Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hunger Games: Recenze

příspěvky 101 - 120 Napsat příspěvek

Azeroth

Mě by taky seděl víc, ale komerčně by to nebylo tak lákavé jako když to teď atakuje Twilight ve výdělcích.

Vardant
Mohli, ale tohle mi přijde jako nejelegantnější řešení, pokud by scénář napsal někdo inteligentní, nejlépe samotná autorka.

A i přes mou kritiku jsem pořád zvědavý na další díl, jelikož mi v hlavě už moc neutkvěla jako ta první, takže u toho zase tak moc trpět nebudu a třeba se poučej?)
228211
Mě by taky seděl víc, ale komerčně by to nebylo tak lákavé jako když to teď atakuje Twilight ve výdělcích. [b]Vardant[/b] Mohli, ale tohle mi přijde jako nejelegantnější řešení, pokud by scénář napsal někdo inteligentní, nejlépe samotná autorka. A i přes mou kritiku jsem pořád zvědavý na další díl, jelikož mi v hlavě už moc neutkvěla jako ta první, takže u toho zase tak moc trpět nebudu a třeba se poučej*?)*
Azeroth
0 0
reagovat

HG

HG
Šla jsem na to, protože údajně mi to mělo vyplnit díru po Harry Potterovi. A taky to měl být následovník Twilight a jelikož jsem jeho fanynka - teď už můj názor nebude brán v potaz, protože zbožňuju tu ságu, ale já se s tím smířím - tak jsem chtěla vidět něco, co mi taky tak zpříjemní život.
Bylo to nervy drásající, což nemyslim v pozitivním slova smyslu. Knížky si přečtu, protože na to pějí všichni ódy, ale ten film už NIKDY nechci vidět.
228207
HG Šla jsem na to, protože údajně mi to mělo vyplnit díru po Harry Potterovi. A taky to měl být následovník Twilight a jelikož jsem jeho fanynka - teď už můj názor nebude brán v potaz, protože zbožňuju tu ságu, ale já se s tím smířím - tak jsem chtěla vidět něco, co mi taky tak zpříjemní život. Bylo to nervy drásající, což nemyslim v pozitivním slova smyslu. Knížky si přečtu, protože na to pějí všichni ódy, ale ten film už NIKDY nechci vidět.
HG
0 0
reagovat

killerzeli

To už by rovnou mohli první díl rozdělit na dva filmy :)
228206
To už by rovnou mohli první díl rozdělit na dva filmy *:)*
killerzeli
0 0
reagovat

Killerzeli

Seriálový formát by Hunger games sedl určitě víc, bylo by tak dost prostoru pro vykreslení světa a vytvoření si vazeb k postavám, takhle se nepovedlo ani jedno.
228205
Seriálový formát by Hunger games sedl určitě víc, bylo by tak dost prostoru pro vykreslení světa a vytvoření si vazeb k postavám, takhle se nepovedlo ani jedno.
Killerzeli
0 0
reagovat

Vardant

Takže se tu vyjadřuješ ke kvalitám filmu, který jsi neviděl, ale přiznáváš, že jsi to neviděl, protože máš teplotu, díky čemuž nejsi fanboy a nepůsobíš jako idiot...hmm ne, nefunguje to, působíš tak.
Ale v pohodě, pokračuj a dál nám vysvětluj jaký ten film je na základě reakcí z jiného fóra, předpokládám, že už máš dost informací i na to, abys ho dokázal hodnotit na stupnici od 1 do 10. Dívat se na filmy je přeci jen hrozný přežitek, stačí aby byl člověk pevně přesvědčený, že bude super a jinak to ani dopadnou nemůže, zbytečné vyhazovat peníze za kino, když už znáš výsledek. Film si pak kup až už nebudeš moct používat knížku skrze slepené stránky.
228204
Takže se tu vyjadřuješ ke kvalitám filmu, který jsi neviděl, ale přiznáváš, že jsi to neviděl, protože máš teplotu, díky čemuž nejsi fanboy a nepůsobíš jako idiot...hmm ne, nefunguje to, působíš tak. Ale v pohodě, pokračuj a dál nám vysvětluj jaký ten film je na základě reakcí z jiného fóra, předpokládám, že už máš dost informací i na to, abys ho dokázal hodnotit na stupnici od 1 do 10. Dívat se na filmy je přeci jen hrozný přežitek, stačí aby byl člověk pevně přesvědčený, že bude super a jinak to ani dopadnou nemůže, zbytečné vyhazovat peníze za kino, když už znáš výsledek. Film si pak kup až už nebudeš moct používat knížku skrze slepené stránky.
Vardant
0 0
reagovat
Mám to - prequel by byl výhra úplně pro všechny. Fanoušci by byli šťastní, že mají něco nového, scénáristé by měli poměrně volnou ruku, ale zároveň by měli s čím pracovat, aby nemuseli začínat od nuly. Dějem by byly 73. hladové hry, jenž by reprezentovaly klasický průběh, ale byli by sledovány lidmi z Districtu 12, takže by se ušetřilo a dalo by se to spíchnout třeba za 50 mil, představili by se hlavní postavy, takže by se mohli v klidu vyvíjet jako v knížce, představil by se svět a jeho pravidla, takže v pravým Hunger Games by tohle odpadlo a byl by čas na ten zbytek atd.

Tak a teď: "To the Time Machine!!!" ... sežeňte mi číslo do Lionsgate
228201
Mám to - prequel by byl výhra úplně pro všechny. Fanoušci by byli šťastní, že mají něco nového, scénáristé by měli poměrně volnou ruku, ale zároveň by měli s čím pracovat, aby nemuseli začínat od nuly. Dějem by byly 73. hladové hry, jenž by reprezentovaly klasický průběh, ale byli by sledovány lidmi z Districtu 12, takže by se ušetřilo a dalo by se to spíchnout třeba za 50 mil, představili by se hlavní postavy, takže by se mohli v klidu vyvíjet jako v knížce, představil by se svět a jeho pravidla, takže v pravým Hunger Games by tohle odpadlo a byl by čas na ten zbytek atd. Tak a teď: "To the Time Machine!!!" ... sežeňte mi číslo do Lionsgate
0 0
reagovat
Vardant: To by byl pouze a jen idiotský fanboy rage...
228200
Vardant: To by byl pouze a jen idiotský fanboy rage...
0 0
reagovat

Azeroth

Hoď se do klidu. Jestli sis nevšiml, tak většinou doplňuju mezery, které tam podle některých chybí i když na ostatních fórech to lidi z filmu pochopili, což je trošku zvláštní...

Na film jsem se chystal hned, ale 39 stupňů horečky nejsou na kino zrovna ideální.

Kdyby se jednalo o fanboy rage, tak bych tady s přehledem tvrdil, že jsem film viděl 8)
228199
Hoď se do klidu. Jestli sis nevšiml, tak většinou doplňuju mezery, které tam podle některých chybí i když na ostatních fórech to lidi z filmu pochopili, což je trošku zvláštní... Na film jsem se chystal hned, ale 39 stupňů horečky nejsou na kino zrovna ideální. Kdyby se jednalo o fanboy rage, tak bych tady s přehledem tvrdil, že jsem film viděl *8)*
Azeroth
0 0
reagovat
Prequel by byl boží, pak by na tento díl odpadlo to zbytečné vysvětlování a sice by to něco ztratilo, ale zároveň by zbyl čas na zbytek.
228198
Prequel by byl boží, pak by na tento díl odpadlo to zbytečné vysvětlování a sice by to něco ztratilo, ale zároveň by zbyl čas na zbytek.
0 0
reagovat

liuk

Tak, tak, čím víc o tom přemýšlím, tím víc jsem zklamanej, i když na druhou stranu se to dalo čekat.

Ten odkaz je skvělej, tak nějak to mělo vypadat (aspoň ta první půlka ;)):+ Chápu, že na to nebyl čas (jako fakt se tam s Rue potkaj na 1 minutu a už jdou ničit zásoby, jen aby mohla umřít a uklidnili fanoušky, to si to fakt mohli ušetřit :- )

Rád bych to viděl třeba jako seriál na styl Game of Thrones, i když by stačilo 6 dílů, ale samozřejmě by to tolik nevyneslo, takže to z producentského hlediska není dobré řešení. Druhá možnost by byla netočit úplně přesnou adaptaci, ale pojat to úplně jinak. Tak aby si to mohli užít neznalci předlohy, ale zároveň by to dalo něco nového čtenářům. 95% čtenářů jsou dle mého inteligentní a určitě dozvěděli by se to dopředu, tak by dle mého nikdo nic nenamítal. Mám tolik nápadů, jak to zlepšit, tak proč to sakra nenapadlo někoho z tvůrců :D
228197
Tak, tak, čím víc o tom přemýšlím, tím víc jsem zklamanej, i když na druhou stranu se to dalo čekat. Ten odkaz je skvělej, tak nějak to mělo vypadat (aspoň ta první půlka *;)*)*:+* Chápu, že na to nebyl čas [spoiler](jako fakt se tam s Rue potkaj na 1 minutu a už jdou ničit zásoby, jen aby mohla umřít a uklidnili fanoušky, to si to fakt mohli ušetřit *:-* )[/spoiler] Rád bych to viděl třeba jako seriál na styl Game of Thrones, i když by stačilo 6 dílů, ale samozřejmě by to tolik nevyneslo, takže to z producentského hlediska není dobré řešení. Druhá možnost by byla netočit úplně přesnou adaptaci, ale pojat to úplně jinak. Tak aby si to mohli užít neznalci předlohy, ale zároveň by to dalo něco nového čtenářům. 95% čtenářů jsou dle mého inteligentní a určitě dozvěděli by se to dopředu, tak by dle mého nikdo nic nenamítal. Mám tolik nápadů, jak to zlepšit, tak proč to sakra nenapadlo někoho z tvůrců *:D*
liuk
0 0
reagovat
S tou romancí bylo na konci jasně řečeno, že to hrála, i tu polévku tam poslali kvůli tomu, aby přitlačila na pilu;) Vzkaz byl přeci jasný: You call that a kiss?
228195
S tou romancí bylo na konci jasně řečeno, že to hrála, i tu polévku tam poslali kvůli tomu, aby přitlačila na pilu*;)* Vzkaz byl přeci jasný: You call that a kiss?
0 0
reagovat

Vardant

Chápu to správně, že tu pobíháš ve svém Fanboy rage skrz celou diskuzi a obouváš se do lidí vykonstruovanýma hodnoceníma jejich vkusu pokaždé, když někdo film označí za průměr, kterým opravdu je, ale sám jsi film ještě neviděl? Tak pokud někdo hledá podobnosti s twilightem tak fanoušci jsou určitě jednou z nich:)
228193
Chápu to správně, že tu pobíháš ve svém Fanboy rage skrz celou diskuzi a obouváš se do lidí vykonstruovanýma hodnoceníma jejich vkusu pokaždé, když někdo film označí za průměr, kterým opravdu je, ale sám jsi film ještě neviděl? Tak pokud někdo hledá podobnosti s twilightem tak fanoušci jsou určitě jednou z nich:)
Vardant
0 0
reagovat
link ty bláho :+:+:+
228192
http://www.youtube.com/watch?v=Z_jw3z68TW0 ty bláho *:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Podle mě teda, když už z těch logických důvodů museli způsob vyprávění pozměnit, tak to měli vzít fakt od podlahy. Třeba mě napadlo, že celou Arenu mohli natočit přímo z pohledu kamer Capitolu, a aby se člověk v sále cítil jak divák u televize. Takhle na mě působila TA scéna, kdy Katniss poslala přímý vzkaz na obrazovky.
V tomhle pojetí by dávalo smysl, že Katniss oblbuje chováním i diváky v sále, kteří ani nemají vědět, co si myslí. Možná by to takhle nefungovalo, ale aspoň by to bylo zajímavé.
228191
Podle mě teda, když už z těch logických důvodů museli způsob vyprávění pozměnit, tak to měli vzít fakt od podlahy. Třeba mě napadlo, že celou Arenu mohli natočit přímo z pohledu kamer Capitolu, a aby se člověk v sále cítil jak divák u televize. Takhle na mě působila TA scéna, kdy Katniss poslala přímý vzkaz na obrazovky. V tomhle pojetí by dávalo smysl, že Katniss oblbuje chováním i diváky v sále, kteří ani nemají vědět, co si myslí. Možná by to takhle nefungovalo, ale aspoň by to bylo zajímavé.
0 0
reagovat
Tak tohle je vždycky u podobných knížek problém, je to psané z pohledu jedné postavy, většina věcí se odehrává jen v její hlavě a když se pak některé věci snaží obejít, aby mohli některé volby ospravedlnit i ve filmu, tak jsou za to na ně lidi naštvaní.

Nevím jestli nechávají diváky tápat o jejich romanci od začátku, ale na konci je to řečeno dost jasně, takže o tom nemůže mít nikdo pochyby.
228189
Tak tohle je vždycky u podobných knížek problém, je to psané z pohledu jedné postavy, většina věcí se odehrává jen v její hlavě a když se pak některé věci snaží obejít, aby mohli některé volby ospravedlnit i ve filmu, tak jsou za to na ně lidi naštvaní. Nevím jestli nechávají diváky tápat o jejich romanci od začátku, ale na konci je to řečeno dost jasně, takže o tom nemůže mít nikdo pochyby.
0 0
reagovat

liuk; Vardant

No a to je prave to co me hrozne mrzi, vubec to nejde do hloubky, vsechno je hrozne plochy, ja vubec nevim co si postavy myslely. Rozhodne bych radsi nejakou ziznivou scenu, nez zas nejaky pobihani po lese pred ohnem..Btw: Na to ze ji chteli jenom "otocit" od okraje, tak to vzali docela zhurta..Na druhou stranu tu milostnou linku sem celkem pochytal a jak se tam k nemu tulila v te jeskyni, bylo jasny, ze to "hraje" pro kamery a ja si uprimne myslel ze ho na konci proste zabije :))
228187
No a to je prave to co me hrozne mrzi, vubec to nejde do hloubky, vsechno je hrozne plochy, ja vubec nevim co si postavy myslely. Rozhodne bych radsi nejakou ziznivou scenu, nez zas nejaky pobihani po lese pred ohnem..Btw: Na to ze ji chteli jenom "otocit" od okraje, tak to vzali docela zhurta..Na druhou stranu tu milostnou linku [spoiler]sem celkem pochytal a jak se tam k nemu tulila v te jeskyni, bylo jasny, ze to "hraje" pro kamery a ja si uprimne myslel ze ho na konci proste zabije :))[/spoiler]
liuk; Vardant
0 0
reagovat
charlie_k: No ja si teda ziadny HD rip zhanat nebudem ja si normalne ten HD disk kupim.:D
228186
charlie_k: No ja si teda ziadny HD rip zhanat nebudem ja si normalne ten HD disk kupim.*:D*
0 0
reagovat

Jarrin

Protože Haymitch chtěl, aby lépe hrála tu zamilovanost. Nevěděl, že je pak naženou do středu se kvůli léku povraždit. V knížce si ten důvod poslání jen polívky Katniss odvodí, tady jí to napíše na papírku...
Vardant: Věř tomu, protože to tam doopravdy není. Stejně tam skoro není, jak během tréninku neví, co si má o Peetovi myslet. Ono tam nejsou vysvětleny vůbec žádné pohnutky nebo jak Katniss šrotuje hlava, aby vymyslela to nejlepší z nejhorších řešení. Vůbec to vypadá, že jedná hrozně impulzivně a má tedy docela štěstí, což je něco úplně jiného než Katniss v knize.
Jak jsem tady četl, že lidem není úplně jasné, jestli Katniss až do konce hrála tu červenou knihovnu, tak si skoro říkám, že to tam tak udělali schválně, aby uspokojili ty snící divačky. Protože původně je to tam jasné od začátku do konce a hlavně Katniss tím dost trpí. Tady se chová fakt hrozně netečně :(
killerzeli: Konečně někdo, kdo to v českých luzích četl a zároveň není z filmu nadšen. Jsem si už připadal jako exot ;) Ono je to fakt hrozný, jak tam chtěli nacpat všechno a přitom tam není vlastně nic. Je to samý bum prásk akce, ale o tom to vůbec nemá být. Dost je to to vidět na tom, jak vybrali ze žíznivé pasáže a fireballové tu fireballovou a žizeň úplně vypustili přitom to jsem fakt ze stránek nemohl odtrhnout oči...
228185
[spoiler]Protože Haymitch chtěl, aby lépe hrála tu zamilovanost. Nevěděl, že je pak naženou do středu se kvůli léku povraždit. V knížce si ten důvod poslání jen polívky Katniss odvodí, tady jí to napíše na papírku...[/spoiler] Vardant: Věř tomu, protože to tam doopravdy není. Stejně tam skoro není, jak během tréninku neví, co si má o Peetovi myslet. Ono tam nejsou vysvětleny vůbec žádné pohnutky nebo jak Katniss šrotuje hlava, aby vymyslela to nejlepší z nejhorších řešení. Vůbec to vypadá, že jedná hrozně impulzivně a má tedy docela štěstí, což je něco úplně jiného než Katniss v knize. [spoiler]Jak jsem tady četl, že lidem není úplně jasné, jestli Katniss až do konce hrála tu červenou knihovnu, tak si skoro říkám, že to tam tak udělali schválně, aby uspokojili ty snící divačky. Protože původně je to tam jasné od začátku do konce a hlavně Katniss tím dost trpí. Tady se chová fakt hrozně netečně :([/spoiler] killerzeli: Konečně někdo, kdo to v českých luzích četl a zároveň není z filmu nadšen. Jsem si už připadal jako exot ;) Ono je to fakt hrozný, jak tam chtěli nacpat všechno a přitom tam není vlastně nic. Je to samý bum prásk akce, ale o tom to vůbec nemá být. Dost je to to vidět na tom, jak vybrali ze žíznivé pasáže a fireballové tu fireballovou a žizeň úplně vypustili přitom to jsem fakt ze stránek nemohl odtrhnout oči...
Jarrin
0 0
reagovat

Jarrin

Ale od toho tam Harrelson jako jejich poradce je, on má za úkol jim shánět sponzory a snažit se, aby přežili. Ta snaha o oblibu není jen kvůli darům, ale taky to zajišťuje tvoje přežití vůči "náhodným" požárům a "nehodám".

Proč ten lék nedostal? Souvisí to s tím, na co jsem už narážel před tím. Jestli to tam fakt není ani naznačeno, tak bych to chápal, ale fakt se mi to nezdá. Ty sponzorské dary jsou drahé a jejich cena stoupá nejen s tím jak daleko ve hrách seš, ale taky s jejich důležitostí.

A to, že dostal polívku místo léku, jednu část jsem vysvětlil a druhá pak je to, že obsahovala sedativa.
228184
Ale od toho tam Harrelson jako jejich poradce je, on má za úkol jim shánět sponzory a snažit se, aby přežili. Ta snaha o oblibu není jen kvůli darům, ale taky to zajišťuje tvoje přežití vůči "náhodným" požárům a "nehodám". [spoiler]Proč ten lék nedostal? Souvisí to s tím, na co jsem už narážel před tím. Jestli to tam fakt není ani naznačeno, tak bych to chápal, ale fakt se mi to nezdá. Ty sponzorské dary jsou drahé a jejich cena stoupá nejen s tím jak daleko ve hrách seš, ale taky s jejich důležitostí. A to, že dostal polívku místo léku, jednu část jsem vysvětlil a druhá pak je to, že obsahovala sedativa.[/spoiler]
Jarrin
0 0
reagovat

Vardant

Radim se k "pozornym" divakum, snazim se u filmu premyslet.. Ovsem tady to bylo spis na skodu, vyskakovala jedna nejasnost, nedotazenost a hloupost za druhou.. Co se tyce tech sponzorskych daru, tak v celym filmu pristanou DVA! Jeden na nohu Katniss, coz je okej.. Az na to ze kvuli tomu musel u sponzoru orodovat Woody Harrelson, takze mi prislo jak kdyby bylo uplne jedno cely jeji predchozi snazeni o oblibenost a druhej byla POLIVKA umirajicimu klukovi se kterym pak Katniss hrala tu romanci. Hned potom nasledovala scena kdy je nazenou k rohu, kde sou potrebny veci jednotlivym sektorum, s tim ze pro ne je tam lek pro toho kluka. Absolutne nechapu proc ten lek nedostal rovnou od sponzora. Nulovy vyvoj postav tam je proto, ze jina postava nez Katniss tam neni, je to samej komparz, na platne se skoro nevyskytujici, natoz ze by tam byl nejakej dialog odkryvajici jejich charakter, kterej by se potom mohl nekam vyvinout..
228183
Radim se k "pozornym" divakum, snazim se u filmu premyslet.. Ovsem tady to bylo spis na skodu, vyskakovala jedna nejasnost, nedotazenost a hloupost za druhou.. Co se tyce tech sponzorskych daru, tak v celym filmu [spoiler]pristanou DVA! Jeden na nohu Katniss, coz je okej.. Az na to ze kvuli tomu musel u sponzoru orodovat Woody Harrelson, takze mi prislo jak kdyby bylo uplne jedno cely jeji predchozi snazeni o oblibenost a druhej byla POLIVKA umirajicimu klukovi se kterym pak Katniss hrala tu romanci. Hned potom nasledovala scena kdy je nazenou k rohu, kde sou potrebny veci jednotlivym sektorum, s tim ze pro ne je tam lek pro toho kluka. Absolutne nechapu proc ten lek nedostal rovnou od sponzora[/spoiler]. Nulovy vyvoj postav tam je proto, ze jina postava nez Katniss tam neni, je to samej komparz, na platne se skoro nevyskytujici, natoz ze by tam byl nejakej dialog odkryvajici jejich charakter, kterej by se potom mohl nekam vyvinout..
Vardant
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se