Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Taková normální rodinka: Trailer

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Českého lev za střih? Ten výsledek vypadá spíš na herecký výkon ve vedlejší roli. ;)
81403
Českého lev za střih? Ten výsledek vypadá spíš na herecký výkon ve vedlejší roli. ;)
0 0
reagovat

KarelR

:D omlouvám se, že jsem se spolehnul jako cvičená ovce na místní názory, už to nikdy neudělám, už se nikdy radši nezeptám na dobrou hospodu, na prodejny s levnými DVD, na zaručené dárky:D:D
81402
*:D* omlouvám se, že jsem se spolehnul jako cvičená ovce na místní názory, už to nikdy neudělám, už se nikdy radši nezeptám na dobrou hospodu, na prodejny s levnými DVD, na zaručené dárky*:D**:D*
KarelR
0 0
reagovat

Ringo

Menovačka by tam musela byť pre divákov, ktorí chodia na filmy kvôli ľuďom, čo v nich hrajú. Takých je v našich končinách stále obrovské množstvo.
81401
Menovačka by tam musela byť pre divákov, ktorí chodia na filmy kvôli ľuďom, čo v nich hrajú. Takých je v našich končinách stále obrovské množstvo.
Ringo
0 0
reagovat

Fluke

Neee, nemůžeš napsat, že ti stačily místní názory. Za to tě každej "protivník" okamžitě chytí :D
81400
Neee, nemůžeš napsat, že ti stačily místní názory. Za to tě každej "protivník" okamžitě chytí *:D*
Fluke
0 0
reagovat
ľubo: Já jsem ale nechtěl s tím trailerem "pochodit" ;)
Naopak, přijde mi ještě o dost horší než ten oficiální. A to přesto, že ho dělal držitel Českého lva (což pochopitelně nemusí nic znamenat). Chtěl jsem si ten názor jen potvrdit (či případně vyvrátit) a na základě srovnání se pokusit lépe pochopit, jakou cestou se při propagování podobných českých komedií vydávat ke spokojenosti všech.

A souhlasím cekem i s tou tvou představou o "ideálním" traileru (snad jen tu jmenovačku bych vynechal - osobně to nemám moc rád), ale film jsem viděl a myslím, že vše, co působilo jen trochu vtipně, v tom traileru je.
81399
ľubo: Já jsem ale nechtěl s tím trailerem "pochodit" *;)* Naopak, přijde mi ještě o dost horší než ten oficiální. A to přesto, že ho dělal držitel Českého lva (což pochopitelně nemusí nic znamenat). Chtěl jsem si ten názor jen potvrdit (či případně vyvrátit) a na základě srovnání se pokusit lépe pochopit, jakou cestou se při propagování podobných českých komedií vydávat ke spokojenosti všech. A souhlasím cekem i s tou tvou představou o "ideálním" traileru (snad jen tu jmenovačku bych vynechal - osobně to nemám moc rád), ale film jsem viděl a myslím, že vše, co působilo jen trochu vtipně, v tom traileru je.
0 0
reagovat

Ringo

Mno jak řekl imf. Slova jsou od toho, aby něco vyjadřovala. Něco je říct "Tohle je zase pěkná chujovina" a "tak takovou de*ilní sra*ku si strčte do pr*ele". Samozřejmě, že význam obou vět je podobný, ale každá vyjadřuje jinou úroveň názoru, první je vlastní konstatování a druhé prosté nadávání.
Jinak jako chujovinu to odsuzuju, jelikož to vypadá jako další nová vykrádačka a tu původní rodinku už nelze tak kvalitně zachytit (tedy lze, ale to by museli dělat soudnější lidé), k rozhodnutí, že to vidět nechci mi stačil seznam herců, obrázky a místní názory.

Mimochodem chápu, tvoji obranou reakci na některé osoby stojící za trailerem, uznávám, že nadávat takové osobě je zcestné, ale kritizovat její práci a klidně si zanadávat mi zcestné nepřijde. Hanit nepovedený produkt není jako hanit člověka. Imho.
81398
Mno jak řekl imf. Slova jsou od toho, aby něco vyjadřovala. Něco je říct "Tohle je zase pěkná chujovina" a "tak takovou de*ilní sra*ku si strčte do pr*ele". Samozřejmě, že význam obou vět je podobný, ale každá vyjadřuje jinou úroveň názoru, první je vlastní konstatování a druhé prosté nadávání. Jinak jako chujovinu to odsuzuju, jelikož to vypadá jako další nová vykrádačka a tu původní rodinku už nelze tak kvalitně zachytit (tedy lze, ale to by museli dělat soudnější lidé), k rozhodnutí, že to vidět nechci mi stačil seznam herců, obrázky a místní názory. Mimochodem chápu, tvoji obranou reakci na některé osoby stojící za trailerem, uznávám, že nadávat takové osobě je zcestné, ale kritizovat její práci a klidně si zanadávat mi zcestné nepřijde. Hanit nepovedený produkt není jako hanit člověka. Imho.
Ringo
0 0
reagovat

Ringo

Obávam sa, že so žiadnym trailerom na Takovou normální rodinku tu veľmi nepochodíš, to by totiž musel byť aspoň trochu zaujímavý samotný film, z ktorého sa trailer robil. Lenže hopla, na vtipoch sa nesmejem, charaktery postáv mi prídu nezaujímavé a dĺžka traileru prehnaná. Ako by mal podľa mňa vyzerať aspoň trochu podarený trailer na TNR? Mal by mať tak maximálne minútu, mala by v ňom byť tá pseudoromantická koláž z druhej polovice prvej upútavky, krátka predstavovačka hercov, letmé (ale naozaj len letmé) načrtnutie deja, jeden vtip (ale nejaký podarený... hádam sa v tom filme dajaký taký nájde) a to je všetko.
Každopádne aj v Česku sa naisto dajú robiť dobré trailery, len musí byť dobrý materiál (s tým je najväčší problém) a hlavne vôľa neodfláknuť to. Za taký dobrý český trailer považujem upútavku na Tmavomodrý svet (ktorej by som vytkol akurát Svěrákov voice-over) alebo na Václava.
81397
Obávam sa, že so žiadnym trailerom na Takovou normální rodinku tu veľmi nepochodíš, to by totiž musel byť aspoň trochu zaujímavý samotný film, z ktorého sa trailer robil. Lenže hopla, na vtipoch sa nesmejem, charaktery postáv mi prídu nezaujímavé a dĺžka traileru prehnaná. Ako by mal podľa mňa vyzerať aspoň trochu podarený trailer na TNR? Mal by mať tak maximálne minútu, mala by v ňom byť tá pseudoromantická koláž z druhej polovice prvej upútavky, krátka predstavovačka hercov, letmé (ale naozaj len letmé) načrtnutie deja, jeden vtip (ale nejaký podarený... hádam sa v tom filme dajaký taký nájde) a to je všetko. Každopádne aj v Česku sa naisto dajú robiť dobré trailery, len musí byť dobrý materiál (s tým je najväčší problém) a hlavne vôľa neodfláknuť to. Za taký dobrý český trailer považujem upútavku na Tmavomodrý svet (ktorej by som vytkol akurát Svěrákov voice-over) alebo na Václava.
Ringo
0 0
reagovat
Problém je, že jsme vidět, ty kteří nesouhlasí se ozývají v menšině, a pak jsme osočováni. Mě přijde normální rozvést bitvu dialogů (flame) na jedno téma s někým kdo nesouhlasí, jenže z těch, kteří nesouhlasí s našimi podobnými názory, se ozve jeden max dva, proti naší přesile. Pak to vypadá jak to vypadá a my jsme osočováni, že držíme pospolu a máme stejné názory jako by to bylo nedejbože trestné.
Není poté divné, že se menšina (která není menšina, jen se každej nemusí vyjadřovat ke každý blbosti) uchýlí k drsnějším útokům, kter nejsou vždy třeba, ale pak samozřejmě zaútočíme my, poněvadž si to nenecháme líbit a hned jsme za ty zlé.
Co naplat, tohle je internet, platí zde socialismus i demokracie zároveň, kdo si myslí, že má právo si na to stěžovat, je předem ztracen.
81396
Problém je, že jsme vidět, ty kteří nesouhlasí se ozývají v menšině, a pak jsme osočováni. Mě přijde normální rozvést bitvu dialogů (flame) na jedno téma s někým kdo nesouhlasí, jenže z těch, kteří nesouhlasí s našimi podobnými názory, se ozve jeden max dva, proti naší přesile. Pak to vypadá jak to vypadá a my jsme osočováni, že držíme pospolu a máme stejné názory jako by to bylo nedejbože trestné. Není poté divné, že se menšina (která není menšina, jen se každej nemusí vyjadřovat ke každý blbosti) uchýlí k drsnějším útokům, kter nejsou vždy třeba, ale pak samozřejmě zaútočíme my, poněvadž si to nenecháme líbit a hned jsme za ty zlé. Co naplat, tohle je internet, platí zde socialismus i demokracie zároveň, kdo si myslí, že má právo si na to stěžovat, je předem ztracen.
0 0
reagovat
imho je koblížek přejmenovanej Shimitz. Má až příliš podobný kecy, aby tomu tak nebylo.:D

Ad. "ringův trailer": Je to stejný zlo jako "první verze", s tím rozdílem, že je navíc příšerně přetaženej a strašně nudnej. Ale problém imho není ve střihači, spíš ve zdrojovym materiálu, kterej je očividně k ničemu. Chválím alespoň slušnou obrazovou kvalitu.:D
81394
imho je koblížek přejmenovanej Shimitz. Má až příliš podobný kecy, aby tomu tak nebylo.*:D* Ad. "ringův trailer": Je to stejný zlo jako "první verze", s tím rozdílem, že je navíc příšerně přetaženej a strašně nudnej. Ale problém imho není ve střihači, spíš ve zdrojovym materiálu, kterej je očividně k ničemu. Chválím alespoň slušnou obrazovou kvalitu.*:D*
0 0
reagovat

pkkoblih

Tyhle výkřiky do tmy miluju. Mohl bys to nějak rozvést? Tady když se dva lidi na nečem schodnou, už je to považováno za nějakou ultimátně propagovanou pravdu, nebo co...
81391
Tyhle výkřiky do tmy miluju. Mohl bys to nějak rozvést? Tady když se dva lidi na nečem schodnou, už je to považováno za nějakou ultimátně propagovanou pravdu, nebo co...
pkkoblih
0 0
reagovat

Ringo

Zvykneš si. Budeš-li sledovat MZ trochu déle, poznáš, kdo tu s kým kamarádí, jaké filmy sou tu oslavovány, které zašlapány do země. Bavit se na těchto stránkách o CR kinematografii, nemá žádnou cenu. Všechno je podle nich špatně. Od tématu si ze začátku podle mě určitě neodběhnul, spíš vidím problém v tom, že tady musíš jít s davem, jinak nejsi na diskusích vítán.
81390
Zvykneš si. Budeš-li sledovat MZ trochu déle, poznáš, kdo tu s kým kamarádí, jaké filmy sou tu oslavovány, které zašlapány do země. Bavit se na těchto stránkách o CR kinematografii, nemá žádnou cenu. Všechno je podle nich špatně. Od tématu si ze začátku podle mě určitě neodběhnul, spíš vidím problém v tom, že tady musíš jít s davem, jinak nejsi na diskusích vítán.
Ringo
0 0
reagovat

Ringo

Nový trailer je podle mě o dost lepší než předchozí zhůvěřilost, ale na to aby se alespoň přiblížil průměru je příšerně dlouhý. Když už to musí být sestřih nesouvisejících pseudovtipných scén (film evidentně nemá příběh, takže nic jiného z něj splácat nejspíš nejde), tak by měl mít rozumnou délku. I polovina by bohatě stačila na představení známých ksichtů a nejvtipnějších mometnů bez zbytečných dlouhých scén, tak aby trailer neztrácel drajv a nezačal diváka demencí představovaného filmu štvát k nepříčetnosti.
Hudba je sice hrozná, ale ke stylu filmu se docela hodí a střih na ni je vlastně celkem fajn.
81388
Nový trailer je podle mě o dost lepší než předchozí zhůvěřilost, ale na to aby se alespoň přiblížil průměru je příšerně dlouhý. Když už to musí být sestřih nesouvisejících pseudovtipných scén (film evidentně nemá příběh, takže nic jiného z něj splácat nejspíš nejde), tak by měl mít rozumnou délku. I polovina by bohatě stačila na představení známých ksichtů a nejvtipnějších mometnů bez zbytečných dlouhých scén, tak aby trailer neztrácel drajv a nezačal diváka demencí představovaného filmu štvát k nepříčetnosti. Hudba je sice hrozná, ale ke stylu filmu se docela hodí a střih na ni je vlastně celkem fajn.
Ringo
0 0
reagovat

Ringo

Jediné rozdíly, které mě napadají, jsou delší záběry a horší hudba. :)
Takže teď to spojuje nevýhodu sestřihu nesouvisejících scén a pomalého tempa.
81385
Jediné rozdíly, které mě napadají, jsou delší záběry a horší hudba. :) Takže teď to spojuje nevýhodu sestřihu nesouvisejících scén a pomalého tempa.
Ringo
0 0
reagovat
Stále si nejsem jistý, zda jsem odběhl od tématu, ale budiž... přispěju tedy něčím, co se tématu snad opravdu týká. Jako "otravování" to bude zřejmě připadat těm, kdo se na trailery koukají jen proto, aby věděli, na co zajít do kina. Mohlo by to ale být trochu zajímavé pro ty, které zajímá geneze upoutávek (a dokážou se v tomto směru zabývat i výtvory méně povedenými, aniž by se jim při tom zvedal žaludek). Dostala se mi do rukou "alternativní verze" traileru na film Taková normální rodinka. Kdo má zájem a čas, může si ji stáhnout zde: link

Nebudu schválně předem říkat, kdo, kdy a proč to stvořil, abych vás neovlivil...

Abych předešel nějakým myšlenkovým konstrukcím ohledně mé motivace k tomuto příspěvku, předesílám, že mi jde zejména o dlouhodobý plán zlepšení úrovně českých trailerů a protože zrovna trailery k TNR jsou typickým příkladem toho, co se vám nelíbí, mohlo by srovnání obou verzí odhalit leccos zajímavého (a hlavně ty výtky konkretizovat) - už jen proto, že za každým z těch pokusů stojí jiný člověk a společný byl "jen" výchozí materiál. Jakékoliv komplexní i dílčí analýzy tedy vítám (a kdyby redaktorům MZ připadalo, že to sem nepatří, lze to řešit jinak a jinde... pokud teda vůbec bude nějaký zájem to řešit).

Těm, které mé předchozí dnešní příspěvky popudily, se tedy omlouvám (a vyzývám je ke spolupráci). Ony "invektivy" se týkaly v podstatě jen sporu s Psemou, od něhož stejně účast nečekám a snad ani nechci. Díky
81381
Stále si nejsem jistý, zda jsem odběhl od tématu, ale budiž... přispěju tedy něčím, co se tématu snad opravdu týká. Jako "otravování" to bude zřejmě připadat těm, kdo se na trailery koukají jen proto, aby věděli, na co zajít do kina. Mohlo by to ale být trochu zajímavé pro ty, které zajímá geneze upoutávek (a dokážou se v tomto směru zabývat i výtvory méně povedenými, aniž by se jim při tom zvedal žaludek). Dostala se mi do rukou "alternativní verze" traileru na film Taková normální rodinka. Kdo má zájem a čas, může si ji stáhnout zde: http://tnr.ondrejhokr.cz Nebudu schválně předem říkat, kdo, kdy a proč to stvořil, abych vás neovlivil... Abych předešel nějakým myšlenkovým konstrukcím ohledně mé motivace k tomuto příspěvku, předesílám, že mi jde zejména o dlouhodobý plán zlepšení úrovně českých trailerů a protože zrovna trailery k TNR jsou typickým příkladem toho, co se vám nelíbí, mohlo by srovnání obou verzí odhalit leccos zajímavého (a hlavně ty výtky konkretizovat) - už jen proto, že za každým z těch pokusů stojí jiný člověk a společný byl "jen" výchozí materiál. Jakékoliv komplexní i dílčí analýzy tedy vítám (a kdyby redaktorům MZ připadalo, že to sem nepatří, lze to řešit jinak a jinde... pokud teda vůbec bude nějaký zájem to řešit). Těm, které mé předchozí dnešní příspěvky popudily, se tedy omlouvám (a vyzývám je ke spolupráci). Ony "invektivy" se týkaly v podstatě jen sporu s Psemou, od něhož stejně účast nečekám a snad ani nechci. Díky
0 0
reagovat
Ach jo, proč musí každá diskuze pod českým trailerem dopadnout v tomhle stylu? Tedy, skoro každým. Proč se třeba neozve člověk zodpovědný za trailer k filmu Karamazovi a neřekne: "Díky, jsem rád, že se vám to líbí".
81371
Ach jo, proč musí každá diskuze pod českým trailerem dopadnout v tomhle stylu? Tedy, skoro každým. Proč se třeba neozve člověk zodpovědný za trailer k filmu Karamazovi a neřekne: "Díky, jsem rád, že se vám to líbí".
0 0
reagovat

Ringo

Nebudu ti tady vysvetlovat, proc jsem se oprel do tebe a ne do nej ("nenormalni" za urazku rozhodne nepovazuju), nema smysl ti nic vysvetlovat... udelal jsem to niz. Neni to o davani si pozor, je to o tom NEODBIHAT OD TEMATU. Pokud nedokazes diskutovat vecne, vzdycky to skonci takhle. Uz me nebavi ti to porad vysvetlovat. Debaty bez tve pritomnosti prekvapive probihaji klidne a i kdyz Psema nebo nekdo jiny obcas "ustreli" jinde, resi se to nadsazkou, postuchovani a hlavne bez ucasti osobnich invektiv. Nikdo u tebe neni ostrazitejsi, nebudu ti rikat, aby sis zametl pred vlastnim prahem, je to absolutne zbytecny... takze s tim kostetem holt vzdycky prijdu ja. Treba ti jednou dojde proc.
81369
Nebudu ti tady vysvetlovat, proc jsem se oprel do tebe a ne do nej ("nenormalni" za urazku rozhodne nepovazuju), nema smysl ti nic vysvetlovat... udelal jsem to niz. Neni to o davani si pozor, je to o tom NEODBIHAT OD TEMATU. Pokud nedokazes diskutovat vecne, vzdycky to skonci takhle. Uz me nebavi ti to porad vysvetlovat. Debaty bez tve pritomnosti prekvapive probihaji klidne a i kdyz Psema nebo nekdo jiny obcas "ustreli" jinde, resi se to nadsazkou, postuchovani a hlavne bez ucasti osobnich invektiv. Nikdo u tebe neni ostrazitejsi, nebudu ti rikat, aby sis zametl pred vlastnim prahem, je to absolutne zbytecny... takze s tim kostetem holt vzdycky prijdu ja. Treba ti jednou dojde proc.
Ringo
0 0
reagovat
Ringo: a koho jsem urazil? Tebe? Nebo snad producenta, kterýmu může být můj názor naprosto ukradenej? Tvůrce? Děláš jako bys byl prvně na internetu a četl reakce v diskuzích. ( Přitom zrovna tady je i spousta jiných příspěvků, který si rovněž neberou servírky.) Promiň, že "tvý kamarády" neplácám po zádech za všechno co vypustěj do světa, ale do - s prominutím - kre_énů a de_ilů je přece vůbec neposílám. (vím, že jsi nic takovýho neřekl, ale dost blbě jsi to naznačil). Užij si svoji odpověď, já končím.
81368
Ringo: a koho jsem urazil? Tebe? Nebo snad producenta, kterýmu může být můj názor naprosto ukradenej? Tvůrce? Děláš jako bys byl prvně na internetu a četl reakce v diskuzích. ( Přitom zrovna tady je i spousta jiných příspěvků, který si rovněž neberou servírky.) Promiň, že "tvý kamarády" neplácám po zádech za všechno co vypustěj do světa, ale do - s prominutím - kre_énů a de_ilů je přece vůbec neposílám. (vím, že jsi nic takovýho neřekl, ale dost blbě jsi to naznačil). Užij si svoji odpověď, já končím.
0 0
reagovat
Sakra, to je fofr. Já to tady vůbec nestíhám sledovat...

Dobrá, příště si možná dám větší pozor. Škoda jen, že jsi Psemu neuklidnil sám, nemusel bych se do toho pouštět sám. Ale jak vidno, Psemovy urážky tady prochází bez problémů, zatímco já jsem nepřítel zvenku, u něhož jste všichni mnohem ostražitější. :)
81367
Sakra, to je fofr. Já to tady vůbec nestíhám sledovat... Dobrá, příště si možná dám větší pozor. Škoda jen, že jsi Psemu neuklidnil sám, nemusel bych se do toho pouštět sám. Ale jak vidno, Psemovy urážky tady prochází bez problémů, zatímco já jsem nepřítel zvenku, u něhož jste všichni mnohem ostražitější. :)
0 0
reagovat
Ringo: Původně jsem chtěl napsat, že jsi úzkoprsá lama, ale urážet rcorpa se mi vážně nechce, takže tuhle větu můžeš klidně ignorovat. Jen bych tě poprosil, abysme se zase šťastně rozdělili a šli si každej po svým. 1) nemám chuť, ani čas se s tebou hádat kvůli jedný větě, která pohoršuje snad akorát tebe, 2) vzkazník mám na zajímavější debaty a ne na to, abys mi tam přenášel svoje narážky (a urážky) z diskuze. Děkuju za pochopení a příště už na sebe radši nebudeme reagovat. Ber to tak, že já si o tobě myslím svoje, ty o mě taky. Tím to hasne.
81366
Ringo: Původně jsem chtěl napsat, že jsi úzkoprsá lama, ale urážet rcorpa se mi vážně nechce, takže tuhle větu můžeš klidně ignorovat. Jen bych tě poprosil, abysme se zase šťastně rozdělili a šli si každej po svým. 1) nemám chuť, ani čas se s tebou hádat kvůli jedný větě, která pohoršuje snad akorát tebe, 2) vzkazník mám na zajímavější debaty a ne na to, abys mi tam přenášel svoje narážky (a urážky) z diskuze. Děkuju za pochopení a příště už na sebe radši nebudeme reagovat. Ber to tak, že já si o tobě myslím svoje, ty o mě taky. Tím to hasne.
0 0
reagovat
Protoze to vsechny ostatni otravuje. Pokud mas problem s nekym konkretnim, res to pokud mozno soukrome, zvlast pokud to neni a nema byt predmetem debaty. Takze bud se presun do Vzkazniku nebo pis svoje prispevky neutralne a bez osobnich utoku... druha strana mozna udela totez... zarucit ti to nemuzu, ale opravdu neni tezke napsat "Podle me clovek zodpovedny za uvedeni tohoto filmu neni bla-bla-bla", bez hlasek jako "Uklidni se..."

Uff, vazne me taky otravuje psat takhle ocividne veci... musime to absolvovat znovu a znovu?
81365
Protoze to vsechny ostatni otravuje. Pokud mas problem s nekym konkretnim, res to pokud mozno soukrome, zvlast pokud to neni a nema byt predmetem debaty. Takze bud se presun do Vzkazniku nebo pis svoje prispevky neutralne a bez osobnich utoku... druha strana mozna udela totez... zarucit ti to nemuzu, ale opravdu neni tezke napsat "Podle me clovek zodpovedny za uvedeni tohoto filmu neni bla-bla-bla", bez hlasek jako "Uklidni se..." Uff, vazne me taky otravuje psat takhle ocividne veci... musime to absolvovat znovu a znovu?
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se