Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Oscar skoro pro každého

příspěvky 21 - 39 Napsat příspěvek
Klenotka
Keby nebolo Wolverina tak o Jackmanovy nevies ani ty ;) natoz aby moderoval Oscarov ...a ako sorry ale Jackman je uz raz zapisany ako akcny hrdina a proste nic ine uz od neho nikto necaka takze maximum co som ochotny od Jackmana prekusnut je nieco typu Kate a Leopold :D
136180
[b]Klenotka[/b] Keby nebolo Wolverina tak o Jackmanovy nevies ani ty *;)* natoz aby moderoval Oscarov ...a ako sorry ale Jackman je uz raz zapisany ako akcny hrdina a proste nic ine uz od neho nikto necaka takze maximum co som ochotny od Jackmana prekusnut je nieco typu Kate a Leopold *:D*
0 0
reagovat
bodo WTF moment to byl asi pro lidi, kteří znají Jackmana jen jako Wolverina. Což je (resp. byla) většina. Já jsem to čekala, protože to o něm vím (viděla jsem s ním i dva muzikály), takže pro mě to takový šok nebyl. Navíc to říkal už předem;) Ale je mi jasný, že většina lidí se na takový speciál Barbary Waters, kde to říkal, asi nedívala :D
136151
[b]bodo[/b] WTF moment to byl asi pro lidi, kteří znají Jackmana jen jako Wolverina. Což je (resp. byla) většina. Já jsem to čekala, protože to o něm vím (viděla jsem s ním i dva muzikály), takže pro mě to takový šok nebyl. Navíc to říkal už předem*;)* Ale je mi jasný, že většina lidí se na takový speciál Barbary Waters, kde to říkal, asi nedívala *:D*
0 0
reagovat
Klenotka
Ja som bol dost zly z toho ked som pocul ze oscary bude moderovat herec a nie niekto kto to naozaj vie ale povedzme to by som prekusol nemal by vlasne tvipky ale napisane od bandy scenaristov ale ked zrazu zacal z nicoho nic spievat tak mi to pripomina take tie stare rozpravky od Disnyho kde sa odohraval dej a zrazu nastal ten WTF moment kedy zrazu zacali vsedci spievat aclovek len trpol kedyto skonci nastastie to era Pixaru zmenila ;)
136148
[b]Klenotka[/b] Ja som bol dost zly z toho ked som pocul ze oscary bude moderovat herec a nie niekto kto to naozaj vie ale povedzme to by som prekusol nemal by vlasne tvipky ale napisane od bandy scenaristov ale ked zrazu zacal z nicoho nic spievat tak mi to pripomina take tie stare rozpravky od Disnyho kde sa odohraval dej a zrazu nastal ten WTF moment kedy zrazu zacali vsedci spievat aclovek len trpol kedyto skonci nastastie to era Pixaru zmenila *;)*
0 0
reagovat

TedGeorge

No ještěže nemaj třeba letlampy :D
136145
No ještěže nemaj třeba letlampy *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat
bodo: No, já že jsem viděla asi tak tři až čtyři negativní ohlasy celkově. Hugh má cenu Emmy za moderování cen Tony z roku 2004, a tam toho textu k odmluvení měl dost;) Jen si myslím, že na cenách Tony měl lepší materiál, a hlavně vtipnější scénář. Mně se hodně líbil, ten jeho úvod byl super. I letošní Oscary (míněno jako samotný ceremniál), i když bych něco vynechala (celou tu bollywoodskou produkci písní). Ale pochopili, že politika a kritika dění by na Oscarech být neměla a to přesně Stewart dělal - podle mě to na oscary prostě nepatří.
Jenom nějak pochybuju, že se i v US produkci najde dost snímků, které by si zasloužily nominaci. Ale když můžou nominovat film, o kterém předtím nikdo neslyšel (The Reader:D), tak proč ne právě animák Up či ten Star Trek.
136142
[b]bodo:[/b] No, já že jsem viděla asi tak tři až čtyři negativní ohlasy celkově. Hugh má cenu Emmy za moderování cen Tony z roku 2004, a tam toho textu k odmluvení měl dost*;)* Jen si myslím, že na cenách Tony měl lepší materiál, a hlavně vtipnější scénář. Mně se hodně líbil, ten jeho úvod byl super. I letošní Oscary (míněno jako samotný ceremniál), i když bych něco vynechala (celou tu bollywoodskou produkci písní). Ale pochopili, že politika a kritika dění by na Oscarech být neměla a to přesně Stewart dělal - podle mě to na oscary prostě nepatří. Jenom nějak pochybuju, že se i v US produkci najde dost snímků, které by si zasloužily nominaci. Ale když můžou nominovat film, o kterém předtím nikdo neslyšel (The Reader*:D*), tak proč ne právě animák Up či ten Star Trek.
0 0
reagovat

Klenotka, bodo

Právě k vám míří parta negrů s led lampou... 8):D:D
136138
Právě k vám míří parta negrů s led lampou... *8)**:D**:D*
Klenotka, bodo
0 0
reagovat
Klenotka
to si povedala pekne "Jackman jako moderátor" on nieje ani komik ani moderator on sa len hral na nieco naco fakt nemal :D a scenaristi si toho boli dobre vedomi kedze mu nechali tak +- 10 jeho viet ..;)
136137
Klenotka to si povedala pekne "Jackman jako moderátor" on nieje ani komik ani moderator on sa len hral na nieco naco fakt nemal *:D* a scenaristi si toho boli dobre vedomi kedze mu nechali tak +- 10 jeho viet ..*;)*
0 0
reagovat
Já to myslela tak, že potom loňském fiasku s Temným rytířem se chtějí podívat i před oscarovou sezónu ;) Aže ta toho zatím moc nenabídla.
136135
Já to myslela tak, že potom loňském fiasku s Temným rytířem se chtějí podívat i před oscarovou sezónu *;)* Aže ta toho zatím moc nenabídla.
0 0
reagovat

Klenotka

Myslím, že sezóna Oskarových filmů je jako každý rok plánována zas na přelom až konec a až začátek příštího roku. Teď se hraje na blockbustery. Ale Pixar by zasloužil konečně nějaký zápich, to je pravda...
136134
Myslím, že sezóna Oskarových filmů je jako každý rok plánována zas na přelom až konec a až začátek příštího roku. Teď se hraje na blockbustery. Ale Pixar by zasloužil konečně nějaký zápich, to je pravda...
Klenotka
0 0
reagovat
Heh, bodo je jeden ze čtyř lidí, kterému se nelíbil Jackman jako moderátor :D Vlastně jsem si na něj při čtení téhle novinky vzpomněla - že by se musel přerazit, aby odprezentoval všech deset nominovaných filmů. :D Každopádně je to s křížkem po funuse. Nejspíš se jim nelíbila kritika za to, že TDK nebyl nominovaný (a navíc ho v některých kategoriích ještě porazil Milionář z chatrče). Nějak nevím, co si za letošek vybrat, protože mimo oscarovou sezónu byl divácky a kriticky shodně přijat akorát Star Trek a Up. Tedy pokud vím.
136133
Heh, bodo je jeden ze čtyř lidí, kterému se nelíbil Jackman jako moderátor *:D* Vlastně jsem si na něj při čtení téhle novinky vzpomněla - že by se musel přerazit, aby odprezentoval všech deset nominovaných filmů. *:D* Každopádně je to s křížkem po funuse. Nejspíš se jim nelíbila kritika za to, že TDK nebyl nominovaný (a navíc ho v některých kategoriích ještě porazil Milionář z chatrče). Nějak nevím, co si za letošek vybrat, protože mimo oscarovou sezónu byl divácky a kriticky shodně přijat akorát Star Trek a Up. Tedy pokud vím.
0 0
reagovat
a co teprve Týtý ;):D
136132
a co teprve Týtý *;)**:D*
0 0
reagovat
Dobře, tak jestli to přímo určovalo názor, tak to se pak omlouvám a tu změnu chápu...;)
Btw.: Ještě abyste podobný hlas nečekali.. já zase vždycky čekám, jak kdy a kdo dá vědět, že jeho už Oscary teda nezajímají - při jakékoliv zmínce o téhle show... ;)
136131
Dobře, tak jestli to přímo určovalo názor, tak to se pak omlouvám a tu změnu chápu...;) Btw.: Ještě abyste podobný hlas nečekali.. já zase vždycky čekám, jak kdy a kdo dá vědět, že jeho už Oscary teda nezajímají - při jakékoliv zmínce o téhle show... ;)
0 0
reagovat

Silence

Kroutit ocima jo, ale nic vic ;)
136130
Kroutit ocima jo, ale nic vic *;)*
Silence
0 0
reagovat

Silence

Takový shůry daný hlas jsem čekal...?) Paroubek u mě taky kdysi dávno skončil a bohužel ho musím brát jako součást politické scény...takže o tom není. Taktéž Oskary nebudu přehlížet, ale jaksi nebudu brát za své, že je to osvícené rozhodování, nýbrž rozhodování závislé na lobbingu, čehož bylo např. Chicago zářným příkladem. Čili, beru Oskariádu jako přehlídku toho lepšího na plátnech, nikoliv jako něco co mi kdysi v pubertě bezmála určovalo názor na to, co je a není výborný film.
136128
Takový shůry daný hlas jsem čekal...*?)* Paroubek u mě taky kdysi dávno skončil a bohužel ho musím brát jako součást politické scény...takže o tom není. Taktéž Oskary nebudu přehlížet, ale jaksi nebudu brát za své, že je to osvícené rozhodování, nýbrž rozhodování závislé na lobbingu, čehož bylo např. Chicago zářným příkladem. Čili, beru Oskariádu jako přehlídku toho lepšího na plátnech, nikoliv jako něco co mi kdysi v pubertě bezmála určovalo názor na to, co je a není výborný film.
Silence
0 0
reagovat
No jo, Oscaři u vás skončili.... ale stejně zase budete kroutit očima nad nominacemi a výsledky dalších ročníků a zase budete říkat, jak u vás definitivně skončili... ;)
136126
No jo, Oscaři u vás skončili.... ale stejně zase budete kroutit očima nad nominacemi a výsledky dalších ročníků a zase budete říkat, jak u vás definitivně skončili... ;)
0 0
reagovat
no ja som na akademiu nikdy neako nedal ale po minulom roku ako hlavny "moderator" Hugh Jackman zrazu zacal spievat a tancovat a robil tam zo seba klauna....od tejto "show" necakam absolutne nic..:) kiezby tam aspon vratili ako moderatora Jona Stewarta ;)
136120
no ja som na akademiu nikdy neako nedal ale po minulom roku ako hlavny "moderator" Hugh Jackman zrazu zacal spievat a tancovat a robil tam zo seba klauna....od tejto "show" necakam absolutne nic..*:)* kiezby tam aspon vratili ako moderatora Jona Stewarta *;)*
0 0
reagovat
u me skoncili kdyz epizoda II nevyhrala efekty... a hrebickem bylo , ze ani matrix revolutions se nedostalo do nominaci za efekty... :-
136119
u me skoncili kdyz epizoda II nevyhrala efekty... a hrebickem bylo , ze ani matrix revolutions se nedostalo do nominaci za efekty... *:-*
0 0
reagovat
Deset, dvacet oskarů, souhlasím s terminatorem, u mě se zase nevraživost vůči výsledkům datuje od dob Chicaga, které se svými interiéry a ukňouranými písničkami vyhrálo v konkurenci Hodin a Pána prstenů, to jsem se tehdy ráno nad výsledkem málem zblil. Co je na tom jediné přínosem, beztak na nátlak producentů, tak je to 100% navýšení pravděpodobnosti, že se zvýší návštěvnost nominovaných filmů. A pro mě info o pěti filmech navíc, které stojí za to vidět, nic víc.
136118
Deset, dvacet oskarů, souhlasím s terminatorem, u mě se zase nevraživost vůči výsledkům datuje od dob Chicaga, které se svými interiéry a ukňouranými písničkami vyhrálo v konkurenci Hodin a Pána prstenů, to jsem se tehdy ráno nad výsledkem málem zblil. Co je na tom jediné přínosem, beztak na nátlak producentů, tak je to 100% navýšení pravděpodobnosti, že se zvýší návštěvnost nominovaných filmů. A pro mě info o pěti filmech navíc, které stojí za to vidět, nic víc.
0 0
reagovat
Po tom co nebyl Dark Knight ani v nominaci, kdy akademie mohla ukazat, ze neni comics jen pro male deti, u me oskari skoncili, nemluvim o x-ruznych vitezich v nejruznejsich kategoriich z let minulych, kdyjsem jen kroutil ocima 8)
136113
Po tom co nebyl Dark Knight ani v nominaci, kdy akademie mohla ukazat, ze neni comics jen pro male deti, u me oskari skoncili, nemluvim o x-ruznych vitezich v nejruznejsich kategoriich z let minulych, kdyjsem jen kroutil ocima *8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se