Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rekordní let Temného rytíře!

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
Jeffy: Souhlas. Celkem nepobírám to brečení z hypu a reklamy zrovna u TDK :-
106135
Jeffy: Souhlas. Celkem nepobírám to brečení z hypu a reklamy zrovna u TDK *:-*
0 0
reagovat
Joker: Máš šťastie, že sa o 2 týždne žením, takže fakt nemám čas reagovať na tvoje spomienky na moje 2 mesiace staré komentáre. 8)

Ak je TDK naozaj taký skvelý, ako tvrdia recenzie (kľudne tomu verím), tak mu ten úspech prajem, akurát mám podobne ako Cival trochu smútok z toho, že kvôli tomu išli srať filmy ako Wall-E či Hellboy. Ale taký je biznis, s tým nič neurobíme.
106132
Joker: Máš šťastie, že sa o 2 týždne žením, takže fakt nemám čas reagovať na tvoje spomienky na moje 2 mesiace staré komentáre. *8)* Ak je TDK naozaj taký skvelý, ako tvrdia recenzie (kľudne tomu verím), tak mu ten úspech prajem, akurát mám podobne ako Cival trochu smútok z toho, že kvôli tomu išli srať filmy ako Wall-E či Hellboy. Ale taký je biznis, s tým nič neurobíme.
0 0
reagovat
Young s.:To bylo opravdu zhruba.........:+
106131
Young s.:To bylo opravdu zhruba.........*:+*
0 0
reagovat
barbossa - Tak snad zčásti je to explicitně napsané v posl paragrafu...
106130
barbossa - Tak snad zčásti je to explicitně napsané v posl paragrafu...
0 0
reagovat
OT: Takže vítězen, jsou seriály. V těch top, dostávají herci skoro stejně jako ve filmech, trvá to dlouho, mluví se o tom prakticky celý rok a to nepočítám opakovačky :D Ne teď vážně: Batmanovi (od Nolana, kde hraje Bale...existuje lepší kombinace?) to ze srdce přeju, takovouhle diskuzi jste měli vést pod sračkami typu Piráti z Karibiku. Batman je jak se zdá velmi kvalitní film, první blockbuster za mnoho mnoho let...
106128
OT: Takže vítězen, jsou seriály. V těch top, dostávají herci skoro stejně jako ve filmech, trvá to dlouho, mluví se o tom prakticky celý rok a to nepočítám opakovačky *:D* Ne teď vážně: Batmanovi (od Nolana, kde hraje Bale...existuje lepší kombinace?) to ze srdce přeju, takovouhle diskuzi jste měli vést pod sračkami typu Piráti z Karibiku. Batman je jak se zdá velmi kvalitní film, první blockbuster za mnoho mnoho let...
0 0
reagovat
Možná sem trochu dementní,ale z téhle konverzace vyplívá,že se všichni něčeho bojí(teda jestli sem to spravně pochopil),ale JÁ sem vůbec nepochopil čeho:o?????
Mohl by mi to někdo aspon zhruba přiblížit???
106127
Možná sem trochu dementní,ale z téhle konverzace vyplívá,že se všichni něčeho bojí(teda jestli sem to spravně pochopil),ale JÁ sem vůbec nepochopil čeho*:o*????? Mohl by mi to někdo aspon zhruba přiblížit???
0 0
reagovat
Jo tak nějak
106126
Jo tak nějak
0 0
reagovat
To není jen ledajaký filmový trend......to je prostě stav věci.... U filmu a hudby je to jaksi v poslední době i životní styl, být první divák, či posluchač, být první recenzent, být první diskutér, první blogger, protože zájem rychle opadá, to ví každý začínající marketer, ale nevylučují se výjimky samozřejmě. Nicméně když přijde taková hitovka jakou jsou Batmani a Indiana Jones, jsou lidí jak urvaní z řetězu, aby hned mohli prezentovat svůj názor. Nic proti tomu, protože kdo dnes vzdechne po diskuzích k Indiana Jonesovi......? A jak jsme to hltali první týden po premiéře.
U hudby je čas o něco pomalejší, protože hudba zůstává v přehrávačích, zatímco filmy z kin pomalu mizí a zájem médií se otupuje.....
U knížek je to nejhorší v tom, že konkrétní knížky se už nedají po několika týdnech ani sehnat...
106125
To není jen ledajaký filmový trend......to je prostě stav věci.... U filmu a hudby je to jaksi v poslední době i životní styl, být první divák, či posluchač, být první recenzent, být první diskutér, první blogger, protože zájem rychle opadá, to ví každý začínající marketer, ale nevylučují se výjimky samozřejmě. Nicméně když přijde taková hitovka jakou jsou Batmani a Indiana Jones, jsou lidí jak urvaní z řetězu, aby hned mohli prezentovat svůj názor. Nic proti tomu, protože kdo dnes vzdechne po diskuzích k Indiana Jonesovi......? A jak jsme to hltali první týden po premiéře. U hudby je čas o něco pomalejší, protože hudba zůstává v přehrávačích, zatímco filmy z kin pomalu mizí a zájem médií se otupuje..... U knížek je to nejhorší v tom, že konkrétní knížky se už nedají po několika týdnech ani sehnat...
0 0
reagovat
Já též nerozumím, nic takového jsem netvrdil. Jen říkám, že se noviny zajímaj o rekordy. To ne, ale před premiérou se noviny zaplněj informacema, jak je ten který film rekordně očekáván, myslím, že to jistě má vliv na to, co si o tom člověk pomyslí. Zkrátka bych to shrnul asi tak, že před premiérou se film hypuje a pak po ní se oslavují rekordy...Tenhle styl prezentace taky hraje roli, no doubt.
Hlavní je ale podle mě ta, že do kina chodí hlavně mladí a ty chtěj všechno hned.
106124
Já též nerozumím, nic takového jsem netvrdil. Jen říkám, že se noviny zajímaj o rekordy. To ne, ale před premiérou se noviny zaplněj informacema, jak je ten který film rekordně očekáván, myslím, že to jistě má vliv na to, co si o tom člověk pomyslí. Zkrátka bych to shrnul asi tak, že před premiérou se film hypuje a pak po ní se oslavují rekordy...Tenhle styl prezentace taky hraje roli, no doubt. Hlavní je ale podle mě ta, že do kina chodí hlavně mladí a ty chtěj všechno hned.
0 0
reagovat
Tak teď tomu ale nerozumím. Jak může ovlivnit článek v Hospodářskách o rekordu Temného rytíře, že pak třetí Batman udělá za tři roky otvírák za 200 miliónů? Že jako ty lidi co zaplní sály tam chodí, abychom si mohli o čem číst? :)
106123
Tak teď tomu ale nerozumím. Jak může ovlivnit článek v Hospodářskách o rekordu Temného rytíře, že pak třetí Batman udělá za tři roky otvírák za 200 miliónů? Že jako ty lidi co zaplní sály tam chodí, abychom si mohli o čem číst? :)
0 0
reagovat
Tak píšou se dvě věci, dolary a české premiéry. Já nemohu soudit blesk a květy, páč znám jen jejich názvy, ale třeba v hospodářskách či na teletextu novy to tak je:). Myslíš, že běžného konzumenta zaujmej nějakým rozborem? Já si to nemyslím
106122
Tak píšou se dvě věci, dolary a české premiéry. Já nemohu soudit blesk a květy, páč znám jen jejich názvy, ale třeba v hospodářskách či na teletextu novy to tak je:). Myslíš, že běžného konzumenta zaujmej nějakým rozborem? Já si to nemyslím
0 0
reagovat

liuk

Student myslel noviny jako Blesk a casopisy jako Kvety... tam se vazne pise hlavne o tom, kdo se narodil a umrel, pripadne kdo zboril rekordy (ty dobre i ty spatne :).
106121
Student myslel noviny jako Blesk a casopisy jako Kvety... tam se vazne pise hlavne o tom, kdo se narodil a umrel, pripadne kdo zboril rekordy (ty dobre i ty spatne :).
liuk
0 0
reagovat
Young Student: Tak jasně, že to není jednoduché a Hollywood si neobjednal zrychlování. Tyhle změny konzumního/ekonomického chování lidí se vždycky daj reflektovat až zpětně. A neříkej mi, že za tímhle hrr hrr chováním u pokladen nestojí třeba to neskutečné navýšení rozpočtů filmů, co nastalo v novém miléniu. A těch faktorů bude hrozný hafo, tohle je fakt na diplomku. ;) A takhle z fleku to řešit skoro ani nejde.
Ale že, pokud by nebylo box office, tak by nebylo o čem psát? To snad nemyslíš vážně. To by mě teda zajímalo, na jaké weby chodíš. Jasně, že samotný internet podporuje tu informovanost, zrychlenost. Že se mnohem jednodušeji komunikuje s divákem, píše se hafo článků a ty pak zaviní ten frontloading. Ale je přece nesmysl, že jediné co se píše jsou dolary. :)
106120
Young Student: Tak jasně, že to není jednoduché a Hollywood si neobjednal zrychlování. Tyhle změny konzumního/ekonomického chování lidí se vždycky daj reflektovat až zpětně. A neříkej mi, že za tímhle hrr hrr chováním u pokladen nestojí třeba to neskutečné navýšení rozpočtů filmů, co nastalo v novém miléniu. A těch faktorů bude hrozný hafo, tohle je fakt na diplomku. ;) A takhle z fleku to řešit skoro ani nejde. Ale že, pokud by nebylo box office, tak by nebylo o čem psát? To snad nemyslíš vážně. To by mě teda zajímalo, na jaké weby chodíš. Jasně, že samotný internet podporuje tu informovanost, zrychlenost. Že se mnohem jednodušeji komunikuje s divákem, píše se hafo článků a ty pak zaviní ten frontloading. Ale je přece nesmysl, že jediné co se píše jsou dolary. :)
0 0
reagovat
Jo máš pravdu, je to úchylka, to přiznávám. Třeba TDK mě ale láka i jako film, to zas ano:)
106119
Jo máš pravdu, je to úchylka, to přiznávám. Třeba TDK mě ale láka i jako film, to zas ano:)
0 0
reagovat
Já rozumím, ale ty si prostě takový ještě moc klasický filmový fanda na můj vkus. Já osobně si třeba právě nejvíc užívám ten hype okolo(mně dost často vlastně ani nezáleží na tom, jak se ten který film líbí mně, mám rád ten průmysl sám o sobě), to že se nasadí jen jeden Spider-man je logické. Pozitivum je, že ten film může jaksi zazářit naplno, jak se to teď povedlo TDK. To přebíjí v mých očích negativum toho, že kvalitní chudá konkurence je ubita. Já prostě nejsem umělec, já uvažuji chladnokrevně, ať zvítězí silnější a bohatší. ;)
106118
Já rozumím, ale ty si prostě takový ještě moc klasický filmový fanda na můj vkus. Já osobně si třeba právě nejvíc užívám ten hype okolo(mně dost často vlastně ani nezáleží na tom, jak se ten který film líbí mně, mám rád ten průmysl sám o sobě), to že se nasadí jen jeden Spider-man je logické. Pozitivum je, že ten film může jaksi zazářit naplno, jak se to teď povedlo TDK. To přebíjí v mých očích negativum toho, že kvalitní chudá konkurence je ubita. Já prostě nejsem umělec, já uvažuji chladnokrevně, ať zvítězí silnější a bohatší. *;)*
0 0
reagovat
Coz teda vazne neni nejake rypani, ostatne na MZ uz pred zavedenim Tipovacky patrily BO novinky k nejvic ctenym a ted je to jeste dvakrat "horsi"... ale myslim, ze na vetsine lidi je videt, ze to berou jako prijemnou kratochvili a ze se na ty filmy jinak i zcela nezrizene tesi. 8)
106117
Coz teda vazne neni nejake rypani, ostatne na MZ uz pred zavedenim Tipovacky patrily BO novinky k nejvic ctenym a ted je to jeste dvakrat "horsi"... ale myslim, ze na vetsine lidi je videt, ze to berou jako prijemnou kratochvili a ze se na ty filmy jinak i zcela nezrizene tesi. *8)*
0 0
reagovat

Young Student

Tohle omezene vnimani filmu obecnymi medii ve stylu "vyhrali/prohrali" resp. "uspech/prusvih" funguje od pocatku veku. :)

Jinak Cival to vzal z jineho konce, ale souhlasim s nim... a mozna je to staromilske (pro nekoho), ale nemuzeme si holt pomoct, ze mame ty filmy radi... u tebe mi obcas pripada, ze te zajimaji jen ty cisla (no offense :)
106116
Tohle omezene vnimani filmu obecnymi medii ve stylu "vyhrali/prohrali" resp. "uspech/prusvih" funguje od pocatku veku. :) Jinak Cival to vzal z jineho konce, ale souhlasim s nim... a mozna je to staromilske (pro nekoho), ale nemuzeme si holt pomoct, ze mame ty filmy radi... u tebe mi obcas pripada, ze te zajimaji jen ty cisla (no offense :)
Young Student
0 0
reagovat
Jenže liuku jde hlavně o to, že jak si sám napsal už je to dnes v podstatě nezastavitelné, podle to nemá ani na svědomí hollywood plánovaně, ale prostě si to vynucují změny ve společnosti. Vše je dnes rychlejší, přibývá ostatních druhů zábavy než film a navíc díky internetu je dnes celá informovanost mnohem vyšší. Už není možné čekat měsíce na výdělky podle mě, stejně by na to nikdo neslyšel. současný systém je navíc jaksi pohodlný v tom, že už za jediný den se zpravidla ví, zda film uspěl nebo ne, odpadá nervózní čekání. Vzhledem k tomu, že trend frontloadingu pokračuje všude na světě rychle se zřejmě brzy dočkáme ještě velkých věcí. Navíc jak správně říkal joker, právě ten fenomén rychlých tržeb hodně podporuje psaní o filmech, vždyť jinak by skoro ani nebylo o čem psát. Klasický příklad beru teletext novy, dyž už o něčem v zámořském filmu píše, vždy sou to tržby. Ty headliny prostě tvoří informace typu DK zlomil všechny rekordy.
106115
Jenže liuku jde hlavně o to, že jak si sám napsal už je to dnes v podstatě nezastavitelné, podle to nemá ani na svědomí hollywood plánovaně, ale prostě si to vynucují změny ve společnosti. Vše je dnes rychlejší, přibývá ostatních druhů zábavy než film a navíc díky internetu je dnes celá informovanost mnohem vyšší. Už není možné čekat měsíce na výdělky podle mě, stejně by na to nikdo neslyšel. současný systém je navíc jaksi pohodlný v tom, že už za jediný den se zpravidla ví, zda film uspěl nebo ne, odpadá nervózní čekání. Vzhledem k tomu, že trend frontloadingu pokračuje všude na světě rychle se zřejmě brzy dočkáme ještě velkých věcí. Navíc jak správně říkal joker, právě ten fenomén rychlých tržeb hodně podporuje psaní o filmech, vždyť jinak by skoro ani nebylo o čem psát. Klasický příklad beru teletext novy, dyž už o něčem v zámořském filmu píše, vždy sou to tržby. Ty headliny prostě tvoří informace typu DK zlomil všechny rekordy.
0 0
reagovat

The Joker

Klidne se vsadim, ze Bale a Downey dostali za sequely kolem dvacitky... tebou naznacena taktika funguje pri startovani znacky, po prvni vydelane pul miliarde uz si dupnou vsichni, viz vahajici Favreau... Maguire dostal 4M za jednicku, 16M za dvojku a 20+ za trojku... kolik mu ted asi nabizeji za ctyrku? Nevahal bych si tipnout tricitku... :)
106114
Klidne se vsadim, ze Bale a Downey dostali za sequely kolem dvacitky... tebou naznacena taktika funguje pri startovani znacky, po prvni vydelane pul miliarde uz si dupnou vsichni, viz vahajici Favreau... Maguire dostal 4M za jednicku, 16M za dvojku a 20+ za trojku... kolik mu ted asi nabizeji za ctyrku? Nevahal bych si tipnout tricitku... :)
The Joker
0 0
reagovat
YS: Ja nevim co je spatne na tom, ze mi vadi, ze se zjevi vikend, kdy jde do kina jen Spider-Man. NIc jineho v nabidce neni, pricemz n sam je usit tak, aby oslovil zaraz v podstate vsechny. Coz jsou veci, ktery vedou k tisici a jedne dalsich... no... spis negativ nez pozitiv.

A je to v podstate jen otazka poslednich nekolika let. Reklama prebije vsechno, skutecny filmovy udalosti casto zanikaj pod jejim humbukem. Driv se oridly i bez toho, aby jeden film zmasiroval jak vsechny mozky, tak vsechnu konkurenci. Nejsem nejakej nostalgickej staromilec, ale negativni dusledky toho jsou zjevny... a kazdyho filmovyho fandu musi trochu mrzet. Zrovna treba viz Hellboy 2.
106113
YS: Ja nevim co je spatne na tom, ze mi vadi, ze se zjevi vikend, kdy jde do kina jen Spider-Man. NIc jineho v nabidce neni, pricemz n sam je usit tak, aby oslovil zaraz v podstate vsechny. Coz jsou veci, ktery vedou k tisici a jedne dalsich... no... spis negativ nez pozitiv. A je to v podstate jen otazka poslednich nekolika let. Reklama prebije vsechno, skutecny filmovy udalosti casto zanikaj pod jejim humbukem. Driv se oridly i bez toho, aby jeden film zmasiroval jak vsechny mozky, tak vsechnu konkurenci. Nejsem nejakej nostalgickej staromilec, ale negativni dusledky toho jsou zjevny... a kazdyho filmovyho fandu musi trochu mrzet. Zrovna treba viz Hellboy 2.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se