Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Monstra vs Vetřelci: Recenze

příspěvky 1 - 19 Napsat příspěvek
musim sa zmierit s tym ze B.O.B. je pre mna kultovou postavickou vo svete filmu
129335
musim sa zmierit s tym ze B.O.B. je pre mna kultovou postavickou vo svete filmu
0 0
reagovat

Mr.Hlad

len dufam ze to nebolo ironicky :D:D:D:D:D
127553
len dufam ze to nebolo ironicky *:D**:D**:D**:D**:D*
Mr.Hlad
0 0
reagovat

Mr. Hlad

lol (:
127534
lol (:
Mr. Hlad
0 0
reagovat

dexterko

Jsi moudrý.
127532
Jsi moudrý.
dexterko
0 0
reagovat
myslim ze tento animak je taka dreamworksovska klasika, komu sa paci madagascar, over the hege a podobne bude spokojny, komu sa taketo filmy nepacia vobec..nech sa tymto filmom vobec nezatazuje..aspon ubudnu negativne reakcie :D
127529
myslim ze tento animak je taka dreamworksovska klasika, komu sa paci madagascar, over the hege a podobne bude spokojny, komu sa taketo filmy nepacia vobec..nech sa tymto filmom vobec nezatazuje..aspon ubudnu negativne reakcie *:D*
0 0
reagovat
Nevím co je lepší-mít perfektní příběh za cenu neustálého poučování tipu,krást se nemá anebo příběh který většinu času nudí,ale na nejaké otravné poučování v něm nenarazíte jak je rok doluhej?
Monstra jsou po příbehové nebo jakékoliv zdělovací stránce velmi slabím filmem,většina postav je nudná a otravná. Po technické stránce to jde Dreamworksu film od filmu lépe,ikdyž davové postravy např.vojáci,čumilové v pozadí,jsou pořád stejně strozí jako ve jakémkoliv jiném Dreamworksovském filmu.

Můj 3D test:
Monstra sem viděl v Cinema City a Cinestaru v Plzni,obojí ve 3D-musím hned na začátku říct,že CC u mě je v tomto souboji jednoznačným vítězem a to ze dvou důvodů:1)Brýle jež Cinestar používá jsou cca 2x težší než v CC,takže mi neustále sjížděli z nosu a vůbec mi neseděli obroučky kolem hlavy a poměrně dlouho mi trvalo než sem si na tyto rušiávé aspekty zvyknul a začal si užívat 3 rozměr filmu. 2)Druhá věc je pro mě velica vážná a doufám,že s tím Cinestar bude v budoucnu jěště něco dělat,v digitální promítačce !!mají nastavené špatně barvy!!,místo fialového míče který oznamuje 3D rozměr v úvodu filmu,hopsá šedivý míč,místo jakékoliv ČERVENÉ barvy je ORANŽOVÁ a místo světle zelené je tirkisová. Hlavně druhý důvod je pro mě neomluvitelná chyba.
127525
Nevím co je lepší-mít perfektní příběh za cenu neustálého poučování tipu,krást se nemá anebo příběh který většinu času nudí,ale na nejaké otravné poučování v něm nenarazíte jak je rok doluhej? Monstra jsou po příbehové nebo jakékoliv zdělovací stránce velmi slabím filmem,většina postav je nudná a otravná. Po technické stránce to jde Dreamworksu film od filmu lépe,ikdyž davové postravy např.vojáci,čumilové v pozadí,jsou pořád stejně strozí jako ve jakémkoliv jiném Dreamworksovském filmu. Můj 3D test: Monstra sem viděl v Cinema City a Cinestaru v Plzni,obojí ve 3D-musím hned na začátku říct,že CC u mě je v tomto souboji jednoznačným vítězem a to ze dvou důvodů:1)Brýle jež Cinestar používá jsou cca 2x težší než v CC,takže mi neustále sjížděli z nosu a vůbec mi neseděli obroučky kolem hlavy a poměrně dlouho mi trvalo než sem si na tyto rušiávé aspekty zvyknul a začal si užívat 3 rozměr filmu. 2)Druhá věc je pro mě velica vážná a doufám,že s tím Cinestar bude v budoucnu jěště něco dělat,v digitální promítačce !!mají nastavené špatně barvy!!,místo fialového míče který oznamuje 3D rozměr v úvodu filmu,hopsá šedivý míč,místo jakékoliv ČERVENÉ barvy je ORANŽOVÁ a místo světle zelené je tirkisová. Hlavně druhý důvod je pro mě neomluvitelná chyba.
0 0
reagovat
Já tedy nechápu, proč by měl mít animák (nebo obecně jakýkoli film, pokud se tedy nejedná o drama) nutně nějakou hloubku nebo přesah. Prostě to je taková moderní pouťová atrakce a pak má smysl hodnotit, jestli to jako atrakce funguje nebo ne. U akčňáků (a to nemusí jít zrovna o Komando :))) nebo hororů nedostatek hloubky taky nikdo neřeší. :)
127514
Já tedy nechápu, proč by měl mít animák (nebo obecně jakýkoli film, pokud se tedy nejedná o drama) nutně nějakou hloubku nebo přesah. Prostě to je taková moderní pouťová atrakce a pak má smysl hodnotit, jestli to jako atrakce funguje nebo ne. U akčňáků (a to nemusí jít zrovna o Komando *:))*) nebo hororů nedostatek hloubky taky nikdo neřeší. :)
0 0
reagovat
No rozhodně jsem byl spokojenější, než s Boltem. Ten mi přišel takový nijaký a moc dětský. A druhý den jsem už nevěděl moc o čem to bylo. To MvA mi přišlo o dost lepší..
127511
No rozhodně jsem byl spokojenější, než s Boltem. Ten mi přišel takový nijaký a moc dětský. A druhý den jsem už nevěděl moc o čem to bylo. To MvA mi přišlo o dost lepší..
0 0
reagovat
Jako bez keců jsem dneska přemýšlel, co že jsem to dělal včera odpoledne. Fakt jsem na ten film zapomněl. Dvojku bych dal za dva roky klidně, ale chtělo by to hodně dopilovat.
127508
Jako bez keců jsem dneska přemýšlel, co že jsem to dělal včera odpoledne. Fakt jsem na ten film zapomněl. Dvojku bych dal za dva roky klidně, ale chtělo by to hodně dopilovat.
0 0
reagovat
S osmi :D

No mě tam spíš vadily i ty slabý pokusy o poselství (na střeše, na lodi), když je pauza mezi nabušenou akcí a chudák holka řeší, jak má bejt vlastně sama sebou. Za nejslabší část filmu třeba považuju úvod, kde je ten nudnej rozhovor někde za kostelem a má snad pět minut. Jinak to totiž bylo překvapivě svižný a spíš se tam rejpalo do globálních katastrof (Dáme kafčo? :), než aby do toho někdo cpal složitější dějový oblouky. Nicméně mě dost zajímá, jak může tenhle film obstát na druhej pokus. Jestli tam právě něco hlubšího nebude chybět a člověka ta povrchní zábava neomrzí.
127507
S osmi *:D* No mě tam spíš vadily i ty slabý pokusy o poselství (na střeše, na lodi), když je pauza mezi nabušenou akcí a chudák holka řeší, jak má bejt vlastně sama sebou. Za nejslabší část filmu třeba považuju úvod, kde je ten nudnej rozhovor někde za kostelem a má snad pět minut. Jinak to totiž bylo překvapivě svižný a spíš se tam rejpalo do globálních katastrof (Dáme kafčo? :), než aby do toho někdo cpal složitější dějový oblouky. Nicméně mě dost zajímá, jak může tenhle film obstát na druhej pokus. Jestli tam právě něco hlubšího nebude chybět a člověka ta povrchní zábava neomrzí.
0 0
reagovat
s kouskama ananasu uvnitř?

Jako bavil jsem se a líbilo se mi to, ale chtěl jsem víc a tak od půlky jsem měl pocit, že to je trošku odfláknutá práce a že se o přidání nějaké hodnoty navíc nikdo ani moc nesnažil.
127506
s kouskama ananasu uvnitř? Jako bavil jsem se a líbilo se mi to, ale chtěl jsem víc a tak od půlky jsem měl pocit, že to je trošku odfláknutá práce a že se o přidání nějaké hodnoty navíc nikdo ani moc nesnažil.
0 0
reagovat

Mr. Hlad

The Dark Side isn't afraid of you... :) No měl jsem z tý recky trochu pocit, že jsi takovej téměř neuspokojitelnej divák animáků. Ale všechny samozřejmě nemůžou bejt tak geniální jako Úžasňákovi, což souhlasím, je v tomhle směru zatím nepřekonaná špička ;)

A těším se na graf. Nejlíp koláčovej s nějakým želé :)
127505
The Dark Side isn't afraid of you... :) No měl jsem z tý recky trochu pocit, že jsi takovej téměř neuspokojitelnej divák animáků. Ale všechny samozřejmě nemůžou bejt tak geniální jako Úžasňákovi, což souhlasím, je v tomhle směru zatím nepřekonaná špička ;) A těším se na graf. Nejlíp koláčovej s nějakým želé :)
Mr. Hlad
0 0
reagovat

KarelR

Don`t fuck with jedi master, son... :) Předpokládám, že jenom držkuješ a že dobře víš, jak jsem to myslel :) Ale pro jistotu - se zábavností/hloubkou v kauze Vall-I a Monstra je to jako s jídlem. Taky ho můžeš mít přesolený nebo nedosolený, ale ideálně je to akorát. A oba k té ideálnosti mají daleko, jen každý jinak.

Ideálně to "nasolili" právě zmínění Úžasňákovi.
Jestli máš furt problém, můžu ti to nakreslit a poslat mailem ;)
127504
Don`t fuck with jedi master, son... :) Předpokládám, že jenom držkuješ a že dobře víš, jak jsem to myslel :) Ale pro jistotu - se zábavností/hloubkou v kauze Vall-I a Monstra je to jako s jídlem. Taky ho můžeš mít přesolený nebo nedosolený, ale ideálně je to akorát. A oba k té ideálnosti mají daleko, jen každý jinak. Ideálně to "nasolili" právě zmínění Úžasňákovi. Jestli máš furt problém, můžu ti to nakreslit a poslat mailem *;)*
KarelR
0 0
reagovat
na ten film půjdu z jedinýho důvodu a to je 3D.
dabing asi budu muset překousnout ;)
127503
na ten film půjdu z jedinýho důvodu a to je 3D. dabing asi budu muset překousnout *;)*
0 0
reagovat
Já jsem se skvěle bavil, film je u mě za 4/5, ale 3D efekt to vytáhnul na 5/5 :) Prostě jednoduchý film, u kterého si rád odpočinu a pobavím se. Pixar pořád vede, bez debat, ale tohle je víc pop-cornové. :+
127502
Já jsem se skvěle bavil, film je u mě za 4/5, ale 3D efekt to vytáhnul na 5/5 :) Prostě jednoduchý film, u kterého si rád odpočinu a pobavím se. Pixar pořád vede, bez debat, ale tohle je víc pop-cornové. *:+*
0 0
reagovat
Na to originální znění se neskutečně těším...
127501
Na to originální znění se neskutečně těším...
0 0
reagovat
Takže když se animák snaží mít poselství, je to nuda. A když to nuda není a je to celou stopáž hrozně našlapaný a vtipný, tak tomu zas chybí přesah. Chápu :)

U mě výborná věc s parádníma hláškama a pár geniálníma scénama (první setkání, Bob na mostě, infiltrace lodi...), na kterou se kdykoliv rád podívám znova a dal bych půl království za kopii s originálním zněním. A oslavovaná Panda mi po tomhle přijde ještě horší.
127499
Takže když se animák snaží mít poselství, je to nuda. A když to nuda není a je to celou stopáž hrozně našlapaný a vtipný, tak tomu zas chybí přesah. Chápu :) U mě výborná věc s parádníma hláškama a pár geniálníma scénama (první setkání, Bob na mostě, infiltrace lodi...), na kterou se kdykoliv rád podívám znova a dal bych půl království za kopii s originálním zněním. A oslavovaná Panda mi po tomhle přijde ještě horší.
0 0
reagovat
S recenzí souhlasím a ještě bych přidal, že mě většina postav skoro celou dobu otravovala a to v čele s Dr. Švábem a hlavní hrdinkou. Jinak B.O.B. je skutečný bourák a presidentova "uvítací řeč" je něco co se musí vidět.
127498
S recenzí souhlasím a ještě bych přidal, že mě většina postav skoro celou dobu otravovala a to v čele s Dr. Švábem a hlavní hrdinkou. Jinak B.O.B. je skutečný bourák a presidentova "uvítací řeč" je něco co se musí vidět.
0 0
reagovat
Mě se právě líbila ta jednoduchost, výplachovost. Příběh se nezabývá nějakýma složitostma, rychle se žene vpřed, do toho rulézní vtípky. U mě se todlenco zařadilo k mým nejoblíbenějším animákům jako Shrek 2 a Kung-Fu Panda (:
127495
Mě se právě líbila ta jednoduchost, výplachovost. Příběh se nezabývá nějakýma složitostma, rychle se žene vpřed, do toho rulézní vtípky. U mě se todlenco zařadilo k mým nejoblíbenějším animákům jako Shrek 2 a Kung-Fu Panda (:
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se