Ďábel nosí Pradu 2: RecenzeJarita12Byla jsem ve čtvrtek, a určitě si ostudu nedělají. Není to ani zbytečný sequel. První film mám dost ráda, stejně jako Anne a Emily. Tady se mi líbí, že se to posunulo nejen v čase, ale že i postavy se změnily. Naprosto organicky, normálně, není to na sílu. Andy si vybudovala kariéru, není žádný zelenáč, přesto naprosto přirozeně bojuje v prostředí, která zná, ale zároveň je nové. Miranda je dost polidštěná, což je vlastně hrozně super a přidat jí podporu v podobě Kena Branagha, to byl geniální nápad. Plynule se tam navazuje na vztahy z jedničky, ale ti lidé dospěli, změnili se, změnilo se i prostředí. Mirandina věta o tom, že jsou plovoucí prkno vedle Titanicu, to si budu pamatovat dost dlouho, protože je to bohužel pravda.
Za mě taky bezva, že jako žena 40+ dostanu film, kde normální ženy 40+ řeší i něco jiného, než jen buď to, že je jim 40+, a jak si rychle sehnat chlapa (i když ten lehce uzemněný nový vztah, co tady Andy začíná, je hrozně mile pojatý), případně neřeší těžké rodinné drama, není to ani životopis, ale je to o normálních ženských, co řeší běžný život (i když samozřejmě pořád tam figuruje ta móda a drahé prostředí)
Jasně, Emily je zase trochu karikatura, jako byla v jedničce, ale i u ní to polidštění přijde, když se smíří s tím, že je zkrátka....obyčejná ženská.
Za mě je to solidní vykopnutí léta. Není to film roku, a ani na to neaspiruje, ale ty necelé dvě hodinky v kině utekly jako voda a já se bavila
Diskuze k článku Hanebný pancharti: Recenze
příspěvky 47848001 - 47848020
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 6
- 7
- .
- 2392398
- 2392399
- 2392400
- 2392401
Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
TOP Diskuze
19Resident Evil: Necenzurovaný teaser 19Kosti a skalp: V.I.M. 15Pět švestek: Trailer 12Letní nářez 2026: Tutovky a megahity 11Michael dobyl světová kina! Miliarda je ale hodně vysoko 9První reakce: Mortal Kombat II je lepší než jednička. Ve všem! 13Víkendový výplach #869 o Spielbergovi a Predátorovi 86 gramů: Trailer 7Víkendový výplach #870 o Conanovi a Star Wars 6Nespoutaný Django se vrátí. A bude u toho i Zorro!