Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Mušketýři zas a znovu

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Psema: Aby sme sa vrátili k téme: ona Sophie samozrejme tie klady nemá ktovieako prierazné, hlavne v tomto filme to vidno, ale... aj tak by som sosal ako mimino. :D
96923
Psema: Aby sme sa vrátili k téme: ona Sophie samozrejme tie klady nemá ktovieako prierazné, hlavne v tomto filme to vidno, ale... aj tak by som sosal ako mimino. *:D*
0 0
reagovat

DRAGO

Pokud jsi dyslektik a jinak psát nedokážeš tak ok... bohužel znám až příliš mnoho lidí pro které přečíst si po sobě co píšu, předtím než to odešlu, není samozřejmost, ale naopak nepřekonatelný problém.
96919
Pokud jsi dyslektik a jinak psát nedokážeš tak ok... bohužel znám až příliš mnoho lidí pro které přečíst si po sobě co píšu, předtím než to odešlu, není samozřejmost, ale naopak nepřekonatelný problém.
DRAGO
0 0
reagovat
on se smaze a pak rekne delete me :D

nikdo si tu egu nemastil. ta diskuze byla v ramci mezi celkem plodna (ale desne nudna). o to vic me ale stve, zes to po sobe smazal. uplne zbytecne ?)
96910
on se smaze a pak rekne delete me *:D* nikdo si tu egu nemastil. ta diskuze byla v ramci mezi celkem plodna (ale desne nudna). o to vic me ale stve, zes to po sobe smazal. uplne zbytecne *?)*
0 0
reagovat
Ježiš, další ublížený chudák...to tady mají poblíž nějaké doupě nebo co? :))
96904
Ježiš, další ublížený chudák...to tady mají poblíž nějaké doupě nebo co? *:))*
0 0
reagovat
PS: S Douglasem bych si určitědobře popovidal "v realu" ač to tak nevypadá :+
96903
PS: S Douglasem bych si určitědobře popovidal "v realu" ač to tak nevypadá *:+*
0 0
reagovat
st_ omlouvam se ;) ( tobě dalším redaktorum a ostatnim jinym slušnym členum fora)
Nechaval jsem tu dopis na rozloučenou, ale omylem jsem ho smaznul take:D
Nechce se mi to psat, znova, snad jen pro HALA, za každym svym přispěvkem kde udělám chyby se omlouvam ( bohužel neni tu funkce upravy přispěvku), jsem disgrafik i dislektik, ale nenecham si za to nadávat, ještě takhle chabě. Je promě težke se projevovat pisemně.
Diskutovat se tady na tema rozumně dalo jen s Douglasem a Charlotte, většina ostatních si tady jen mastila ego a popularitu.
Delete me, ban me
mějte se a začnětemě pomlouvat a nadavat, stějně už si to nepřečtu
96835
st_ omlouvam se *;)* ( tobě dalším redaktorum a ostatnim jinym slušnym členum fora) Nechaval jsem tu dopis na rozloučenou, ale omylem jsem ho smaznul take*:D* Nechce se mi to psat, znova, snad jen pro HALA, za každym svym přispěvkem kde udělám chyby se omlouvam ( bohužel neni tu funkce upravy přispěvku), jsem disgrafik i dislektik, ale nenecham si za to nadávat, ještě takhle chabě. Je promě težke se projevovat pisemně. Diskutovat se tady na tema rozumně dalo jen s Douglasem a Charlotte, většina ostatních si tady jen mastila ego a popularitu. Delete me, ban me mějte se a začnětemě pomlouvat a nadavat, stějně už si to nepřečtu
0 0
reagovat
já bych mu dal ban. Už ta ikonka je maniakální.:D
96833
já bych mu dal ban. Už ta ikonka je maniakální.*:D*
0 0
reagovat
DRAGO az ze sebe budes priste delat mistra sveta a bude na tom postavena cela diskuze, bud tak hodnej a nemaz to po sobe. to je vazne velmi tupy zpusob jak se z toho vykroutit :-
96855
DRAGO az ze sebe budes priste delat mistra sveta a bude na tom postavena cela diskuze, bud tak hodnej a nemaz to po sobe. to je vazne velmi tupy zpusob jak se z toho vykroutit *:-*
0 0
reagovat

TedGeorge

Kdyby všichni moudřejší ustoupili, na Zemi by rozhodovali jen blbci :)
96894
Kdyby všichni moudřejší ustoupili, na Zemi by rozhodovali jen blbci :)
TedGeorge
0 0
reagovat

HAL

Já si to prostě nemoch odpustit..:))
96889
Já si to prostě nemoch odpustit..*:))*
HAL
0 0
reagovat
Hele sorry jako 17 století nemá se středověkem nic společného
96887
Hele sorry jako 17 století nemá se středověkem nic společného
0 0
reagovat

Floydie

Sakra, postoupili jsme na vyšší level ve hře "hádání se o kraviny"... jdu pod okny vyhlížet Hladův žlutý bagr
96885
Sakra, postoupili jsme na vyšší level ve hře "hádání se o kraviny"... jdu pod okny vyhlížet Hladův žlutý bagr
Floydie
0 0
reagovat

HAL

Ale to je typický příklad krabičky:D Na krabici to má malé rozměry:D
96883
Ale to je typický příklad krabičky*:D* Na krabici to má malé rozměry*:D*
HAL
0 0
reagovat

Floydie

Taková ta krabice ve které je zavřená ta tuba, v regálu v obchodě bys to našel :D

btw: Na Mušketýrech s Yorkem jsem vyrostl a spolu se Sedmi statečnými to byl můj nejoblíběnější dobrodružný film... ach ty pravidelné reprízy v televizi :))
Všechny novější verze co jsem viděl u mě rychle upadly do zapomnění, takže předpokládám že tohle skončí stejně (tedy pokud se něco nepokazí a nevznikne z toho nakonec opravdu dobrý film, on ten příběh je přece jen nadčasový)
96878
Taková ta krabice ve které je zavřená ta tuba, v regálu v obchodě bys to našel *:D* btw: Na Mušketýrech s Yorkem jsem vyrostl a spolu se Sedmi statečnými to byl můj nejoblíběnější dobrodružný film... ach ty pravidelné reprízy v televizi *:))* Všechny novější verze co jsem viděl u mě rychle upadly do zapomnění, takže předpokládám že tohle skončí stejně (tedy pokud se něco nepokazí a nevznikne z toho nakonec opravdu dobrý film, on ten příběh je přece jen nadčasový)
Floydie
0 0
reagovat

HAL

Nějak si neumím představit krabici na zubní pasty:D
96874
Nějak si neumím představit krabici na zubní pasty*:D*
HAL
0 0
reagovat
Mám dojem že imf při čtení téhle hádky brečí smíchy: Ta hláška JE vtipná a to takovým způsobem, že je úplně jedno jestli je fakticky správně... a hádat se sáhodlouze o to jestli je nebo není mi přijde poněkud... hloupé ;)

DRAGO: Je mi vcelku jedno kdo z vás má téhle pseudodisputaci zrovna navrch, ale co se týče formy příspěvků, tak tě Douglas zabil a zahrabal půl kilometru pod zem - mohl by jsi prosím psát tak, aby se to dalo alespoň zhruba přečíst? Tohle je totiž opravdu děsivé a odsouvá tě to inteligenčně někam mezi prvňáka a krabici od zubní pasty.
96873
Mám dojem že imf při čtení téhle hádky brečí smíchy: Ta hláška JE vtipná a to takovým způsobem, že je úplně jedno jestli je fakticky správně... a hádat se sáhodlouze o to jestli je nebo není mi přijde poněkud... hloupé ;) DRAGO: Je mi vcelku jedno kdo z vás má téhle pseudodisputaci zrovna navrch, ale co se týče formy příspěvků, tak tě Douglas zabil a zahrabal půl kilometru pod zem - mohl by jsi prosím psát tak, aby se to dalo alespoň zhruba přečíst? Tohle je totiž opravdu děsivé a odsouvá tě to inteligenčně někam mezi prvňáka a krabici od zubní pasty.
0 0
reagovat
duro: u toho jsem kdysi dávno vydržel asi patnáct minut. Neskutečný peklo. Ale ty dva klady ti neberu.:D
96864
duro: u toho jsem kdysi dávno vydržel asi patnáct minut. Neskutečný peklo. Ale ty dva klady ti neberu.*:D*
0 0
reagovat
Buď ten rozumější, Dougu, a v diskuzi nepokračuj..... Mám pocit, že takovýhle žabomyší války tak akorát ubírají elán těm rozzlobenejm mužům, co tenhle cirkus dirigujou.

P.S Každej rozumnej člověk ví, kdy končí v tom nejširším a nejběžnějším smyslu slova středověk. Douglas má samozřejmě pravdu


a pokud by to nestačilo
P.P.S Matka učí na gymplu dějepis:) A nikdy by jí ani v koutku duše nenapadlo spojovat začátek 17tého století kdekoliv v Evropě se středověkem. Jejími slovy: "Bože, kdo takovou ptákovinu řekl"
96863
Buď ten rozumější, Dougu, a v diskuzi nepokračuj..... Mám pocit, že takovýhle žabomyší války tak akorát ubírají elán těm rozzlobenejm mužům, co tenhle cirkus dirigujou. P.S Každej rozumnej člověk ví, kdy končí v tom nejširším a nejběžnějším smyslu slova středověk. Douglas má samozřejmě pravdu a pokud by to nestačilo P.P.S Matka učí na gymplu dějepis:) A nikdy by jí ani v koutku duše nenapadlo spojovat začátek 17tého století kdekoliv v Evropě se středověkem. Jejími slovy: "Bože, kdo takovou ptákovinu řekl"
0 0
reagovat
Psema: Správne. Preto vypichnem svoju obľúbenú verziu: D´Artagnanova dcéra so Sophie Marceau. Sophie tam nadšene ukazuje kozandy a to z filmu robí veľmi príjemný zážitok. :D

Mimochodom, tie Neffove "remaky" verneoviek sú vraj dosť humáč. Kung-fu na palube Nautilu 20 000 míľ pod morom asi naozaj nemusím (nekecám, naozaj to tam je). Zvláštne, remake knihy. Neveril by som, že k niečomu takému niekedy dôjde.
96862
Psema: Správne. Preto vypichnem svoju obľúbenú verziu: D´Artagnanova dcéra so Sophie Marceau. Sophie tam nadšene ukazuje kozandy a to z filmu robí veľmi príjemný zážitok. *:D* Mimochodom, tie Neffove "remaky" verneoviek sú vraj dosť humáč. Kung-fu na palube Nautilu 20 000 míľ pod morom asi naozaj nemusím (nekecám, naozaj to tam je). Zvláštne, remake knihy. Neveril by som, že k niečomu takému niekedy dôjde.
0 0
reagovat
Absolutně nesmyslná debata. Radši se děte dívat na fotbal.:))
96861
Absolutně nesmyslná debata. Radši se děte dívat na fotbal.*:))*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se