Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Bláznivá, zatracená láska: Recenze

příspěvky 21 - 29 Napsat příspěvek

The Joker

Protože ještě loni jsem žádného Ryana Goslinga neznal. A jinak děkuji za tipy, mám aspoň co objevovat. :)
213823
Protože ještě loni jsem žádného Ryana Goslinga neznal. A jinak děkuji za tipy, mám aspoň co objevovat. *:)*
The Joker
0 0
reagovat
Upřímně... jak může někdo považovat Ryana Goslinga za herecký objev až letošního roku? Vždyť kromě Notebooku natočil v uplynulých letech Svatý boj, Half Nelsona, Larse, v loni Blue Valentine... :o:o
213822
Upřímně... jak může někdo považovat Ryana Goslinga za herecký objev až letošního roku? Vždyť kromě Notebooku natočil v uplynulých letech Svatý boj, Half Nelsona, Larse, v loni Blue Valentine... *:o**:o*
0 0
reagovat
U mě komedie roku. Decentní humor a geniální soundtrack. K tomu naprosto vynikající casting. Ryan Gosling se pro mě stává letošním hereckým objevem. Tady, podobně jako v Drive, si každou svou scénu krade pro sebe a dává jasně najevo, kdo je tady pánem. 8) Emma Stone má skvělý komediální talent (a že prý o zrzky je malý zájem, pche 8)). :+ 10/10

Slovíčko "asshole" má neskutečný půvab. 8)
213821
U mě komedie roku. Decentní humor a geniální soundtrack. K tomu naprosto vynikající casting. Ryan Gosling se pro mě stává letošním hereckým objevem. Tady, podobně jako v Drive, si každou svou scénu krade pro sebe a dává jasně najevo, kdo je tady pánem. *8)* Emma Stone má skvělý komediální talent (a že prý o zrzky je malý zájem, pche *8)*). *:+* 10/10 [spoiler]Slovíčko "asshole" má neskutečný půvab. *8)*[/spoiler]
0 0
reagovat

9/10

Já byl spokojenej hodně... a neměl recenzi psát Karel? :+
213820
Já byl spokojenej hodně... a neměl recenzi psát Karel? *:+*
9/10
0 0
reagovat
Souhlasim s 8/10, rozhodne povedeny snimek, ktery me zahral na dusi i na srdci a vydoloval mi z oci i nejakou tu slanou vodu:). Jinak co se tyce konce, tak podle me to mohlo skoncit klidne i po te zahradni akcicce, kdyz Carrell odchazel domu - ale to by bylo moc depresivni, takze to co nasledovalo potom me aspon rozveselilo, kdyz ne filmove uspokojilo.
213813
Souhlasim s [b]8/10[/b], rozhodne povedeny snimek, ktery me zahral na dusi i na srdci a vydoloval mi z oci i nejakou tu slanou vodu:). Jinak co se tyce konce, tak podle me to mohlo skoncit klidne i po te zahradni akcicce, kdyz Carrell odchazel domu - ale to by bylo moc depresivni, takze to co nasledovalo potom me aspon rozveselilo, kdyz ne filmove uspokojilo.
0 0
reagovat
btw kvůli Emmě Stone se začínám na novýho Spidermana těšit čím dál víc.
sakra :-X aby to pak nedopadlo že Spiderman bude lepší než Avengers a TDKR :-))
213810
btw kvůli Emmě Stone se začínám na novýho Spidermana těšit čím dál víc. sakra :-X aby to pak nedopadlo že Spiderman bude lepší než Avengers a TDKR :-))
0 0
reagovat
mě se to moc líbilo ale opravdu by tomu seděla kratší stopáž. některý vatový scény mě tam fakt štvali a samozřejmě klasickej americkej konec s proslovama byl strašnej a film totálně zabil.
málo Emmy Stone na můj vkus (miluju ji)
konec bych udělal uplně jinak (Carrell by převzal pochoděň od Goslinga a dál učil tragedy balit holky, Bacon by zůstal s Julien Moore, )

a twist byl hodně krutě udělanej to se smálo fakt celý kino tohle se povedlo, ani nevím kdy jsem naposledy něco podobnýho viděl :)))
a soundtrack takovej nevyraznej (nepomatuju si nic týden po premieře)

škoda že nebylo pořádny BANG ! :-) (ikdyž pak celá ta scéna a pokračování byly nejlepší ve filmu a nejvíc jsem se na to těšil)

přesto dávám 7*
213809
mě se to moc líbilo ale opravdu by tomu seděla kratší stopáž. některý vatový scény mě tam fakt štvali a samozřejmě klasickej americkej konec s proslovama byl strašnej a film totálně zabil. málo Emmy Stone na můj vkus (miluju ji) konec bych udělal uplně jinak [spoiler](Carrell by převzal pochoděň od Goslinga a dál učil tragedy balit holky, Bacon by zůstal s Julien Moore, )[/spoiler] a twist byl hodně krutě udělanej to se smálo fakt celý kino tohle se povedlo, ani nevím kdy jsem naposledy něco podobnýho viděl :))) a soundtrack takovej nevyraznej (nepomatuju si nic týden po premieře) škoda že nebylo pořádny BANG ! :-) (ikdyž pak celá ta scéna a pokračování byly nejlepší ve filmu a nejvíc jsem se na to těšil) přesto dávám 7*
0 0
reagovat

kyller

Třeba?
213807
Třeba?
kyller
0 0
reagovat

7/10

Ako som už raz písal, je to dobré, ale mohlo to byť omnoho lepšie. Najlepšia scéna inak jednoznačne ten twist. A v tomto roku boli určite aj lepšie romantiky. ;)
213800
Ako som už raz písal, je to dobré, ale mohlo to byť omnoho lepšie. Najlepšia scéna inak jednoznačne ten twist. A v tomto roku boli určite aj lepšie romantiky. *;)*
7/10
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se