Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hotovo! Avatar je číslo 1 historie!

příspěvky 61 - 66 Napsat příspěvek
Sigourney "Vedma" Weaver, 19. 11. 2009:
:D
I'm sure it will make the money back. I'm sure it'll make so many more times the money back, because I'll tell you, a lot of people — I don't know how old you are — but there's a certain huge group of people who, you have to see it once; you're going to see it again because you won't believe what you saw the first time; the third time, you're gonna go again because you want to experience the pleasure of actually being there and really feeling that, and then you're going to go again just because it's fun. So I don't see any problem with them making the money back.8)

BTW Cival len pis dalej taketo pekne clanky, neprajnici to mozu preskocit, my ostatni si to radi precitame:+
158485
Sigourney "Vedma" Weaver, 19. 11. 2009: *:D* I'm sure it will make the money back. I'm sure it'll make so many more times the money back, because I'll tell you, a lot of people — I don't know how old you are — but there's a certain huge group of people who, you have to see it once; you're going to see it again because you won't believe what you saw the first time; the third time, you're gonna go again because you want to experience the pleasure of actually being there and really feeling that, and then you're going to go again just because it's fun. So I don't see any problem with them making the money back.*8)* BTW Cival len pis dalej taketo pekne clanky, neprajnici to mozu preskocit, my ostatni si to radi precitame*:+*
0 0
reagovat
Mě by zajímalo, jak to teď vypadá u Foxů po měsíc dlouhý párty...
158484
Mě by zajímalo, jak to teď vypadá u Foxů po měsíc dlouhý párty...
0 0
reagovat
řekl bych, že právě načasování bylo klíčové rok spátky by ho nebylo kde hrát a o rok později to až tak jedinečný zážitek (možná) nebude... což ruku v ruce s navštivitelností širokýma masama a chutí se na Pandoru vrátit udělalo ultimátní blockbuster v pravém smyslu toho slova. Každopádně to, že 11 let držel s pěkným náskokem a i přes inflaci prvenství, dokud si ho sám nevzal je prostě hukot a jsem fakt rád, že jsem u toho "Od začátku". :+:+:+ ALL HAIL CAMERON :D?)
158482
řekl bych, že právě načasování bylo klíčové rok spátky by ho nebylo kde hrát a o rok později to až tak jedinečný zážitek (možná) nebude... což ruku v ruce s navštivitelností širokýma masama a chutí se na Pandoru vrátit udělalo ultimátní blockbuster v pravém smyslu toho slova. Každopádně to, že 11 let držel s pěkným náskokem a i přes inflaci prvenství, dokud si ho sám nevzal je prostě hukot a jsem fakt rád, že jsem u toho "Od začátku". *:+**:+**:+* ALL HAIL CAMERON *:D**?)*
0 0
reagovat

Cival

"opulentní" je tvoje hodně oblíbený slovo že? :D Ale jinak jsi to vystih přesně. Že je příběh jednoduchý a průhledný schválně, aby mu všichni porozuměli je můj oblíbený argument, protože právě na příběh se nadává nejvíc.
158481
"opulentní" je tvoje hodně oblíbený slovo že? *:D* Ale jinak jsi to vystih přesně. Že je příběh jednoduchý a průhledný schválně, aby mu všichni porozuměli je můj oblíbený argument, protože právě na příběh se nadává nejvíc.
Cival
0 0
reagovat
great job Avatar !!! :+
158480
great job Avatar !!! *:+*
0 0
reagovat
Chce to víc IMAXů :D ach kde sou ty doby, kdy jsem mluvil o Avataru a nikdo netušil, o čem vůbec mluvim. A já říkal: "Jen kecejte, stejně se pak pos*rete"
158479
Chce to víc IMAXů *:D* ach kde sou ty doby, kdy jsem mluvil o Avataru a nikdo netušil, o čem vůbec mluvim. A já říkal: "Jen kecejte, stejně se pak pos*rete"
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se