Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Cronenbergovy přísliby


ikona
KarelR
david cronenbergviggo mortensen
Konečně nějaký sequel, na který má cenu se těšit. 

Minulá generace měla Martina Scorseseho a Roberta De Nira, my podle jsme všeho vyfasovali Davida Cronenberga a Vigga Mortensena. Slavný režisér a Aragorn z Pána prstenů už mají za sebou dva filmy, při kterých mapovali mafiánské světy a prolévali krev, a na place se hodlají ještě párkrát sejít.

Poprvé to bude letos v létě při natáčení Cronenbergova dramatu The Talking Cure, v němž Mortensen nakonec přebral roli Sigmunda Freuda po Christophu Waltzovi. O tom jste si ale mohli přečíst už v prosinci, takže pojďme rovnou ke snímku číslo dvě, který bude pro mnohé určitě o něco zajímavější. Konečně se totiž potvrdilo, že vznikne pokračování Východních příslibů. Na dlouho vyhlíženém projektu, který by ukázal dalšího osudy ruského mafiánského zabijáka Nikolaie (kdo viděl jedničku, ví, co ho k téhle práci přivedlo), se má začít pilně makat v zimě, a bude tedy již čtvrtou spoluprácí "nového mafiánského dua".

Točit se bude podle scénáře Stevena Knighta, který má krom prvních Příslibů na svědomí třeba Frearsovu Špínu Londýna, a zatím není jasné jen to, zda se v sequelu objeví i Naomi Watts. Cronenbergovy ostatní vyvíjené projekty se tak budou muset opět odsunout, tím pádem v nejbližší době nečekejte adaptaci Cosmopolisu, nadějně znějící akčňák The Matarese Circle (ten nejspíš stejně zabil odchod Toma Cruise) ani další remake Mouchy. V prvních dvou případech docela škoda, záplatu ale dostaneme víc než dostatečnou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace