Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Víkendový výplach #43 o nadávkách a teroristech

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Viz. můj příspěvek 21:14:31. Víme o tom, pracujeme na tom.
172864
Viz. můj příspěvek 21:14:31. Víme o tom, pracujeme na tom.
0 0
reagovat
Bol by som rád, ak by sa už niekto vyjadril k môjmu nápadu o samostatnej diskusii pre duel. Chlapi, ozaj vás baví dať si s výplachom takú prácu a potom mať celú diskusiu zapratanú iba hlasmi do duelu?
172863
Bol by som rád, ak by sa už niekto vyjadril k môjmu nápadu o samostatnej diskusii pre duel. Chlapi, ozaj vás baví dať si s výplachom takú prácu a potom mať celú diskusiu zapratanú iba hlasmi do duelu?
0 0
reagovat

Hannibal

na něm celej film stojí a padá, sžil se s rolí parádně a ta postava je prostě ikona. 7 jako film mám sice raději, ale místo Spaceyho tam mohl být kdokoli a ani by mi to moc nevadilo. KDyby se duelovali herci, tak u mě vítězí Spacey naprosto jednoznačně, protože jeho anericka krasa, LA a k-pax válcujou cokoli, co kdy Hopkins udělal), ale v 7 je prostě strašně zaměnitelnej. I v moonu mě bral víc, jako ten robot :)
172862
na něm celej film stojí a padá, sžil se s rolí parádně a ta postava je prostě ikona. 7 jako film mám sice raději, ale místo Spaceyho tam mohl být kdokoli a ani by mi to moc nevadilo. KDyby se duelovali herci, tak u mě vítězí Spacey naprosto jednoznačně, protože jeho anericka krasa, LA a k-pax válcujou cokoli, co kdy Hopkins udělal), ale v 7 je prostě strašně zaměnitelnej. I v moonu mě bral víc, jako ten robot :)
Hannibal
0 0
reagovat
Řikám, že to není zlý peklo. Je to veselý peklo plný Majsnerů a Kameňáků :D
172861
Řikám, že to není zlý peklo. Je to veselý peklo plný Majsnerů a Kameňáků *:D*
0 0
reagovat
".. Spíš jako takový synonymum pekla, aby lidi měli představu :) .." no ty si moc nepomáhaš :D
172860
".. Spíš jako takový synonymum pekla, aby lidi měli představu :) .." no ty si moc nepomáhaš *:D*
0 0
reagovat
A vidím, že než som to dopísal, keďže som bol chvíľu mimo, sa to tu riešilo, takže len pre upresnenie reagujem na prvú Mr.Hladovu reakciu na môj prvý príspevok.
172859
A vidím, že než som to dopísal, keďže som bol chvíľu mimo, sa to tu riešilo, takže len pre upresnenie reagujem na prvú Mr.Hladovu reakciu na môj prvý príspevok.
0 0
reagovat
Troška vs Soukup byl fór, to nebylo myšleno zle ani naštvaně. Spíš jako takový synonymum pekla, aby lidi měli představu :) Poslední dobou se navíc objevovalo čím dál tím víc lidí, kteří jen vykřikli jméno a to mě to potom fakt nebaví a stává se přesně to, co se tu taky řeší - zaplácený sloupec s diskusemi, kde nejsou důležité přispěvky. Proto chci alespoň ten argument.

Jinak si jsme vědomi toho, že ten systém hlasování není šťastný, ale pokoušíme se s tím něco udělat.

Jinak u posledních dvou výplachů byl fakt problém s tím, že jsem je psal ve čtvrtek, protože tenhle týden jsem jel do Varů a minulý jsem se stěhoval. A to asi nemá moc smysl počítat hlasy, když se ještě dva a půl dne může hlasovat.
172858
Troška vs Soukup byl fór, to nebylo myšleno zle ani naštvaně. Spíš jako takový synonymum pekla, aby lidi měli představu :) Poslední dobou se navíc objevovalo čím dál tím víc lidí, kteří jen vykřikli jméno a to mě to potom fakt nebaví a stává se přesně to, co se tu taky řeší - zaplácený sloupec s diskusemi, kde nejsou důležité přispěvky. Proto chci alespoň ten argument. Jinak si jsme vědomi toho, že ten systém hlasování není šťastný, ale pokoušíme se s tím něco udělat. Jinak u posledních dvou výplachů byl fakt problém s tím, že jsem je psal ve čtvrtek, protože tenhle týden jsem jel do Varů a minulý jsem se stěhoval. A to asi nemá moc smysl počítat hlasy, když se ještě dva a půl dne může hlasovat.
0 0
reagovat

Mr. Hlad

Nikdy nebol a nemal byť niečím, kde išlo o hlasy - ok beriem, no aj tak by každý ocenil mať výsledok. Stačilo by povedať kto získal viac, poprípade, že bol duel vyrovnaný, presné čísla sú k ničomu a nikto ich nevyžaduje, takže Excel k tomu potreba nebude. Také spočítanie nemôže zabrať viac ako 5 minút, zase až tak rozsiahle diskusie k výplachom nebývajú a hoci sa píše a vypracuje celý výplach už niekedy počas týždňa (napr. spomínaný štvrtok), dopísať do neho jednu vetu, poprípade jednu vetu len rozšíriť o štyri slová, problém určite nieje.

Hlasy a kto vyhral duel, nieje to najpodstatnejšie prečo som sa ozval. Mňa v tých dvoch "pravidlách" rozhodila skorej ona poznámka "Já to tu nebudu v půl druhé v noci celé pročítat, abych zjistil, jestli máte radši Zdeňka Trošku nebo Jaroslava Soukupa.". Využitie mien zrovna týchto dvoch "umelcov", absurdného času spojené s neochotou, mi prišlo akoby vás to ozaj otravovalo čítať názory diskutujúcich a chceli si to skrátiť zvýraznenými nadpismi, aby ste to mali čo najrýchlejšie za sebou (dúfam, že som to nenapísal príliš kostrbato a aspoň trocha zrozumiteľne previedol myšlienky do písanej formy), jednoducho asi tak -- Tu máte svoj duel, pokecajte si o tom v diskusii, ale mňa do toho neťahajte. --

Taktiež - dnes všetci hlasovali k duelu podľa "nového" a dopadlo to tak, že hoci sa pekne a prehľadne všetci vyjadrili k dvom filmovým postavám, podobných komentárov ako dal duro (myslím ten prvý), ktoré boli k veci a obsahu výplachu a napríklad mňa zaujímali oveľa viac než všetko ostatné, sa veľa nenašlo.. takže sa to celé zvrhlo na obyčajné hlasovanie, o čom duel nikdy nemal byť.. - viz. začiatok môjho príspevku.
172857
Nikdy nebol a nemal byť niečím, kde išlo o hlasy - ok beriem, no aj tak by každý ocenil mať výsledok. Stačilo by povedať kto získal viac, poprípade, že bol duel vyrovnaný, presné čísla sú k ničomu a nikto ich nevyžaduje, takže Excel k tomu potreba nebude. Také spočítanie nemôže zabrať viac ako 5 minút, zase až tak rozsiahle diskusie k výplachom nebývajú a hoci sa píše a vypracuje celý výplach už niekedy počas týždňa (napr. spomínaný štvrtok), dopísať do neho jednu vetu, poprípade jednu vetu len rozšíriť o štyri slová, problém určite nieje. Hlasy a kto vyhral duel, nieje to najpodstatnejšie prečo som sa ozval. Mňa v tých dvoch "pravidlách" rozhodila skorej ona poznámka "Já to tu nebudu v půl druhé v noci celé pročítat, abych zjistil, jestli máte radši Zdeňka Trošku nebo Jaroslava Soukupa.". Využitie mien zrovna týchto dvoch "umelcov", absurdného času spojené s neochotou, mi prišlo akoby vás to ozaj otravovalo čítať názory diskutujúcich a chceli si to skrátiť zvýraznenými nadpismi, aby ste to mali čo najrýchlejšie za sebou (dúfam, že som to nenapísal príliš kostrbato a aspoň trocha zrozumiteľne previedol myšlienky do písanej formy), jednoducho asi tak -- Tu máte svoj duel, pokecajte si o tom v diskusii, ale mňa do toho neťahajte. -- Taktiež - dnes všetci hlasovali k duelu podľa "nového" a dopadlo to tak, že hoci sa pekne a prehľadne všetci vyjadrili k dvom filmovým postavám, podobných komentárov ako dal duro (myslím ten prvý), ktoré boli k veci a obsahu výplachu a napríklad mňa zaujímali oveľa viac než všetko ostatné, sa veľa nenašlo.. takže sa to celé zvrhlo na obyčajné hlasovanie, o čom duel nikdy nemal byť.. - viz. začiatok môjho príspevku.
Mr. Hlad
0 0
reagovat

DRAGO

Vydrž :)
172856
Vydrž :)
DRAGO
0 0
reagovat
Rád to budu počítat, ale usnadnit byste mi to taky mohli a jak už bylo řečeno, od začátku chceme uvádět ty důvody. Když někdo fakt není schopný řídit se "pravidly", tak já nemám náladu se tomu přizpůsobovat. A hotovo. Fakt mám v sobotu v noci lepší věci na práci, než řešit, jestli mám nebo nemám započítávat hlas pro Brada Pitta, protože je jako argument uvedeno, že je cool (čistě hypoteticky). Takže když se budete snažit, rád budu počítat :)

Když ne, tak ne.
172855
Rád to budu počítat, ale usnadnit byste mi to taky mohli a jak už bylo řečeno, od začátku chceme uvádět ty důvody. Když někdo fakt není schopný řídit se "pravidly", tak já nemám náladu se tomu přizpůsobovat. A hotovo. Fakt mám v sobotu v noci lepší věci na práci, než řešit, jestli mám nebo nemám započítávat hlas pro Brada Pitta, protože je jako argument uvedeno, že je cool (čistě hypoteticky). Takže když se budete snažit, rád budu počítat :) Když ne, tak ne.
0 0
reagovat
Máte stránky celkem supr udělaný, tak nechápu, proč to nejde například tak, že se bude hlasovat kliknutím na fotku + by se objevilo dialogové okno na krátký komentář, vše by pak šlo souhrnně zobrazit včetně hlasů a jednotlivých názorů, v příštím výplachu by se mohl alespoň napsat krátký odstaveček s tím kdo a s jakou převahou vyhrál a třeba nejzajímavější názory pro jednu či druhou stranu. ;)
Nynější řešení mi přijde takový dost zpátečnický, to už by se to mohlo rovnou posílat na korespondenčních lístcích do redakce :)
A když už jsme u toho, pořád mi tu chybí možnost zakrytí spoileru v diskuzích. Pro šikovného programátora to je pár chvilek, ale to už tu píšu také po několikáté...
172854
Máte stránky celkem supr udělaný, tak nechápu, proč to nejde například tak, že se bude hlasovat kliknutím na fotku + by se objevilo dialogové okno na krátký komentář, vše by pak šlo souhrnně zobrazit včetně hlasů a jednotlivých názorů, v příštím výplachu by se mohl alespoň napsat krátký odstaveček s tím kdo a s jakou převahou vyhrál a třeba nejzajímavější názory pro jednu či druhou stranu. *;)* Nynější řešení mi přijde takový dost zpátečnický, to už by se to mohlo rovnou posílat na korespondenčních lístcích do redakce :) A když už jsme u toho, pořád mi tu chybí možnost zakrytí spoileru v diskuzích. Pro šikovného programátora to je pár chvilek, ale to už tu píšu také po několikáté...
0 0
reagovat
Nicméně už se mi tu za okny ten bagr vážně zase ozývá, takže... 8)
172851
Nicméně už se mi tu za okny ten bagr vážně zase ozývá, takže... *8)*
0 0
reagovat
Počítat se to bude a počítat se to má... jen to teďka nejde, že jsme ve Varech, a minulý víkendy jsme byli taky fuč. Ale má to tak být a už jsem to Hladovi o hlavu mlátil, jen chápu, že když teď přijel z Varů, nemmá hned elán to kalkulovat.

Ale nebojet...beztak se pak sestaví galerie všech vítězů.
172850
Počítat se to bude a počítat se to má... jen to teďka nejde, že jsme ve Varech, a minulý víkendy jsme byli taky fuč. Ale má to tak být a už jsem to Hladovi o hlavu mlátil, jen chápu, že když teď přijel z Varů, nemmá hned elán to kalkulovat. Ale nebojet...beztak se pak sestaví galerie všech vítězů.
0 0
reagovat
Niekto sa tu snaží naštartovať bager. :D
172848
Niekto sa tu snaží naštartovať bager. *:D*
0 0
reagovat
Taky mi přijdou ty výkřiky "já to pročítat a počítat nebudu, na to fakt nemám čas a náladu" trochu ve stylu "milí čtenáři, kašlu na vás"
172847
Taky mi přijdou ty výkřiky "já to pročítat a počítat nebudu, na to fakt nemám čas a náladu" trochu ve stylu "milí čtenáři, kašlu na vás"
0 0
reagovat
A teď mi to vyšlo 20(18):8 :)
172846
A teď mi to vyšlo 20(18):8 :)
0 0
reagovat
Vyhrál Brad Pitt 18:8 (resp 16:8 , dva Pittovci neřekli vůbec žádný důvod), čas měření byl ohromných 2m 31s, po té námaze si asi budu muset dát šlofíka, možná tam mám chybu, ale v tomhle případě to na výsledek stejně vliv mít nebude a kdo mi nevěří, ať si to přepočítá sám (a jsme zase na začátku. :)
172849
Vyhrál Brad Pitt 18:8 (resp 16:8 , dva Pittovci neřekli vůbec žádný důvod), čas měření byl ohromných 2m 31s, po té námaze si asi budu muset dát šlofíka, možná tam mám chybu, ale v tomhle případě to na výsledek stejně vliv mít nebude a kdo mi nevěří, ať si to přepočítá sám (a jsme zase na začátku. :)
0 0
reagovat

Mr. Hlad

Když si tak všem (méně chápavým) vysvětlil jasná pravidla "Duelu týdne". Tak bych byl rád kdyby jsi zase ty na oplátku obtěžoval sdělit, kdo ten minulý vyhrál. Děkuji.
172845
Když si tak všem (méně chápavým) vysvětlil jasná pravidla "Duelu týdne". Tak bych byl rád kdyby jsi zase ty na oplátku obtěžoval sdělit, kdo ten minulý vyhrál. Děkuji.
Mr. Hlad
0 0
reagovat

Dr. Hannibal Cannibal

Proste sympatak, inteligent a umelec. Doe je panbickarske pako co chce napravit svet ... naivka:D a souhlasim s Durem, ze by si z neho udelal domaci zabijecku - pekne jelitka, tlacenku, klobasky ...:D
172844
Proste sympatak, inteligent a umelec. Doe je panbickarske pako co chce napravit svet ... naivka*:D* a souhlasim s Durem, ze by si z neho udelal domaci zabijecku - pekne jelitka, tlacenku, klobasky ...*:D*
Dr. Hannibal Cannibal
0 0
reagovat
To byl sofistikovaný žert. :)

Ale pokud mi to chce fakt někdo posílat do pošty a mít pocit, že se podílí na obsahu MovieZone, bránit se tomu rozhodně nebudu.
172843
To byl sofistikovaný žert. :) Ale pokud mi to chce fakt někdo posílat do pošty a mít pocit, že se podílí na obsahu MovieZone, bránit se tomu rozhodně nebudu.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se