Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akira a Uncharted jsou sirotci


ikona
KarelR
akiraalbert hughesdavid o. russelluncharted
Další dva velké filmy nemají režiséry. 

Včera jsme řešili, jak si hledá režiséra Darrenem Aronofskym opuštěný Wolverine. A po dnešku v jeho šlépějích kráčejí dva další velké filmy.

U Warner Bros. pořád zuřivě připravují hranou reimaginaci Akiry, kterou měl režírovat Albert Hughes. Dva filmy, rozpočet 230 milionů dolarů, Keanu Reeves v hla.... Ne, počkat. Reeves na tuhle nabídku nekývl a celou adaptaci slavné mangy to posléze opět zbrzdilo. A to, natolik, že Hughes a Warneři raději hodili do placu "kreativní neshody" a rozešli se. Naštěstí v dobrém, protože by si měl Hughes u studia najít nový projekt. Každopádně to je další hřebíček do vítané rakve, ačkoliv se Warneři kasají, že najdou nového režiséra a pojede se dál.

Kreativní neshody zabily i další velké párování posledních měsíců. David O. Russell měl pro Sony natočit adaptaci veleúspěšné videohry Uncharted, kterou podle vlastních slov překopal v dobrodružný příběh se silnou rodinnou soudržností. Kdo ví, nakolik za to může tenhle jeho plán (ve hrách nic takového není), až na plac to ale s Nathanem Drakem nedotáhne. Místo toho si začne hledat jiný projekt, kterých mu po chváleném Fighterovi nabízejí tucty. A přenechá otěže tohohle akčního dobrodružství někomu jinému. V podstatě to není příliš dobrá zpráva, vyvažuje ji ale vysoká šance, že společně s Russellem Uncharted opustí loď i Mark Wahlberg. Nathane Fillione, tvoje šance je tady!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace