Pět švestek: TrailerSeldomSeenTo je zajímavé - a víš bezpečně, že pro tu Hodinu zpěvu byly opravdu zamýšleny primárně a neobjevily se tam jenom? Protože se o nich jako o rozhlasových všude psalo - Zdeněk Svěrák ostatně pro rádio napsal dětských věcí vícero - a rozhodně by tak fungovaly...
V důsledku na tom nicméně prakticky nezáleží - důležité je, že ten text rozhlasovým způsobem, kdy musí být všechno popsáno slovy, psaný je - což se s filmovým vyprávěním prostě z principu nesnoubí...
Diskuze k článku Hanebný pancharti: Recenze
příspěvky 47861161 - 47861180
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 6
- 7
- .
- 2393056
- 2393057
- 2393058
- 2393059
Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
TOP Diskuze
44První dojmy: očekávaný Michael o Michaelu Jacksonovi 31Kill Bill: Kompletní krvavá aféra: Recenze 16Kosti a skalp: V.I.M. 13Pět švestek: Trailer 12Texaský masakr motorovou pilou od A24 má režiséra 11Víkendový výplach #869 o Spielbergovi a Predátorovi 11Michael dobyl světová kina! Miliarda je ale hodně vysoko 11Clayface: Teaser 10Michael: Recenze 10Filmové Elden Ring od Garlanda sbírá obsazení

). Takže jsem si nedávno konečně dal po letech opáčko, abych zjistil, že ... to na mě pořád nefunguje a stále to považuju za nejslabší kousek v Zahlerově, jinak parádní, filmografii
.
- já vidím pohříchu toliko žánrový paskvil a cynický kalkul, že "to takhle stačí, protože publikum bude rádo za nový hezký český film od svých (právem!) milovaných tvůrců..." A to píšu, prosím pěkně, coby velký ctitel předchozí tvorby obou Svěráků a fanoušek muzikálů tady možná (min. od odchodu mkubalíkové) vůbec největší...