Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Transformers: Pomsta poražených: Recenze

příspěvky 161 - 180 Napsat příspěvek

Michael Bay

Mám intenzivní dojem že ten "nejkrásnější záběr v historii kinematografie" je kompletně vykradený z Black Hawk Down :D

Co se týče tvé poslední věty, tak nás čeká pohled možná leda tak na hromadné zívání, protože jestli jsem od něčeho v tom filmu čekal MNOHEM víc, tak to bylo právě skládání Devastatora :))
(alespoň že jeho odstřel byl docela fajn)
136095
Mám intenzivní dojem že ten "nejkrásnější záběr v historii kinematografie" je kompletně vykradený z Black Hawk Down *:D* Co se týče tvé poslední věty, tak nás čeká pohled možná leda tak na hromadné zívání, protože jestli jsem od něčeho v tom filmu čekal MNOHEM víc, tak to bylo právě skládání Devastatora *:))* (alespoň že jeho odstřel byl docela fajn)
Michael Bay
0 0
reagovat

Review

Tak jsem na tom byl ve Slováči v úterý. Když jsem viděl ty recenze tady, tak už jsem se pomalu začal bát, že to Bay snad opravdu pohnojil. Každý jeho film se mi bezmezně líbí, až si někdy říkám, že ten člověk ty filmy snad točí pro mě. :D

Nevím tedy na čem byla zdejší redakce, ale podle hodnocení bych řekl, že to určitě nebyli Transformers 2. Mohu rovnou říci, že Michael Bay to znovu dokázal a natočil dokonalý letní oddychový film. Nevím co od toho kdo čeká. Scénář od filmu Michaela Baye? Si ze mě všichni děláte srandu? Filmy Michaela Baye prostě scénář nemájí. Tohle není Aronofsky přátelé, tohle je Michael Bay. V jeho filmech to prostě bouchá a hlášky létají na koždou stranu. A tak to má u oddychového popcorn filmu nasáklém penězi být! Jestli někdo chce scénář at si počká na listopadové a prosincové oscarové filmy.

Megan a Shia stejně jako v první dílu výborní a vůbec nic jim v rámci letního popcornu nejde vytknout. John Torturro byl naprosto dokonalý. Jeho postava je naprosto dokonalá a doufám, že ji uvidíme i ve třetím díle. Rodiče Shii také super.

Vtipů v druhých Transformerech opravdu hromada a na 99% z nich co jsem viděl tak kino reagovalo velmi pozitivně a všichni se smáli. Já se smál pořád. :+

Co se týče rozpočtu, tak tohle snad ani nemohlo stát směšných 200 milionů. Prostě Bay umí a nikdo prostě NIKDO nedokáže za stejný rozpočet natočit to co ON. Nikdo totiž nemá v hlavě tak perfektně poskládaný film už před jeho natočením jako ON. Točí rychle a tak to stojí všechno méně peněz. Já smekám klobouk. Efekty naprosto dokonalé! Lepší vizuální efekty prostě nejdou a hotovo. Hudba super. Jablonky je prostě vynikající. A Linkin Park i Green Day k tomu filmu co by písničkový soundtrack sedli dokonale.

Na závěr snad už jen říci, že NIKDO z režisérů nedokáže natočit akční scény jako Bay. A nebo ne akční scény. Ale vůbec všechny obrázky od Bay člověk musí úplně hltat. Jeho naoranžovělé záběry jsou k sežrání. A ve filmu se nachází také snad nejkrásnější záběr v historii kinematografie. Mluvím o tom jak je kameru po Megan. Půlka plátna zabírá Meganina hlava a druhou půlku za ní extrémně zpomalená helikoptéra prolétající nad její hlavou. To je záběr!!! Nikdo jiný prostě nedokáže ani ze setiny natočit film jako Michael Bay! NIKDO!!!

Michael Bay je prostě bůh. At natočí film s kým chce tak vždycky je to film Michaela Baye. A jeho druzí Transformers jsou opět dokonalým letním filmem. V někerých ohledech o něco horší než jednička. V některých zase lepší. Prostě Michael stále jee na špici. A jeho 55 mega za středu je ještě pro tento film málo! Doufám, že akrtuální tržby budou ještě vyšší. Uvidíme večer.

Transformers Revenge of the Fallen je prostě nejlepší film roku a lepší už jen těžko přijde. Je to velké, hlučné, drahé, velkolepé a americké! Takové to mám rád! :+

Až budete v kině a na konci se bude skládat v lomu Devastator tak zkuste na okamžik ostrhnout oči od plátna a rozhlédhnout se po sále. Ceká vás opravdu zajímavý pohled. :D:D

10 out of 10
136092
Tak jsem na tom byl ve Slováči v úterý. Když jsem viděl ty recenze tady, tak už jsem se pomalu začal bát, že to Bay snad opravdu pohnojil. Každý jeho film se mi bezmezně líbí, až si někdy říkám, že ten člověk ty filmy snad točí pro mě. *:D* Nevím tedy na čem byla zdejší redakce, ale podle hodnocení bych řekl, že to určitě nebyli Transformers 2. Mohu rovnou říci, že Michael Bay to znovu dokázal a natočil dokonalý letní oddychový film. Nevím co od toho kdo čeká. Scénář od filmu Michaela Baye? Si ze mě všichni děláte srandu? Filmy Michaela Baye prostě scénář nemájí. Tohle není Aronofsky přátelé, tohle je Michael Bay. V jeho filmech to prostě bouchá a hlášky létají na koždou stranu. A tak to má u oddychového popcorn filmu nasáklém penězi být! Jestli někdo chce scénář at si počká na listopadové a prosincové oscarové filmy. Megan a Shia stejně jako v první dílu výborní a vůbec nic jim v rámci letního popcornu nejde vytknout. John Torturro byl naprosto dokonalý. Jeho postava je naprosto dokonalá a doufám, že ji uvidíme i ve třetím díle. Rodiče Shii také super. Vtipů v druhých Transformerech opravdu hromada a na 99% z nich co jsem viděl tak kino reagovalo velmi pozitivně a všichni se smáli. Já se smál pořád. *:+* Co se týče rozpočtu, tak tohle snad ani nemohlo stát směšných 200 milionů. Prostě Bay umí a nikdo prostě NIKDO nedokáže za stejný rozpočet natočit to co ON. Nikdo totiž nemá v hlavě tak perfektně poskládaný film už před jeho natočením jako ON. Točí rychle a tak to stojí všechno méně peněz. Já smekám klobouk. Efekty naprosto dokonalé! Lepší vizuální efekty prostě nejdou a hotovo. Hudba super. Jablonky je prostě vynikající. A Linkin Park i Green Day k tomu filmu co by písničkový soundtrack sedli dokonale. Na závěr snad už jen říci, že NIKDO z režisérů nedokáže natočit akční scény jako Bay. A nebo ne akční scény. Ale vůbec všechny obrázky od Bay člověk musí úplně hltat. Jeho naoranžovělé záběry jsou k sežrání. A ve filmu se nachází také snad nejkrásnější záběr v historii kinematografie. Mluvím o tom jak je kameru po Megan. Půlka plátna zabírá Meganina hlava a druhou půlku za ní extrémně zpomalená helikoptéra prolétající nad její hlavou. To je záběr!!! Nikdo jiný prostě nedokáže ani ze setiny natočit film jako Michael Bay! NIKDO!!! Michael Bay je prostě bůh. At natočí film s kým chce tak vždycky je to film Michaela Baye. A jeho druzí Transformers jsou opět dokonalým letním filmem. V někerých ohledech o něco horší než jednička. V některých zase lepší. Prostě Michael stále jee na špici. A jeho 55 mega za středu je ještě pro tento film málo! Doufám, že akrtuální tržby budou ještě vyšší. Uvidíme večer. Transformers Revenge of the Fallen je prostě nejlepší film roku a lepší už jen těžko přijde. Je to velké, hlučné, drahé, velkolepé a americké! Takové to mám rád! *:+* Až budete v kině a na konci se bude skládat v lomu Devastator tak zkuste na okamžik ostrhnout oči od plátna a rozhlédhnout se po sále. Ceká vás opravdu zajímavý pohled. *:D**:D* 10 out of 10
Review
0 0
reagovat
55+ milionů za středu (včetně 16 milionů za půlnočky) = útok na třetí nejvyšší denní tržby všech dob (aktuálně třetí piráti 55,8)
136089
55+ milionů za středu (včetně 16 milionů za půlnočky) = útok na třetí nejvyšší denní tržby všech dob (aktuálně třetí piráti 55,8)
0 0
reagovat

vrele dik!

och chvala bohu:D:D az mi prslo zle z toho hlas z traileru..diki moc! hned a na t tesim viac!
136080
och chvala bohu*:D**:D* az mi prslo zle z toho hlas z traileru..diki moc! hned a na t tesim viac!
vrele dik!
0 0
reagovat

J_J

Optima dabuje stejně jako v jedničce Zdeněk Maryška... ;)
136078
Optima dabuje stejně jako v jedničce Zdeněk Maryška... *;)*
J_J
0 0
reagovat

otazka!

prosim vas,otazka na tych co uz tento fil videli:D:D
kto prepozical optomovi hlas v 2-ke?,ten uzasny hlas,co ho daboval v 1,alebo ten odporny,co ho daboval v traileri na 2???
136073
prosim vas,otazka na tych co uz tento fil videli*:D**:D* kto prepozical optomovi hlas v 2-ke?,ten uzasny hlas,co ho daboval v 1,alebo ten odporny,co ho daboval v traileri na 2???
otazka!
0 0
reagovat
Moc nechápu tu fascinaci Šanghají, jelikož je to víceméně jen nepřehlednej bordel (z Demolishera toho až do mostu není moc vidět) a jedinej důvod proč to jakž takž jde je, že je to jediná scéna ve který roboti spolupracujou a je poznat kde kterej co dělá. Jinak, Michael to přehnal, nacpal tam všechno a zároveň nic. Chybí "ikonický" lahůdkový záběry a hlavně pořádná kulervoucí bitka (všechny jsou děsně nevýrazný, jediný co mě sem tam bavilo byly některý fatality). Mytologie působí směšně, každej z robotů má jen omezený množství prostoru, Fallen je jak Venom ze třetího Spideyho. Jednička za stále čistejch 10/10, dvojka je ráda za "neutrálních" (nenudí to a hlavně, nejde to nenávidět) 6/10.

P.S: Dvojčata byly překvapivě fajn, navíc měly zřejmě nejlepší hlášku. Look at this.... :D
136071
Moc nechápu tu fascinaci Šanghají, jelikož je to víceméně jen nepřehlednej bordel (z Demolishera toho až do mostu není moc vidět) a jedinej důvod proč to jakž takž jde je, že je to jediná scéna ve který roboti spolupracujou a je poznat kde kterej co dělá. Jinak, Michael to přehnal, nacpal tam všechno a zároveň nic. Chybí "ikonický" lahůdkový záběry a hlavně pořádná kulervoucí bitka (všechny jsou děsně nevýrazný, jediný co mě sem tam bavilo byly některý fatality). Mytologie působí směšně, každej z robotů má jen omezený množství prostoru, Fallen je jak Venom ze třetího Spideyho. Jednička za stále čistejch 10/10, dvojka je ráda za "neutrálních" (nenudí to a hlavně, nejde to nenávidět) 6/10. P.S: Dvojčata byly překvapivě fajn, navíc měly zřejmě nejlepší hlášku. Look at this.... *:D*
0 0
reagovat
Poslední dobou je se mnou asi něco špatně, ale tohle je po Stáhni mě do pekla už druhej film, kterej mě zklamal. Jasně, bylo tam víc robotů, víc triků, ale všechna ta akce mi přišla šíleně statická a bez náboje...možná je to tím, že po dvacátém výbuchu (asi po deseti minutách filmu) člověk otupí a už mu to přijde jen jako pohledný obrázky. Každopádně trailer na 2012 mě svými 2,5 minutami oslovil víc, než celý Transformers 2. PS Finále bylo fajn...a ty dvě obří koule mě budou strašit ve snech :)
136068
Poslední dobou je se mnou asi něco špatně, ale tohle je po Stáhni mě do pekla už druhej film, kterej mě zklamal. Jasně, bylo tam víc robotů, víc triků, ale všechna ta akce mi přišla šíleně statická a bez náboje...možná je to tím, že po dvacátém výbuchu (asi po deseti minutách filmu) člověk otupí a už mu to přijde jen jako pohledný obrázky. Každopádně trailer na 2012 mě svými 2,5 minutami oslovil víc, než celý Transformers 2. PS Finále bylo fajn...a ty dvě obří koule mě budou strašit ve snech :)
0 0
reagovat
duro: jsem rad, ze te muj koncept zaujal :D Jinak jeste k te scene v sanghaji, ja vam nevim, ale me proste nejak spickova nepripadala... Ano, bylo to velke, ale jedine co jsem v ni poradne videl SPOILER - bylo uz ukazane v traileru a to rozboreni mostu a rozriznuti audi vejpul. Ostatni bylo tak rychle, ze jsem mel co delat, abych postrehnul alespon vsechny barvicky ;) A jestli to pujde takhle dal a jeste vsichni zrychli, za chvili si to pote vychutname az doma, abysme si to mohli stopnout a neco poradne postrehnout a tim nemyslim jen Baye a TF2 8)
136065
duro: jsem rad, ze te muj koncept zaujal *:D* Jinak jeste k te scene v sanghaji, ja vam nevim, ale me proste nejak spickova nepripadala... Ano, bylo to velke, ale jedine co jsem v ni poradne videl SPOILER - bylo uz ukazane v traileru a to rozboreni mostu a rozriznuti audi vejpul. Ostatni bylo tak rychle, ze jsem mel co delat, abych postrehnul alespon vsechny barvicky *;)* A jestli to pujde takhle dal a jeste vsichni zrychli, za chvili si to pote vychutname az doma, abysme si to mohli stopnout a neco poradne postrehnout a tim nemyslim jen Baye a TF2 *8)*
0 0
reagovat
Tak jsem zpátky a bylo to FUCKING AWESOME;);)Od první do poslední minuty jsem si to vychutnal,dabing jsem překousnul,akční scény výborný,že tam byle úchylné scény?HEH,já se skvěle bavil a se mnou celý sál,shiův spolubydlící nemá chybu:D:DŽe prý špatné Finále?Tak to nevim na čem jste byli,finále bylo vynikající.A že SPOILER armáda použije nějáký tajný super dělo,nevim proč tohle řešíte ve filmu,kde se mlátí obrovští roboti KONEC SPOILERU,pro mě lepší než jednička,více akce,více vtipné,více robotů,jsoundtrack sice horší než u jedničky,ale přesto výborný,obvzláště v muzeu a poté na poušti;)Vím,že 2 titukované kopie kolují po cinestarech,a až se dostane aj do Pardubic,du znovu a užiju si to ještě mnohem víc.Takže jasných 10/10,a už se těšim na 1.července 2011:):)
136062
Tak jsem zpátky a bylo to FUCKING AWESOME*;)**;)*Od první do poslední minuty jsem si to vychutnal,dabing jsem překousnul,akční scény výborný,že tam byle úchylné scény?HEH,já se skvěle bavil a se mnou celý sál,shiův spolubydlící nemá chybu*:D**:D*Že prý špatné Finále?Tak to nevim na čem jste byli,finále bylo vynikající.A že SPOILER armáda použije nějáký tajný super dělo,nevim proč tohle řešíte ve filmu,kde se mlátí obrovští roboti KONEC SPOILERU,pro mě lepší než jednička,více akce,více vtipné,více robotů,jsoundtrack sice horší než u jedničky,ale přesto výborný,obvzláště v muzeu a poté na poušti*;)*Vím,že 2 titukované kopie kolují po cinestarech,a až se dostane aj do Pardubic,du znovu a užiju si to ještě mnohem víc.Takže jasných 10/10,a už se těšim na 1.července 2011*:)**:)*
0 0
reagovat

2 RainMakeR

Po titulcích žádný dovětek není..
136056
Po titulcích žádný dovětek není..
2 RainMakeR
0 0
reagovat
whiterainmaker: prestan psat commenty jednou rukou ju?
136052
whiterainmaker: prestan psat commenty jednou rukou ju?
0 0
reagovat

vZeč

no měla by tam být jistá scéna ale není to ofico.....
136051
no měla by tam být jistá scéna ale není to ofico.....
vZeč
0 0
reagovat
po titulcích něco je?
136050
po titulcích něco je?
0 0
reagovat
dnes jsem seděl a jen se kochal už jsem vypustil titulky a během filmu mě několikrát zamrazilo po celým těle(což včera nebylo) především když zazněl arrival to earth z jedničky v muzeu a samozřejmě když ON povstal znovu.
famozní geniální prostě Bayovské :-)
btw v patek si to dám ve VC na Andělu a schválně počkám až do konce titulků.....
a uvod v Shanghaji je ultimátní!!!!!
136049
dnes jsem seděl a jen se kochal už jsem vypustil titulky a během filmu mě několikrát zamrazilo po celým těle(což včera nebylo) především když zazněl arrival to earth z jedničky v muzeu a samozřejmě když ON povstal znovu. famozní geniální prostě Bayovské :-) btw v patek si to dám ve VC na Andělu a schválně počkám až do konce titulků..... a uvod v Shanghaji je ultimátní!!!!!
0 0
reagovat
J_J: jj, je to vykradačka, někdo to už tady nebo v profilu filmu psal...
136041
J_J: jj, je to vykradačka, někdo to už tady nebo v profilu filmu psal...
0 0
reagovat

J_J

eh? tak to bych teda neřekl ;)

jinak, jak tak prolejzám ty reakce diváků v USA, ten rozkol mezi recenzenty a běžným divákem je poměrně velký. Samozřejmě na půlnočky razí hlavně fandové, ale i tak...
136033
eh? tak to bych teda neřekl *;)* jinak, jak tak prolejzám ty reakce diváků v USA, ten rozkol mezi recenzenty a běžným divákem je poměrně velký. Samozřejmě na půlnočky razí hlavně fandové, ale i tak...
J_J
0 0
reagovat

!!!

aaa uz som si spomenul...
Ta prva skladba zo Score soundtracku k TFS2 " Prime " mi hrooozne evokuje ,(ja si skor myslim ze su skoro uplne zhodne) temu skladby z Temneho rytiera " Like a Dog Chasing Cars "....alebo mi sibe??:D:D:D
136032
aaa uz som si spomenul... Ta prva skladba zo Score soundtracku k TFS2 " Prime " mi hrooozne evokuje ,(ja si skor myslim ze su skoro uplne zhodne) temu skladby z Temneho rytiera " Like a Dog Chasing Cars "....alebo mi sibe??*:D**:D**:D*
!!!
0 0
reagovat
Podle Variety dokonce 16 mega za půlnočky :+
136031
Podle Variety dokonce 16 mega za půlnočky *:+*
0 0
reagovat
Tak za hodku uvidím,bohužel dabovanou verzi,snad se do pardubic dostane aj verze s titulkama:)
136030
Tak za hodku uvidím,bohužel dabovanou verzi,snad se do pardubic dostane aj verze s titulkama*:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se