Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Wanted: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Angelina vypadá jako by jí ty její dětičky pěkně vysávali...co dodat k filmu. Mě přišel jako dobrej kousek. Hodnotil bych jej jen kladně. Viděl jste někdo film Hitman ? 8)
110982
Angelina vypadá jako by jí ty její dětičky pěkně vysávali...co dodat k filmu. Mě přišel jako dobrej kousek. Hodnotil bych jej jen kladně. Viděl jste někdo film Hitman ? *8)*
0 0
reagovat
Mcavoy je fakt dobrej
101861
Mcavoy je fakt dobrej
0 0
reagovat
Nevím, ale daleko více mne baví realistcé přestřelky (heat, collateral) než tyto s nadsázkou. Ano pokud je schopnost hrdiny vysvětlena nebo podepřena filmovým univerzem (Matrix) přijímám je s nadšením, takto bohužel ne.
103277
Nevím, ale daleko více mne baví realistcé přestřelky (heat, collateral) než tyto s nadsázkou. Ano pokud je schopnost hrdiny vysvětlena nebo podepřena filmovým univerzem (Matrix) přijímám je s nadšením, takto bohužel ne.
0 0
reagovat
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

6/10...
První pořádná akční scéna mě nedokázala strhnout, naštěstí to pak bylo o dost lepší a závěrečný inferno v továrně bylo tak brutální, že si z něj nic nepamatuju, kromě toho že bylo neskutečný :D. Budu to kvůli němu muset zkouknout znova.
Pak samotnej začátek filmu, Wesley ála loser + Every Day is Exactly the Same od NIN, tohle nemělo chybu.Bohužel se to pak zvrhlo, ta mytologie je prostě dementní a ten závěr se sebevražednou Jolie byl fakt strašně retardovanej.A krysy to samý.

Ale líbilo se mi to prolamování 4th Wall - I was a looser.Like you.
And what the fuck have you done lately?

Stačí?
103270
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER 6/10... První pořádná akční scéna mě nedokázala strhnout, naštěstí to pak bylo o dost lepší a závěrečný inferno v továrně bylo tak brutální, že si z něj nic nepamatuju, kromě toho že bylo neskutečný :D. Budu to kvůli němu muset zkouknout znova. Pak samotnej začátek filmu, Wesley ála loser + Every Day is Exactly the Same od NIN, tohle nemělo chybu.Bohužel se to pak zvrhlo, ta mytologie je prostě dementní a ten závěr se sebevražednou Jolie byl fakt strašně retardovanej.A krysy to samý. Ale líbilo se mi to prolamování 4th Wall - I was a looser.Like you. And what the fuck have you done lately? Stačí?
0 0
reagovat
8Paul: Máš tam spoilery, nemyslíš? ;)
103271
8Paul: Máš tam spoilery, nemyslíš? *;)*
0 0
reagovat
damn, I love it!!! 8)
wanted 2 na stol a okamzite!:+
104523
damn, I love it!!! *8)* wanted 2 na stol a okamzite!*:+*
0 0
reagovat
Angelina je ve filmu děsně vyzáblá :-
104693
Angelina je ve filmu děsně vyzáblá *:-*
0 0
reagovat
Velmi povedený film. Angelina zraje jako víno - čím je starší, tím je lepší a víc sexy :) Společně s Iron Manem podle zatím nejlepší film letošního roku.
104955
Velmi povedený film. Angelina zraje jako víno - čím je starší, tím je lepší a víc sexy *:)* Společně s Iron Manem podle zatím nejlepší film letošního roku.
0 0
reagovat
9/10 Tak tuhle pecku sem dneska videl podruhe a sem z ni porad nedseny , totalni narez, reziser si nebere servitky respektovat realitu, angelina sou hot, freeman " fuckuje" ostosest , no proste zazitek, ktery se jen tak nevidi, jen vic takovych odvazanych akcnaren :D:D
106352
9/10 Tak tuhle pecku sem dneska videl podruhe a sem z ni porad nedseny , totalni narez, reziser si nebere servitky respektovat realitu, angelina sou hot, freeman " fuckuje" ostosest , no proste zazitek, ktery se jen tak nevidi, jen vic takovych odvazanych akcnaren *:D**:D*
0 0
reagovat
(Takmer) prave som sa vratil z kina. Nuz popcorn cisty bavil som sa fajne ale predsalen vlak bol uz moc aj na tie ostatne veci co sa tam diali a este mi tempo celkom zbrzdil vycvik mladeho ktory mi prisiel dlhsi nez bolo vhodne.

Naj scena - klavesnica :)
106710
(Takmer) prave som sa vratil z kina. Nuz popcorn cisty bavil som sa fajne ale predsalen vlak bol uz moc aj na tie ostatne veci co sa tam diali a este mi tempo celkom zbrzdil vycvik mladeho ktory mi prisiel dlhsi nez bolo vhodne. Naj scena - klavesnica :)
0 0
reagovat
Kéž by úspěch Wanted otevřel těm zabedněncům ve studiích oči a pustili se častěji do nekompromisních eRkovejch řežeb.
106582
Kéž by úspěch Wanted otevřel těm zabedněncům ve studiích oči a pustili se častěji do nekompromisních eRkovejch řežeb.
0 0
reagovat

2 loom group

Geez, jak vas tak ctu, tak tohle tema by si zaslouzilo misto v FMku jako existencionalni otazka:D:D:D
106960
Geez, jak vas tak ctu, tak tohle tema by si zaslouzilo misto v FMku jako existencionalni otazka*:D**:D**:D*
2 loom group
0 0
reagovat
"i thought he would be taller", to je jak z Gandhiho. dalsi bezvyznamne plus pro scenar

jen by me zajimal pouzity encoding
106954
"i thought he would be taller", to je jak z Gandhiho. dalsi bezvyznamne plus pro scenar jen by me zajimal pouzity encoding
0 0
reagovat

lubo

*************Spoiler****************
Takže je stav vlastně vybral kvůli tomu, že zabíjeli nevinný lidi (ač nevědomky), za což sice může Freeman, ale... A pak že ten scénář není promakanej :D
105809
*************Spoiler**************** Takže je stav vlastně vybral kvůli tomu, že zabíjeli nevinný lidi (ač nevědomky), za což sice může Freeman, ale... A pak že ten scénář není promakanej *:D*
lubo
0 0
reagovat

mcb

****************** SPOILER ***********************,
Imho tá ich deus ex mašina tie mená vygenerovala práve preto, že Freeman začal falšovať ciele. Ak by sa totiž odstrelili asasíni, tak by už nezostal nikto, kto by pre Freemana vraždil - ergo zachránili by sa ďalšie ľudské životy.
A samozrejme rozmýšľať o tom, odkiaľ to tá kopa dreva vedela, nemá žiaden zmysel. No proste to nejako vedela a koniec :D
105811
****************** SPOILER ***********************, Imho tá ich deus ex mašina tie mená vygenerovala práve preto, že Freeman začal falšovať ciele. Ak by sa totiž odstrelili asasíni, tak by už nezostal nikto, kto by pre Freemana vraždil - ergo zachránili by sa ďalšie ľudské životy. A samozrejme rozmýšľať o tom, odkiaľ to tá kopa dreva vedela, nemá žiaden zmysel. No proste to nejako vedela a koniec *:D*
mcb
0 0
reagovat
SPOILER

Kdyz si to tak vezmete, ten tkalcovsky stroj neni nejak moc promysleny. Pri inteligenci clenu Bratrstva jim snad muselo dojit, ze kdyz zabijeji cile, tak se do budoucna stanou sami cily:o.......ja jsem si od zacatku rikal, ze to musi skoncit jedine hromadnym sebeobetovanim, ale to pak ztraci vyznam cely film.....proste priste bez stavu?)
105808
SPOILER Kdyz si to tak vezmete, ten tkalcovsky stroj neni nejak moc promysleny. Pri inteligenci clenu Bratrstva jim snad muselo dojit, ze kdyz zabijeji cile, tak se do budoucna stanou sami cily*:o*.......ja jsem si od zacatku rikal, ze to musi skoncit jedine hromadnym sebeobetovanim, ale to pak ztraci vyznam cely film.....proste priste bez stavu*?)*
0 0
reagovat
Ja myslím, že to zbytočne riešite. 8)
105804
Ja myslím, že to zbytočne riešite. *8)*
0 0
reagovat
SPOILER SPOILER SPOILER

Jak už psal imf, Freeman jim tam řekl, že ty cíle (= papírky s kouskem látky) byly falešné, a potom jim tam předhodí úplně stejné papírky, prohlásí, že jsou pravé a nikdo to nezpochybňuje (a ani je nezkoumá). :) Možná to byli fanatici, ale fakt bych čekal, že se alespoň někdo ozve s dotazem, jak můžou vědět, že tyhle papíry jsou pravé a přímo od Zdroje. :)
105803
SPOILER SPOILER SPOILER Jak už psal imf, Freeman jim tam řekl, že ty cíle (= papírky s kouskem látky) byly falešné, a potom jim tam předhodí úplně stejné papírky, prohlásí, že jsou pravé a nikdo to nezpochybňuje (a ani je nezkoumá). :) Možná to byli fanatici, ale fakt bych čekal, že se alespoň někdo ozve s dotazem, jak můžou vědět, že tyhle papíry jsou pravé a přímo od Zdroje. :)
0 0
reagovat
jasne... jenze zatimco zatacejici kulky lze prodat skrz efekt, sici stroj se musi prodat skrz atmosferu a postavy... a tady je Bekmambetov "kratkej"...

Ale ja jsem se bavil... jenom to bylo trochu guilty. Popravde receno chci ten film videt nekdy znovu... jen me mrzi, ze tam neni vic okamziku ala ten uvod (s tim skokem a tak)... zadne vysvetlovani, ciste na efekt, se spoustou napadu... to byl bezva stav... dokud se neobjevil "stav". :)
105801
jasne... jenze zatimco zatacejici kulky lze prodat skrz efekt, sici stroj se musi prodat skrz atmosferu a postavy... a tady je Bekmambetov "kratkej"... Ale ja jsem se bavil... jenom to bylo trochu guilty. Popravde receno chci ten film videt nekdy znovu... jen me mrzi, ze tam neni vic okamziku ala ten uvod (s tim skokem a tak)... zadne vysvetlovani, ciste na efekt, se spoustou napadu... to byl bezva stav... dokud se neobjevil "stav". :)
0 0
reagovat

imf

************************ SPOILER ******************************
Je samozrejmé, že ak by bol medzi tými asasínmi nejaký normálny človek, tak by ako prvého zastrelil Freemana. Lenže aký normálny človek by veril nejakému prerastenúmu kolovrátku, ktorý údajne náhodne generuje mená na odstrel. Takému čomusi by verili len čistí fanatici, presne takí, akých majú pod sebou kdejakí tí arabskí imámovia, ktorí ich posielajú vyhadzovať sa do luftu. Je potom len logické, že takí ľudia by sa v momente, kedy zistia, že celá ich viera je len hŕba kidov zinscenovaných jedným starým černochom, dostali do pomykova... asi rovnako, ako keby nejaký imám vykecal svojim ovečkám, že ich po hrdinskom teroristickom útoku nečaká 77 panien v raji, ale 77 nadržaných buzíkov v pekle (resp v Guantaname ;) )
Čo sa týka samotnej idei stroja vyšívajúceho zmyslupné mená v dvojkovom kóde, to je samozrejme fest veľká volovina, na druhej strane tou sú aj guľky lietajúce do kruhu a adrenalínoví superhrdinovia:)
105799
************************ SPOILER ****************************** Je samozrejmé, že ak by bol medzi tými asasínmi nejaký normálny človek, tak by ako prvého zastrelil Freemana. Lenže aký normálny človek by veril nejakému prerastenúmu kolovrátku, ktorý údajne náhodne generuje mená na odstrel. Takému čomusi by verili len čistí fanatici, presne takí, akých majú pod sebou kdejakí tí arabskí imámovia, ktorí ich posielajú vyhadzovať sa do luftu. Je potom len logické, že takí ľudia by sa v momente, kedy zistia, že celá ich viera je len hŕba kidov zinscenovaných jedným starým černochom, dostali do pomykova... asi rovnako, ako keby nejaký imám vykecal svojim ovečkám, že ich po hrdinskom teroristickom útoku nečaká 77 panien v raji, ale 77 nadržaných buzíkov v pekle (resp v Guantaname *;)* ) Čo sa týka samotnej idei stroja vyšívajúceho zmyslupné mená v dvojkovom kóde, to je samozrejme fest veľká volovina, na druhej strane tou sú aj guľky lietajúce do kruhu a adrenalínoví superhrdinovia*:)*
imf
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se