Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Kathryn má Camerona na lopatě

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

verbst

v tom prípade sa mi zdá dosť zarážajúce, že nedokážeš oceniť ani úžasnú Zoe. Ale to je už tvoj problém.
159081
v tom prípade sa mi zdá dosť zarážajúce, že nedokážeš oceniť ani úžasnú Zoe. Ale to je už tvoj problém.
verbst
0 0
reagovat

Macejko

Tilda Swinton - Michale Clayton
Cate Blanchett - Babel/Alžběta
159080
Tilda Swinton - Michale Clayton Cate Blanchett - Babel/Alžběta
Macejko
0 0
reagovat
verbst: Argumenty jsem přednesl v recenzi a asi desítce dalších textů a nehodlám je opakovat zrovna tobě. Ale byly aspoň trochu podloženější než tvoje "Kulový. prd. nula." A jinak sis na konci odpověděl sám.

I největší odpůrci btw uznávají, že Zoe se do tý postavy hezky promítla, oceňují živočišnost apod. Quaritch je boží atd. atd. Prostě dost bylo průjmu.
159079
verbst: Argumenty jsem přednesl v recenzi a asi desítce dalších textů a nehodlám je opakovat zrovna tobě. Ale byly aspoň trochu podloženější než tvoje "Kulový. prd. nula." A jinak sis na konci odpověděl sám. I největší odpůrci btw uznávají, že Zoe se do tý postavy hezky promítla, oceňují živočišnost apod. Quaritch je boží atd. atd. Prostě dost bylo průjmu.
0 0
reagovat

Macejko

Tom Cruise - Valkýra
George Clooney - prakticky ve všem
Jamie Foxx - Ray
Viggo Mprtensen - Východní přísliby
V jako Vendetta - Natalie Portman

Stačí?
159078
Tom Cruise - Valkýra George Clooney - prakticky ve všem Jamie Foxx - Ray Viggo Mprtensen - Východní přísliby V jako Vendetta - Natalie Portman Stačí?
Macejko
0 0
reagovat

verbst

Herecké výkony veškeré žádné? Buď taký dobrý a definuj mi tvoju predstavu ideálneho hereckého výkonu.
159077
Herecké výkony veškeré žádné? Buď taký dobrý a definuj mi tvoju predstavu ideálneho hereckého výkonu.
verbst
0 0
reagovat

Cival

Klasika? Ty ses vživotě nespletl, že? Zrovna třeba u vás v redakci sekáte jednu chybu za druhou. Viz. třeba Hlad, nebo i ty... A zdůrazňuji to? ANI JEDNOU! Projdi si klidně většinu mých příspěvků, a pak mel kraviny... Sorry, ale tohle mě dokáže fakt nasrat.
A promiň, já že průjmuju? Nevšimnul jsem si. Ale že vy jste nepřednesli žádné argumenty to už ti asi taky uniklo, že?
A výsměch? Ten jsem taky ve svých příspěvcích nějak nenašel. Já, kterej jsem zatím dokázal kulový fakt nemám na to, abych se někomu vysmíval.
159076
Klasika? Ty ses vživotě nespletl, že? Zrovna třeba u vás v redakci sekáte jednu chybu za druhou. Viz. třeba Hlad, nebo i ty... A zdůrazňuji to? ANI JEDNOU! Projdi si klidně většinu mých příspěvků, a pak mel kraviny... Sorry, ale tohle mě dokáže fakt nasrat. A promiň, já že průjmuju? Nevšimnul jsem si. Ale že vy jste nepřednesli žádné argumenty to už ti asi taky uniklo, že? A výsměch? Ten jsem taky ve svých příspěvcích nějak nenašel. Já, kterej jsem zatím dokázal kulový fakt nemám na to, abych se někomu vysmíval.
Cival
0 0
reagovat

Cival

Takoví jsou vždycky nejchytřejší :D (To se nevztahuje jen na tenhle web samozřejmě)
159075
Takoví jsou vždycky nejchytřejší *:D* (To se nevztahuje jen na tenhle web samozřejmě)
Cival
0 0
reagovat
Klasika. Člověk, který ani neumí normálně napsat ani "bít do očí" se někomu vysmívá, že je nula a vlastně absolutní packal. To už není ani zábavná provokace, ale jen průjem.?)
159074
Klasika. Člověk, který ani neumí normálně napsat ani "bít do očí" se někomu vysmívá, že je nula a vlastně absolutní packal. To už není ani zábavná provokace, ale jen průjem.*?)*
0 0
reagovat
Až na to, že Cameronova režie byla bezchybná ?)
159073
Až na to, že Cameronova režie byla bezchybná *?)*
0 0
reagovat

verbst

Cameronov dvorny specialista na efekty, schvalne som ho spomenul lebo raz si skusil reziu- film Virus s Jamie Lee Curtis a dopadlo to zaujimavo?):D
159072
Cameronov dvorny specialista na efekty, schvalne som ho spomenul lebo raz si skusil reziu- film Virus s Jamie Lee Curtis a dopadlo to zaujimavo*?)**:D*
verbst
0 0
reagovat

krajec

Dobře uznávám, že ta věta na kterou s největší pravděpodobností reaguješ, byla krapet nadnesená... ;)
Ale jde o to, že ten film jsem bohužel viděl, a nechápu co je na něm tak šíleně skvělýho? 3D byo hodně slabý. Že nebylo do očí? A co jako? Stejně tam bylo prd "cítit". Scénář, to už je snad jasný, žeano. "Herecké výkony" veškeré žádné. Ten film má kulový. Prd. Nada. Nothing. Oscara režii? NO FRAKKIN' WAY! Námět byl tisíckrát a mnohem lépe zpracován...
159071
Dobře uznávám, že ta věta na kterou s největší pravděpodobností reaguješ, byla krapet nadnesená... *;)* Ale jde o to, že ten film jsem bohužel viděl, a nechápu co je na něm tak šíleně skvělýho? 3D byo hodně slabý. Že nebylo do očí? A co jako? Stejně tam bylo prd "cítit". Scénář, to už je snad jasný, žeano. "Herecké výkony" veškeré žádné. Ten film má kulový. Prd. Nada. Nothing. Oscara režii? NO FRAKKIN' WAY! Námět byl tisíckrát a mnohem lépe zpracován...
krajec
0 0
reagovat

verbst

Nevím jestli sis pouštěl nějakej featurette, ale jestli ne, tak bys asi měl.
159069
Nevím jestli sis pouštěl nějakej featurette, ale jestli ne, tak bys asi měl.
verbst
0 0
reagovat

Cival

Tím kulovým jsem myslel jeho, podle vás, "bezchybnou režii." Ne, fakt by mě zajímalo co je na tom tak perfektního. Bezchybná režie se loni odehrála u StarTreku, Districtu 9, Valkýře, Frost/Nixon, atd. Co v tom Avataru Cameron režíroval tak strašně zajimavýho?! Ty geeky u komplů? To musela být švanda... :+

bodion
Neznám

Danton
Nasírat nechci. Flamovat možná. Stmívání nesnáším. Jsem Avatar hater, ale pokud mi někdo konečně dokáže vysvětlit co je na tom filmu tak bezchybnýho, tak se klidně obrátím na modrou víru. Jde o to, že to ještě nikdo nedokázal...

P.S.: Psema "hateuje" všechno a vždycky (a většinou i většinově uznávané filmy), a nikdo už mu nic neříká. Za pár měsíců (pokud se bude pořád dokola omílat Avatar), tak si na mě taky zvyknete... :))
159068
Tím kulovým jsem myslel jeho, podle vás, "bezchybnou režii." Ne, fakt by mě zajímalo co je na tom tak perfektního. Bezchybná režie se loni odehrála u StarTreku, Districtu 9, Valkýře, Frost/Nixon, atd. Co v tom Avataru Cameron režíroval tak strašně zajimavýho?! Ty geeky u komplů? To musela být švanda... *:+* [b]bodion[/b] Neznám [b]Danton[/b] Nasírat nechci. Flamovat možná. Stmívání nesnáším. Jsem Avatar hater, ale pokud mi někdo konečně dokáže vysvětlit co je na tom filmu tak bezchybnýho, tak se klidně obrátím na modrou víru. Jde o to, že to ještě nikdo nedokázal... P.S.: Psema "hateuje" všechno a vždycky (a většinou i většinově uznávané filmy), a nikdo už mu nic neříká. Za pár měsíců (pokud se bude pořád dokola omílat Avatar), tak si na mě taky zvyknete... *:))*
Cival
0 0
reagovat

verbst

Ještě si zapomněl dopsat, že jsem jako ty nejfanatičtější fanynky stmívání :D Víš jak, když už chceš někoho nasrat, tak proč ne rovnou všechny? 8)
159040
Ještě si zapomněl dopsat, že jsem jako ty nejfanatičtější fanynky stmívání *:D* Víš jak, když už chceš někoho nasrat, tak proč ne rovnou všechny? *8)*
verbst
0 0
reagovat
verbst? Diskuze to byla zajimava, ale jen nez ses do ni zapojil. To kulovy znamena presne co?:D Eeee... ze se ptam.
159039
verbst? Diskuze to byla zajimava, ale jen nez ses do ni zapojil. To kulovy znamena presne co?*:D* Eeee... ze se ptam.
0 0
reagovat

verbst

a vlastne film za neho natocil v podstate John Bruno ze?
159037
a vlastne film za neho natocil v podstate John Bruno ze?
verbst
0 0
reagovat
Debata vskutku zajimavá :D:D :+:+
Ale k věci: Oscara za režii bych Kathryn klíďo prdnul, páč nezlobte se na mě (oukej, klidně zlobte. I don't give a f***), dostat režiji (režii?) by Cameron fakt neměl. Ty triky bych byl ochotnej uznat. Co tady ten váš velkej Cameron udělal? K-U-L-O-V-Ý!
159033
Debata vskutku zajimavá *:D**:D* *:+**:+* Ale k věci: Oscara za režii bych Kathryn klíďo prdnul, páč nezlobte se na mě (oukej, klidně zlobte. I don't give a f***), dostat režiji (režii?) by Cameron fakt neměl. Ty triky bych byl ochotnej uznat. Co tady ten váš velkej Cameron udělal? K-U-L-O-V-Ý!
0 0
reagovat
Cival: Ani nie, dostali by sme sa k mojej teórii, že dobré filmy režírované ženami zrátame na prstoch dvoch rúk, ako-tak spoľahlivé režisérky na prstoch jednej ruky. Na požiadanie vymenujem, je to veľmi krátky zoznam. :D

Hoci, keď tak uvažujem, kvalitných černošských režisérov je ešte menej. Z hlavy si spomeniem na dvoch a obaja sa pohybujú po značnej kvalitatívnej sínusoide.

S homosexuálmi by to asi bolo zložitejšie, to na tých ľuďoch nie je tak vidno.
159030
Cival: Ani nie, dostali by sme sa k mojej teórii, že dobré filmy režírované ženami zrátame na prstoch dvoch rúk, ako-tak spoľahlivé režisérky na prstoch jednej ruky. Na požiadanie vymenujem, je to veľmi krátky zoznam. *:D* Hoci, keď tak uvažujem, kvalitných černošských režisérov je ešte menej. Z hlavy si spomeniem na dvoch a obaja sa pohybujú po značnej kvalitatívnej sínusoide. S homosexuálmi by to asi bolo zložitejšie, to na tých ľuďoch nie je tak vidno.
0 0
reagovat

Cival

dobře, fajn. empiricky to tak prostě je. jen si myslím, že to jde napsat i trošku míň agresivněji. a trapní nejste, mám vás vlastně dost rád. asi emoce či co, nasrat. a na další VIM se upřímně těším ;)
159024
dobře, fajn. empiricky to tak prostě je. jen si myslím, že to jde napsat i trošku míň agresivněji. a trapní nejste, mám vás vlastně dost rád. asi emoce či co, nasrat. a na další VIM se upřímně těším ;)
Cival
0 0
reagovat
duro, nechceš k tomu něoc říct?8)

Mart_ass: spoj si dobré žánrové filmy a ženy za kamerou a vyjde ti z toho, proč jsme zaujatí... to není zaujatost, to je obkjektivní posouzení nedostatku dobrých "popcornových" režisérek... zrovna Kathryn je výjimkou. Ale snad pomalu jedinou. O ostatních věcech spojených s Hurt Lockerem můžeme dlouho polemizovat. A mimochodem zrovna příští VIM má být o ženě, takže v tom není nějaký slepý hateování.
159022
duro, nechceš k tomu něoc říct?*8)* Mart_ass: spoj si dobré žánrové filmy a ženy za kamerou a vyjde ti z toho, proč jsme zaujatí... to není zaujatost, to je obkjektivní posouzení nedostatku dobrých "popcornových" režisérek... zrovna Kathryn je výjimkou. Ale snad pomalu jedinou. O ostatních věcech spojených s Hurt Lockerem můžeme dlouho polemizovat. A mimochodem zrovna příští VIM má být o ženě, takže v tom není nějaký slepý hateování.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se