Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další parchanti s plackou


ikona
Mr. Hlad
300american gangster
 

Policejní drama byl ještě nedávno vymírající žánr a i když ani dnes nejde zrovna o filmy, na něž by se diváci hrnuli po tisících, alespoň existují. Nedávná Hrdost a sláva byl i přes své údajné kvality solidní propadák a Street Kings také zrovna velký úspěch slavit nemohlo. Producent Mark Canton, jenž má na svém kontě mimo jiné 300: Bitva u Thermopyl nebo solidní dětské fantasy Kronika rodu Spiderwicků, se však rozhodl to v tomhle nevypočitatelném žánru přesto zkusit. A vybral si k tomu hodně zajímavou knihu Geralda Kellyho Honor For Sale, která sloužila jako nepřiznaná inspirace pro Ridleyho Scotta a jeho Amerického gangstera ale především i pro Friedkinovu Francouzskou spojku.

Děj Honor For Sale se odehrává v sedmdesátých letech a vypráví o elitní newyorské policejní jednotce, která má na starost drogovou problematiku. Tihle policisté ale během své práce přišli na to, že když už se jim do rukou ty drogy dostanou, byla by velká škoda jich nevyužít a postupně se stali nejvýznamnějšími distributory heroinu v celém New Yorku. Jason Statham v nedávné Čisté práci dokázal, že sedmdesátá léta mají stále co nabídnout a bylo by velmi příjemné se do nich opět ve filmu podívat. Krom toho Francouzská spojka i Americký gangster jsou hodně dobré filmy a jestliže se Cantonovi podaří sehnat pro natáčení odpovídajícího režiséra a herce, je dost slušná šance, že se nám tu opět objeví pořádná gangsterka, kde navíc za padouchy budou kopat ti „hodní hoši.“

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace