Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Půlnoční polibek: Recenze

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek
K tomu zacatku - ten mi prisel jako tezko uveritelnej. Normalni chlap by proste odesel, zas takovej loser to nebyl. Ono u me to jeste obcas zabrnkalo na strunu tezkouveritelnosti. Nadprumer samozrejme ano, ale cekal jsem vic :o
160574
K tomu zacatku - ten mi prisel jako tezko uveritelnej. Normalni chlap by proste odesel, zas takovej loser to nebyl. Ono u me to jeste obcas zabrnkalo na strunu tezkouveritelnosti. Nadprumer samozrejme ano, ale cekal jsem vic *:o*
0 0
reagovat

barevně

sehnal jsem ten film barevnej takže sem si ty barvy užil :-D ale jinak opravdu hodně moc dobrej film, ikdyž mi svym způsobem připomínal 500 days of summer a taky rathnerovu část ve filmu New York, I love you!!! Ale stejně sem si ho naprosto užil můžu ho opravdu jen doporučit:+
160502
sehnal jsem ten film barevnej takže sem si ty barvy užil :-D ale jinak opravdu hodně moc dobrej film, ikdyž mi svym způsobem připomínal 500 days of summer a taky rathnerovu část ve filmu New York, I love you!!! Ale stejně sem si ho naprosto užil můžu ho opravdu jen doporučit*:+*
barevně
0 0
reagovat
Mně se i megera líbila. Přišel mi supr ten nápad, že si snad dvacet minut nesundá brejle, a pak jí vlastně může bejt člověk ohromenej nadvakrát :)
160438
Mně se i megera líbila. Přišel mi supr ten nápad, že si snad dvacet minut nesundá brejle, a pak jí vlastně může bejt člověk ohromenej nadvakrát :)
0 0
reagovat
Loki: tak tak, začátek byl trochu utrpení. Megeru dokázala dělat výtečně....

Každopádně jedno z velkých překvapení. Romantika s výtečnými dialogy, které netahají za mozek. Navíc jsem si sehnal verzi s posunutým zvukem a mizernými titulky, což většinou bývá důvod, proč film okamžitě putuje do koše. Tady jsem tak chtěl vědět o čem budou mluvit za pět minut, že jsem úplně přestal vnímat a jen hltal. Ale Sunrise/Sunset je samozřejmě jiná liga.
160424
Loki: tak tak, začátek byl trochu utrpení. Megeru dokázala dělat výtečně.... Každopádně jedno z velkých překvapení. Romantika s výtečnými dialogy, které netahají za mozek. Navíc jsem si sehnal verzi s posunutým zvukem a mizernými titulky, což většinou bývá důvod, proč film okamžitě putuje do koše. Tady jsem tak chtěl vědět o čem budou mluvit za pět minut, že jsem úplně přestal vnímat a jen hltal. Ale Sunrise/Sunset je samozřejmě jiná liga.
0 0
reagovat
Jj suhlasim, dalsi Sunrise/Sunset sa nekona, ale ten pocit to v cloveku dokaze vyvolat.:) Jedine s cim som mal problem bolo prvych asi 20-25 min. pokym sa Vivian neznormalnila, dovtedy bola vrcholne nesympaticka.
160423
Jj suhlasim, dalsi Sunrise/Sunset sa nekona, ale ten pocit to v cloveku dokaze vyvolat.*:)* Jedine s cim som mal problem bolo prvych asi 20-25 min. pokym sa Vivian neznormalnila, dovtedy bola vrcholne nesympaticka.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se