Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Akční hezounkové

příspěvky 41 - 52 Napsat příspěvek
Jako netransformovatelný mě napadá Cillian Murphy, a z těch. kterým se to povedlo Will Smith.
77832
Jako netransformovatelný mě napadá Cillian Murphy, a z těch. kterým se to povedlo Will Smith.
0 0
reagovat
Zakerna otazka... budu si to muset rozmyslet pres noc... ted se mi bude zdat o samych vychtrlych lidech. Diky moc. 8)
77828
Zakerna otazka... budu si to muset rozmyslet pres noc... ted se mi bude zdat o samych vychtrlych lidech. Diky moc. *8)*
0 0
reagovat
imf: napadá tě hezounek, kterého by do svalového krustu netransformoval ani team trenérů Arnie-Chuck-Jet?
Mr.Hlad: to zní jako must see, díky za tip, ačkoli tvé vřelé city k Angelině sdílím. Už jsem se po Tv tipech :Carym (já bych ho zabil:) a Judovi (nejméně charismatický herec pod sluncem) bála, že se v mužských hercích náš vkus absolutně neguje;)

77827
imf: napadá tě hezounek, kterého by do svalového krustu netransformoval ani team trenérů Arnie-Chuck-Jet? Mr.Hlad: to zní jako must see, díky za tip, ačkoli tvé vřelé city k Angelině sdílím. Už jsem se po Tv tipech :Carym (já bych ho zabil:) a Judovi (nejméně charismatický herec pod sluncem) bála, že se v mužských hercích náš vkus absolutně neguje*;)*
0 0
reagovat
Sem nedostudovanej :) a zblblo mě právě to, že se renesance odkazuje na antiku, ale dost toho. Ryan (neakční) je vynikající v zapomenutém filmu Podoby lásky (respektive Srdce ti napoví). Je to taková Láska nebeská light, ale příběh, ve kterym hraje on vedle naprosto úžasný Angenliny Jolie (a to jí nemám rád) je opravdu boží.
77826
Sem nedostudovanej :) a zblblo mě právě to, že se renesance odkazuje na antiku, ale dost toho. Ryan (neakční) je vynikající v zapomenutém filmu Podoby lásky (respektive Srdce ti napoví). Je to taková Láska nebeská light, ale příběh, ve kterym hraje on vedle naprosto úžasný Angenliny Jolie (a to jí nemám rád) je opravdu boží.
0 0
reagovat
Mr.Hlad: pravomoc chválit pana učitele nemám, ale jsi blízko, antický ideál. Renesance se navíc k antice vracela:) Jinak použití tak zvrácených pojmů ve tři ráno omlouvá zkouškové a momentální zkrat nad některými fotkami. :)
Spíš mám radost, že Ryana doceňuješ, je i v miniroličkách typu Gosford Park výborný a imho neprávem přehlížený. :+
77825
Mr.Hlad: pravomoc chválit pana učitele nemám, ale jsi blízko, antický ideál. Renesance se navíc k antice vracela:) Jinak použití tak zvrácených pojmů ve tři ráno omlouvá zkouškové a momentální zkrat nad některými fotkami. :) Spíš mám radost, že Ryana doceňuješ, je i v miniroličkách typu Gosford Park výborný a imho neprávem přehlížený. *:+*
0 0
reagovat
jj, phillippe je v unoscich vybornej
ta kalovec je kytka, ne?:D
77824
jj, phillippe je v unoscich vybornej ta kalovec je kytka, ne?*:D*
0 0
reagovat
Tak bacha, Ryan Phillippe umí být zaraceně drsnej, ale bohužel ve filmech, který skoro nikdo nevidí (Únosci, Chaos) a navíc má černej pás v Tae Kwon Do, takže by většině slaďoušů v článku rozbil frňák :)

Ad kalokagathia: Není to renesanční ideál? (jestli jo, chci veřejnou pochvalu, jestli ne, tak to hodlám svézt na čas, kdy tohle píšu :)
77822
Tak bacha, Ryan Phillippe umí být zaraceně drsnej, ale bohužel ve filmech, který skoro nikdo nevidí (Únosci, Chaos) a navíc má černej pás v Tae Kwon Do, takže by většině slaďoušů v článku rozbil frňák :) Ad kalokagathia: Není to renesanční ideál? (jestli jo, chci veřejnou pochvalu, jestli ne, tak to hodlám svézt na čas, kdy tohle píšu :)
0 0
reagovat
Moc mily komentar. Vic takovych, prosim. :) Ryan si s Channingem zahraje prave ve Stop-Loss takze budou "zkousky" skladat oba.

Jinak skvele nacrtnute ono predelavani krasavcu do staronovych forem... to jsem v textu preskocil. O svalovce od prirody zkratka uz neni zajem. Rock a Diesel by mohli vypravet.

ad kalokagathia: Nevim co to je, ale zjistim si to.:)
77821
Moc mily komentar. Vic takovych, prosim. *:)* Ryan si s Channingem zahraje prave ve Stop-Loss takze budou "zkousky" skladat oba. Jinak skvele nacrtnute ono predelavani krasavcu do staronovych forem... to jsem v textu preskocil. O svalovce od prirody zkratka uz neni zajem. Rock a Diesel by mohli vypravet. ad kalokagathia: Nevim co to je, ale zjistim si to.*:)*
0 0
reagovat
Originální koncepce, přesné bonmoty, zajímavý výběr. Fotografickou dokumentaci z bezpečnostních důvodů nekomentuji, ale citoslovcí mě napadlo víc, než by bylo záhodno:)
Chybí mi snad jen Ryan Phillipe (než mě někdo z pražské squadry azzury předejde, ano, zejména jeho fotka) coby jeden z nejtypičtějších budoucích příkladů, zatímco zahrnout Cage do článku s nadpisem Akční hezounci může jen člověk stižený sněžnou slepotou a láskou ke Skále do morku kostí:)
Nicméně to beru jako součást širšího trendu, nabušené svalovité obludy, které vypadají jako anatomický atlas 3D, už zkrátka dávno vyšly z módy a transformace hezounků na drsňáky je přitažlivá marketingově i esteticky. Polidšťování akčních hrdinů a tvrzení měkkýšů nabízí neodolatelný mix, pokud ještě náhodou onen exemplář fešáka-drsňáka má v hereckém rejstříku víc jeden výraz (bez klobouku), odcházejí spokojeni ctitelé akce, krásy i herectví. Taková filmová kalokagathia ;)
77823
Originální koncepce, přesné bonmoty, zajímavý výběr. Fotografickou dokumentaci z bezpečnostních důvodů nekomentuji, ale citoslovcí mě napadlo víc, než by bylo záhodno:) Chybí mi snad jen Ryan Phillipe (než mě někdo z pražské squadry azzury předejde, ano, zejména jeho fotka) coby jeden z nejtypičtějších budoucích příkladů, zatímco zahrnout Cage do článku s nadpisem Akční hezounci může jen člověk stižený sněžnou slepotou a láskou ke Skále do morku kostí:) Nicméně to beru jako součást širšího trendu, nabušené svalovité obludy, které vypadají jako anatomický atlas 3D, už zkrátka dávno vyšly z módy a transformace hezounků na drsňáky je přitažlivá marketingově i esteticky. Polidšťování akčních hrdinů a tvrzení měkkýšů nabízí neodolatelný mix, pokud ještě náhodou onen exemplář fešáka-drsňáka má v hereckém rejstříku víc jeden výraz (bez klobouku), odcházejí spokojeni ctitelé akce, krásy i herectví. Taková filmová kalokagathia *;)*
0 0
reagovat
To zvládol iba Bruce.
77820
To zvládol iba Bruce.
0 0
reagovat
Pche, Chucka nikdo nepřemůže.:D
77818
Pche, Chucka nikdo nepřemůže.*:D*
0 0
reagovat
Tak imfa dneska přece jenom svrběly prsty :)
77819
Tak imfa dneska přece jenom svrběly prsty *:)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se