Babygirl: RecenzeCorvusHodina 54 minut a 54 sekund, které mi nikdy nikdo nevrátí. Tady půjdu absolutně proti proudu. Naprosto vyprázdněný film bez jakékoliv hlubší myšlenky. Zhoubná a notně povrchní spirála mrdu s naprosto nepřitažlivou Kidman, kterou dlouhých 19 let Banderas (!) nedokázal přivést ani k povrchnímu klitorálnímu orgasmu, natož k nějakému hlubšímu. Kidmanová má v tomto filmu místo mozku obří, rudě blikající poštěvák, který velí k jedinému: Submisivně lízat mléko z misky, olizovat prsty a bambuli mladému kolouškovi stážistovi, který si jí obmotá kolem kladélka. Případně si sedat ďurkou na rohy stolů. Jak sofistikované! Jak chytré a promyšlené! To jsme tady ještě neměli... Film zklamává úplně ve všem: Nulové erotické napětí. Pohled na povadlou prdel herečky a vrásky kolem lačných úst jsou vyloženě nevzrušivé a vadne při nich nejedno moudí. V podstatě jsem se přistihl, že se doslova těším na nějakou případnou konfrontaci a na každý záběr s Banderasem. Protože vše ostatní byla nebetyčná nuda. Absolutně mi uniká smysl dvouhodinové stopáže, ve které se zhola nic neděje. A pokud někoho plné dvě hodiny rajcovaly ty směšné pohyby (pochopitelně rozostřené) a záběry z 99 % na HLAVY Kidman a Dickinsona, tak toho fakt lituji. Tohle se mohlo líbit pouze sexuálně frustrovaným mužům, kterým k úspěšnému ztopoření stačí letmý pohled na úžlabinu v dekoltu nebo ženám 50+, které si posledních 20 let představují při sexu se svým taťkou třeba právě toho sexy Banderase... Strašnej film a lituji každé promarněné minuty tohoto "skvostu". Naprosto vyprázdněná, nepřitažlivá, k uzoufání nudná (i co se týče lokací - byt, kancelář, pokoje v hotelech a nic víc) zhovadilost pro kastráty.
PS: Samozřejmě nechybí dcera lesba s parádním Jágrovským (odbarveným) muletem na hlavě. Abychom splnili woke notičky.
PPS: Filmům Toulové se dá aspoň škodolibě smát, u Bábygirl člověk usíná nudou. Což je 100x horší. Místo rohypnolu dobré!
PPS: Někde jsem četl, že Kidman bylo toho kontaktu a ochmatávání před kamerou doslova na zvracení a měla všeho plné zuby. Tak good job Nicol! Zbytečně jsi trpěla, protože výsledek za to skutečně nestojí...
Diskuze k článku Hanebný pancharti: Recenze
příspěvky 47880241 - 47880260
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 6
- 7
- .
- 2394010
- 2394011
- 2394012
- 2394013
Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
TOP Diskuze
43Supergirl: Trailer 19Vládci vesmíru: Trailer 13Super megahitový Mario drancuje kina po celém světě, sci-fi Spasitel nadále táhne 12Balada bratrů Daltonů: V.I.M. 12Víkendový výplach #866 o Duně a Supergirl 10Backrooms: Trailer 97Spasitel: Recenze 7Super Mario galaktický film: Recenze 11Narozen 4. července: V.I.M. 12Pokračování Pomocnice má datum premiéry i výraznou posilu. Postaví se Avengers!