Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Princ z Persie: Písky času: Recenze

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
Mě se třeba taky hlavní herec a herečka strašně líbí a neměnil bych. :+
169861
Mě se třeba taky hlavní herec a herečka strašně líbí a neměnil bych. *:+*
0 0
reagovat

Hmm

Musim povedat, ze po tej lavine negativnych ohlasov som bol s filmom relativne spokojny. Je to klasicky sablonovity letny blockbuster, ktory ludi hladajucich mindless zabavu nenadchne, ale ani neurazi. Osobne mi nieco take po tych shutter islandoch, antichristoch a im podobnych tazkych filmov naozaj chybalo. A za tel sekundovy, ale predsalen existujuci wallrun pridavam bodik navyse. 7/108)
169839
Musim povedat, ze po tej lavine negativnych ohlasov som bol s filmom relativne spokojny. Je to klasicky sablonovity letny blockbuster, ktory ludi hladajucich mindless zabavu nenadchne, ale ani neurazi. Osobne mi nieco take po tych shutter islandoch, antichristoch a im podobnych tazkych filmov naozaj chybalo. A za tel sekundovy, ale predsalen existujuci wallrun pridavam bodik navyse. 7/10*8)*
Hmm
0 0
reagovat
No vidíš, už sa lámeš. :D
169838
No vidíš, už sa lámeš. *:D*
0 0
reagovat
Ehm, no tak nevim jestli si to nemam brat osobne, kdyz me prirovnavas k desetiletemu. :D Ja se jen snazim branit ten film. ;)*
Neprimo mi tu spokojenost berete vy. :) Uz kolikrat jsem se dodival na film se kterym jsem byl spokojeny, pak jsem si nekde precetl recku a najednou tam ty chyby vsechny vystoupily na povrch.:D*
169837
Ehm, no tak nevim jestli si to nemam brat osobne, kdyz me prirovnavas k desetiletemu. *:D* Ja se jen snazim branit ten film. ;)* Neprimo mi tu spokojenost berete vy. *:)* Uz kolikrat jsem se dodival na film se kterym jsem byl spokojeny, pak jsem si nekde precetl recku a najednou tam ty chyby vsechny vystoupily na povrch.*:D**
0 0
reagovat
LojZa: Nikto ti neberie tvoju spokojnosť. Je mi jasné, že ten film na seba zarobí a že diváci budú prevažne spokojní. Traja asi 10-roční chlapci, ktorí v kine sedeli za mnou, odchádzali so slovami: "To bol perfektný film!" Každému, čo jeho jest. Ja som sa výborne bavil na Transformers 2. 8)
169836
LojZa: Nikto ti neberie tvoju spokojnosť. Je mi jasné, že ten film na seba zarobí a že diváci budú prevažne spokojní. Traja asi 10-roční chlapci, ktorí v kine sedeli za mnou, odchádzali so slovami: "To bol perfektný film!" Každému, čo jeho jest. Ja som sa výborne bavil na Transformers 2. *8)*
0 0
reagovat
Ja za seba ešte dodám, že zbožňujem fantasy (napríklad podobne ladený Kráľ Škorpión je u mňa veľké GP za 8/10). V knihe, ktorú som práve dopísal, vystupujú hašhašíni, sú tam Peržania, púšte, oázy, Alamut atd. Takže téma mi tiež sedela. Takže som nebol nastavený hatersky, práve naopak, dúfal som, že to bude fajn béčková zábava.

Napriek tomu som sa príšerne nudil. Je to slaboducho napísanými postavami a zápletkou, ktorá je esenciou nudných fantasy blábolov. A HLAVNE: Tomu filmu chýba hravosť, chýba mu aspoň náznak toho, že to niekoho zo zúčastnených bavilo. Bayove filmy sú tiež kravina, ale aspoň pri nich človek vie, že si to režisér totálne užíval a že si herci užili trochu adrenalínu. Hladovo pôvodné prirovnanie, že PoP je studený a neosobný PRODUKT stroja, do ktorého niekto hodil 150 miliónov a z druhého konca vypadlo toto, je veľmi trefné.
169835
Ja za seba ešte dodám, že zbožňujem fantasy (napríklad podobne ladený Kráľ Škorpión je u mňa veľké GP za 8/10). V knihe, ktorú som práve dopísal, vystupujú hašhašíni, sú tam Peržania, púšte, oázy, Alamut atd. Takže téma mi tiež sedela. Takže som nebol nastavený hatersky, práve naopak, dúfal som, že to bude fajn béčková zábava. Napriek tomu som sa príšerne nudil. Je to slaboducho napísanými postavami a zápletkou, ktorá je esenciou nudných fantasy blábolov. A HLAVNE: Tomu filmu chýba hravosť, chýba mu aspoň náznak toho, že to niekoho zo zúčastnených bavilo. Bayove filmy sú tiež kravina, ale aspoň pri nich človek vie, že si to režisér totálne užíval a že si herci užili trochu adrenalínu. Hladovo pôvodné prirovnanie, že PoP je studený a neosobný PRODUKT stroja, do ktorého niekto hodil 150 miliónov a z druhého konca vypadlo toto, je veľmi trefné.
0 0
reagovat
Nevim co je podle tebe smysluplne. Podle mne si nemusim hledat duvod proc jsem si film uzil, kdyz mne bavil. Vsak ja to taky nikomu nevycitam...nekomu se ten film nelibi a nekdo mu dava 8/10. Ja osobne jsem dostal co jsem chtel.

Mas samozrejme pravdu ohledne te rezie, kamery, hercu...jen si myslim, ze kdo chce psa bit...:) Podobne bych vam mohl strhat ten vas vychvalovany Avatar, coz podle mne byly jen hodne drahy omalovanky.
169834
Nevim co je podle tebe smysluplne. Podle mne si nemusim hledat duvod proc jsem si film uzil, kdyz mne bavil. Vsak ja to taky nikomu nevycitam...nekomu se ten film nelibi a nekdo mu dava 8/10. Ja osobne jsem dostal co jsem chtel. Mas samozrejme pravdu ohledne te rezie, kamery, hercu...jen si myslim, ze kdo chce psa bit...*:)* Podobne bych vam mohl strhat ten vas vychvalovany Avatar, coz podle mne byly jen hodne drahy omalovanky.
0 0
reagovat

LojZa

Tady asi budu muset být opravdu polopatický, ale to je holt úděl recenzenta :)

S Pirátama se to srovnává s několika důvodů. 1) Jedou v tom stejní lidi 2) Podobné peníze, zaměření na stejnou diváckou sortu 3) Tvůrci by z toho chtěli mít další Piráty. To se ví od začátku, sami s tím přišli, takže se k tomu tak musí i přistupovat, ať se ti to líbí nebo ne.

Režie, pitvání záběrů... říká se, že u dobrého filmu tyhle věci nevnímáš a je to pravda. Celá redakce MovieZone, ať už já jako člověk, který u tohohle málem spal, nebo Karel, kterému se Princ evidentně líbil, má ráda dobré filmy. Proč? Protože u nich nemusí přemýšlet o hudbě, o režii, o dobře nebo špatně střihnutém záběru. Jakmile tohle začneš v kině pitvat, není to dobře. Znamená to, že se nudíš a nebavíš se filmem a začínáš zjišťovat, proč tomu tak je.

Pochybuju, že kdokoliv chodí do kina cíleně proto, aby sledoval střih nebo zjišťoval, jestli hudba sedí ke scéně, nebo kde skladatel vykrádá sám sebe. To je blbost.

Já, Duro i ostatní zklamaní jsme už přednesli argumenty, proč Prince ne-e. Od tebe jsem zatím nic smysluplnýho nečetl, jenž že je to podle hry a ta tě bavila a jsou tam odkazy na hru. Jestli jsi přišel s něčím argumentačně hodnotnějším dřív, tak se omlouvám, ale fakt se mi kvůli tomu nechce pročítat celou diskusi.
169833
Tady asi budu muset být opravdu polopatický, ale to je holt úděl recenzenta :) S Pirátama se to srovnává s několika důvodů. 1) Jedou v tom stejní lidi 2) Podobné peníze, zaměření na stejnou diváckou sortu 3) Tvůrci by z toho chtěli mít další Piráty. To se ví od začátku, sami s tím přišli, takže se k tomu tak musí i přistupovat, ať se ti to líbí nebo ne. Režie, pitvání záběrů... říká se, že u dobrého filmu tyhle věci nevnímáš a je to pravda. Celá redakce MovieZone, ať už já jako člověk, který u tohohle málem spal, nebo Karel, kterému se Princ evidentně líbil, má ráda dobré filmy. Proč? Protože u nich nemusí přemýšlet o hudbě, o režii, o dobře nebo špatně střihnutém záběru. Jakmile tohle začneš v kině pitvat, není to dobře. Znamená to, že se nudíš a nebavíš se filmem a začínáš zjišťovat, proč tomu tak je. Pochybuju, že kdokoliv chodí do kina cíleně proto, aby sledoval střih nebo zjišťoval, jestli hudba sedí ke scéně, nebo kde skladatel vykrádá sám sebe. To je blbost. Já, Duro i ostatní zklamaní jsme už přednesli argumenty, proč Prince ne-e. Od tebe jsem zatím nic smysluplnýho nečetl, jenž že je to podle hry a ta tě bavila a jsou tam odkazy na hru. Jestli jsi přišel s něčím argumentačně hodnotnějším dřív, tak se omlouvám, ale fakt se mi kvůli tomu nechce pročítat celou diskusi.
LojZa
0 0
reagovat
"Newell hater" jsem taky, jeho Potter se mi nelibil vubec, jinak vicemene JE princ nuda, at uz proto, co psal hlad. Me se taky jeste vicemene nezamlouval scenar, kulisy nuda, cele to bylo tak nejak moc umele. Hral jsem jak puvodniho tak noveho Sands of Time a Warriora take, ty dalsi sice uz ne, ale to je fuk. Za me ostobne 4* mozná 5* vic urco ne e. Srovnávat s Piratama, kteri byly nahlaskovani od zacatku do konce, ne tak osklive digitalni (tim myslim prvni dil) a bitky prehledne, nema cenu. Co se tyce pocitacovejch adaptaci tak urcite lepsi je MK, Silent Hill(ten je stejne nejlepsi adaptaci) a i ten Resident Evil.... Od toho filmu jsem cekal to co dela prince princem - hopsani, souboje, akci. Toho se tam prave nedostavalo...
169832
"Newell hater" jsem taky, jeho Potter se mi nelibil vubec, jinak vicemene JE princ nuda, at uz proto, co psal hlad. Me se taky jeste vicemene nezamlouval scenar, kulisy nuda, cele to bylo tak nejak moc umele. Hral jsem jak puvodniho tak noveho Sands of Time a Warriora take, ty dalsi sice uz ne, ale to je fuk. Za me ostobne 4* mozná 5* vic urco ne e. Srovnávat s Piratama, kteri byly nahlaskovani od zacatku do konce, ne tak osklive digitalni (tim myslim prvni dil) a bitky prehledne, nema cenu. Co se tyce pocitacovejch adaptaci tak urcite lepsi je MK, Silent Hill(ten je stejne nejlepsi adaptaci) a i ten Resident Evil.... Od toho filmu jsem cekal to co dela prince princem - hopsani, souboje, akci. Toho se tam prave nedostavalo...
0 0
reagovat
Sithlord: Kvôli tebe som si zhodnotil Newella - aspoň to, čo som od neho zatiaľ videl. Tu je moje haterské skóre:

link
169830
Sithlord: Kvôli tebe som si zhodnotil Newella - aspoň to, čo som od neho zatiaľ videl. Tu je moje haterské skóre: http://www.csfd.cz/uzivatel/37166-cervenak/hodnoceni/
0 0
reagovat
Tak jako... první dvaceti minutovka mi přišla super. Pak ale asi režisér odjel (nebo přijel ?) na dovolenou a točil to snad pokyny přes web kameru.
Scéna s pštrosy wtf (?), ona celá postava A. Moliny byla vycucaná z prstu a měla asi plnit komický motiv. Asi píšu proto, že asi krom jedné hlášky to komické nebylo ani omylem.
Jake jako princ mi přišel OK, rozhodně mi v roli nijak nevadil a docela se i hodil. Gemma sice moc nehrála, ale jako vizuál mi to stačilo ;).
Děj je děravý, ale to u block-busteru beru... to že se ale film jaksi kolem poloviny divně vleče tomu nikdo neodpáře. Rozhodně to není horší než poslední piráti (naopak mi to přišlo lepší). Na první piráty to nemá ani omylem.
Dal jsem slabých 70% (hlavně za první 20minut, Gemmu.. já vim :D, výprava vypadala dobře - žádné laciné papundekly jsem nepostřehl (ala Piráti a jeskyně pokladů v prvním díle)).
Pokračování beru, ale s jinou režií. :+
169828
Tak jako... první dvaceti minutovka mi přišla super. Pak ale asi režisér odjel (nebo přijel ?) na dovolenou a točil to snad pokyny přes web kameru. Scéna s pštrosy wtf (?), ona celá postava A. Moliny byla vycucaná z prstu a měla asi plnit komický motiv. Asi píšu proto, že asi krom jedné hlášky to komické nebylo ani omylem. Jake jako princ mi přišel OK, rozhodně mi v roli nijak nevadil a docela se i hodil. Gemma sice moc nehrála, ale jako vizuál mi to stačilo *;)*. Děj je děravý, ale to u block-busteru beru... to že se ale film jaksi kolem poloviny divně vleče tomu nikdo neodpáře. Rozhodně to není horší než poslední piráti (naopak mi to přišlo lepší). Na první piráty to nemá ani omylem. Dal jsem slabých 70% (hlavně za první 20minut, Gemmu.. já vim :D, výprava vypadala dobře - žádné laciné papundekly jsem nepostřehl (ala Piráti a jeskyně pokladů v prvním díle)). Pokračování beru, ale s jinou režií. *:+*
0 0
reagovat
Je srandovni jak nekdo nechce pochopit, ze rezie je nekomu ukradena, a ze nekteri lidi v kine proste vypnou a sleduji akci, nez aby premysleli jestli by byl ten nebo ten uhel kamery lepsi. Ja to hltal, protoze je tam spousta odkazu na hru, ktere si vsimou jen pozorni divaci, takze ano..bavil jsem se.
IMHO osobne nechapu proc to vsichni srovnavaji s Piraty (kterym bych dal osoben tak 4/10 kdyz privru obe oci - a ty 4 body jsou za Deppa):)

Ps - Nechci se s nikym hadat, a uz vubec ne nikoho presvedcovat, jen prezentuju jak to vidim. ;)
169829
Je srandovni jak nekdo nechce pochopit, ze rezie je nekomu ukradena, a ze nekteri lidi v kine proste vypnou a sleduji akci, nez aby premysleli jestli by byl ten nebo ten uhel kamery lepsi. Ja to hltal, protoze je tam spousta odkazu na hru, ktere si vsimou jen pozorni divaci, takze ano..bavil jsem se. IMHO osobne nechapu proc to vsichni srovnavaji s Piraty (kterym bych dal osoben tak 4/10 kdyz privru obe oci - a ty 4 body jsou za Deppa)*:)* Ps - Nechci se s nikym hadat, a uz vubec ne nikoho presvedcovat, jen prezentuju jak to vidim. *;)*
0 0
reagovat
¨Tak efekty velmi slušný, hudba dobrá, herci no...tak špatný zase nebyly(ikdyž místo Jake bych si představoval někoho trochu jinýho,ale šlo to),postava Moliny však byla nadbytečná,akce až na vyjímky taková nemastná neslaná(občas nepřehledná), parkour akce dobrá,ale dnes už nic "dechberoucího",hodně dialogů bylo dost "disneovských" a některý scény někdy trochu wtf (scéná na konci,kdy se vše bortí okolo toho zdroje písky času a hlavní hrdinové si začnou "vyznávat" lásku)...no mírné zklamání.Možná po druhém shlédnutí(na DVD) se to trochu "vylepší".
169827
¨Tak efekty velmi slušný, hudba dobrá, herci no...tak špatný zase nebyly(ikdyž místo Jake bych si představoval někoho trochu jinýho,ale šlo to),postava Moliny však byla nadbytečná,akce až na vyjímky taková nemastná neslaná(občas nepřehledná), parkour akce dobrá,ale dnes už nic "dechberoucího",hodně dialogů bylo dost "disneovských" a některý scény někdy trochu wtf (scéná na konci,kdy se vše bortí okolo toho zdroje písky času a hlavní hrdinové si začnou "vyznávat" lásku)...no mírné zklamání.Možná po druhém shlédnutí(na DVD) se to trochu "vylepší".
0 0
reagovat
Je poměrně srandovní sledovat, jak si nikdo nechce připustit, že by se někomu ten film mohl nelíbit z jiných důvodů, že je za kamerou ten nebo ten režisér a že hrál nebo nehrál hru.

Hru jsem hrál. Nelíbilo (jsem stará škola, co skončila u Fallouta, Deus Ex a něco mě dnes zaujme tak jednou za dva roky). Newell mi je celkem ukradený, Potter byl průměr, Donnie Brasco paráda, Čtyři svatby a jeden pohřeb dobrý, Bláznivou runway už si nepamatuju a nic dalšího jsem od něj neviděl.

Přesto tvrdím, že ten film je nuda k umření, protože má naprosto zmatenou, nezajímavou a chaoticky sestříhanou akci, parkour, kterému by se kdokoliv z dvojky Rafaeli/Belle vysmál, ani jednu zapamatováníhodnou scénu, průměrnou hudbu, zajímavý ale brzo okoukaný kulisy a celkem snesitelnou hereckou dvojici v hlavní roli (Jake mě neštval, ale slovo snesitelné neznamená zábavné). To je všechno.

Oproti prvním Pirátům je to vyloženě blitka. I oproti Lovcům pokladů to dost zaostává, a to prakticky ve všech ohledech, akcí počínaje a celkovou nápaditostí konče.

Tak.
169826
Je poměrně srandovní sledovat, jak si nikdo nechce připustit, že by se někomu ten film mohl nelíbit z jiných důvodů, že je za kamerou ten nebo ten režisér a že hrál nebo nehrál hru. Hru jsem hrál. Nelíbilo (jsem stará škola, co skončila u Fallouta, Deus Ex a něco mě dnes zaujme tak jednou za dva roky). Newell mi je celkem ukradený, Potter byl průměr, Donnie Brasco paráda, Čtyři svatby a jeden pohřeb dobrý, Bláznivou runway už si nepamatuju a nic dalšího jsem od něj neviděl. Přesto tvrdím, že ten film je nuda k umření, protože má naprosto zmatenou, nezajímavou a chaoticky sestříhanou akci, parkour, kterému by se kdokoliv z dvojky Rafaeli/Belle vysmál, ani jednu zapamatováníhodnou scénu, průměrnou hudbu, zajímavý ale brzo okoukaný kulisy a celkem snesitelnou hereckou dvojici v hlavní roli (Jake mě neštval, ale slovo snesitelné neznamená zábavné). To je všechno. Oproti prvním Pirátům je to vyloženě blitka. I oproti Lovcům pokladů to dost zaostává, a to prakticky ve všech ohledech, akcí počínaje a celkovou nápaditostí konče. Tak.
0 0
reagovat
Nezapomínejte, že Duro je Newell hater. Ten by nepochválil Newelluv film ani kdyby za to dostal 11 oscarů. Takže je na tom filmu špatný rázem uplně všechno...?) boring
169825
Nezapomínejte, že Duro je Newell hater. Ten by nepochválil Newelluv film ani kdyby za to dostal 11 oscarů. Takže je na tom filmu špatný rázem uplně všechno...*?)* boring
0 0
reagovat
Duro, MR Hlad, Moskyto - Tak nejak to souvisi se vsim. Podle mne se Jake snazi. Princ neni hora svalu, ale spis obratny akrobat. Celkem by mne zajimalo koho by jste tam videli. Nerikam, ze by se tam nikdo jinej hodil nebo nehodil, ale Jake to uhral. A s hodnocenim to v pripade nehraci udela hodne. je to jako kdyby jste si sli koupit auto bez nijakych zkusenosti - na pohled sice vidite co dostanete, ale kdyz na vas prodavac zacne chrlit technicke detaily, tak tomu nerozumite. (sry, lepsi priklad mne nenapadl):D Ja beru, ze je ukolem filmu zabavit nezavisle na hraci nebo nehraci, ale ja, jako hrac tam proste vidim tech x hodin prosedenych u televize.
:)

OST byl podle mne celkem nuda. Podle mne jeden z nejslabsich HGW soundtracku.
169824
Duro, MR Hlad, Moskyto - Tak nejak to souvisi se vsim. Podle mne se Jake snazi. Princ neni hora svalu, ale spis obratny akrobat. Celkem by mne zajimalo koho by jste tam videli. Nerikam, ze by se tam nikdo jinej hodil nebo nehodil, ale Jake to uhral. A s hodnocenim to v pripade nehraci udela hodne. je to jako kdyby jste si sli koupit auto bez nijakych zkusenosti - na pohled sice vidite co dostanete, ale kdyz na vas prodavac zacne chrlit technicke detaily, tak tomu nerozumite. (sry, lepsi priklad mne nenapadl)*:D* Ja beru, ze je ukolem filmu zabavit nezavisle na hraci nebo nehraci, ale ja, jako hrac tam proste vidim tech x hodin prosedenych u televize. *:)* OST byl podle mne celkem nuda. Podle mne jeden z nejslabsich HGW soundtracku.
0 0
reagovat
Podle mě největším problémem filmů podle herních předloh je právě stejný název. Pokud chcete nejvěrnější adaptaci hry, stačí si zahrát hru samotnou nebo se kouknout na nějaká gameplay videa, z filmu prostě nebudeme nikdy cítit ten intenzivní zážitek, který máme z hraní hry. Kdyby se například PoP nejmenovalo PoP, postavy by se jmenovaly jinak, prostě kdyby se jen odstranily vazby na hru, tak pak při hodnocení filmu odpadne to zklamání z "nepodařené" adaptace hry a měli bychom tak příležitost hodnotit film "s čistým štítem". Jen můj názor, btw filmu jsem dal 8/10 (hlavně za trefný vizuál s luxusní hudbou) ?)
169821
Podle mě největším problémem filmů podle herních předloh je právě stejný název. Pokud chcete nejvěrnější adaptaci hry, stačí si zahrát hru samotnou nebo se kouknout na nějaká gameplay videa, z filmu prostě nebudeme nikdy cítit ten intenzivní zážitek, který máme z hraní hry. Kdyby se například PoP nejmenovalo PoP, postavy by se jmenovaly jinak, prostě kdyby se jen odstranily vazby na hru, tak pak při hodnocení filmu odpadne to zklamání z "nepodařené" adaptace hry a měli bychom tak příležitost hodnotit film "s čistým štítem". Jen můj názor, btw filmu jsem dal 8/10 (hlavně za trefný vizuál s luxusní hudbou) *?)*
0 0
reagovat
To predsa nie je o tom. Keď vravím, že sa tam Jake nehodí, tak tým nemyslím, že sa nepodobá na Dastana z hry, ale že mu proste tá akčná úloha nesedí. Čo teda nesedí, a brutálne. Mám ho ako herca rád, ale na jeho mieste by som sa rýchlo vrátil k iným žánrom.
169820
To predsa nie je o tom. Keď vravím, že sa tam Jake nehodí, tak tým nemyslím, že sa nepodobá na Dastana z hry, ale že mu proste tá akčná úloha nesedí. Čo teda nesedí, a brutálne. Mám ho ako herca rád, ale na jeho mieste by som sa rýchlo vrátil k iným žánrom.
0 0
reagovat

Mr.Hlad, Duro

To asi nesouvisli s hodnocenim, ale s podobnosti hlavniho hrdiny....Alespon myslim:D
169819
To asi nesouvisli s hodnocenim, ale s podobnosti hlavniho hrdiny....Alespon myslim*:D*
Mr.Hlad, Duro
0 0
reagovat
Já jsem hrál původního Prince i novou verzi. Jak to souvisí s hodnocením filmu?
169818
Já jsem hrál původního Prince i novou verzi. Jak to souvisí s hodnocením filmu?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se