Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Zevlovat a prudit: Recenze

příspěvky 21 - 24 Napsat příspěvek
Čti pořádně a spojuj si souvislosti. To, že jsou nesympatičtí pochopitelně byl záměr, Hill to tak chtěl, ale nejspíš nepochopil, že ta nesympatičnost nebude většině lidí připadat vtipná. Což je fakt i podle (ne)úspěchu filmu a diváckých reakcí. Což mě mimochodem přivádí k otázce, kde jsi přišel na hovadskou formuli "mně to nesedlo => nesedne to většině diváků." Kdybych byl první na světě, kdo film viděl a recenzuje, tak neřeknu ani pšouk, ale když si projedeš reakce lidí, co už Observe and Report viděli, tak zjistíš, že to tak prostě je. Ten film většině diváků doopravdy nesedl a já se k nim řadím, neurčuju většinu. To, že můžeš spadat do menšiny a že se ti to může líbit, je logické. Stejně tak se ti může líbit Líbáš jako bůh. I když tam to s tou většinou a menšinou bude asi trošku složitější :D

Jinak je pravda, že závěr se mi líbil, ale hlavně proto, že ta divnost a nesympatičnost hrdinů byla už tak absurdní, že jsem se začal bavit, ale nejsem si jist, jestli to byl záměr. Rozhodně to ale nebyla taková zábava, abych chtěl dát filmu druhou šanci.

A naposledy - divnost u ND - byla tam. A film se mi nelíbil, takže tady ti neodpovím.

Howgh :)
141987
Čti pořádně a spojuj si souvislosti. To, že jsou nesympatičtí pochopitelně byl záměr, Hill to tak chtěl, ale nejspíš nepochopil, že ta nesympatičnost nebude většině lidí připadat vtipná. Což je fakt i podle (ne)úspěchu filmu a diváckých reakcí. Což mě mimochodem přivádí k otázce, kde jsi přišel na hovadskou formuli "mně to nesedlo => nesedne to většině diváků." Kdybych byl první na světě, kdo film viděl a recenzuje, tak neřeknu ani pšouk, ale když si projedeš reakce lidí, co už Observe and Report viděli, tak zjistíš, že to tak prostě je. Ten film většině diváků doopravdy nesedl a já se k nim řadím, neurčuju většinu. To, že můžeš spadat do menšiny a že se ti to může líbit, je logické. Stejně tak se ti může líbit Líbáš jako bůh. I když tam to s tou většinou a menšinou bude asi trošku složitější *:D* Jinak je pravda, že závěr se mi líbil, ale hlavně proto, že ta divnost a nesympatičnost hrdinů byla už tak absurdní, že jsem se začal bavit, ale nejsem si jist, jestli to byl záměr. Rozhodně to ale nebyla taková zábava, abych chtěl dát filmu druhou šanci. A naposledy - divnost u ND - byla tam. A film se mi nelíbil, takže tady ti neodpovím. Howgh :)
0 0
reagovat
"Prostoru k fórům tu bylo dost, ale režisér a scénárista Jody Hill si nejspíš při natáčení neuvědomil – nebo spíš uvědomit nechtěl – jednu zásadní věc. Všichni hrdinové Observe and Report jsou nesmírně nesympatičtí."

versus

"Je evidentní, že to byl záměr..."

Takže jsou ty postavy záměrně nesympatické, aniž by si to tvůrci uvědomovali? :)

Jinak myšlenková zkratka "mně to nesedlo => nesedne to většině diváků" je kouzelná. A úplně k ničemu, protože můžu těžko vědět, jestli zrovna spadám do té většiny. Proč je třeba ta divnost u ND dobrá a tady ne? A když ses Hlade na konci naladil na stejnou vlnu jako tvůrci, jaké (by) bylo opakované shlédnutí? Já chápu, že věnovat čas něčemu, co se mi nelíbilo je těžké, ale když už někdo udělá záměrně nesympatický film, tak by možná stálo za to se zamyslet, proč to tak je.
141984
"Prostoru k fórům tu bylo dost, ale režisér a scénárista Jody Hill si nejspíš při natáčení neuvědomil – nebo spíš uvědomit nechtěl – jednu zásadní věc. Všichni hrdinové Observe and Report jsou nesmírně nesympatičtí." versus "Je evidentní, že to byl záměr..." Takže jsou ty postavy záměrně nesympatické, aniž by si to tvůrci uvědomovali? :) Jinak myšlenková zkratka "mně to nesedlo => nesedne to většině diváků" je kouzelná. A úplně k ničemu, protože můžu těžko vědět, jestli zrovna spadám do té většiny. Proč je třeba ta divnost u ND dobrá a tady ne? A když ses Hlade na konci naladil na stejnou vlnu jako tvůrci, jaké (by) bylo opakované shlédnutí? Já chápu, že věnovat čas něčemu, co se mi nelíbilo je těžké, ale když už někdo udělá záměrně nesympatický film, tak by možná stálo za to se zamyslet, proč to tak je.
0 0
reagovat
Mne sa zdá hodnotenie vysoké (to myslím úprimne, nie aby som polemizoval s trotlom). Neviem, či som tento rok videl film, ktorý tak silne išiel mimo mňa.
141972
Mne sa zdá hodnotenie vysoké (to myslím úprimne, nie aby som polemizoval s trotlom). Neviem, či som tento rok videl film, ktorý tak silne išiel mimo mňa.
0 0
reagovat
Chapu, ze film pusobi dost rozporuplne, ale i tak mi prijde hodnoceni nizke. Cely film a hlavne postavy jsou totalni nadsazka a ukazka jizanskeho buranstvi. V tom filmu neni nic mysleno vazne. Sam J. Hill rika, ze obchodaky nesnasi.
Me osobne prisel film extremne vtipny a zabavny. Ale je to tim, ze se mi libi vsechny veci od Hila (Eastbound & Down, Foot Fist Way). Je to sice trochu jiny typ komedie, ale tohle mi chybelo. "Postelova scena", koksovani a chlastani v praci a podobne veci jinde urcite neuvidite. Kazdy at se na film podiva a udela si vlastni nazor.
141968
Chapu, ze film pusobi dost rozporuplne, ale i tak mi prijde hodnoceni nizke. Cely film a hlavne postavy jsou totalni nadsazka a ukazka jizanskeho buranstvi. V tom filmu neni nic mysleno vazne. Sam J. Hill rika, ze obchodaky nesnasi. Me osobne prisel film extremne vtipny a zabavny. Ale je to tim, ze se mi libi vsechny veci od Hila (Eastbound & Down, Foot Fist Way). Je to sice trochu jiny typ komedie, ale tohle mi chybelo. "Postelova scena", koksovani a chlastani v praci a podobne veci jinde urcite neuvidite. Kazdy at se na film podiva a udela si vlastni nazor.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se