Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Ozbrojení a nebezpeční: Recenze

příspěvky 1 - 10 Napsat příspěvek
Příšerná sračka neuvěřitelně mrhající hereckým potenciálem, která je ještě dementnější než takový The Tournament - jenže tam kde ten nabíral body za přímočarou řežbu, nenabízí Armored nic než otravné plkání o tom jak jsou ti kluci zlodějský vlastně hodný, což zabere půlku filmu, a pak ve zbytku hnípání se v tom že možná nejsou tak úplně hodný, ale každopádně jsou úplně blbí a dělají věci kterým se o logičnosti ani nesnilo.
A říkat že režisér za to nemůže, protože je to mizerné hlavně scénářem, není tak docela pravdivé, protože ani on se krom pár kamerových blbinek ničím aspoň trochu zajímavým nepředvedl... takže od Predators teď nečekám vůbec nic dobrého.

Btw už dlouho se mi nestalo že bych tak nepokrytě fandil záporákům a tak moc opovrhoval hlavním hrdinou.
Horší 3/10
161005
Příšerná sračka neuvěřitelně mrhající hereckým potenciálem, která je ještě dementnější než takový The Tournament - jenže tam kde ten nabíral body za přímočarou řežbu, nenabízí Armored nic než otravné plkání o tom jak jsou ti kluci zlodějský vlastně hodný, což zabere půlku filmu, a pak ve zbytku hnípání se v tom že možná nejsou tak úplně hodný, ale každopádně jsou úplně blbí a dělají věci kterým se o logičnosti ani nesnilo. A říkat že režisér za to nemůže, protože je to mizerné hlavně scénářem, není tak docela pravdivé, protože ani on se krom pár kamerových blbinek ničím aspoň trochu zajímavým nepředvedl... takže od Predators teď nečekám vůbec nic dobrého. Btw už dlouho se mi nestalo že bych tak nepokrytě fandil záporákům a tak moc opovrhoval hlavním hrdinou. Horší 3/10
0 0
reagovat

Nuda

Souhlas s recenzí, vůbec mě to nebavilo. Až tak v druhý půlce mi došlo, že hlavní hrdina je ten ke kemu bych snad měl cítit sympatie. Nestalo se.
160766
Souhlas s recenzí, vůbec mě to nebavilo. Až tak v druhý půlce mi došlo, že hlavní hrdina je ten ke kemu bych snad měl cítit sympatie. Nestalo se.
Nuda
0 0
reagovat
Škoda že to takhle dopadlo, ale abych řekl pravdu, tak jsem to od Antala čekal, ani jeho vychvalovaní Revizoři nebyli tak užasní jak se tvrdí a fakt mě deptá, že tenhle chlapík bude režírovat Predators :-
159871
Škoda že to takhle dopadlo, ale abych řekl pravdu, tak jsem to od Antala čekal, ani jeho vychvalovaní Revizoři nebyli tak užasní jak se tvrdí a fakt mě deptá, že tenhle chlapík bude režírovat Predators *:-*
0 0
reagovat

Jo je to sračka

ale stejně jsem se na to podíval kvůli tomu hlasu, jakej Dillon má. Klidně bych mu i vykouřil, kdyby mi slíbil, že by pak na mně patnáct minut tím chraplákem mluvil.
159699
ale stejně jsem se na to podíval kvůli tomu hlasu, jakej Dillon má. Klidně bych mu i vykouřil, kdyby mi slíbil, že by pak na mně patnáct minut tím chraplákem mluvil.
Jo je to sračka
0 0
reagovat

duro

Treba se polepsi u Predatoru... Doufam v to....
159696
Treba se polepsi u Predatoru... Doufam v to....
duro
0 0
reagovat

popik

me se tady po herecke strance libil Matt Dillon, mozna by to chtelo pro nej najit nejakou solidni akcni solovku8)
159694
me se tady po herecke strance libil Matt Dillon, mozna by to chtelo pro nej najit nejakou solidni akcni solovku*8)*
popik
0 0
reagovat
:D:D:D
159689
*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Mně se dost líbila hudba, takže se mi líbil celý film. Logické chyby ano, nevyužití herci ano (opravdu škoda toho Rena, při jedné scéně je tam naprosto geniální, víc prostoru minimálně pro něj), slabší řemeslné zpracování ano, ale já si prostě nemůžu pomoct, nenudil jsem se a nezavrhuju případné další zkouknutí ?)
159688
Mně se dost líbila hudba, takže se mi líbil celý film. Logické chyby ano, nevyužití herci ano (opravdu škoda toho Rena, při jedné scéně je tam naprosto geniální, víc prostoru minimálně pro něj), slabší řemeslné zpracování ano, ale já si prostě nemůžu pomoct, nenudil jsem se a nezavrhuju případné další zkouknutí *?)*
0 0
reagovat
Totálna srajda. :- Pritom ten režisér talent evidentne má. Tu však musel variť z vody, ten scenár je katastrofa.
159683
Totálna srajda. *:-* Pritom ten režisér talent evidentne má. Tu však musel variť z vody, ten scenár je katastrofa.
0 0
reagovat
blok textu mezi prvním a druhým obrázkem docela vystihuje, proč se mi to nelíbilo... jsem se na to hodně těšil a takové zklamání jsem nečekal :- kdyby tam ta konstrukce kladné postavy obecně nebyla, tak by ten zvrat se SPOILERY zastřelením bezďáka vyzněl mnohem líp, prostě že jeden z bandy to neunesl, né že je jeden od začátku ten správný... honička byla naprosto wtf hlavně s tím, že se na konci vrátil :D:D:D (to jsem vážně nepochopil) jinak desítky logických kixů a kravin obecně, těžce nevyužitý potenciál všech zůčastněných, no prostě děsná *račka (všem, co nemaj rádi nadávky... určitě jsem myslel na slovo pračka 8) )
159680
blok textu mezi prvním a druhým obrázkem docela vystihuje, proč se mi to nelíbilo... jsem se na to hodně těšil a takové zklamání jsem nečekal *:-* kdyby tam ta konstrukce kladné postavy obecně nebyla, tak by ten zvrat se [b]SPOILERY[/b] zastřelením bezďáka vyzněl mnohem líp, prostě že jeden z bandy to neunesl, né že je jeden od začátku ten správný... honička byla naprosto wtf hlavně s tím, že se na konci vrátil *:D**:D**:D* (to jsem vážně nepochopil) jinak desítky logických kixů a kravin obecně, těžce nevyužitý potenciál všech zůčastněných, no prostě děsná *račka (všem, co nemaj rádi nadávky... určitě jsem myslel na slovo pračka *8)* )
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se