Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wolverine opět hledá režiséra


ikona
st39.6
hugh jackmanjustin linwolverine
Foxové hledají režiséra dalšího Wolverina a výběr zúžili na osm adeptů. Kdo vyhraje? 

Od té doby, co Darren Aronofsky odešel od Wolverina, se kolem druhého originu jedné z nejzajímavějších postav x-menovského universa skoro nic nedělo. Hugh Jackman si občas povzdechl, že pokud se film rychle nenatočí, bude v něm vypadat jak oteklé párátko, protože průběžně ztrácí svalovou hmotu (ono žrát několik kuřat denně po určité chvíli přestane být zábava), Foxové ale vypadali (a vlastně pořád vypadají), jako by s další comicsárnou nikam nespěchali.

Pro mutanta s urychlenou regenerací a kapánek přerostlým egem to může být dobrá zpráva. Že by studio nechtělo ke druhému Wolverinovi přizvat nějakého ňoumu, který by film potopil stejně jako Gavin Hood? Bylo by to jenom dobře, proto doufejme, že ze seznamu adeptů na režii vybere někoho opravdu zajímavého.

Podle všeho to vypadá, že mají Foxové v zúženém výběru připravených osm filmařů. Tím vyvoleným samozřejmě může být jen jeden a jeho volba nebude nic jednoduchého, na onom seznamu jsou totiž sakra zajímavá jména, která potvrzují, že studio po debaklu s prvním dílem nehodlá film svěřit úplnému jantarovi. Posuďtě sami: Jose Padilha (Elitní jednotka), Antoine Fuqua (Training Day), Mark Romanek (Never Let Me Go), Justin Lin (Rychle a zběsile 5), Gavin O´Connor (Hrdost a sláva), James Mangold (Zatím spolu, zatím živí) a Gary Shore, který převážně dálá na reklamách.

Právě Shore má na svém kanálu na Vimeu ke shlédnutí dvouminutovou ukázku toho, co by s Wolverinem pravděpodobně udělal. Člověk z ní moc nepobere, ostatně rozpohybované obrázky stáčí k radosti málokomu, ale lepší drobná ochutnávka, než být pořád o hladu. My díky ní alespoň tušíme, jak si Shore co představuje a jak by mohl obstát v konkurenci známých filmařů.

 

Otázkou samozřejmě zůstává, koho nakonec Foxové vyberou. Justin Lin asi může rovnou z kola ven, ten má moc práce s přípravami na dalšího Terminátora a Rychle a zběsile. Ale co ostatní? Kdo je vaším favoritem a koho podle vás vybere studio?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace