Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Sněženky a machři po 25 letech: Trailer

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
imf: cože? slova jako chobot, bla bla bla, kecy (dvakrát, ale jednou s měkkým i, takže se to možná nepočítá) apod. jsou dle MZ etiky naprosto v pořádku?

S tím, že jsem nestranný, sem někdo přišel až v době, kdy byla diskuse v plném proudu a jablkem sváru byly do té doby úplně jiné věci než moje občasná trailerová práce. Pokud si dobře pamatuju, točil jsi filmy. A ted se nestydíš o jiných filmech psát?

113398
imf: cože? slova jako chobot, bla bla bla, kecy (dvakrát, ale jednou s měkkým i, takže se to možná nepočítá) apod. jsou dle MZ etiky naprosto v pořádku? S tím, že jsem nestranný, sem někdo přišel až v době, kdy byla diskuse v plném proudu a jablkem sváru byly do té doby úplně jiné věci než moje občasná trailerová práce. Pokud si dobře pamatuju, točil jsi filmy. A ted se nestydíš o jiných filmech psát?
0 0
reagovat

Sithlord

MeaCulpa psal: "...Na vlastní nebezpečí, kdy mě producenti (i Ringo) zvali na velkolepou akční jízdu po balkáně..." Kdyby myslel to, co tvrdíš, že myslel, napsal by aspoň "pokusili zvát"

A s teoriemi o naháněním lidí do sálu bych se mírnil. To bys musel za dobrý považovat právě třeba trailer na Nestydu nebo Bathory.

Ať se snažím sebevíc, ty nápady v záběrech z nových Sněženek nějak nemůžu najít. Ale jak říkáš, měl bych si dát voraz a pak se podívat znova :-)
113396
MeaCulpa psal: "...Na vlastní nebezpečí, kdy mě producenti (i Ringo) zvali na velkolepou akční jízdu po balkáně..." Kdyby myslel to, co tvrdíš, že myslel, napsal by aspoň "pokusili zvát" A s teoriemi o naháněním lidí do sálu bych se mírnil. To bys musel za dobrý považovat právě třeba trailer na Nestydu nebo Bathory. Ať se snažím sebevíc, ty nápady v záběrech z nových Sněženek nějak nemůžu najít. Ale jak říkáš, měl bych si dát voraz a pak se podívat znova :-)
Sithlord
0 0
reagovat

Ringo

a) uz konecne pochop, ze se do tebe nikdo nenavazi za tvoje nazory, ale za jejich prezentaci

b) odpust si neustale narazky (viz "tvuj nick hovori za vse"), ostatni zvladaji diskutovat i bez nich

c) pokud sam strihas komercni trailery a pak bohorovne (to mas za toho boha :) analyzujes a kritizujes praci svych kolegu, tak to trochu smrdi. Vojta Rynda taky kdysi davno hodnotil, co napsali jeho kolegove o tom kterem filmu a i kdyz mu to slo od ruky, nakonec s tim prestal, protoze to proste nebylo uplne koser. Ja si klidne tvuj nazor na tu ukazku poslechnu, ale kdyz te nekdo vytahne za ucho, ze mozna nejsi uplne nestranny, je to riziko, se kterym si musel predem pocitat.

d) uz nehodlam resit, ze tyhle diskuze jsou porad dokolecka. ostatne v hollywoodu taky porad toci sequely a prochazi jim to. dokud to lidi bavi (=reaguji na tebe), nechavam je pri tom. takze vazne jedina vytka a hrani si na boha souvisi s tim, aby si udrzoval tu diskuzi v mezich "osobniho se nenavazeni" do ostatnich. protoze to je neco, za co mlatime pres prsty vsechny bez vyjimky.
113395
a) uz konecne pochop, ze se do tebe nikdo nenavazi za tvoje nazory, ale za jejich prezentaci b) odpust si neustale narazky (viz "tvuj nick hovori za vse"), ostatni zvladaji diskutovat i bez nich c) pokud sam strihas komercni trailery a pak bohorovne (to mas za toho boha :) analyzujes a kritizujes praci svych kolegu, tak to trochu smrdi. Vojta Rynda taky kdysi davno hodnotil, co napsali jeho kolegove o tom kterem filmu a i kdyz mu to slo od ruky, nakonec s tim prestal, protoze to proste nebylo uplne koser. Ja si klidne tvuj nazor na tu ukazku poslechnu, ale kdyz te nekdo vytahne za ucho, ze mozna nejsi uplne nestranny, je to riziko, se kterym si musel predem pocitat. d) uz nehodlam resit, ze tyhle diskuze jsou porad dokolecka. ostatne v hollywoodu taky porad toci sequely a prochazi jim to. dokud to lidi bavi (=reaguji na tebe), nechavam je pri tom. takze vazne jedina vytka a hrani si na boha souvisi s tim, aby si udrzoval tu diskuzi v mezich "osobniho se nenavazeni" do ostatnich. protoze to je neco, za co mlatime pres prsty vsechny bez vyjimky.
Ringo
0 0
reagovat

Ringo

Když někdo napíše, že Na vlastní nebezpečí se tvářilo jako akční jízda, přitom akce je tam minimum, tak ti to připadá jako pochvala? :D
Možná by sis měl dát voraz, protože začínáš psát ještě větší ptákoviny než na začátku...:(
Další věc....Trailer na Sněženky je skvělej, právě díky tomu, že je to jeden z mála českejch trailerů, kde vidíme nějakej rozumnej koncept. Tim konceptem je připomínání si toho, jak Sněženky a Machři vypadali a že se vracej....a celkově to působí (klidně to řeknu) NOSTALGICKY a mám u toho stejně fajn pocit, jako u trailerů na Rockyho nebo IJ4...a o tom jim jde a šlo. U lidí to bude mít velkej úspěch a sám bys měl vědět, že největším účelem traileru je vzbudit pozornost a nahnat co nejvíc lidí do sálů. Máš dojem, že tohle svůj účel nesplní? Krom toho scény z novejch Sněženek, který v traileru vidíme se mi líběj. Maj šmrnc a hlavně nápad. S čimž jsem se například u traileru na Na vlastní nebezpečí, nebo ted posledně na Hlídače č. 47 nesetkal.
:-
113392
Když někdo napíše, že Na vlastní nebezpečí se tvářilo jako akční jízda, přitom akce je tam minimum, tak ti to připadá jako pochvala? *:D* Možná by sis měl dát voraz, protože začínáš psát ještě větší ptákoviny než na začátku...*:(* Další věc....Trailer na Sněženky je skvělej, právě díky tomu, že je to jeden z mála českejch trailerů, kde vidíme nějakej rozumnej koncept. Tim konceptem je připomínání si toho, jak Sněženky a Machři vypadali a že se vracej....a celkově to působí (klidně to řeknu) NOSTALGICKY a mám u toho stejně fajn pocit, jako u trailerů na Rockyho nebo IJ4...a o tom jim jde a šlo. U lidí to bude mít velkej úspěch a sám bys měl vědět, že největším účelem traileru je vzbudit pozornost a nahnat co nejvíc lidí do sálů. Máš dojem, že tohle svůj účel nesplní? Krom toho scény z novejch Sněženek, který v traileru vidíme se mi líběj. Maj šmrnc a hlavně nápad. S čimž jsem se například u traileru na Na vlastní nebezpečí, nebo ted posledně na Hlídače č. 47 nesetkal. *:-*
Ringo
0 0
reagovat
U Na vlastní nebezpečí to bylo myšleno spíš tak, že se tam během dvou minut minutu sjíždí řeka, Krobot se topí a má kec o sjíždění divokého toku, někdo tam někoho honí s kulometem, Langmajer tam někoho hystericky mlátí a skáče se z vodopádu. Prostě takhle se podle mě prezentuje akční film ne to co z toho nakonec vzniklo. Ten film měl snahu se prezentovat jako ANČNI ne jako drama nebo co to vlastně nakonec bylo.

Tak tvůrci tohodle traileru (upozorňuju, že ho hodnotím za 3) toho náznakem nahodí dost. Sraz, žárlivost, kdo bude balit toho a ti zase koho.
113389
U Na vlastní nebezpečí to bylo myšleno spíš tak, že se tam během dvou minut minutu sjíždí řeka, Krobot se topí a má kec o sjíždění divokého toku, někdo tam někoho honí s kulometem, Langmajer tam někoho hystericky mlátí a skáče se z vodopádu. Prostě takhle se podle mě prezentuje akční film ne to co z toho nakonec vzniklo. Ten film měl snahu se prezentovat jako ANČNI ne jako drama nebo co to vlastně nakonec bylo. Tak tvůrci tohodle traileru (upozorňuju, že ho hodnotím za 3) toho náznakem nahodí dost. Sraz, žárlivost, kdo bude balit toho a ti zase koho.
0 0
reagovat
Asi jsi mě úplně nepochopil, koneckonců tvůj nick hovoří za vše...
Já jsem přeci nikde netvrdil, že tvůrci toho traileru lžou. Tou nečistou hrou jsem myslel spíš to, že se ani nestaží lhát, protože o tom novém filmu neřeknou víc než prozradí jeho název. Nebo ses snad z traileru na Indyho dozvěděl jen to, že ten chlápek zestárnul, nosí pořád klobouk a občas musí rychle utíkat?

A přestaň mě už taky štvát řečma o mé konkurenci. To s tím nemá vůbec nic společnýho! Někdy si tu připadám jako na srazu nějaký sekty. Když někdo přijde s odlišným názorem, než má většina, div ho neupálíte.

Mimochodem, Na vlastní nebezpečí se prezentuje jako akční jízda? Je zajímavé, že na většinu lidí tady ten trailer takhle nepůsobil. Hej, moviezoňáci, vyobcujte MeaCulpu, vždyť ten trailer, co ho nesnášíte, svým způsobem pochválil.
113388
Asi jsi mě úplně nepochopil, koneckonců tvůj nick hovoří za vše... Já jsem přeci nikde netvrdil, že tvůrci toho traileru lžou. Tou nečistou hrou jsem myslel spíš to, že se ani nestaží lhát, protože o tom novém filmu neřeknou víc než prozradí jeho název. Nebo ses snad z traileru na Indyho dozvěděl jen to, že ten chlápek zestárnul, nosí pořád klobouk a občas musí rychle utíkat? A přestaň mě už taky štvát řečma o mé konkurenci. To s tím nemá vůbec nic společnýho! Někdy si tu připadám jako na srazu nějaký sekty. Když někdo přijde s odlišným názorem, než má většina, div ho neupálíte. Mimochodem, Na vlastní nebezpečí se prezentuje jako akční jízda? Je zajímavé, že na většinu lidí tady ten trailer takhle nepůsobil. Hej, moviezoňáci, vyobcujte MeaCulpu, vždyť ten trailer, co ho nesnášíte, svým způsobem pochválil.
0 0
reagovat
To jsou mi zas keci.;) Věčný boj těch, kterým se něco líbí, a těch, kterým se to protivý. Kdo by to byl řekl, že zrovna Sněženky a jejich machři vzbudí takové emoce... :)
113387
To jsou mi zas keci.*;)* Věčný boj těch, kterým se něco líbí, a těch, kterým se to protivý. Kdo by to byl řekl, že zrovna Sněženky a jejich machři vzbudí takové emoce... *:)*
0 0
reagovat

Ringo

To byla jen reakce na to, že pořád prohlašuješ, že s náma producenti hrajou nekalou hru. No a? Divák je dospělý a vybere si. Navážíš se zbytečně do ostatních (v tvém případě do konkurence) a hraješ si přitom na posledního spravedlivého. Ty by jsi v traileru nepoužil odkazy na minulý díl a nesnažil se navodit nostalgičtější atmosféru, když víš že bude mít úspěch a zaujme(navíc pravděpodobně film nebude podobná kultovka)? Rockymu nebo IJ4 tohle nikdo nevyčítá k tomuhle typu filmů to neodmyslitelně patří.

Ještě k těm kecům o nekalé hře. Kdo jí u nás (ale i v zahraničí) nehraje? Příkladů je halda O rodičích a dětech láká na Lábusovy hlášky o sraní (asi si tvůrci mysleli, že to zaujme), Nestyda na veletrapnou (leč účinou) postelovou hlášku, Na vlastní nebezpečí a Tobruk se prezentují jako akční jízda, přitom akce tam je minimum(nijak jim to nevyčítám). Tohle falešná hra není?
113385
To byla jen reakce na to, že pořád prohlašuješ, že s náma producenti hrajou nekalou hru. No a? Divák je dospělý a vybere si. Navážíš se zbytečně do ostatních (v tvém případě do konkurence) a hraješ si přitom na posledního spravedlivého. Ty by jsi v traileru nepoužil odkazy na minulý díl a nesnažil se navodit nostalgičtější atmosféru, když víš že bude mít úspěch a zaujme(navíc pravděpodobně film nebude podobná kultovka)? Rockymu nebo IJ4 tohle nikdo nevyčítá k tomuhle typu filmů to neodmyslitelně patří. Ještě k těm kecům o nekalé hře. Kdo jí u nás (ale i v zahraničí) nehraje? Příkladů je halda O rodičích a dětech láká na Lábusovy hlášky o sraní (asi si tvůrci mysleli, že to zaujme), Nestyda na veletrapnou (leč účinou) postelovou hlášku, Na vlastní nebezpečí a Tobruk se prezentují jako akční jízda, přitom akce tam je minimum(nijak jim to nevyčítám). Tohle falešná hra není?
Ringo
0 0
reagovat
imf: Proč se zase chováš, jako by se tahle diskuse měla tisknout na křídovej papír a vázat do kůže? Ale chápu, je to asi super pocit, hrát si na Boha...

MeaCulpa: Moc nechápu tu souvislost mezi trailerem na Renče a mým názorem na Sněženky... často zde obhajuju upoutávky, se kterými nemám nic společného... Ale OK, klidně si mysli, co chceš, ty malý psychologu.
113380
imf: Proč se zase chováš, jako by se tahle diskuse měla tisknout na křídovej papír a vázat do kůže? Ale chápu, je to asi super pocit, hrát si na Boha... MeaCulpa: Moc nechápu tu souvislost mezi trailerem na Renče a mým názorem na Sněženky... často zde obhajuju upoutávky, se kterými nemám nic společného... Ale OK, klidně si mysli, co chceš, ty malý psychologu.
0 0
reagovat

hádka

Vážení přátelé, hádka je zbytečná. Trailer je pouze ochutnávkou z filmu, který byl pro desítky lidí vysokou školou filmařskou a producentskou. Je naprosto jasné, že se dají chyby najít na všem a vždy. Ale od toho je to biják, kdy jsou hranice posunuty někam mimo realitu. Mohu jen říct jediné, tento trailer nelže ani v milimetru o tom, o čem je celý film. Nostalgie o tom, co se děje s lidmi po čtvrt století. Žádná vykrádačka prvního dílu. A co se týká umělecké stránky střihu traileru, co člověk to názor, stejně jako v každém umění. A v tom jsou si všichni rovni. Zpráva pro fanoušky songu, klip bude. Díky za Váš zájem.J.
113379
Vážení přátelé, hádka je zbytečná. Trailer je pouze ochutnávkou z filmu, který byl pro desítky lidí vysokou školou filmařskou a producentskou. Je naprosto jasné, že se dají chyby najít na všem a vždy. Ale od toho je to biják, kdy jsou hranice posunuty někam mimo realitu. Mohu jen říct jediné, tento trailer nelže ani v milimetru o tom, o čem je celý film. Nostalgie o tom, co se děje s lidmi po čtvrt století. Žádná vykrádačka prvního dílu. A co se týká umělecké stránky střihu traileru, co člověk to názor, stejně jako v každém umění. A v tom jsou si všichni rovni. Zpráva pro fanoušky songu, klip bude. Díky za Váš zájem.J.
hádka
0 0
reagovat
Ringo je autorem traileru k filmu na Vlastní nebezpečí.....? aaha... ok. no, vážím si práce jiných, ale to se tedy doopravdy nikdy neshodneme ;)
113377
Ringo je autorem traileru k filmu na Vlastní nebezpečí.....? aaha... ok. no, vážím si práce jiných, ale to se tedy doopravdy nikdy neshodneme *;)*
0 0
reagovat
Mě se trošku zdá, že Ringo nemůže vydejchat, že jeho trailery se tady setkávají spíš z nepochopením (Na vlastní nebezpečí apod.), zatímco tohle si tady spousta lidí adoruje. Dle mě je to hodně slušné na český trailer naprostá špička. Ano opírá se to hodně o původní film, hraji to možná lacině na city a nostalgii, ale trailer je prostě marketingový nástroj, který má navnadit na film a to se mu proklatě dobře daří. Že producenti hrajou falešnou hru? Možná, ale je jen na divákovi aby se rozhodl jestli na to pujde. To stejný můžu říkat o Na vlastní nebezpečí, kdy mě producenti (i Ringo) zvali na velkolepou akční jízdu po balkáně a dostal jsem podfinancovanou sračku.
113375
Mě se trošku zdá, že Ringo nemůže vydejchat, že jeho trailery se tady setkávají spíš z nepochopením (Na vlastní nebezpečí apod.), zatímco tohle si tady spousta lidí adoruje. Dle mě je to hodně slušné na český trailer naprostá špička. Ano opírá se to hodně o původní film, hraji to možná lacině na city a nostalgii, ale trailer je prostě marketingový nástroj, který má navnadit na film a to se mu proklatě dobře daří. Že producenti hrajou falešnou hru? Možná, ale je jen na divákovi aby se rozhodl jestli na to pujde. To stejný můžu říkat o Na vlastní nebezpečí, kdy mě producenti (i Ringo) zvali na velkolepou akční jízdu po balkáně a dostal jsem podfinancovanou sračku.
0 0
reagovat
Na dovetky po boji jste evidentne experti oba, tak to ukoncim za vas, ok? (ne, ted uz vazne neodpovidejte, to je recnicka otazka :)
113374
Na dovetky po boji jste evidentne experti oba, tak to ukoncim za vas, ok? (ne, ted uz vazne neodpovidejte, to je recnicka otazka :)
0 0
reagovat
Co třeba nenapsat nic? Ostatně, já jsem tě ani žádným novým argumentem nevybízel k protiútoku. Jen jsem konstatoval, že bych tak tvrdohlavou hádku čekal spíš od člověka, který tu ten trailer adoroval a házel pěti hvězdami. A ne od někoho, kdo měl názor relativně rezervovaný a hned poprvé uznal, že s tou upoutávkou není vše v pořádku. Z toho usuzuji, že jsi přehnaně obhajoval něco, o čem nejsi úplně přesvědčen. Z čehož ty usezuješ, že jsem chobot. No, nevím, kdo se plete víc.
113372
Co třeba nenapsat nic? Ostatně, já jsem tě ani žádným novým argumentem nevybízel k protiútoku. Jen jsem konstatoval, že bych tak tvrdohlavou hádku čekal spíš od člověka, který tu ten trailer adoroval a házel pěti hvězdami. A ne od někoho, kdo měl názor relativně rezervovaný a hned poprvé uznal, že s tou upoutávkou není vše v pořádku. Z toho usuzuji, že jsi přehnaně obhajoval něco, o čem nejsi úplně přesvědčen. Z čehož ty usezuješ, že jsem chobot. No, nevím, kdo se plete víc.
0 0
reagovat
Ringo, ty jsi stejně chobot.... jako, co že bych měl teď asi tak napsat? Ano, máš pravdu, máš pravdu, máš pravdu, máš pravdu. Takže .... ano, máš pravdu, jistě kdybychom šikovně pohledali, uznal jsem z tvých argumentů mnoho, vlastně jsi měl pravdu celou dobu, vlastně jsem se tady celou dobu jen zbytečně hádal...?
:D:D:D
Dovol mi to shrnout - tobě se nelíbí, že se to někomu líbí a hledáš argumenty, proč by se líbit nemělo...a mně se to líbí, řekl jsem jasně proč. Myslím, že se neshodnem....8)
113368
Ringo, ty jsi stejně chobot.... jako, co že bych měl teď asi tak napsat? Ano, máš pravdu, máš pravdu, máš pravdu, máš pravdu. Takže .... ano, máš pravdu, jistě kdybychom šikovně pohledali, uznal jsem z tvých argumentů mnoho, vlastně jsi měl pravdu celou dobu, vlastně jsem se tady celou dobu jen zbytečně hádal...? *:D**:D**:D* Dovol mi to shrnout - tobě se nelíbí, že se to někomu líbí a hledáš argumenty, proč by se líbit nemělo...a mně se to líbí, řekl jsem jasně proč. Myslím, že se neshodnem....*8)*
0 0
reagovat
Sem si teď náhodou přečetl tvůj příspěvek, kde píšeš: "... ale že by z traileru člověk vycítil jestli je o co stát....? V žádném případě ..." Čímž jsi něco z mých argumentů uznal... Tak vlastně nechápu, proč jsi obětoval tolik energie na hádky.

Ale někteří lidé prostě mají potřebu dávat bojovně najevo svůj názor... koneckonců, naposled jsi užil slovo "planeta", oblíbený rapperský pojem. :D:D:D
113350
Sem si teď náhodou přečetl tvůj příspěvek, kde píšeš: "... ale že by z traileru člověk vycítil jestli je o co stát....? V žádném případě ..." Čímž jsi něco z mých argumentů uznal... Tak vlastně nechápu, proč jsi obětoval tolik energie na hádky. Ale někteří lidé prostě mají potřebu dávat bojovně najevo svůj názor... koneckonců, naposled jsi užil slovo "planeta", oblíbený rapperský pojem. *:D**:D**:D*
0 0
reagovat

Ringo

A já myslel,že se tady bavíme celou dobu o trailerech....hergot. To jsme oba na úplně jiné planetě...:D
113328
A já myslel,že se tady bavíme celou dobu o trailerech....hergot. To jsme oba na úplně jiné planetě...*:D*
Ringo
0 0
reagovat
Já jsme ale nemluvil o traileru k Rodince, takže spíš teď jsi byl ty na úplně jiném nádraží. Dobrou noc...
113326
Já jsme ale nemluvil o traileru k Rodince, takže spíš teď jsi byl ty na úplně jiném nádraží. Dobrou noc...
0 0
reagovat

Ringo

Tak ještě pár slov. Úplně mimo srovnání s normální rodinkou...původně čistě komediální seriál, film jsem ani neviděl,ale trailer byl stupidní,nacpaný hloupými fóry....to jsi na jiném nástupišti...
113323
Tak ještě pár slov. Úplně mimo srovnání s normální rodinkou...původně čistě komediální seriál, film jsem ani neviděl,ale trailer byl stupidní,nacpaný hloupými fóry....to jsi na jiném nástupišti...
Ringo
0 0
reagovat

Ringo

No,aniž bychom to teda hrotili...nemůžu s tebou prostě vůbec souhlasit...tak schematicky ten trailer nevidím... Ty tváře krom jiného připomínají o koho vůbec jde...a kdyby tam byly jen záběry ze starého filmu,bez té skladby,bez těch zestárlých tváří,vůbec by mě ten trailer nenavnadil na to jak se tito protagonisté asi poprali se životem a co že vůbec stojí za to vyprávět...po těch letech....ten trailer mě osobně ospravedlnil proč se to vůbec točilo.Předchozí očekávání bylo totiž hluboce záporné...
113322
No,aniž bychom to teda hrotili...nemůžu s tebou prostě vůbec souhlasit...tak schematicky ten trailer nevidím... Ty tváře krom jiného připomínají o koho vůbec jde...a kdyby tam byly jen záběry ze starého filmu,bez té skladby,bez těch zestárlých tváří,vůbec by mě ten trailer nenavnadil na to jak se tito protagonisté asi poprali se životem a co že vůbec stojí za to vyprávět...po těch letech....ten trailer mě osobně ospravedlnil proč se to vůbec točilo.Předchozí očekávání bylo totiž hluboce záporné...
Ringo
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se