Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Transformers 3: Trailer

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
st: Vincentove názory sú hlúpo pubertálne, pretože nejde o jeho vkus, ale o to, že píše veci ako "ak sa ti báčia bacuľky, je mi ťa ľúto" alebo "bacuľky nie sú pekné, end of story".
200716
st: Vincentove názory sú hlúpo pubertálne, pretože nejde o jeho vkus, ale o to, že píše veci ako "ak sa ti báčia bacuľky, je mi ťa ľúto" alebo "bacuľky nie sú pekné, end of story".
0 0
reagovat
Tady je zase diskuse. :D
200714
Tady je zase diskuse. *:D*
0 0
reagovat
st39.6: Okej, takže věty typu: "Sorry, ale jestli se ti líbí něco přes 65 kilo, tak je mi tě líto", jsou dle tvého názoru dospělé a v pořádku? Navíc jsem o srdíčku, dušičce či intelektu nemluvil, takže tvá následná dedukce je jen blábol, takže mi nevkládej do úst něco, co jsem neřekl ;) Hovořil jsem o možných dopadech tvého univerziálního typu na ženskou populaci, nikoliv o intelektu či charakterových rysech. Navíc jsem poznamenal, že ty chytré "modelky" by zřejmě Vincentův pohled na ženy odsoudily též, což samo o sobě poukazuje na fakt, že takové jsou :-) Jediné možná špatně zvolené slovo bylo umělotina, což mělo poukázat právě na rozdíl mezi dívkou, která je pěkná a která je uměle "upravená" právě do "chtěného a uznávaného" stavu.
200711
st39.6: Okej, takže věty typu: "Sorry, ale jestli se ti líbí něco přes 65 kilo, tak je mi tě líto", jsou dle tvého názoru dospělé a v pořádku? Navíc jsem o srdíčku, dušičce či intelektu nemluvil, takže tvá následná dedukce je jen blábol, takže mi nevkládej do úst něco, co jsem neřekl *;)* Hovořil jsem o možných dopadech tvého univerziálního typu na ženskou populaci, nikoliv o intelektu či charakterových rysech. Navíc jsem poznamenal, že ty chytré "modelky" by zřejmě Vincentův pohled na ženy odsoudily též, což samo o sobě poukazuje na fakt, že takové jsou :-) Jediné možná špatně zvolené slovo bylo umělotina, což mělo poukázat právě na rozdíl mezi dívkou, která je pěkná a která je uměle "upravená" právě do "chtěného a uznávaného" stavu.
0 0
reagovat
Riddick77 to vystihnul. Pekny zensky musej trpet "bulimii, anorexii a podobnými ohavnostmi", modelky obzvlášť. Ještě zapomněl dodat, že ošklivý holky maj srdíčko a dušičku, zatímco pěkný holky sou hloupý, povrchní a hlavně jsou to umělotiny. A ty co nejsou tak pěkný, maj komplexy. :+

Who cares. Každýmu se líbí něco jinýho. Já v pátek fotil svatbu cikánům, kde byl jedinej bílech ženich, v sobotu zas oslavu, kde vedle relativně dobře vypadajícího kluka stála buchta, co k snídani snědla babičku s dědou. Vincent má pravdu v tom, že teď je jakýsi ideál krásy ženská ne nepodobná modelce. Vysoká, štíhlá a pevně tvarovaná. Ano, to je univerzální popis krásy. Stejně jako byl třeba v baroku ideál krásy oplácanej knedlík. A taky byli takoví, kterejm se líbily štíhlý krasavice. Jako se dneska líběj knedlíky.
Že se Vincovi líběj jen fakt pěkný holky, mi teda ani zdaleka nepřijde jako "pubertální názor" nebo nějakej náznak zaostalosti.
200696
Riddick77 to vystihnul. Pekny zensky musej trpet "bulimii, anorexii a podobnými ohavnostmi", modelky obzvlášť. Ještě zapomněl dodat, že ošklivý holky maj srdíčko a dušičku, zatímco pěkný holky sou hloupý, povrchní a hlavně jsou to umělotiny. A ty co nejsou tak pěkný, maj komplexy. *:+* Who cares. Každýmu se líbí něco jinýho. Já v pátek fotil svatbu cikánům, kde byl jedinej bílech ženich, v sobotu zas oslavu, kde vedle relativně dobře vypadajícího kluka stála buchta, co k snídani snědla babičku s dědou. Vincent má pravdu v tom, že teď je jakýsi ideál krásy ženská ne nepodobná modelce. Vysoká, štíhlá a pevně tvarovaná. Ano, to je univerzální popis krásy. Stejně jako byl třeba v baroku ideál krásy oplácanej knedlík. A taky byli takoví, kterejm se líbily štíhlý krasavice. Jako se dneska líběj knedlíky. Že se Vincovi líběj jen fakt pěkný holky, mi teda ani zdaleka nepřijde jako "pubertální názor" nebo nějakej náznak zaostalosti.
0 0
reagovat
Odkedy je 65kg baculka ? Ženy s výškou nad 170cm majú zvyčajne takú váhu a nepovedal by som že ide o baculky.
200694
Odkedy je 65kg baculka ? Ženy s výškou nad 170cm majú zvyčajne takú váhu a nepovedal by som že ide o baculky.
0 0
reagovat

KarelR

Dáme flame o to co měl kdo na oběd?:D
200693
Dáme flame o to co měl kdo na oběd?*:D*
KarelR
0 0
reagovat
Vincent je mi sympatickej. :+
200684
Vincent je mi sympatickej. *:+*
0 0
reagovat
Vynikající houbovka s knedlíkem :) Ani se mi to nechce číst, jenom teda zuřivě mávám červeným praporkem. Tyhle debaty nikdy nekončej hezky a koneckonců ani jinak než "tobě se líbí tohle a mě zas tamto a právě jsme zabili dvě hodiny zbytečným pruzením sebe i všech okolo" ;)
200683
Vynikající houbovka s knedlíkem :) Ani se mi to nechce číst, jenom teda zuřivě mávám červeným praporkem. Tyhle debaty nikdy nekončej hezky a koneckonců ani jinak než "tobě se líbí tohle a mě zas tamto a právě jsme zabili dvě hodiny zbytečným pruzením sebe i všech okolo" ;)
0 0
reagovat
duro: :+
200682
duro: *:+*
0 0
reagovat
Moja manželka je 182 cm modrooká blondína (i keď teraz je na tmavo). Navyše PhDr. Takže sa vyser na to, ako sa na slovenských salašoch uspokojujeme s málom. :D

(len čo niekto z redakcie doje obed, tak nám to tu rázne zatrhne... dúfam)
200681
Moja manželka je 182 cm modrooká blondína (i keď teraz je na tmavo). Navyše PhDr. Takže sa vyser na to, ako sa na slovenských salašoch uspokojujeme s málom. *:D* (len čo niekto z redakcie doje obed, tak nám to tu rázne zatrhne... dúfam)
0 0
reagovat
Vincent: Bez urážky, ale tvoje názory se vskutku podobají názorům velmi omezeného, zastydlého a nevyrovného člověka, který má velmi zvláštní přístup k "dokonalosti". Nikdo Ti tvoje modelky nebere, osobně si myslím, že jen slintáš doma u časopisů, nicméně Tě neznám, takže zůstanu jen u domněnky. Vkus je vkus, to beru, nicméně si myslím, že většina ženské populace by Tě za tvoje přízemní názory ukamenovala (myslím ty, které nemají Tebou určené parametry na krásu a možná i ty inteligentní modelky taky, ze solidarity s ženským pohlavím :-)). Ty jsi chodící reklama na propagaci bulimie, anorexie a podobných ohavností, přesně kvůli Tobě a podobným "týpkům" s hláškami: "Sorry, ale jestli se ti líbí něco přes 65 kilo, tak je mi tě líto", mají dívky, které jsou mnohdy mnohem krásnější než ty umělotiny, komplexy... ;)
200680
Vincent: Bez urážky, ale tvoje názory se vskutku podobají názorům velmi omezeného, zastydlého a nevyrovného člověka, který má velmi zvláštní přístup k "dokonalosti". Nikdo Ti tvoje modelky nebere, osobně si myslím, že jen slintáš doma u časopisů, nicméně Tě neznám, takže zůstanu jen u domněnky. Vkus je vkus, to beru, nicméně si myslím, že většina ženské populace by Tě za tvoje přízemní názory ukamenovala (myslím ty, které nemají Tebou určené parametry na krásu a možná i ty inteligentní modelky taky, ze solidarity s ženským pohlavím :-)). Ty jsi chodící reklama na propagaci bulimie, anorexie a podobných ohavností, přesně kvůli Tobě a podobným "týpkům" s hláškami: "Sorry, ale jestli se ti líbí něco přes 65 kilo, tak je mi tě líto", mají dívky, které jsou mnohdy mnohem krásnější než ty umělotiny, komplexy... *;)*
0 0
reagovat
A pak že nejen krásou živ je člověk, co? :))
200679
A pak že nejen krásou živ je člověk, co? *:))*
0 0
reagovat

Vincent

Rozumím, ale to jestli je holka "normální" nebo ne, to nemá co dočinění s tím jak vypadá. Štíhlá modelka může být supr holka a taky kráva, stejně jako tlustá holka i řekněme "obyčejná" ... a jen tak mezi náma, z mé zkušenosti jasně vychází jako nejlepší holky právě takové ty "obyčejné normální", naopak co jsem měl tu čest poznat takové ty jak ty říkáš "modelky", tak většinou to byly vypatlané zmalované blbky co neumí do ti napočítat, ale samozřejmě neříkám, že jsou takové všechny. Ono už jen to, když vidíš holku která má za práci to, že se ukazuje, přetvařuje apod .. tak to o ní něco vypovídá.

Když to vemu podle sebe, tak můj ideál je obyčejná pěkná (subjektivní) holka, která když třeba půjdeme na večeři a chce se cítit dobře, tak se pěkně namaluje, nebo si vezme něco hezkého, umí se chovat, inteligentní, ale stejně tak holka, které nevadí se krmit uprostřed lesa chlebem v roztrhaných teplákách, když to situace vyžaduje, holka která se umí rozběhnout když je potřeba,ted narážím na modelku v podpatcích, holka která je zvyklá chodit jak štětka, tak už vidím jak utíká třeba na autobus nebo někam spěchá když je potřeba, holka se kterou se můžeš bavit o čemkoli, která je přístupná ke spoustě věcí a má v hlavě krásně srovnané priority .... a tak bych mohl pokračovat a rozvádět to ale vzhledem k tomu že už jsem měl odjíždět a spěchám, tak nedokážu tak rychle a přesně vyjádřit vše co jsem chtěl, zkrátka holka která se od srdce které má na pravém místě zasměje a ne zmalovaná nádhera která nechápe čemu se směje a víc jí záleží na tom jak se směje a kdo se dívá .....osobně jsem holek viděl a poznal celkem dost, ale vážně jsem ještě neviděl žádnou typu "modelky" která by prostě byla v pohodě ...

Ono je to částečně i chyba nás chlapů, protože když se narodí pěkná holka tak od malička (škola atd) se k ní kluci chovají jinak, protože je "hezká" , nadržení nevycákaní puberťáci, kteří nevidí opravdové krásné holky okolo, ale jen tu prsatou bloncku co "musí šukat jak děvka" .. a podle toho se k ní chovají, v té holce to samozřejmě zanechává stopy a postupně to tvoří kus její osobnosti, výsledek je potom většinou takový, že se z ní stane tupá fiflenka, která je zvyklá na to jak jí každý leze do zadečku atd atd atd nemám čas sakra, ale víš určitě ja kto myslím ... peace, musím letět :))
200678
Rozumím, ale to jestli je holka "normální" nebo ne, to nemá co dočinění s tím jak vypadá. Štíhlá modelka může být supr holka a taky kráva, stejně jako tlustá holka i řekněme "obyčejná" ... a jen tak mezi náma, z mé zkušenosti jasně vychází jako nejlepší holky právě takové ty "obyčejné normální", naopak co jsem měl tu čest poznat takové ty jak ty říkáš "modelky", tak většinou to byly vypatlané zmalované blbky co neumí do ti napočítat, ale samozřejmě neříkám, že jsou takové všechny. Ono už jen to, když vidíš holku která má za práci to, že se ukazuje, přetvařuje apod .. tak to o ní něco vypovídá. Když to vemu podle sebe, tak můj ideál je obyčejná pěkná (subjektivní) holka, která když třeba půjdeme na večeři a chce se cítit dobře, tak se pěkně namaluje, nebo si vezme něco hezkého, umí se chovat, inteligentní, ale stejně tak holka, které nevadí se krmit uprostřed lesa chlebem v roztrhaných teplákách, když to situace vyžaduje, holka která se umí rozběhnout když je potřeba,ted narážím na modelku v podpatcích, holka která je zvyklá chodit jak štětka, tak už vidím jak utíká třeba na autobus nebo někam spěchá když je potřeba, holka se kterou se můžeš bavit o čemkoli, která je přístupná ke spoustě věcí a má v hlavě krásně srovnané priority .... a tak bych mohl pokračovat a rozvádět to ale vzhledem k tomu že už jsem měl odjíždět a spěchám, tak nedokážu tak rychle a přesně vyjádřit vše co jsem chtěl, zkrátka holka která se od srdce které má na pravém místě zasměje a ne zmalovaná nádhera která nechápe čemu se směje a víc jí záleží na tom jak se směje a kdo se dívá .....osobně jsem holek viděl a poznal celkem dost, ale vážně jsem ještě neviděl žádnou typu "modelky" která by prostě byla v pohodě ... Ono je to částečně i chyba nás chlapů, protože když se narodí pěkná holka tak od malička (škola atd) se k ní kluci chovají jinak, protože je "hezká" , nadržení nevycákaní puberťáci, kteří nevidí opravdové krásné holky okolo, ale jen tu prsatou bloncku co "musí šukat jak děvka" .. a podle toho se k ní chovají, v té holce to samozřejmě zanechává stopy a postupně to tvoří kus její osobnosti, výsledek je potom většinou takový, že se z ní stane tupá fiflenka, která je zvyklá na to jak jí každý leze do zadečku atd atd atd nemám čas sakra, ale víš určitě ja kto myslím ... peace, musím letět :))
Vincent
0 0
reagovat
Fargo: A mě je zase líto tebe, že nedokážeš napsat příspěvek bez zbytečnejch překlepů :)
200677
Fargo: A mě je zase líto tebe, že nedokážeš napsat příspěvek bez zbytečnejch překlepů :)
0 0
reagovat
Evo: Jsem rád, že se ti líbí štíhle ženy.. a samozřemě máš pravdu, každému se líbí něco jiného.. to nikomu neberu. Viděl jsem Rosie naživo a podle mého vkusu je to velmi pěkná holka.. navíc mi přijde, že spousta lidí se nelíbí určitej typ žen jen proto, že je pro ně v podstatě nedostupný (nebo si oni jedinci aspoň myslí, že to tak je - většinou mají pravdu lol).. Tak mě holt pochop, že když trávim čas s modelkama a jsou to uplně normální holky, akorát trošku hezčí a víc sexy než normální holky, že se mi nelíbí, když je někdo kritizuje.. protože většinou tihle "kritici" nemají páru o tom co jsou tyhle holky zač a tak na ně raději nadávají.
200676
Evo: Jsem rád, že se ti líbí štíhle ženy.. a samozřemě máš pravdu, každému se líbí něco jiného.. to nikomu neberu. Viděl jsem Rosie naživo a podle mého vkusu je to velmi pěkná holka.. navíc mi přijde, že spousta lidí se nelíbí určitej typ žen jen proto, že je pro ně v podstatě nedostupný (nebo si oni jedinci aspoň myslí, že to tak je - většinou mají pravdu lol).. Tak mě holt pochop, že když trávim čas s modelkama a jsou to uplně normální holky, akorát trošku hezčí a víc sexy než normální holky, že se mi nelíbí, když je někdo kritizuje.. protože většinou tihle "kritici" nemají páru o tom co jsou tyhle holky zač a tak na ně raději nadávají.
0 0
reagovat
Vincent: Chlape s tvojích komentů fakt nemůžu. Píšeš to jako kdyby byl globální názor na krásu a pokud někdo napíše, že se mu libí holky krev a mlíko, tak ho lituješ? WTF? Mě se spíš líto tebe, že nedokážeš pochopit vkus ostatních.
200675
Vincent: Chlape s tvojích komentů fakt nemůžu. Píšeš to jako kdyby byl globální názor na krásu a pokud někdo napíše, že se mu libí holky krev a mlíko, tak ho lituješ? WTF? Mě se spíš líto tebe, že nedokážeš pochopit vkus ostatních.
0 0
reagovat

ad Vincent

Nečetl jsem to všechno, ale pochop, že to, čemu ty říkáš "málo" je pro někoho zase "hodně" a naopak. To že Tobě se líbí takový určitý typ žen, neznamená, že i ostatní to považují za líbící se.
200674
Nečetl jsem to všechno, ale pochop, že to, čemu ty říkáš "málo" je pro někoho zase "hodně" a naopak. To že Tobě se líbí takový určitý typ žen, neznamená, že i ostatní to považují za líbící se.
ad Vincent
0 0
reagovat
Vedlejší debata o A/B filmech mi přijde poněkud zábavnější a smysluplnější, tady řešíte akorát kraviny.

1. Nikdos nezná ani Megan ani tu novou, všechno co tu píšete jsou je a pouze vaše doměnky, nic jinýho, takže výkřiky ta je taková a ta taková jsou uplně mimo.

2. Vkus na ženy má každý jiný, někomu se líbí štíhlé, někomu tlusté, někomu malé, někomu takové co mají 3 kozy jako v Total Recall, to je prostě svět, tak to prostě funguje, každému se líbí něco jiného, tak o co tu jde? Mně osobně se třeba líbí štíhlé (pozor ne vychrtlé) a nelíbí se mi tlusté. No a ? Jinému se zase třeba líbí plnoštíhlé a naopak se mu nelíbí štíhlé jako mně. Každý ať si najde takovou co se mu líbí.
200673
Vedlejší debata o A/B filmech mi přijde poněkud zábavnější a smysluplnější, tady řešíte akorát kraviny. 1. Nikdos nezná ani Megan ani tu novou, všechno co tu píšete jsou je a pouze vaše doměnky, nic jinýho, takže výkřiky ta je taková a ta taková jsou uplně mimo. 2. Vkus na ženy má každý jiný, někomu se líbí štíhlé, někomu tlusté, někomu malé, někomu takové co mají 3 kozy jako v Total Recall, to je prostě svět, tak to prostě funguje, každému se líbí něco jiného, tak o co tu jde? Mně osobně se třeba líbí štíhlé (pozor ne vychrtlé) a nelíbí se mi tlusté. No a ? Jinému se zase třeba líbí plnoštíhlé a naopak se mu nelíbí štíhlé jako mně. Každý ať si najde takovou co se mu líbí.
0 0
reagovat
Vícemeně je mi jedno co si o mě myslí duro salašník ze Slovenska.. ani nečekám, že by byl schopnej mě pochopit.. jinej kraj, jinej mrav.. hlavně že jsme všichni spokojení ;) Někdo se holt spokojí s málem :)
200672
Vícemeně je mi jedno co si o mě myslí duro salašník ze Slovenska.. ani nečekám, že by byl schopnej mě pochopit.. jinej kraj, jinej mrav.. hlavně že jsme všichni spokojení ;) Někdo se holt spokojí s málem :)
0 0
reagovat
Nikde jsem netvrdil, že pouze modelky jsou krásné ženy. Samozřejmě mě vůbec neznáš duro, takže mě ani moje názory nemůžeš chápat.. ale jedno vim jistě.. baculatý holky se mi nikdy nelíbily a vzhledem k prostředí, kde se pohybuju ani nemám potřebu se vůbec takovýma případa zabývat. Na světě je dostatek pěknejch holek na to, abych se vyhýbal holkám, který jsou tlustý a který nejsou pěkný.. Je to povrchní? Asi ano, ale nic to u mě nemění.. Zažil jsem toho dost, duro, a opravdu se nespokojim s málem :)
200671
Nikde jsem netvrdil, že pouze modelky jsou krásné ženy. Samozřejmě mě vůbec neznáš duro, takže mě ani moje názory nemůžeš chápat.. ale jedno vim jistě.. baculatý holky se mi nikdy nelíbily a vzhledem k prostředí, kde se pohybuju ani nemám potřebu se vůbec takovýma případa zabývat. Na světě je dostatek pěknejch holek na to, abych se vyhýbal holkám, který jsou tlustý a který nejsou pěkný.. Je to povrchní? Asi ano, ale nic to u mě nemění.. Zažil jsem toho dost, duro, a opravdu se nespokojim s málem :)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se