Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Doll ... what?

příspěvky 21 - 27 Napsat příspěvek
liuk: Já si právě myslím, že to tady bude trochu jiný. Přeci jenom téma přátelství už Whedon prozkoumal v Buffy (to jak je člověk potřebuje když dospívá) a ve Firefly (klasický věřím člověku vedle mě svým životem) a v Dollhousu to ani nelze, protože si hlavní hrdinka zkrátka žádný nemůže udělat.

Spíš čekám, že na to půjde zase z novýho úhlu a vymyslí nějaký vyvíjející se vztahy mezi loutkama, který by se vlastně přátelit neměli, ale určitě tam časem bude nějakej háček, až bude Echo "nabývat vědomí." Každopádně tu ani nečekám ten gang, co by se pošťuchoval, což souvisí s tím úbytkem humoru.
123019
liuk: Já si právě myslím, že to tady bude trochu jiný. Přeci jenom téma přátelství už Whedon prozkoumal v Buffy (to jak je člověk potřebuje když dospívá) a ve Firefly (klasický věřím člověku vedle mě svým životem) a v Dollhousu to ani nelze, protože si hlavní hrdinka zkrátka žádný nemůže udělat. Spíš čekám, že na to půjde zase z novýho úhlu a vymyslí nějaký vyvíjející se vztahy mezi loutkama, který by se vlastně přátelit neměli, ale určitě tam časem bude nějakej háček, až bude Echo "nabývat vědomí." Každopádně tu ani nečekám ten gang, co by se pošťuchoval, což souvisí s tím úbytkem humoru.
0 0
reagovat
Pilot me nijak nenadchl. I'll pass..
123015
Pilot me nijak nenadchl. I'll pass..
0 0
reagovat
KarelR: Tak to je supr, Reilly vypadá jako fajnový chlápek, snad nezklame. :) Snad si celý FOX konečně uvědomí, že má v rukávu něco velmi slibného a nenechá si zase utéct možné televizní zisky od fanoušků z prodeje na DVD a z filmu v kinech. :) Klíčový bude příští týden, kdy se uvidí, jestli na pilot koukalo hodně lidí, kteří naladí znova jen pokud je pilot chytal za koule a nebo lidi, kterým je Whedonův pomalu rozkvétající způsob blízký. Ale bojím se, protože když si vzpomenu že jsem na první sezónu Buffy koukal snad 3/4 roku a teď ten seriál nejvíc miluju, tak aby to nefungovalo i zde u ostatních. :)
Ještě k seriálu: tvůj megačlánek je fajn a se vším souhlasím, jen mě docela překvapuje jak se zatím v Dollhouse nerýsuje žádná krafací "Scooby Gang" skupina, který byla v Buffy, Angelovi i Firefly evidentní hned od začátku. Tady jedou všichni zatím hrozně za sebe, a i když proč ne - změna je život, tak já chci vidět nejaké opravdové kamarády ve Whedonové seriálu. To je to co umí zachytit úplně nejlépe, totiž. :)
123011
KarelR: Tak to je supr, Reilly vypadá jako fajnový chlápek, snad nezklame. *:)* Snad si celý FOX konečně uvědomí, že má v rukávu něco velmi slibného a nenechá si zase utéct možné televizní zisky od fanoušků z prodeje na DVD a z filmu v kinech. *:)* Klíčový bude příští týden, kdy se uvidí, jestli na pilot koukalo hodně lidí, kteří naladí znova jen pokud je pilot chytal za koule a nebo lidi, kterým je Whedonův pomalu rozkvétající způsob blízký. Ale bojím se, protože když si vzpomenu že jsem na první sezónu Buffy koukal snad 3/4 roku a teď ten seriál nejvíc miluju, tak aby to nefungovalo i zde u ostatních. *:)* Ještě k seriálu: tvůj megačlánek je fajn a se vším souhlasím, jen mě docela překvapuje jak se zatím v Dollhouse nerýsuje žádná krafací "Scooby Gang" skupina, který byla v Buffy, Angelovi i Firefly evidentní hned od začátku. Tady jedou všichni zatím hrozně za sebe, a i když proč ne - změna je život, tak já chci vidět nejaké opravdové kamarády ve Whedonové seriálu. To je to co umí zachytit úplně nejlépe, totiž. *:)*
0 0
reagovat

liuk

Reilly slíbil, že odvysílaj 13 existujících dílů, ať se děje cokoliv. Jinak se Dollhouse ještě umístil v nějakým Top 10 na iTunes a vůbec si vede výborně v různejch podobnejch internetovejch službách. Těch 4,7 v bedně není žádný obrovský zklámání, i když je to furt lehce pod odhadama. Každopádně ten seriál naznačuje, že jeho cílová skupina zkrátka nesedí doma v pátek večer a spíš se na něj následně dívá na streamovacích službách na netu, což je docela důležitá věc pro byznys do budoucna.
123008
Reilly slíbil, že odvysílaj 13 existujících dílů, ať se děje cokoliv. Jinak se Dollhouse ještě umístil v nějakým Top 10 na iTunes a vůbec si vede výborně v různejch podobnejch internetovejch službách. Těch 4,7 v bedně není žádný obrovský zklámání, i když je to furt lehce pod odhadama. Každopádně ten seriál naznačuje, že jeho cílová skupina zkrátka nesedí doma v pátek večer a spíš se na něj následně dívá na streamovacích službách na netu, což je docela důležitá věc pro byznys do budoucna.
liuk
0 0
reagovat
TedGeorge: On je problém, že se nejednalo o dotáčky, ale afaik o úplně nově natočený pilotní díl, kdy sice Whedon říkal, že se na tom s FOXem domluvili bilaterálně, ale věř tomu. 8) Whedon neřekne, jaký jsou FOX děvky, ze mu hrabou do seriálů, když mu ho budou teprve uvádět.
123006
TedGeorge: On je problém, že se nejednalo o dotáčky, ale afaik o úplně nově natočený pilotní díl, kdy sice Whedon říkal, že se na tom s FOXem domluvili bilaterálně, ale věř tomu. *8)* Whedon neřekne, jaký jsou FOX děvky, ze mu hrabou do seriálů, když mu ho budou teprve uvádět.
0 0
reagovat
Ono 4,7 miliónů není tak málo, protože podíl u diváků mezi 18-49 lety mělo Dollhouse druhý největší v daném čase (i když je fakt, že po nějaké Supernanny :o na ABC). Ten share byl 2.0/6 a udržel se celou hodinu bez ztráty kytičky. Navíc to šlo po brzy zrušeném Terminátorovi, který už nikoho nezajímá a sledovanost proti němu docela výrazně narostla. A ta sledovanost byla vyšší než u programu, který měla FOX před premiérou Dollhouse (nějaké soutěže). Navíc pátek není zrovna dobrý čas pro uvádění seriálu pro středně mladé, a tak se dá čekat že bude Dollhouse klidně jeden z nejnahrávanějších pořadů. A posledním (snad) kladným faktorem je nový programový ředitel FOXu Kevin Reilly, se kterým je snad Whedon nějak dohodnutý, jinak po případném zrušení opravdu nebudu chápat, proč na FOX znova šel, když CW by ho asi neodmítla a za 5 miliónů diváků by skákala do stropu.
123005
Ono 4,7 miliónů není tak málo, protože podíl u diváků mezi 18-49 lety mělo Dollhouse druhý největší v daném čase (i když je fakt, že po nějaké Supernanny *:o* na ABC). Ten share byl 2.0/6 a udržel se celou hodinu bez ztráty kytičky. Navíc to šlo po brzy zrušeném Terminátorovi, který už nikoho nezajímá a sledovanost proti němu docela výrazně narostla. A ta sledovanost byla vyšší než u programu, který měla FOX před premiérou Dollhouse (nějaké soutěže). Navíc pátek není zrovna dobrý čas pro uvádění seriálu pro středně mladé, a tak se dá čekat že bude Dollhouse klidně jeden z nejnahrávanějších pořadů. A posledním (snad) kladným faktorem je nový programový ředitel FOXu [link="http://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_Reilly"]Kevin Reilly[/link], se kterým je snad Whedon nějak dohodnutý, jinak po případném zrušení opravdu nebudu chápat, proč na FOX znova šel, když CW by ho asi neodmítla a za 5 miliónů diváků by skákala do stropu.
0 0
reagovat
Já jsem z Dollhousu upřímně nadšenej, Whedon pořád umí. Nějak sem nepochopil naznačované rovnítko dotáčky = pochybná kvalita. Výjimečně bych si dovolil upozornit na zajímavý článek rozebírající pilot tohoto seriálu na konkurenčním serveru Gorilla. Snad mi to redakce pro jednou odpustí;)
123003
Já jsem z Dollhousu upřímně nadšenej, Whedon pořád umí. Nějak sem nepochopil naznačované rovnítko dotáčky = pochybná kvalita. Výjimečně bych si dovolil upozornit na zajímavý článek rozebírající pilot tohoto seriálu na konkurenčním serveru Gorilla. Snad mi to redakce pro jednou odpustí*;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se