Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Báječný svět shopaholiků: Recenze

příspěvky 1 - 11 Napsat příspěvek
:D:D:D
129137
*:D**:D**:D*
0 0
reagovat

popik

Donesu kýbl,pěnu a nějakou žíňku:D
129116
Donesu kýbl,pěnu a nějakou žíňku*:D*
popik
0 0
reagovat
Girl fight! :)
129113
Girl fight! :)
0 0
reagovat

...holici

Jak vidím, fórum inteligentních diváků se krásně shoduje na tom, jaký je to brak, škvár, hrůza k zblití - a v některých případech kvůli tomu nesmyslně plýtvá slovy. Proč? Vážně chodíte do kina hodnotit? Mně se to líbilo. Včetně úchylného recepčního a šarmantní Cristin Scott Thomas (ano, ta tam byla taky, ale nikdo ji, zdá se, nezaregistroval). Šla jsem na oddechovku, nezklamala mě. Fraška jako fraška zahraná - to není špatná bilance.Viděla jsem mnohem horší kusy. A pokud jde o Svatbu mého nejlepšího přítele - to je naprosto nekomická komedie, v sekáči by ležela hodně dlouho. A nezachraňuje ji ani jinak úchvatná Julia Roberts.
So what´s the difference, "taken" Charlotte? 8)8)
129103
Jak vidím, fórum inteligentních diváků se krásně shoduje na tom, jaký je to brak, škvár, hrůza k zblití - a v některých případech kvůli tomu nesmyslně plýtvá slovy. Proč? Vážně chodíte do kina hodnotit? Mně se to líbilo. Včetně úchylného recepčního a šarmantní Cristin Scott Thomas (ano, ta tam byla taky, ale nikdo ji, zdá se, nezaregistroval). Šla jsem na oddechovku, nezklamala mě. Fraška jako fraška zahraná - to není špatná bilance.Viděla jsem mnohem horší kusy. A pokud jde o Svatbu mého nejlepšího přítele - to je naprosto nekomická komedie, v sekáči by ležela hodně dlouho. A nezachraňuje ji ani jinak úchvatná Julia Roberts. So what´s the difference, "taken" Charlotte? *8)**8)*
...holici
0 0
reagovat
Koukám, že láska nejen hory, ale i horory přenáší:))
128693
Koukám, že láska nejen hory, ale i horory přenáší*:))*
0 0
reagovat
A recepční těžce rulez.:D "SENT":D
128692
A recepční těžce rulez.*:D* "SENT"*:D*
0 0
reagovat
Žlutou? Nikdy!:D
128691
Žlutou? Nikdy!*:D*
0 0
reagovat
Psema: Já se teda... ne, já nemůžu takhle veřejně, proti rozpečenejm houskám se nedá bojovat. ("Hlavně si k tomu neber žlutou." :D ) A ten recepční... ne!
128688
Psema: Já se teda... ne, já nemůžu takhle veřejně, proti rozpečenejm houskám se nedá bojovat. ("Hlavně si k tomu neber žlutou." *:D* ) A ten recepční... ne!
0 0
reagovat
KarelR: kámo, já se bavil tak skvěle, že jsem žádnej plakát neviděl. Ale aspoň mám další důvod jít podruhý. :D
128687
KarelR: kámo, já se bavil tak skvěle, že jsem žádnej plakát neviděl. Ale aspoň mám další důvod jít podruhý. *:D*
0 0
reagovat
Tak ten avizovanej první plakát Princ of Persia tam je a snad nejsem sám, kdo si ho všimnul. Je na něm řvoucí Jake a stojí nějak proti větru, tudíž mu vlaje háro do obličeje. Je ale vidět z dost blbýho úhlu (obří banner na baráku a kamera míří na odlesk na projíždějícím autě), tak jsem nebyl schopnej posoudit, jestli to vypadá cool nebo ne :)
128685
Tak ten avizovanej první plakát Princ of Persia tam je a snad nejsem sám, kdo si ho všimnul. Je na něm řvoucí Jake a stojí nějak proti větru, tudíž mu vlaje háro do obličeje. Je ale vidět z dost blbýho úhlu (obří banner na baráku a kamera míří na odlesk na projíždějícím autě), tak jsem nebyl schopnej posoudit, jestli to vypadá cool nebo ne :)
0 0
reagovat
Devil´s name? Prada. Podobně jako filmy o drogách, snímek o závislosti na nakupování je pro mě tak trochu sci-fi realita, protože až na výjimky pokládám nákupní činnost (především v oblasti textilu) za trest úměrný veřejným pracím. Nicméně kdybych žila v New Yorku, metropoli světového shopoholismu, mluvily by na mě figuríny z výloh a jinou radost než přeplněný šatník od světových značek bych ve svém životě neměla, možná bych stejně jako hlavní hrdinka bojovala s ostatními zoufalými ženami o poslední kus ohavné blůzy zn. (Dosaďte jméno, jehož cena vám vyráží dech:) Velmi ráda bych psala o tom, jak mezi hadříky a spodničkami plavou kusy moudrých pravd o tom, že život na dluh je zkáza mikro i makroekonomiky, velmi ráda bych konstatovala, jak bystře ten film kritizuje zvěrstva konzumerismu, velmi ráda analyzovala, jak vypovídá o generaci "Nosím, tedy jsem. " Jenže nemohu. Tenhle pokus lavíruje mezi popelčím příběhem /ačkoli tahle nešťastnice má střevíčků plnou garsonku/ a těmi nejpovrchnějšími dialogy, které scenáristé vyřadily ze Sex and the city. Chybí tomu sofistikovanost, nadhled a humor, od úplné zkázy to zachraňuje jen roztomilý kukuč Isly Fisher, sympatické gentlemanství krásného Hugha Dancyho, snesitelné řemeslné standardy a přijatelný soundtrack. Chlapce z toho vynechte- zelená šála by je po půlhodině uškrtila- a dívkám bych doporučila spíš zajít do sekáče: na My best friend´s wedding. 45%

Recenze příkrá, ale přesná a spravedlivá, jen mi tedy nepřipadá, že na tom fiasku měl Hogan zásadní podíl. Se scénářem, kde je na každé stránce místo storyboardu rozkreslena výloha-skříň-výloha, se toho asi moc spáchat nedá. Mluvící figuríny a parodie na AA ale nebyly úplně zabité.
127864
Devil´s name? Prada. Podobně jako filmy o drogách, snímek o závislosti na nakupování je pro mě tak trochu sci-fi realita, protože až na výjimky pokládám nákupní činnost (především v oblasti textilu) za trest úměrný veřejným pracím. Nicméně kdybych žila v New Yorku, metropoli světového shopoholismu, mluvily by na mě figuríny z výloh a jinou radost než přeplněný šatník od světových značek bych ve svém životě neměla, možná bych stejně jako hlavní hrdinka bojovala s ostatními zoufalými ženami o poslední kus ohavné blůzy zn. (Dosaďte jméno, jehož cena vám vyráží dech:) Velmi ráda bych psala o tom, jak mezi hadříky a spodničkami plavou kusy moudrých pravd o tom, že život na dluh je zkáza mikro i makroekonomiky, velmi ráda bych konstatovala, jak bystře ten film kritizuje zvěrstva konzumerismu, velmi ráda analyzovala, jak vypovídá o generaci "Nosím, tedy jsem. " Jenže nemohu. Tenhle pokus lavíruje mezi popelčím příběhem /ačkoli tahle nešťastnice má střevíčků plnou garsonku/ a těmi nejpovrchnějšími dialogy, které scenáristé vyřadily ze Sex and the city. Chybí tomu sofistikovanost, nadhled a humor, od úplné zkázy to zachraňuje jen roztomilý kukuč Isly Fisher, sympatické gentlemanství krásného Hugha Dancyho, snesitelné řemeslné standardy a přijatelný soundtrack. Chlapce z toho vynechte- zelená šála by je po půlhodině uškrtila- a dívkám bych doporučila spíš zajít do sekáče: na My best friend´s wedding. 45% Recenze příkrá, ale přesná a spravedlivá, jen mi tedy nepřipadá, že na tom fiasku měl Hogan zásadní podíl. Se scénářem, kde je na každé stránce místo storyboardu rozkreslena výloha-skříň-výloha, se toho asi moc spáchat nedá. Mluvící figuríny a parodie na AA ale nebyly úplně zabité.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se