Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku John mává hůlkou

příspěvky 41 - 44 Napsat příspěvek
John Williams prý bude skládat hudbu k dalšímu Harry Potterovi, Supermanovi a Jurskému Parku 4? To bymě zajímalo, kde autor na tyto informace přišel. V tuhle chvíli se dá počítat u Williamse jen s tím, že bude skládat hudbu k Spielbergovu Tintinovi, Lincolnovi a (pokud v nejbližších letech vzniknou), tak i k Trial of Chicago Seven a Interstellar. Možná by šlo ještě spekulovat o tom, že by Williamse najal Lucas pro Red Tails, ale to je asi tak vše. Šestého Harry Pottera bude znovu dělat Hooper a co se týče závěrečného dvojdílu, tak Williams se sice vyjádřil, že by rád skládal hudbu k Relikvii smrti, ale zatím jeho účast nebyla jakkoliv oznámena a pravděpodobně Relikvii (vzhledem k Yatesovi na postu režiséra) bude dělat znovu Hooper. Stejně tak jsem nikde neslyšel, že by Williams skládal hudbu k Singerovu druhému Supermanovi. Williams, který se Christopher Reevem přátelil, dokonce měl říct, že by vzhledem k smrti Reevea nedokázal skládat hudbu k filmu, kde Supermana hraje někdo jiný. No a JP4 by Williams teoreticky dělat mohl, kdysi zmínil, že by proti tomu nic neměl, ale jestli se tak stane, to teď nejspíš neví ani sám Williams.
A co se týče toho důchodu. Třetí Harry je většinou fanoušků filmové hudby považován za nejlepší Williamsův soundtrack k potterovské sérii, navíc Williams se nejednou dokázal v pokračování překonat (Imperium vrací úder a Indiana Jones jsou toho snad nejlepším příkladem). V roce 2005 složil 4 skvělé soundtracky (čehož je dokladem kromě řady cen a nominací i obdiv jeho kolegů) a soundtrack k čtvrtému Indymu je také vynikající, takže spolu s Williamsovým prohlášením, že si nedokáže představit život bez skládání, lze předpokládat, že tento vitální důchodce neodejde ze světa filmu dokud mu budou síly stačit:)
92777
John Williams prý bude skládat hudbu k dalšímu Harry Potterovi, Supermanovi a Jurskému Parku 4? To bymě zajímalo, kde autor na tyto informace přišel. V tuhle chvíli se dá počítat u Williamse jen s tím, že bude skládat hudbu k Spielbergovu Tintinovi, Lincolnovi a (pokud v nejbližších letech vzniknou), tak i k Trial of Chicago Seven a Interstellar. Možná by šlo ještě spekulovat o tom, že by Williamse najal Lucas pro Red Tails, ale to je asi tak vše. Šestého Harry Pottera bude znovu dělat Hooper a co se týče závěrečného dvojdílu, tak Williams se sice vyjádřil, že by rád skládal hudbu k Relikvii smrti, ale zatím jeho účast nebyla jakkoliv oznámena a pravděpodobně Relikvii (vzhledem k Yatesovi na postu režiséra) bude dělat znovu Hooper. Stejně tak jsem nikde neslyšel, že by Williams skládal hudbu k Singerovu druhému Supermanovi. Williams, který se Christopher Reevem přátelil, dokonce měl říct, že by vzhledem k smrti Reevea nedokázal skládat hudbu k filmu, kde Supermana hraje někdo jiný. No a JP4 by Williams teoreticky dělat mohl, kdysi zmínil, že by proti tomu nic neměl, ale jestli se tak stane, to teď nejspíš neví ani sám Williams. A co se týče toho důchodu. Třetí Harry je většinou fanoušků filmové hudby považován za nejlepší Williamsův soundtrack k potterovské sérii, navíc Williams se nejednou dokázal v pokračování překonat (Imperium vrací úder a Indiana Jones jsou toho snad nejlepším příkladem). V roce 2005 složil 4 skvělé soundtracky (čehož je dokladem kromě řady cen a nominací i obdiv jeho kolegů) a soundtrack k čtvrtému Indymu je také vynikající, takže spolu s Williamsovým prohlášením, že si nedokáže představit život bez skládání, lze předpokládat, že tento vitální důchodce neodejde ze světa filmu dokud mu budou síly stačit:)
0 0
reagovat
Takže k Harrymu: Williams je můj nejoblíbenější filmový skladatel, ale pětka Harryho v podání Hoopera zněla skvěle a některé motivy v mnohém předčly i Williamsovu hudbu:) Takže sem docela na rozpacích. Ikdyž třetí díl přinesl taky jinou hudbu oproti prvním dvou dílům a znamenalo to nominaci na Oskara;)
92776
Takže k Harrymu: Williams je můj nejoblíbenější filmový skladatel, ale pětka Harryho v podání Hoopera zněla skvěle a některé motivy v mnohém předčly i Williamsovu hudbu*:)* Takže sem docela na rozpacích. Ikdyž třetí díl přinesl taky jinou hudbu oproti prvním dvou dílům a znamenalo to nominaci na Oskara*;)*
0 0
reagovat
John to pořeší jako vždy skvěle...Strašně mě mrzelo, že u Pottera po trojce skončil a ve studiu asi už vědí, že jedinej ten správnej pro hudbu Pottera je právě Williams. Temnou hudbu dělat umí, viz. právě Epizoda III. U Supermana mě to hodně překvapilo, Ottman se zhostil svého úkolu více než obstojně. A Jurský park 4? ONO TO VÁŽNĚ BUDE?? Tak to čumim....nicméně právě hudba z Jurského parku je od Johnyho má nejoblíbenější. Jen mu přeju zdraví, už není nejmladší...

PS: Hodně mi tu na MZ chybí rubrika: Soundtracky
92775
John to pořeší jako vždy skvěle...Strašně mě mrzelo, že u Pottera po trojce skončil a ve studiu asi už vědí, že jedinej ten správnej pro hudbu Pottera je právě Williams. Temnou hudbu dělat umí, viz. právě Epizoda III. U Supermana mě to hodně překvapilo, Ottman se zhostil svého úkolu více než obstojně. A Jurský park 4? ONO TO VÁŽNĚ BUDE?? Tak to čumim....nicméně právě hudba z Jurského parku je od Johnyho má nejoblíbenější. Jen mu přeju zdraví, už není nejmladší... PS: Hodně mi tu na MZ chybí rubrika: Soundtracky
0 0
reagovat
S tim Potterem mi to prijde od studia docela nelogicky tah, Hooper udelal sice dobry soundtrack, ale uz uplne rozbil Williamsovi motivy z 1-3. Nevim jak to chce John udelat.... nechme se prekvapit.
92773
S tim Potterem mi to prijde od studia docela nelogicky tah, Hooper udelal sice dobry soundtrack, ale uz uplne rozbil Williamsovi motivy z 1-3. Nevim jak to chce John udelat.... nechme se prekvapit.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se