Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Česká RAPublika: Recenze

příspěvky 1 - 9 Napsat příspěvek
kocour: takze Dzandzeje :)) jo ten neni blbe :) ale svuj je hodne a jinej je taky dost :)
115542
kocour: takze Dzandzeje :)) jo ten neni blbe :) ale svuj je hodne a jinej je taky dost :)
0 0
reagovat
snad tam dokonce v tom filmu řek i Boris Klimeš nebo co....:) jsou to týpci :D
115196
snad tam dokonce v tom filmu řek i Boris Klimeš nebo co....*:)* jsou to týpci *:D*
0 0
reagovat
Myslím Colea, Daniela, Phata a tak dále. Prostě tohohle :)
115192
Myslím Colea, Daniela, Phata a tak dále. Prostě tohohle :)
0 0
reagovat
taky myslím, že jde o Daniela ...:D Nicméně je škoda, že film se soustředil na konfrontaci, i když hodně zábavnou formou) a o samotné hip hoperské scéně se toho moc nedovíme. Indy toho taky moc neřekl, přičemž, jestli jsem se kdy trochu nachomýtnul, tak skladba Velrybí hovězí se mi zatím z českého hip hop tlachání líbí zatím nejvíc.
115191
taky myslím, že jde o Daniela ...*:D* Nicméně je škoda, že film se soustředil na konfrontaci, i když hodně zábavnou formou) a o samotné hip hoperské scéně se toho moc nedovíme. Indy toho taky moc neřekl, přičemž, jestli jsem se kdy trochu nachomýtnul, tak skladba [link="http://www.mp3zadarmo.cz/stahuj/330"]Velrybí hovězí[/link] se mi zatím z českého hip hop tlachání líbí zatím nejvíc.
0 0
reagovat
Romison: Myslí Colea.
115054
Romison: Myslí Colea.
0 0
reagovat
btw. pro recenzenta, kterej to ma podle neho v hlave srovnany?
115053
btw. pro recenzenta, kterej to ma podle neho v hlave srovnany?
0 0
reagovat
Tady je rozhovor s Jamesem Colem, nejen o filmu.
114994
Tady je [link="http://boombap.cz/hiphop/hiphop-news/indy-rytmus-pro-blbce-hajzl-prdel-zmrd/"]rozhovor s Jamesem Colem[/link], nejen o filmu.
0 0
reagovat
Hmmm. Tak to by som si pozrel. Ale asi len na dvd, v kine by som sa bál obecenstva. 8)
114987
Hmmm. Tak to by som si pozrel. Ale asi len na dvd, v kine by som sa bál obecenstva. *8)*
0 0
reagovat
S recenzí lze bez námitek souhlasit.V tom filmu by se sice i přes všechny ty relativizující čočky daly nalézt konkrétní vzkazy,ale a jdu se zamotat do bludného kruhu,je to právě proto,že si z tohoto filmu může odnést každý něco jiného.Tím myslím,že někdo ty kluky rovnou nasype do pytle povrchních pozérů,někomu to zaimponuje (věkem pod dvacet),někdo to "neřeší",někoho provokuje,atd. I proto se mi dokument líbil,svou funkci plní dokonale. Za sebe si vypíchnu tu scénu u slovníku Jungmana a pro pány textaře typicky pubertální reakci,kdy začnou vypichovat konkrétní slovíčka,jejichž skladba odpovídala i tomu výčtu jejich nejpoužívanějších slov v textech.Symbolicky tím dali najevo,jak si u nich jazyk stojí a co řadí vpřed a vzad. A Orion to asi fakt neustál,řekl bych. Poznámka na konec,ten jam s komorním orchestrem se mi líbil a připomněl mi pařbu na Bajofondo Tango Club na Coloursech...:) A malý Ferko je strčí do kapsy za jízdy...:D
114980
S recenzí lze bez námitek souhlasit.V tom filmu by se sice i přes všechny ty relativizující čočky daly nalézt konkrétní vzkazy,ale a jdu se zamotat do bludného kruhu,je to právě proto,že si z tohoto filmu může odnést každý něco jiného.Tím myslím,že někdo ty kluky rovnou nasype do pytle povrchních pozérů,někomu to zaimponuje (věkem pod dvacet),někdo to "neřeší",někoho provokuje,atd. I proto se mi dokument líbil,svou funkci plní dokonale. Za sebe si vypíchnu tu scénu u slovníku Jungmana a pro pány textaře typicky pubertální reakci,kdy začnou vypichovat konkrétní slovíčka,jejichž skladba odpovídala i tomu výčtu jejich nejpoužívanějších slov v textech.Symbolicky tím dali najevo,jak si u nich jazyk stojí a co řadí vpřed a vzad. A Orion to asi fakt neustál,řekl bych. Poznámka na konec,ten jam s komorním orchestrem se mi líbil a připomněl mi pařbu na Bajofondo Tango Club na Coloursech...*:)* A malý Ferko je strčí do kapsy za jízdy...*:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se