Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Iron Man: Trailer

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
The Joker: Přesně, nějak mi taky nejde o to, kolik akce tam bude, ale prostě vidět Roberta v komixovém blockbusteru, jak hláškuje svým oslnivým způsobem a převlíká se za kovové monstrum... I am IN! :+ :)
81972
The Joker: Přesně, nějak mi taky nejde o to, kolik akce tam bude, ale prostě vidět Roberta v komixovém blockbusteru, jak hláškuje svým oslnivým způsobem a převlíká se za kovové monstrum... I am IN! *:+* :)
0 0
reagovat
ľubo: Ufff... já myslel, že budeš dělat rozbor záběru od záběru, střihu od střihu, abys nám nakonec řekl, že ten trailer je strašně nelogický, špatný a že bys to sestříhal líp. :D Díky! 8)
81971
ľubo: Ufff... já myslel, že budeš dělat rozbor záběru od záběru, střihu od střihu, abys nám nakonec řekl, že ten trailer je strašně nelogický, špatný a že bys to sestříhal líp. *:D* Díky! *8)*
0 0
reagovat
Já osobně taky zastávám názor, že ve filmu bude akce minimum. Ono to celkově má být dost odlehčené, takže v tomhle bych to i přirovnal k F4. Tam té akce také moc nebylo a tady to bude IMHO podobně... Nadruhou stranu... ROBERT DOWNEY JR.!!! 8)
81970
Já osobně taky zastávám názor, že ve filmu bude akce minimum. Ono to celkově má být dost odlehčené, takže v tomhle bych to i přirovnal k F4. Tam té akce také moc nebylo a tady to bude IMHO podobně... Nadruhou stranu... ROBERT DOWNEY JR.!!! *8)*
0 0
reagovat
No, keď si ten trailer rozoberieme, môžeme v ňom vidieť tri väčšie a dve menšie akčnejšie scény:
1) Prepadnute teroristami na púšti (to bude imho len veľmi krátke)
II ) Starkov útek s prvým modelom zbroje
3) Stark skúša druhý (strieborný) model - to bude ale asi len séria preletov nad mestom v štýle Spidermana, pri ktorej zisťuje, čo všetko môže so svojou zbrojou robiť
IV ) Stark bojuje v treťom modely kdesi na blízkom východe (alebo kde to je) - tam patrí scéna s tankom a imho aj so stíhačkami (osobne sa práve na túto akčnú sekvenciu teším najvac)
V ) Stark bojuje na parkovisku proti Tomu veľkému kovovému mechu - to bude asi finálna bitka, dúfam, že vo filme sa neobmedzí len na to parkovisko ako v traileri
81968
No, keď si ten trailer rozoberieme, môžeme v ňom vidieť tri väčšie a dve menšie akčnejšie scény: 1) Prepadnute teroristami na púšti (to bude imho len veľmi krátke) II ) Starkov útek s prvým modelom zbroje 3) Stark skúša druhý (strieborný) model - to bude ale asi len séria preletov nad mestom v štýle Spidermana, pri ktorej zisťuje, čo všetko môže so svojou zbrojou robiť IV ) Stark bojuje v treťom modely kdesi na blízkom východe (alebo kde to je) - tam patrí scéna s tankom a imho aj so stíhačkami (osobne sa práve na túto akčnú sekvenciu teším najvac) V ) Stark bojuje na parkovisku proti Tomu veľkému kovovému mechu - to bude asi finálna bitka, dúfam, že vo filme sa neobmedzí len na to parkovisko ako v traileri
0 0
reagovat
Cival: ja netvrdím, že ma nalákal, no určite tá akcia vyzerala pôsobivo (a trailer tiež nebol urobený zle keď už sme pri tom - ale to si pekne oddeľme prácu s materiálom a materiál, ktorý práve až na tie úseky akcie bol aký bol). V prípade Iron Mana vypadá materiál dobre, práca s ním by bola aj za slabších 5*, ale ja od takéhoto filmu chcem viac cgi a efekte použitého. Tie prelety vlasne vôbec akcie byť nemusia,... všetci vieme ako trailery fungujú, takže prečo si rovno nepovedať, že film takto zakrýva nedostatok poriadne pôsobivých akčných scén. Načo vás tie fragmentynavnadzujú... si to pozrite a si predstavte súčasťou akých akčných scén asi tie náznaky môžu byť. To bude potom sklamanie keď scénka so stíhačkami už nebude nič viac.. Ale v poho, veď môže to byť fajn aj tak, hlášky, herci, zábavička a dovi. Ale pre mňa sú to 4*, na 5* sa mi musí takýto film lepšie predať.
Ak majú viac, san christo, veď nato sú trailery, aby sa to bez toho, že ti to pustia celé ukázalo poriadne pôsobivo,.. ak viac nemajú, tak potom sú tie 4* dupľom na mieste.
81962
Cival: ja netvrdím, že ma nalákal, no určite tá akcia vyzerala pôsobivo (a trailer tiež nebol urobený zle keď už sme pri tom - ale to si pekne oddeľme prácu s materiálom a materiál, ktorý práve až na tie úseky akcie bol aký bol). V prípade Iron Mana vypadá materiál dobre, práca s ním by bola aj za slabších 5*, ale ja od takéhoto filmu chcem viac cgi a efekte použitého. Tie prelety vlasne vôbec akcie byť nemusia,... všetci vieme ako trailery fungujú, takže prečo si rovno nepovedať, že film takto zakrýva nedostatok poriadne pôsobivých akčných scén. Načo vás tie fragmentynavnadzujú... si to pozrite a si predstavte súčasťou akých akčných scén asi tie náznaky môžu byť. To bude potom sklamanie keď scénka so stíhačkami už nebude nič viac.. Ale v poho, veď môže to byť fajn aj tak, hlášky, herci, zábavička a dovi. Ale pre mňa sú to 4*, na 5* sa mi musí takýto film lepšie predať. Ak majú viac, san christo, veď nato sú trailery, aby sa to bez toho, že ti to pustia celé ukázalo poriadne pôsobivo,.. ak viac nemajú, tak potom sú tie 4* dupľom na mieste.
0 0
reagovat
No, když jsem poprvé viděl trailer na FF2, tak jsem si říkal, že bych měl mít důvody podívat se na něj znova, ale ony žádné nebyly. Zato trailer na IM jsem viděl už cca 15krát, takže asi ten účel splňuje.

Jinak, k tomu prvnímu Spider-Manovi... Jo, bez něj bychom teď asi žádného Iron Mana na plátně neměli... a ano, první Spidey je fajn, ale mám z něj takový 'nezajímavý' pocit. Prostě u IM si říkám, že jenom rozpohybovali comics, aby na tom něco vyrejžovali. Zatímco u Hulka cítím, že v tom filmu je něco 'víc' (váí se mi doma scénář ;)). V současné chvíli prostě k těmhle marvelovkám přistupuju tak, že IM je Spidey 1 a Hulk Spidey 2. 8)
81960
No, když jsem poprvé viděl trailer na FF2, tak jsem si říkal, že bych měl mít důvody podívat se na něj znova, ale ony žádné nebyly. Zato trailer na IM jsem viděl už cca 15krát, takže asi ten účel splňuje. Jinak, k tomu prvnímu Spider-Manovi... Jo, bez něj bychom teď asi žádného Iron Mana na plátně neměli... a ano, první Spidey je fajn, ale mám z něj takový 'nezajímavý' pocit. Prostě u IM si říkám, že jenom rozpohybovali comics, aby na tom něco vyrejžovali. Zatímco u Hulka cítím, že v tom filmu je něco 'víc' (váí se mi doma scénář ;)). V současné chvíli prostě k těmhle marvelovkám přistupuju tak, že IM je Spidey 1 a Hulk Spidey 2. *8)*
0 0
reagovat
Vlado_B: No já tě pochopil dobře, ale stále si stojím za tím, že i kdyby ukázali ještě větší náznaky než doposud, byl bych za ně vděčnější, než celé akční záběry... Prostě někdy je éně více ;)...
Cival: To byl zrovna ten případ filmu, kterej mi sliboval dobrou akci v trailerech a tím mě jakžtakž nalákal a v konečnym důsledku, resp. ve filmu mi to vyznělo jako vystřelk do prázdna a konečná bitka byla tak krátká a nespádná, nerázná a bla bla, že to mě na ní štvalo nejvíc... U Iron Mana to bude (doufám) o 100 % lepší... 8)
81957
Vlado_B: No já tě pochopil dobře, ale stále si stojím za tím, že i kdyby ukázali ještě větší náznaky než doposud, byl bych za ně vděčnější, než celé akční záběry... Prostě někdy je éně více *;)*... Cival: To byl zrovna ten případ filmu, kterej mi sliboval dobrou akci v trailerech a tím mě jakžtakž nalákal a v konečnym důsledku, resp. ve filmu mi to vyznělo jako vystřelk do prázdna a konečná bitka byla tak krátká a nespádná, nerázná a bla bla, že to mě na ní štvalo nejvíc... U Iron Mana to bude (doufám) o 100 % lepší... *8)*
0 0
reagovat
No jestli te na ksci fakt nalakl vic trailer na FF2 tak jsi videl asi trochu jiny trailery. Ano, jsou tojen fragmenty, ale lahodne. Ve FF2 byla jedna sterilni scena. To preci na akci nalaka mnohem min, ne?
81956
No jestli te na ksci fakt nalakl vic trailer na FF2 tak jsi videl asi trochu jiny trailery. Ano, jsou tojen fragmenty, ale lahodne. Ve FF2 byla jedna sterilni scena. To preci na akci nalaka mnohem min, ne?
0 0
reagovat
Sp!der-bite: dosť zle si ma pochopil. Samozrejme, že nechcem, aby ukázali celé akcie v traileroch. Len hovorím, že z toho čo vidím tam nevyzerá nič na niečo čo by ma po stránke využitia cg v efektnej akcii zaujalo, ťahalo na film. To ešte aj trailer na FF2 bol v tomto ohľade lepší. Proste to chce za sebou viac a trocha dlhšie zábery z akcií z akcie,:D nie len tu dačo spadne, o chvíľku zabrzdí vo vzduchu, neskôr preletí cez obraz a o chvíľku niekde v diaľke dačo vybuchne... nie pri takomto filme. Ako ten iron suit je cool, aj odpálenie tančíka na konci, ale... inak nič len nejaké zívajte s nami výbuchy tu a tam. Proste sú tam tie náznaky akcie veľmi rozkúskované pomedzi hláškami a promenádovaním sa v oblečku.
81954
Sp!der-bite: dosť zle si ma pochopil. Samozrejme, že nechcem, aby ukázali celé akcie v traileroch. Len hovorím, že z toho čo vidím tam nevyzerá nič na niečo čo by ma po stránke využitia cg v efektnej akcii zaujalo, ťahalo na film. To ešte aj trailer na FF2 bol v tomto ohľade lepší. Proste to chce za sebou viac a trocha dlhšie zábery z akcií z akcie,*:D* nie len tu dačo spadne, o chvíľku zabrzdí vo vzduchu, neskôr preletí cez obraz a o chvíľku niekde v diaľke dačo vybuchne... nie pri takomto filme. Ako ten iron suit je cool, aj odpálenie tančíka na konci, ale... inak nič len nejaké zívajte s nami výbuchy tu a tam. Proste sú tam tie náznaky akcie veľmi rozkúskované pomedzi hláškami a promenádovaním sa v oblečku.
0 0
reagovat
Hm tohle bude jeden z nejlépe hodnocených trailerů. Pro všechny hodně dobřej, kromě LKinga, který tomu dla 1* :D
81953
Hm tohle bude jeden z nejlépe hodnocených trailerů. Pro všechny hodně dobřej, kromě LKinga, který tomu dla 1* *:D*
0 0
reagovat

imf

Já bych to bral jedině za poklonu s Jokerovi strany, Spidey 1 je jedno z nejlepších děl vůbec a velkej průlom v superhrdinskejch filmech... jenom málo věcí mě napadá, v čem by první film mohl být lepší a Raimi to zvádl výborně... btw. změna avataru, to jsou mi věci ;):))
81952
Já bych to bral jedině za poklonu s Jokerovi strany, Spidey 1 je jedno z nejlepších děl vůbec a velkej průlom v superhrdinskejch filmech... jenom málo věcí mě napadá, v čem by první film mohl být lepší a Raimi to zvádl výborně... btw. změna avataru, to jsou mi věci *;)**:))*
imf
0 0
reagovat
Spider-Man jednicka vydelal 800 milionu a dodneska ho treba ja povazuju za dulezitej obrat, nejen po financni strance, takze tahle tvoje diagnoza mi neprijde nejak "spatna". ;)
81950
Spider-Man jednicka vydelal 800 milionu a dodneska ho treba ja povazuju za dulezitej obrat, nejen po financni strance, takze tahle tvoje diagnoza mi neprijde nejak "spatna". ;)
0 0
reagovat
Tak já jsem rád, že z akce toho moc neukázali. Nadruhou stranu si taky myslím, že tam nějaká třeba 20-minut dlouhá akční scéna nebude... A stále se nemůžu zbavit dojmu, že za tím Iron Manem vlastně "nic nestojí", necítím z toho filmu nic "silného". Prostě by to mohl být takový Spider-Man jednička letošního léta. ;) P.S. Sakra, jak tam toho Obadiaha Stonea chcou nacpat? Se bojím, aby to nebyl vyloženě takový ten záporák na poslední souboj a nic víc... :-
81948
Tak já jsem rád, že z akce toho moc neukázali. Nadruhou stranu si taky myslím, že tam nějaká třeba 20-minut dlouhá akční scéna nebude... A stále se nemůžu zbavit dojmu, že za tím Iron Manem vlastně "nic nestojí", necítím z toho filmu nic "silného". Prostě by to mohl být takový Spider-Man jednička letošního léta. ;) P.S. Sakra, jak tam toho Obadiaha Stonea chcou nacpat? Se bojím, aby to nebyl vyloženě takový ten záporák na poslední souboj a nic víc... *:-*
0 0
reagovat

mcb

To ti snad ani nebudu věřit :D
81944
To ti snad ani nebudu věřit *:D*
mcb
0 0
reagovat

Vlado_B

Nechápu, ty by si snad raději viděl všechnu akci už v traileru? Jako mě ten náznak stačí k tomu, že tam o akci nebude nouze a mám se na co těšit do filmu samotnýho, kdyby to ukázali už v traileru, neměl bych se potom na co těšit a film by pro mě v prvním dojmu byl o to horší, jelikož by mě nemělo co nadchnout... IMHO...
81936
Nechápu, ty by si snad raději viděl všechnu akci už v traileru? Jako mě ten náznak stačí k tomu, že tam o akci nebude nouze a mám se na co těšit do filmu samotnýho, kdyby to ukázali už v traileru, neměl bych se potom na co těšit a film by pro mě v prvním dojmu byl o to horší, jelikož by mě nemělo co nadchnout... IMHO...
Vlado_B
0 0
reagovat
uz jsem to videl tak 30x a jeste nemam dost........?)
81935
uz jsem to videl tak 30x a jeste nemam dost........*?)*
0 0
reagovat
No,.. určite sa začínam o Iron Mana zaujímať viac než pred týmto trailerom, ale na 5* to nevidím. Hlavne tam nevidím žiaden náznak nejakej fakt strhujúcej a dlho trvajúcej akcie, všetko je to uťaté,..prirodzene keď ide o trailer, ale vypadá to, že vo filme bude tu a tam nejaký výbuch a nejaká krátka akcia, no nič fakt efektné, nejaký záber čo poriadne predá triky, nič v traileri ma po tejto stránke nenadchlo. No i tak sa teším, sympatickí herci, dobre zabité hlášky a ... vypadá to na pohodovú srandičku.
81926
No,.. určite sa začínam o Iron Mana zaujímať viac než pred týmto trailerom, ale na 5* to nevidím. Hlavne tam nevidím žiaden náznak nejakej fakt strhujúcej a dlho trvajúcej akcie, všetko je to uťaté,..prirodzene keď ide o trailer, ale vypadá to, že vo filme bude tu a tam nejaký výbuch a nejaká krátka akcia, no nič fakt efektné, nejaký záber čo poriadne predá triky, nič v traileri ma po tejto stránke nenadchlo. No i tak sa teším, sympatickí herci, dobre zabité hlášky a ... vypadá to na pohodovú srandičku.
0 0
reagovat

Tak nevim...

Mne se ten trajler tolik nelibil .:/ Asi sem divnej...mozna tou hudbou, mne se vic libi takova ta klasicka trajlerova choralove velkolepa :)
81923
Mne se ten trajler tolik nelibil .:/ Asi sem divnej...mozna tou hudbou, mne se vic libi takova ta klasicka trajlerova choralove velkolepa :)
Tak nevim...
0 0
reagovat

Mno

Dlouho jsem neviděl trailer, u kterého jsem měl celou dobu otevřenou pusu! WOW
81895
Dlouho jsem neviděl trailer, u kterého jsem měl celou dobu otevřenou pusu! WOW
Mno
0 0
reagovat
No taky se bojím at celkově ten film nezmrví. Sakra ale po těchhle trailerech nám to přece nemůžou udělat. Nikdy jsem se o IM nějak zvlášt nezajímal ale myslím, že po tomhle rozhodím sítě a doplním si svoje komiksový vědomosti :D
81893
No taky se bojím at celkově ten film nezmrví. Sakra ale po těchhle trailerech nám to přece nemůžou udělat. Nikdy jsem se o IM nějak zvlášt nezajímal ale myslím, že po tomhle rozhodím sítě a doplním si svoje komiksový vědomosti *:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se