Avatar: Oheň a popel: RecenzekfkAsi bych vyloženě nepoužil "mcguffin", tohle je spíš deus ex machina.
...
Ta pointa, že je Eywa "Gaia" tam je už od prvního Avatara. Ovšem Cameron ji dál nijak nezpracovává. A tím pádem Jakeovo "this world goes much deeper than you imagine" vyzní naprázdno. Zvlášť když se Jake chová jako člověk a ne jako Na'vi. Respektive ten jeho charakterovej oblouk z prvního Avatara, kde tzv. procitne, nebo "otevře oči" (symbolika z konce prvního Avatara), je najednou pryč. Nebo to, jak jsou Na'vi obecně antropomorfizovaní.
...
Já jinak viděl 2D a připravuju se na IMAX. Šel jsem na to ve 2D, protože ty naše rozpravy ohledně trailerů mě donutily na to jít dřív a protože jsem si doma pustil Way of Water, které jsem si mentálně porovnával s IMAXem ... a ve 2D to bylo přehlednější.
Je docela zajímavý to 3D porovnávat. Před Way of Water jsem šel znovu do IMAXu na jedničku a ta byla ve 3D mnohem přehlednější a příjemnější, než Way of Water. Je to otázka, ale tipuju, že díky delší preprodukci měl víc času si pořešit kompozici. Přece jenom natáčet stereoskopicky není to samé co natáčet analog.
Diskuze k článku Hanebný pancharti: Recenze
příspěvky 47868141 - 47868160
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 6
- 7
- .
- 2393405
- 2393406
- 2393407
- 2393408
Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
TOP Diskuze
98Odyssea: Trailer 93Avatar: Oheň a popel: Recenze 32Avatar drancuje kina po celém světě, ale na dvojku nestačí. Padnou dvě miliardy? 24Téma: Rozbor Supergirl aneb proč bychom neměli dostat Strážce Galaxie 4 20Avengers: Doomsday: Teaser 14MovieZone vám přeje veselé Vánoce 14Cameron chystá nového Terminátora. Bez Arnolda 12Hračky Labubu čeká filmové dobrodružství 13Co prozradily leaky Avengers: Doomsday teaserů o zápletce? 8První reakce: nová Anakonda je úlet, ale fanoušky si najde