Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Víkendový výplach #102 o robotech a Temném rytíři

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

Batman

1.Batman
.
.
.

2.Avengers
3.Spider-Man
U mě suveréně vede Batman - Bale+Hardy+Nolan+Zimmer+moje zvědavost jak podaj Catwoman+zakončení skvělý trilogie = Film roku;):D
U Avengers jsem zvědavej jak ty hrdiny se jim podaří dát dohromady.
U Spider-Mena mě zatim nic moc nepřesvědčilo o tom, abych se na to začal nějak těšit.
211620
1.Batman . . . 2.Avengers 3.Spider-Man U mě suveréně vede Batman - Bale+Hardy+Nolan+Zimmer+moje zvědavost jak podaj Catwoman+zakončení skvělý trilogie = Film roku*;)**:D* U Avengers jsem zvědavej jak ty hrdiny se jim podaří dát dohromady. U Spider-Mena mě zatim nic moc nepřesvědčilo o tom, abych se na to začal nějak těšit.
Batman
0 0
reagovat

The Dark Knight Rises

lebo ho točí Nolan
lebo hudbu skladá Zimmer
lebo Batmana mám zo všetkých superhrdinov najradšej
211617
lebo ho točí Nolan lebo hudbu skladá Zimmer lebo Batmana mám zo všetkých superhrdinov najradšej
The Dark Knight Rises
0 0
reagovat

Batman

Zajímá mě nejvíc.
211616
Zajímá mě nejvíc.
Batman
0 0
reagovat

The Dark Knigt Rises

Asi jako skoro všichni tady : Nolan, Zimmer a přepychové obsazení. A ty zbylý dva zkouknu jen proto, že šestiletý syn má rád jiný komiksový hrdiny
211615
Asi jako skoro všichni tady : Nolan, Zimmer a přepychové obsazení. A ty zbylý dva zkouknu jen proto, že šestiletý syn má rád jiný komiksový hrdiny
The Dark Knigt Rises
0 0
reagovat

John

Superman bude ale v 2013
211614
Superman bude ale v 2013
John
0 0
reagovat

Superman

Tak amazing spiderman podle mě nemá šanci neměli to ani zkoušet restartovat znovu už ty díly předtím mě vůbec nebrali.Spiderman pro mě není nic moc hrdina.
Avangers může to vypadat celekm dobře ale mě to neláká.
Dark Knight Rises ten záporák bane mě celkem uchvátil ale jinak si myslím, že to bude slabší oproti temnému rytíři a vůbec když jsem viděl to nový létací bet vznášedlo nebo co to je.
Jediný co mě zajímá je Man of Steel věřím Snyderovi
211610
Tak amazing spiderman podle mě nemá šanci neměli to ani zkoušet restartovat znovu už ty díly předtím mě vůbec nebrali.Spiderman pro mě není nic moc hrdina. Avangers může to vypadat celekm dobře ale mě to neláká. Dark Knight Rises ten záporák bane mě celkem uchvátil ale jinak si myslím, že to bude slabší oproti temnému rytíři a vůbec když jsem viděl to nový létací bet vznášedlo nebo co to je. Jediný co mě zajímá je Man of Steel věřím Snyderovi
Superman
0 0
reagovat

Batman

Bez nejmenšího otálení vystřelím název filmu The Dark Knight Rises. Tento film je poslední v trilogii a Nolan skoro nikdy neměl špatný film. Dočista je to film roku ,který překoná určitě mnoho rekordů v návštěvnosti.

Avengers mě též docela zajímají ,protože chci vidět jak nějaká týmovka bude vypadat společně na filmovém plátně

Spiderman u mě nemá šanci ,protože hl. představitel se do té role nehodí......Také mi to připadá jako druhý Twilight :o
211603
Bez nejmenšího otálení vystřelím název filmu The Dark Knight Rises. Tento film je poslední v trilogii a Nolan skoro nikdy neměl špatný film. Dočista je to film roku ,který překoná určitě mnoho rekordů v návštěvnosti. Avengers mě též docela zajímají ,protože chci vidět jak nějaká týmovka bude vypadat společně na filmovém plátně Spiderman u mě nemá šanci ,protože hl. představitel se do té role nehodí......Také mi to připadá jako druhý Twilight *:o*
Batman
0 0
reagovat

TDKR

Protoze.. Christopher Nolan, Christian Bale, Batman, Catwoman, epicky zakonceni dokonaly trilogie, nejlepsi film pristiho roku, a naslo by se toho samozrejme vic :)

.. na druhem miste asi mam Avengers, protoze jsem zvedavej jak to bude vsechno dohromady fungovat.. samostatnyho Thora nebo Capt Americu jsem ani nevidel, a v kine ani neuvidim, protoze me jejich postavy nikdy nebraly. Snad bude mit Robert Downey Jr dostatek prostoru, Iron Mana neni nikdy dost.

.. no a restartovat Spideyho, kterej tu byl celkem nedavno a jako comics me taky moc nebere, no proste je mi celkem jedno co s tim filmem bude :)
211595
Protoze.. Christopher Nolan, Christian Bale, Batman, Catwoman, epicky zakonceni dokonaly trilogie, nejlepsi film pristiho roku, a naslo by se toho samozrejme vic :) .. na druhem miste asi mam Avengers, protoze jsem zvedavej jak to bude vsechno dohromady fungovat.. samostatnyho Thora nebo Capt Americu jsem ani nevidel, a v kine ani neuvidim, protoze me jejich postavy nikdy nebraly. Snad bude mit Robert Downey Jr dostatek prostoru, Iron Mana neni nikdy dost. .. no a restartovat Spideyho, kterej tu byl celkem nedavno a jako comics me taky moc nebere, no proste je mi celkem jedno co s tim filmem bude :)
TDKR
0 0
reagovat

Batman

Najviac sa tesim na Batmana, lebo to bude dufam ze skvele zakoncenie fantastickej trilogie.
Najviac som zvedavy naAvengers, lebo sineviem predstavit ako ta banda divnych manikov bude spolu fungovat.
A Spiderman ma vobec nezaujima a uz teraz ho povazujem za najzbytocnejsi film buducej sezony.
211594
Najviac sa tesim na Batmana, lebo to bude dufam ze skvele zakoncenie fantastickej trilogie. Najviac som zvedavy naAvengers, lebo sineviem predstavit ako ta banda divnych manikov bude spolu fungovat. A Spiderman ma vobec nezaujima a uz teraz ho povazujem za najzbytocnejsi film buducej sezony.
Batman
0 0
reagovat

TDKR

Protože Nolan nemá špatný film a protože s The Dark Knight našel nový vrchol komiksového filmu. Těším se i na Spideyho i Avengers, ale u nich připouštím, že nemají jasnou budoucnost. ?)
211591
Protože Nolan nemá špatný film a protože s The Dark Knight našel nový vrchol komiksového filmu. Těším se i na Spideyho i Avengers, ale u nich připouštím, že nemají jasnou budoucnost. *?)*
TDKR
0 0
reagovat

The Dark Knight Rises

Pro mě jasná volba. The Dark Knight ukázal revoluci v pojetí filmu na motivy komixu. Hlubší příběh, reálnější prostředí, inteligentní scénář, temné pojetí. A to samé očekávám od vyvrcholení celé trilogie.

Avangers mě nijak neláká, protože každý film od Marvelu mi přijde úplně o tom samém. Jeden hrdina, spousta padouchů, záchrana světa. V oblibě mám jen prvního Iron Mana, ostatní filmy stojí na vratkých scénářích, které si zakládají na akci za akcí plné počítačových efektů.

The Amazing Spider-Man je akorát úžasný v tom, že se jedná o úžasně zbytečný remake, kterému přeji buď hodně dobrý příběh - scénář, nebo hodně drsný pád.
211590
Pro mě jasná volba. The Dark Knight ukázal revoluci v pojetí filmu na motivy komixu. Hlubší příběh, reálnější prostředí, inteligentní scénář, temné pojetí. A to samé očekávám od vyvrcholení celé trilogie. Avangers mě nijak neláká, protože každý film od Marvelu mi přijde úplně o tom samém. Jeden hrdina, spousta padouchů, záchrana světa. V oblibě mám jen prvního Iron Mana, ostatní filmy stojí na vratkých scénářích, které si zakládají na akci za akcí plné počítačových efektů. The Amazing Spider-Man je akorát úžasný v tom, že se jedná o úžasně zbytečný remake, kterému přeji buď hodně dobrý příběh - scénář, nebo hodně drsný pád.
The Dark Knight Rises
0 0
reagovat

TDKR

Tohle je hodně těžký, protože určitě chci vidět všechny tři ale...
Spiderman už tu byl dostkrát, na toho jsem spíš zvědavej co z toho bude, než že bych se vyloženě těšil.
O Avengers je zatim málo informací a upřímně se trošku bojim co z toho vznikne, ale každopádně fandim.
A Batman no to je prostě muj favorit, protože Nolanovi stoprocentně věřim a jsem strašně zvědavej, jestli dokáže překonat, případně se alespoň vyrovnat předchozímu dílu.

Kdybych si musel vybrat jenom jeden z těch 3 filmů tak The Dark Knight Rises, protože z nich je to prostě největší jistota kvality.
211589
Tohle je hodně těžký, protože určitě chci vidět všechny tři ale... Spiderman už tu byl dostkrát, na toho jsem spíš zvědavej co z toho bude, než že bych se vyloženě těšil. O Avengers je zatim málo informací a upřímně se trošku bojim co z toho vznikne, ale každopádně fandim. A Batman no to je prostě muj favorit, protože Nolanovi stoprocentně věřim a jsem strašně zvědavej, jestli dokáže překonat, případně se alespoň vyrovnat předchozímu dílu. Kdybych si musel vybrat jenom jeden z těch 3 filmů tak The Dark Knight Rises, protože z nich je to prostě největší jistota kvality.
TDKR
0 0
reagovat

The Dark Knight Rises

Nolanův Batman je prostě nej, a nějákej pavouk s nějákou super bandou, se s ním nemůžou měřit.

A Wall- E byl nalezen.
211584
Nolanův Batman je prostě nej, a nějákej pavouk s nějákou super bandou, se s ním nemůžou měřit. A Wall- E byl nalezen.
The Dark Knight Rises
0 0
reagovat

Batman

protoze Dark Knight je jeden z nej filmu. Na Avengers se taky tesim hrozne moc ale prece jenom Batman o kousek vede. A Spider Man mne vuuubec nezajima
211583
protoze Dark Knight je jeden z nej filmu. Na Avengers se taky tesim hrozne moc ale prece jenom Batman o kousek vede. A Spider Man mne vuuubec nezajima
Batman
0 0
reagovat

Avengers

... lebo Avengers.
211582
... lebo Avengers.
Avengers
0 0
reagovat

Batman

Spiedey může maximálně překvapit (v nejlepším případě jako letošní opice, ale na to bych nevsadil), Avengers budou jako každá jiná marvelovka (komu se jejich styl líbí, budou slintat blahem, komu nic neříká, nechá ho chladným i tohle, nic víc, nic míň). Nolan tvoří komplexní filmy, ostatní dva mají svou sílu v minimalismu, těžko říct, jak si poradí s tak velkými projekty.

A jsem rád, že konečně vím, jak to bylo s Martym a docem, snad nikoho nenapadne vytvoření prequelu :D Jinak kdo hrál adventurní pentalogii BTTF ví, že to pouto mezi nimi vzniklo mnohem dřív ;)
211581
Spiedey může maximálně překvapit (v nejlepším případě jako letošní opice, ale na to bych nevsadil), Avengers budou jako každá jiná marvelovka (komu se jejich styl líbí, budou slintat blahem, komu nic neříká, nechá ho chladným i tohle, nic víc, nic míň). Nolan tvoří komplexní filmy, ostatní dva mají svou sílu v minimalismu, těžko říct, jak si poradí s tak velkými projekty. A jsem rád, že konečně vím, jak to bylo s Martym a docem, snad nikoho nenapadne vytvoření prequelu *:D* Jinak kdo hrál adventurní pentalogii BTTF ví, že to pouto mezi nimi vzniklo mnohem dřív *;)*
Batman
0 0
reagovat

Dark Knight Rises

Kvôli tomu že som zvedavý na Catwoman a jej vzťah s Batmanom, prepracovaný charakter Banea, Michael Caineove hlášky a konečne opravený Batmanov zámok.
Btw v improvizovaných hláškach mi trochu chýba tá Al Pacinova improvizacia zo Sea of Love na konci filmu.
211580
Kvôli tomu že som zvedavý na Catwoman a jej vzťah s Batmanom, prepracovaný charakter Banea, Michael Caineove hlášky a konečne opravený Batmanov zámok. Btw v improvizovaných hláškach mi trochu chýba tá Al Pacinova improvizacia zo Sea of Love na konci filmu.
Dark Knight Rises
0 0
reagovat

Batman

Protože pokračování Temného rytíře, navíc Marvelovky mě nezajímají a restart Spidermana považuji za zbytečný.
211578
Protože pokračování Temného rytíře, navíc Marvelovky mě nezajímají a restart Spidermana považuji za zbytečný.
Batman
0 0
reagovat

Dark Knight Rises

Důvody jsou snad jasné.

Avengers mě nebere, protože komiksy neznám a z filmů jsem viděl jen prvního Iron Mana. A zatím na tom nehodlám nic měnit :))
211577
Důvody jsou snad jasné. Avengers mě nebere, protože komiksy neznám a z filmů jsem viděl jen prvního Iron Mana. A zatím na tom nehodlám nic měnit *:))*
Dark Knight Rises
0 0
reagovat

Avengers

Prostě mě zajímá, jak to bude fungovat.
211576
Prostě mě zajímá, jak to bude fungovat.
Avengers
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se