat problémy.

Nějak mě to podle teaseru nejde do hlavy.
229683
Mám dotaz není náhodou myšlenka filmu obráceně, tedy že mladší verze zabíjí starší verzi? Jinak mě to nedává moc smysl aby Levit zabijel svoje mladší já který má škatulku Wilise? Už jen proto že Wilis (starší já ví že má na zádech baťoh s penězma a proto se nenechá jen tak zabít a uteče. viz tenhle text o ději: Mělo by jít o sci-fi thriller, jenž se odehrává v budoucnosti, kdy už lidé mohou cestovat zpět v čase. Hlavní hrdina bude pracovat jako zabiják pro mafii a jeho úkolem je vracet se do minulosti a likvidovat nepohodlné cíle dřív, než začnou vůbec dělat problémy. Nějak mě to podle teaseru nejde do hlavy.
0 0
reagovat
Velmi dobré, ale pořád mám problém s tím, jak v některých scénách divně vypadá JGL ;)
229681
Velmi dobré, ale pořád mám problém s tím, jak v některých scénách divně vypadá JGL *;)*
0 0
reagovat
Mi se to libi hodne. 4*
229679
Mi se to libi hodne. 4*
0 0
reagovat
A Emily Blunt už dlouho nevypadala v žádným filmu hůř :-
229678
A Emily Blunt už dlouho nevypadala v žádným filmu hůř *:-*
0 0
reagovat
Na mě ten vizuál teda brutálně nefunguje. Společně s Levittovým make-upem mi to přímo nabíhá do slůvka "ošklivý" a celkem to kazí očekávání. Což ale na druhou stranu jenom podporuje naděje, že se tu místo hezky vypadající, ale jinak nevýrazný sci-fi kutí vítanej opak :) Teaser u mě každopádně za tři hvězdy. Příliš gulášoidní a kvůli raketovýmu střihu moc nejde nasát atmosféra toho světa.
229677
Na mě ten vizuál teda brutálně nefunguje. Společně s Levittovým make-upem mi to přímo nabíhá do slůvka "ošklivý" a celkem to kazí očekávání. Což ale na druhou stranu jenom podporuje naděje, že se tu místo hezky vypadající, ale jinak nevýrazný sci-fi kutí vítanej opak :) Teaser u mě každopádně za tři hvězdy. Příliš gulášoidní a kvůli raketovýmu střihu moc nejde nasát atmosféra toho světa.
0 0
reagovat
No nevim, něco mi říká, že režie ten dobrý námět totálně zabije, ale rád bych se mýlil. A nesnáším Willise.

1080p, 720p, 480p
229676
No nevim, něco mi říká, že režie ten dobrý námět totálně zabije, ale rád bych se mýlil. A nesnáším Willise. [link="http://dataport.cz/file/363394/looper-tlr1_h1080p.mov"]1080p[/link], [link="http://dataport.cz/file/363393/looper-tlr1_h720p.mov"]720p[/link], [link="http://dataport.cz/file/363395/looper-tlr1_h480p.mov"]480p[/link]
0 0
reagovat
Pro tyhle časové věci mám slabost. Těším se.:+ Ale co to má JGL s tím ksichtem? Pomalu ani nevypadá, že je to on.
229675
Pro tyhle časové věci mám slabost. Těším se.*:+* Ale co to má JGL s tím ksichtem? Pomalu ani nevypadá, že je to on.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se